Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr

υστεροσκόπηση

Recommended Posts

καλησπέρα σας σήμερα βγήκε η ιστολογική μου από την υστεροσκοπηση.Να θυμίσω ότι τον Ιούλιο έκανα την πρώτη μου ετ με δυο κατεψυγμένα ΑΑ έμβρυα και δεν είχα εμφύτευση οπότε προχώρησαμε σε υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ.ειμαι 37 ετών. σασ γράφω τα αποτελέσματα :

μικροσκοπική εξέταση:

πολύποδας οχι

υπερπλασία οχι

ανώμαλη ορμονική επίδραση ΝΑΙ

χρόνια ενδομητριτιδα οχι CD8 εστιακά +

ένταση φλεγμονής ηπια

εστιακή υποκλινικη ενδομητριτιδα οχι

συμπέρασμα: ενδομήτριο με ανώμαλη ορμονική επίδραση.δεν παρατηρήθηκε αύξηση του αριθμού των πλασμοκυτταρων στο ενδομήτριο ούτε κακοήθης νεοπλασματική εξεργασία.

μου έδωσε η γιατρός ciproxin αντιβίωση και προβιοτικά vivomix 120 kai Eva intima κολπικα. και ειπε μολις ερθει περιοδος ξανα προετοιμασια για ετ.

είχατε αντίστοιχη εμπειρία? μήπως να πάω στο μεθεπόμενο κύκλο?ποια η γνώμη σας

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσι μου!!! 

Δεν ξερω να σε βοηθήσω σχετικά με το πόρισμα της υστεροσκοπησης. Σε 2 εβδομάδες θα κανω κι εγω μετα απο αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Εχω κι 2  εμβρυα 3ης μέρας κατάψυξη τα οποία δεν πολυπιστεύω, αλλα πριν τα μεταφέρω είπαμε να γίνει. Σε ενα πρόχειρο χρονοδιάγραμμα και σε μένα το ίδιο είπε ο γιατρός την κάνουμε,  έρχεται περίοδος και ξεκινάμε προετοιμασία. 

Να σε ρωτήσω πηρε μικρά τμηματάκια για βιοψία ενω δεν υπήρχε εμφανής πολύποδας ή συμφύσεις; Επίσης μετα πώς ήσουν, είχες πόνο; 

5 ώρες πρίν, marenia89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!! 

Δεν ξερω να σε βοηθήσω σχετικά με το πόρισμα της υστεροσκοπησης. Σε 2 εβδομάδες θα κανω κι εγω μετα απο αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Εχω κι 2  εμβρυα 3ης μέρας κατάψυξη τα οποία δεν πολυπιστεύω, αλλα πριν τα μεταφέρω είπαμε να γίνει. Σε ενα πρόχειρο χρονοδιάγραμμα και σε μένα το ίδιο είπε ο γιατρός την κάνουμε,  έρχεται περίοδος και ξεκινάμε προετοιμασία. 

Να σε ρωτήσω πηρε μικρά τμηματάκια για βιοψία ενω δεν υπήρχε εμφανής πολύποδας ή συμφύσεις; Επίσης μετα πώς ήσουν, είχες πόνο; 

Ναι δεν είχα ούτε πολύποδα ούτε συμφυσεις.πηρε αρκετά ιστό τεμάχια από διαφορά σημεία γιατί από την εικόνα των τοιχωμάτων ειπε καταλαβε ότι έχω φλεγμονή ειπε κάπως ότι φαινόταν σαν να έχω μικρά πολύποδα και ενώ δεν είχα . Όχι δεν πονούσα .πονουσα μόνο όταν εκανα ωορρηξια εκείνες τις μέρες πέθανε η κοιλιά μου κ ήταν και πρησμένη κατά τα αλλά τίποτα.λιγο αιματακι άμα πρώτη μέρα πριν έρθει κανονικά περίοδος ! Μην αγχωνεσαι τίποτα δεν ειναυ💖

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...