Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Ξέρω πως ίσως ξεφεύγω απο το νόημα του forum, αλλα ελπίζω να με συγχωρήσετε.

Κατά τη γνώμη μου το νόημα του φόρουμ, πέρα από το να ανταλλάζουμε πληροφορίες είναι και να στηρίζουμε η μία την άλλη. Οι περισσότερες φαντάζομαι έχουμε βιώσει κάτι αντίστοιχο, δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις τύψεις. Είμαι σίγουρη πάντως ότι και για εσάς θα πάνε όλα καλά, 7 βλαστοκυστες είναι υπέρ αρκετές, μία καλή χρειάζεστε :). Εγώ πέρασα το ίδιο με εσένα γύρω στα Χριστούγεννα, θεωρούσα ότι ήρθε η ώρα αλλά το ngs μου βγήκε χειρότερο από ποτέ. Όμως μερικούς μήνες (και άπειρα προβιοτικά) αργότερα είμαι στην 18η εβδομάδα και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα συμβεί και με εσένα, θέλει λίγη ακόμη υπομονή. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 378
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω αρκετό καιρό να σας γράψω, αλλα μπαινω και σας διαβάζω. Εχω κάνει αρκετές ωοληψίες λόγω χαμηλού αποθέματος και προβλήματος στο σπέρμα. Έχουμε 7 βλαστοκυστες στην κατάψυξη και το Πάσχα ειχαμε ξεκινήσει προετοιμασία για εμβρυομεταφορα που ακυρώθηκε λόγω χαμηλών γαλακτοβακιλλων στο ngs. Όταν ήμουν στα μισά των ωοληψίων έμεινε έγκυος η καλύτερή μου φίλη και γυναίκα του κουμπάρου μας. Παντρεύτηκαν περσι κι εκείνοι, 1 μηνα μετα απο εμας και σε λιγότερο από τρεις μηνες ήταν έγκυος. Στο ενδιάμεσο εμεις ωοληψίες κλπ. Σήμερα γεννησε ενα υγιέστατο κοριτσάκι. Είμαι πολυ χαρούμενη για τους φίλους μας, ειναι σαν οικογένεια τα παιδια αυτα για εμας και θα είναι υπέροχοι γονείς. Ταυτόχρονα όμως, φοβάμαι οτι δε θα τα καταφέρουμε εμεις.. πριν 2 χρόνια ακριβώς, ενω προσπαθουσαμε ήδη ενα χρονο εμεις, της ειχα πει πως φοβάμαι ότι θα αρχίσουν ολοι να κάνουν παιδιά κι εμεις θα τους κοιτάμε και τώρα το ζω.. λογικα το πσκ θα παμε στην πόλη που γέννησε να τους δούμε.. φοβάμαι πως θα νιώσω.. ξέρω οτι οι περισσότερες εδω με καταλαβαίνετε.. έχω τύψεις που δε νιώθω μονο ευτυχία για το μωράκι που ηρθε στον κοσμο, αλλα σκέφτομαι κι αν εμεις θα αξιωθουμε να το βιώσουμε. 

Γονείς

Ξέρω πως ίσως ξεφεύγω απο το νόημα του forum, αλλα ελπίζω να με συγχωρήσετε.

Καλή επιτυχία! Προσπαθώ να αντιδρασω, αλλα ακόμα κολλάει βλέπω. 

Θα σου πω αυτό …ενώ έχω ήδη ένα παιδάκι 5μιση χρονών στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων που προσπαθω για δεύτερο που είχα την μια αποβολή μετά την άλλη (7 στο σύνολο)εμειναν  έγκυες και γέννησαν όλες οι γυναίκες στον κύκλο μου είτε δεύτερο παιδί  είτε πρώτο είτε τρίτο και κάθε φορά που εγώ είτε πήγαινα για απόξεση είτε είχα αιμορραγία αποβολής και  έβλεπα φουσκωμένη κοιλιά με έπιανε το παράπονο με έπιανε στεναχώρια και ενίοτε θα παραδεχτώ και ζήλια..θα μου πεις τώρα ναι αλλά με ήδη ένα παιδί ??και ομως και ομως πονούσε πολύ και πάλι …!!ΕΙΝΑΙ απόλυτα φυσιολογικό και μην νιώθεις άσχημα δεν είναι προς τις γυναίκες και τα μωράκια τους το συναίσθημα είναι προς την  τύχη μας...αυτό το γιατί ρε γαμωτο εγώ έτσι και κάποιοι άλλοι όχι ;;;Είμαι σίγουρη ότι όλα θα σου πάνε καλά στο τέλος ακόμα και με τον δύσκολο δρόμο !Εχε πίστη στα έμβρυακια σου !!!Σου ευχομαι από καρδιάς σύντομα να τα καταφέρεις!!! Το ίδιο ελπίζω και για μένα και για όλες τις κοπέλες που παλεύουν είτε για το πρώτο είτε για το δεύτερο είτε για το πέμπτο !!!!

