Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 hours ago, ek3001 said:

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά μια μερα πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Recommended Posts

Kαλησπέρα σε όλους,

Με ενδιαφέρει να βρω ένα καλό κεντρο με καλούς γιατρούς για ivf στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζετε μήπως να μου πείτε; Δσυτυχώς δεν έχω κάποια φίλη που να το έχει κάνει, κι εγω δε γνωρίζω , θα με βοηθούσατε πολύ αν ξέρατε!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Διαφημίσεις

13 hours ago, mrna said:

Kαλησπέρα σε όλους,

Με ενδιαφέρει να βρω ένα καλό κεντρο με καλούς γιατρούς για ivf στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζετε μήπως να μου πείτε; Δσυτυχώς δεν έχω κάποια φίλη που να το έχει κάνει, κι εγω δε γνωρίζω , θα με βοηθούσατε πολύ αν ξέρατε!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Καλημέρα! Εγώ είμαι στο φερτιλια. Καλοί γιατροί εκει απο οσο διαβάζω είναι ο στα*κης, ο σαρ*ης, η δημ*άκη. Για το εμβρυολογικο δεν μπορώ να σου πω πολλά, δεν έχω δυνατότητα να κρίνω. Εμείς πάντως κάναμε αρκετές και καλές βλαστοκύστες, αλλά δεν έχουμε και κάποιο παρα πολύ σοβαρό θέμα. Η γραμματεία τους είναι της υπομονής. 

Σευχαριστώ πολύ για την απαντηση; Για τον Γκρ..ζη γνωρίζεις κατι; Απο κοντα μου φανηκε κάπως ψυχρός, αλλα μπορεί και να έτυχε..Με το κέντρο είσαι ευχαριστημένη; Οταν πηγα μου φανηκε καπως βρωμικο. Ισως είχα υψηλότερες προσδοκίες. Για την γραμαμτεια θα συμφωνησω , καπως ανοργανωτη μου φανηκε! Αν θες στειλε μου προσωπικο μηνυμα 

Σευχαριστώ και παλι! :)

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...