Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Οκ κατάλαβα !Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία !

Κοριτσάρα τίποτα δεν θα πάθεις από τις ενέσεις μην ανησυχείς καθόλου ,απλά για να μην έχεις πρηξιματα στο σώμα σου απέφυγε αλάτι και ζάχαρη ,εννοείτε να πίνεις νερό πολύ νερό !!!! Καλή αρχή γλυκιά μου !!!

Περίδεση τραχήλου και εξέλιξη!

pinky2211

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , little miracle είπε:

Ναι καλε . Εφοσον εκανες περιδεση οχι απλα θα τα καταφερεις, θα φτασεις και πολυ τελος. Γι αυτο εξαλλου και γινεται η περιδεση κι οσο πιο νωρις τοσο πιο ασφαλης και τοσο περισσοτερα πραγματα μπορεις να συνεχισεις να κανεις. Εγω στην δευτερη εγκυμοσυνη με διδυμα δεν προλαβα την περιδεση γιατι ειχα μειωση σε προχωρημενες βδομαδες (μετα και την β επιπεδου), οποτε τελικα την εβγαλα με κατακλιση και παλι ομως εφτασα 36 βδομαδων και γεννησα τελικα για αλλο λογο. οχι λογω τραχηλου εννοω. Εφοσον τωρα εκανες και την περιδεση να εισαι πολυ ηρεμη. Το βαρος ειναι λογικο λογω διδυμων κι οσο προχωρας θα αυξανεται, εγω που ξεκινησα και λιγα κιλα (54 με υψος 1.72) και πηρα συνολικα 6 και παλι ενιωθα απιστευτο βαρος χαμηλα. Το ενα μωρο κιολας μου εμπεδωθηκε απ τον 7ο μηνα και με πιεζε φουλ στον τραχηλο. Τωρα ειναι και στο μυαλο σου λιγο γιατι φοβασαι και τα παρατηρεις ολα και σου φαινονται περιεργα. Ποσο βδομαδων εισαι ; Μην αγχωνεσαι οσο μπορεις, κανε οσα σου ειπε ο γιατρος και ολα θα πανε καλα. 

Σ' ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια ,20+3 είμαι !¡ Κάνω ότι Μ είπε απλα κουράστηκα πόλυ με την ξάπλα ,,,μακάρι να δώσει ο Θεός και να πάνε καλά ,φοβαμαι

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια ,20+3 είμαι !¡ Κάνω ότι Μ είπε απλα κουράστηκα πόλυ με την ξάπλα ,,,μακάρι να δώσει ο Θεός και να πάνε καλά ,φοβαμαι

Εισαι σε πολυ καλες βδομαδες. Θα σε χαλαρωσει σταδιακα, γι αυτο εξαλλου εκανες και περιδεση. Ξεκουρασου και να σκεφτεσαι θετικα. Ξερω σου φαινεται βουνο τωρα αλλα θα περασει ο καιρος και δεν θα το παρεις ειδηση. Απειρες γυναικες κανουν περιδεση κι ολα πανε καλα! Θα το δεις. Μετα τις 28 βδομαδες τα μωρα ειναι βιωσιμα και μετα τις 32 τα οργανα πολυ επαρκως ανεπτυγμενα. Με το καλο τα μωρα.

• Ευχή 1

πρίν από 38 λεπτά , little miracle είπε:

Εισαι σε πολυ καλες βδομαδες. Θα σε χαλαρωσει σταδιακα, γι αυτο εξαλλου εκανες και περιδεση. Ξεκουρασου και να σκεφτεσαι θετικα. Ξερω σου φαινεται βουνο τωρα αλλα θα περασει ο καιρος και δεν θα το παρεις ειδηση. Απειρες γυναικες κανουν περιδεση κι ολα πανε καλα! Θα το δεις. Μετα τις 28 βδομαδες τα μωρα ειναι βιωσιμα και μετα τις 32 τα οργανα πολυ επαρκως ανεπτυγμενα. Με το καλο τα μωρα.

Αχ από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί,σ' ευχαριστώ για το κουράγιο 

• Λουλούδια 1

On 1/10/2025 at 1:41 ΜΜ, kate82 είπε:

Αχ από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί,σ' ευχαριστώ για το κουράγιο 

Καλησπέρα. Έκανα κ εγώ χθες περιδεση γιατί στις 20-21 βδομάδες ο τράχηλος είχε πέσει κάτω από 2cm. Τώρα είμαι ξάπλα αλλά ο γιατρός είπε ότι εάν περάσουν οι πρώτες μέρες και στον επόμενο υπέρηχο δει ότι έχει δέσει το Ράμα θα μπορώ να επιστρέψω στις δραστηριότητες μου (εκτός από γυμναστική). Με προβληματίζει λίγο αυτό γιατί παντού διαβάζω ότι όσες κάνουν περίδεση μενουν στο κρεβάτι μέχρι το τέλος.kate82, πριν πόσες μέρες την έκανες? Πώς είσαι τώρα? Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...