aDqFp2.png

On 15/7/2026 at 5:22 ΜΜ, MK2012 είπε:

Κορίτσι μου όταν πήγα στο μαιευτήριο να δω το μωρό της κολλητής μου κ κουμπαράς μου που γέννησε πριν 2 χρόνια, έκανα ενέσεις meriofert στο πάρκινγκ του μαιευτηρίου πριν ανέβω πάνω να δω το μωράκι. Καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις, I’ve been down that road. Κάθε συναίσθημα είναι φυσιολογικό κ δε χρειάζεται να νιώθεις άσχημα για αυτό. Ειναι σημαντικό που το παραδέχεσαι στον εαυτό σου. ❤️

Στο λέω ειλικρινά κ το πιστεύω, παιδί θα κάνεις. Ειδικά με 7 βλαστοκυστες. Εγω πριν την εμβρυομεταφορα έπαιρνα intimeo για ενίσχυση γαλακτοβακιλλων. Δε μου το είπε κανείς η αλήθεια είναι, εγώ πήρα τη πρωτοβουλία κ το επόμενο ngs μου ήταν άριστο. 

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω.. εγώ ειχα παει μια μέρα αργότερα στο bachelor της φίλης που γέννησε που γινόταν σε άλλη πόλη, και ειχα πάρει και την ovitrelle μου μαζί 😂 παίρνω προβιοτικα συνεχώς εδω και 1,5 χρόνο η αλήθεια είναι.. εσυ εχεις γεννήσει, σωστά? Να σου ζήσει 💙

On 15/7/2026 at 5:47 ΜΜ, dec-e είπε:

Κορίτσι μου μην αισθάνεσαι περίεργα, όσες το ζήσαμε νιώθουμε ακριβώς αυτό που λες. Ειμαι κ εγω σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις. Κ εγω ένιωθα οτι άργησα, οτι κακώς έβαλα άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου, οτι επδ απέτυχε την 1η φορά δε θα γινόταν ποτε. Ολα ομως πήγαν καλα μετα κ απέκτησα τα παιδάκια μου. Εχε πίστη στις βλαστοκυστες σου, καποια ή καποιες απο αυτές ειναι τα παιδάκια σου ❤️ εύχομαι σύντομα μόλις είσαι έτοιμη να προχωρήσετε κ όλα να πάνε καλα απο την 1η φορά 

Σ' ευχαριστώ πολύ, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου 🥰 εμεις προσπαθούμε απο τα 27 μας, οπότε δεν μπορώ να πω οτι το καθυστερησαμε. Ωστοσο, αν ήμουν μεγαλύτερη, θα ειχα θεωρώ περισσότερες τύψεις, αλλα λιγότερο παράπονο, με την έννοια οτι άφησα χρόνια να περάσουν ετσι.

On 15/7/2026 at 7:47 ΜΜ, 2803 είπε:

Κατά τη γνώμη μου το νόημα του φόρουμ, πέρα από το να ανταλλάζουμε πληροφορίες είναι και να στηρίζουμε η μία την άλλη. Οι περισσότερες φαντάζομαι έχουμε βιώσει κάτι αντίστοιχο, δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις τύψεις. Είμαι σίγουρη πάντως ότι και για εσάς θα πάνε όλα καλά, 7 βλαστοκυστες είναι υπέρ αρκετές, μία καλή χρειάζεστε :). Εγώ πέρασα το ίδιο με εσένα γύρω στα Χριστούγεννα, θεωρούσα ότι ήρθε η ώρα αλλά το ngs μου βγήκε χειρότερο από ποτέ. Όμως μερικούς μήνες (και άπειρα προβιοτικά) αργότερα είμαι στην 18η εβδομάδα και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα συμβεί και με εσένα, θέλει λίγη ακόμη υπομονή. 

Σ' ευχαριστώ πολύ, με το καλό!! Και μένα χειρότερο απο ποτέ βγηκε το Πάσχα και με αποτελείωσε! Θυμάσαι να μου πεις πώς είχε βγει το δικό σου και τι σου έδωσαν;

Σας ευχαριστώ ολες για τις απαντήσεις και τη στήριξή σας, ειλικρινά βοηθάει να σου λέει και κάποιος αλλος οτι δεν είσαι τρελή, κι ας το ξερεις ηδη. 😋

πρίν από 59 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Θυμάσαι να μου πεις πώς είχε βγει το δικό σου και τι σου έδωσαν;

Φυσικά! Ξεχνιούνται αυτά; :) Είχα 4% γαλακτοβάκιλλους. Έπαιρνα ήδη καθημερινά biolact από το στόμα οπότε μου πρόσθεσαν και biolact κολπικα (αρχικά κάθε μέρα για 10-15 μέρες και μετά 2-3 φορές την εβδομάδα) και άλλο ένα προβιοτικο με γαλακτοβάκιλλους από το στόμα (όπως το lactotune ή το intimeo της frezyderm) και σε περίπου δύο μήνες ανέβηκαν στο 60%. Από εκεί και πέρα δεν έκανα άλλη εξέταση αλλά συνέχισα το ίδιο μέχρι την εμβρυομεταφορά. Εσένα πως βγήκε και πως προχωράτε;

5 ώρες πρίν, 2803 είπε:

Φυσικά! Ξεχνιούνται αυτά; :) Είχα 4% γαλακτοβάκιλλους. Έπαιρνα ήδη καθημερινά biolact από το στόμα οπότε μου πρόσθεσαν και biolact κολπικα (αρχικά κάθε μέρα για 10-15 μέρες και μετά 2-3 φορές την εβδομάδα) και άλλο ένα προβιοτικο με γαλακτοβάκιλλους από το στόμα (όπως το lactotune ή το intimeo της frezyderm) και σε περίπου δύο μήνες ανέβηκαν στο 60%. Από εκεί και πέρα δεν έκανα άλλη εξέταση αλλά συνέχισα το ίδιο μέχρι την εμβρυομεταφορά. Εσένα πως βγήκε και πως προχωράτε;

Υπογονιμότητα

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δε σου έδωσαν αντιβίωση, ε? Εγω είχα 75% τον 02/2025 και τον 03/2026 10%😂😂 στο ενδιάμεσο εκανα 6 ωοληψίες, άρα αντιβίωση για τέσσερις μέρες καθε φορα. Όμως έπαιρνα σερι vivomixx, τα οποία στοιχίζουν μια περιουσία από μόνα τους. Η αλήθεια ειναι πως δεν εκανα την τέλεια διατροφή κάποιους από αυτούς τους μήνες, δηλαδή έτρωγα γλυκα πιο συχνά. Μου είχε πει και κολπικά biolact, αλλα τα έβαζα αραιά και που καθώς είναι το χειρότερό μου τα κολπικά 😋 με το 10% μου εδωσε 10 μέρες ciproxin και augmentin και προβιοτικα vivomixx και όσο συχνα μπορώ και κολπικά biolact. Εγω πηρα και μία συσκευασία bacteflora intim, καπως μου έχει κάτσει οτι τα vivomixx δε λειτούργησαν σε μένα. Στη συνέχεια έπαθα ουρολοιμωξη και ξαναπήρα αντιβίωση 8 μέρες 😂 η επαναληπτική καλλιέργεια ευτυχώς βγήκε στείρα,αλλά μετα ειχα συμπτώματα κολπίτιδας και πηρα εμπειρική αγωγή με canesten και daktarin γι' αυτο. Τώρα προσπαθώ να καταλάβω αν εχω κνησμο ή είναι στο μυαλό μου με όλα αυτα που εχω περάσει. Απο την ουρολοιμωξη και μετά πηρα ενα κουτί ouromanoz rapid και ενα ouromanoz protect, τα οποία τα δίνω και στο σύζυγο 😂 μόλις τελειώσουν θα γυρίσω μάλλον στα Vivomixx ή στα  bacteflora intim καιθα κανω επανέλεγχο μετά τις διακοπές. Το πιο σημαντικό είναι οτι βελτίωσα πολυ τη διατροφή μου ομως.

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Δε σου έδωσαν αντιβίωση, ε?

Η αλήθεια είναι ότι το '24-25 πρέπει να πήρα περίπου όση αντιβίωση είχα πάρει σε όλη την προηγούμενη ζωή μου, μεταξύ άλλων και λόγω των ωοληψιων, και αυτό σίγουρα έβλαψε το μικροβιωμα. Μετά από αυτό το πολύ κακο ngs απέφυγα να πάρω άλλη, έμεινα στα προβιοτικα. Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα να σου τα πω πιο αναλυτικά ιδιαιτέρως. 

On 11/7/2026 at 8:31 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Ναι εννοείται να μου στείλεις! Κοίτα λογικά θα το υπογράφει αυτός, απλά προφανώς δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με τα χαρτιά να τα ελέγξει κλπ αν είναι οκ.. απλά κάποια κέντρα-γιατροι αναλαμβάνουν όλη την οργάνωση και καθοδήγηση για όλα τα χαρτιά ή σε παραπέμπουν σε κάποιον..αλλά ο εξωσωματικής υπογράφει τον φάκελο απ' όσο ξέρω πάντα.. μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του και να ρωτήσεις κ για τον υπέρηχο..αλλά πάρε να κλείσεις ραντεβού αφού τα έχεις όλα έτοιμα! 

Καλησπέρα Terry και σε όλα τα κορίτσια  🫶🏻 ελπίζω να είχατε ένα όμορφο σαββατοκύριακο! 
Ήθελα να ρωτήσω σε ποιο κέντρο/γιατρό στην Αθήνα κάνατε την εξωσωματική σας και νιώσατε ασφάλεια και όχι στυγνή εκμετάλλευση… 

Έκανα την δεύτερη επίσκεψη στο κέντρο που μου σύστησε η γυναικολόγος που με παρακολουθούσε τόσο καιρό καθώς εκείνη δεν αναλαμβάνει κ προς το παρόν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη! Αρχικά ο γιατρός δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι πρόγραμμα κ σειρά βάλει και αισθάνομαι ότι με οδηγεί μέσω εξετάσεων μικροβιωματος και PRP στο τέλος σε υστεροσκοπηση αφού θα μας στραγγίσει οικονομικά με τα PRP. Μου έκανε χθες εξέταση μικροβιωματος κ έλεγξε το βίντεο από υστεροσκοπηση πολύποδα πριν δύο χρόνια και με μεγάλη βεβαιότητα μου είπε ότι έχω χρόνια ενδομητριτιδα και κάτι σαν ραβδώσεις στη μήτρα και θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε.. και αναρωτιέμαι πως γίνεται η γυναικολόγος που μου έκανε την επέμβαση να μην τα είδε ποτέ αυτά ! Και πως να εμπιστευτώ έναν γιατρό που μιλάει τόσο απόλυτα για όλα (μου είπε ότι το ενδομήτριο όπως το είδε στο βίντεο δνε είναι καλό για εμφύτευση και θα έχω 100% αποβολή) αλλά να δούμε δήθεν και τι θα βγάλει το μικροβιωμα… και πως θα εμπιστευτώ έναν γιατρό για υστεροσκοπηση (αν χρειαστεί) όταν δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι βηματισμό μου έβαλε ο ίδιος… καθως χρειάστηκε πριν το ραντεβού και κατά το ραντεβού να του τα θυμίσω εγώ! Παρ όλα αυτά δεν ξέχασε να με ρωτήσει αν θα πληρώσω την εξέταση εκείνη την ώρα ή όταν πάρω τα αποτελέσματα ενώ ήμουν ακόμα γυμνή και ξαπλωμένη στη καρέκλα.. δεν είχα καν προλάβει να σηκωθώ από την εξέταση!

On 19/7/2026 at 9:44 ΜΜ, MoM24 είπε:

Καλησπέρα Terry και σε όλα τα κορίτσια  🫶🏻 ελπίζω να είχατε ένα όμορφο σαββατοκύριακο! 
Ήθελα να ρωτήσω σε ποιο κέντρο/γιατρό στην Αθήνα κάνατε την εξωσωματική σας και νιώσατε ασφάλεια και όχι στυγνή εκμετάλλευση… 

Έκανα την δεύτερη επίσκεψη στο κέντρο που μου σύστησε η γυναικολόγος που με παρακολουθούσε τόσο καιρό καθώς εκείνη δεν αναλαμβάνει κ προς το παρόν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη! Αρχικά ο γιατρός δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι πρόγραμμα κ σειρά βάλει και αισθάνομαι ότι με οδηγεί μέσω εξετάσεων μικροβιωματος και PRP στο τέλος σε υστεροσκοπηση αφού θα μας στραγγίσει οικονομικά με τα PRP. Μου έκανε χθες εξέταση μικροβιωματος κ έλεγξε το βίντεο από υστεροσκοπηση πολύποδα πριν δύο χρόνια και με μεγάλη βεβαιότητα μου είπε ότι έχω χρόνια ενδομητριτιδα και κάτι σαν ραβδώσεις στη μήτρα και θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε.. και αναρωτιέμαι πως γίνεται η γυναικολόγος που μου έκανε την επέμβαση να μην τα είδε ποτέ αυτά ! Και πως να εμπιστευτώ έναν γιατρό που μιλάει τόσο απόλυτα για όλα (μου είπε ότι το ενδομήτριο όπως το είδε στο βίντεο δνε είναι καλό για εμφύτευση και θα έχω 100% αποβολή) αλλά να δούμε δήθεν και τι θα βγάλει το μικροβιωμα… και πως θα εμπιστευτώ έναν γιατρό για υστεροσκοπηση (αν χρειαστεί) όταν δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι βηματισμό μου έβαλε ο ίδιος… καθως χρειάστηκε πριν το ραντεβού και κατά το ραντεβού να του τα θυμίσω εγώ! Παρ όλα αυτά δεν ξέχασε να με ρωτήσει αν θα πληρώσω την εξέταση εκείνη την ώρα ή όταν πάρω τα αποτελέσματα ενώ ήμουν ακόμα γυμνή και ξαπλωμένη στη καρέκλα.. δεν είχα καν προλάβει να σηκωθώ από την εξέταση!

Ψυχολογικήυποστήριξη

Κατάλαβα... γενικά στην εξωσωματική η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι γιατροί κάπως έτσι είναι..ειδικά τα μεγάλα ονόματα..όπως έχω πει και σε συζητήσεις με φίλες μ κλπ θεωρώ πως οι δύο πρώτοι γιατροί αν με δουν τυχαία στον διάδρομο της μονάδας, όχι στο δρόμο, δεν θα θυμούνται καν αν είμαι/ήμουν δική τους πελάτισσα..τόσο εμπορεύσιμη ειχα νιώσει σε όλη τη διαδικασια..εγώ πλέον είναι στον 3ο γιατρό και είμαι αρκετά ευχαριστημένη από την συνολική προσέγγιση..είναι πάνω απ όλα άνθρωπος π για εμένα πλέον ήταν πολύ σημαντικό..δεν σημαίνει πως θέλω να μου χαϊδεύουν τα αυτιά αλλά δεν θέλω και να με προσβάλουν ή να με αγχωνουν με τα λόγια τους.. δηλαδή σε πολλά πράγματα παίζει ρόλο και το πώς το λες κάτι..αν με ρωτάς έτσι όπως τα έγραψες δεν μ άρεσε η προσεγγιση..εγώ είμαι στο Υγεία ivf τώρα..πριν ήμουν στο institute of life του Ιασω..

• 2 εβδομάδες μετά...

Τι κάνετε κορίτσια πως είστε ;;Ήταν κλειστό το φόρουμ για μέρες και σήμερα μπήκα από περιέργεια και βλέπω τσουπ άνοιξε και πάλι !Τα νέα τα δικά μου έχουν ως εξής ..Την Πέμπτη 16/7 κάναμε εμβρυομεταφορά…την πέμπτη μέρα κάνω ένα τεστακι βγαίνει πολύ αχνό θετικό …9η μέρα οπως  έλεγαν οι οδηγίες έκανα την πρώτη χοριακη βγήκε 108 11η μέρα κάνω την δεύτερη βγαίνει 219 και σήμερα 13η έκανα την τρίτη βγήκε 463 …Εμένα δεν μου φαίνονται και τούμπανο αλλά από  το κέντρο μου λένε όλα καλά ! προσπαθώ να μένω θετική !είμαι χαρούμενη για την μέχρι τώρα εξέλιξη αν και φυσικά αγχωμένη !

aDqFp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Pepi88 είπε:

Τι κάνετε κορίτσια πως είστε ;;Ήταν κλειστό το φόρουμ για μέρες και σήμερα μπήκα από περιέργεια και βλέπω τσουπ άνοιξε και πάλι !Τα νέα τα δικά μου έχουν ως εξής ..Την Πέμπτη 16/7 κάναμε εμβρυομεταφορά…την πέμπτη μέρα κάνω ένα τεστακι βγαίνει πολύ αχνό θετικό …9η μέρα οπως  έλεγαν οι οδηγίες έκανα την πρώτη χοριακη βγήκε 108 11η μέρα κάνω την δεύτερη βγαίνει 219 και σήμερα 13η έκανα την τρίτη βγήκε 463 …Εμένα δεν μου φαίνονται και τούμπανο αλλά από  το κέντρο μου λένε όλα καλά ! προσπαθώ να μένω θετική !είμαι χαρούμενη για την μέχρι τώρα εξέλιξη αν και φυσικά αγχωμένη !

Καλησπέρα, συγχαρητήρια για τις χοριακες! Έχεις παραπάνω απο διπλασιασμούς, νομίζω ειναι πολυ καλη αρχή μέχρι στιγμής!

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Pepi88 είπε:

Εμένα δεν μου φαίνονται και τούμπανο αλλά από  το κέντρο μου λένε όλα καλά !

Συγχαρητήρια μπράβο!! Δεν ξέρω τι περίμενες αλλά αντικειμενικά τα αποτελέσματα είναι τέλεια! Εύχομαι έτσι να είναι και ο υπέρηχος και όλες οι εξετάσεις σου από εδώ και μπρος 🍀

3 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Καλησπέρα, συγχαρητήρια για τις χοριακες! Έχεις παραπάνω απο διπλασιασμούς, νομίζω ειναι πολυ καλη αρχή μέχρι στιγμής!

Σε ευχαριστώ!Μαλλον το ιστορικό με τις αποβολές δεν με αφήνει να χαρώ αυτές τις μικρές νίκες ….το τίμημα είναι αυτό !!Τωρα ξανά Παρασκευή  και Κυριακή χοριακη για να δούμε !! 

2 ώρες πρίν, 2803 είπε:

Συγχαρητήρια μπράβο!! Δεν ξέρω τι περίμενες αλλά αντικειμενικά τα αποτελέσματα είναι τέλεια! Εύχομαι έτσι να είναι και ο υπέρηχος και όλες οι εξετάσεις σου από εδώ και μπρος 🍀

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ το ίδιο εύχομαι !!!Δεν ξέρω τι περίμενα από τις χοριακες …ίσως επειδή τόσα χρόνια με φυσική σύλληψη ήταν μεγαλύτερες όταν τις εκανα (θα μου πεις πήγαν καλά ;;;ΟΧΙ ) μου φάνηκε τούτη δω πολύ χαμηλή η πρώτη …Τέλος πάντων είπαμε σκεφτόμαστε θετικά και ευχόμαστε όλα να πηγαίνουν καλά !!

aDqFp2.png

On 29/7/2026 at 10:01 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Σε ευχαριστώ!Μαλλον το ιστορικό με τις αποβολές δεν με αφήνει να χαρώ αυτές τις μικρές νίκες ….το τίμημα είναι αυτό !!Τωρα ξανά Παρασκευή  και Κυριακή χοριακη για να δούμε !! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ το ίδιο εύχομαι !!!Δεν ξέρω τι περίμενα από τις χοριακες …ίσως επειδή τόσα χρόνια με φυσική σύλληψη ήταν μεγαλύτερες όταν τις εκανα (θα μου πεις πήγαν καλά ;;;ΟΧΙ ) μου φάνηκε τούτη δω πολύ χαμηλή η πρώτη …Τέλος πάντων είπαμε σκεφτόμαστε θετικά και ευχόμαστε όλα να πηγαίνουν καλά !!

Καλησπέρα κορίτσι μου γλυκό και συγχαρητήρια!! Είναι μια χαρά οι χοριακες σου! Η αφετηρία σου είναι στις συνηθισμένες τιμές που έχουμε στην εξωσωματική στην 9η μερα..Λογικά στις φυσικές συλλήψεις εκανες χοριακή αφού είχες κάποιες μέρες καθυστέρηση..ενώ στην εξωσωματική οι 9 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά είναι ακριβώς την μέρα ο περιμένεις περίοδο..οπότε γενικά μην το συγκρίνεις!!όλα θα είναι καλά!!!!

On 29/7/2026 at 6:16 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Άνθρωποικαι κοινωνία

Τι όμορφα και αισιόδοξα νέα!! Εύχομαι με το καλό μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη! Με το καλό κοπέλα μου, συγχαρητήρια!! 

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! 

Τα δικά μου νέα είναι ότι αδιαθέτησα σήμερα οπότε μετράω 21 ημέρες και ξεκινάω το προτόκολλο για να πάμε Σεπτέμβριο για εμβρυομεταφορά. Οπως τα υπολογίζω αν όλα πάνε καλά 20-25 Σεπτεμβρίου θα εχω εμβρυομεταφορά. 

Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει κάτι παρόμοιο. Μου έδωσαν να πάρω ένα σκεύασμα/βιταμίνες σε αμπούλες για καταστολη ΝΚ κυττάρων. Το σκέυασμα υποτίθεται ότι επηρεάζει την ισορροπία του ανοσοποιητικού τα λεγόμενα ΝΚ κύτταρα τα οποία θεωριτικά μπορούν να επηρεάσουν την εμφύτευση και γενικότερα την εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Ωστόσο απόσο διαβάζω δεν έχουν γίνει επαρκείς μελέτες, και η τεχνολογία του συγκεκριμένου σκευάσματος βασίζεται σε μια μικρή μελέτη που έγινε με χορήγηση της ίδιας της εταιρείας σε ενα πολύ μικρό δείγμα πλυθισμού με μικρές βελτιώσεις στα ποσοστά μείωσης ΝΚ στο αίμα. Τη βρίσκω δηλαδή αδύναμη για ισχυρή σύσταση. Δηλαδή με λίγα λόγια θα προτιμούσα να πάρω κορτιζόνη για να είμαι  και σίγουρη. Ωστόσο σε συζήτηση με το κέντρο μου είπαν ότι είναι μια επικουρική σύσταση και δε θα θεωρήσουν ότι έφταιξε ότι δεν τα πήρα αν κάτι δε πάει καλά. Το σκέυασμα λέγεται Rodi NK plus, το έχει πάρει καμιά κοπέλα εδώ να μου πει εντυπώσεις; θα  με βοηθούσε πολύ! 

Μου το προτείνουν λόγω ηλικίας ξεκάθαρα και επειδή έχουμε μόνο 1 εμβρυάκι και είναι η τελευταία μας προσπάθεια. Ωστόσο είμαστε ματωμένοι οικονομικά και το σκεύασμα κάνει 150€ το κουτί και θελουμε τουλάχιστον 2 κουτιά. Και αυτά τα 300 εγώ τα έχω υπολογίσει για να κάνουμε επιτέλους λίγες ημέρες διακοπές γιατί η χρονιά ήταν ασφυκτική. Δεν ξέρω τι να κάνω, ο σύζηγος εννοείται θέλει να τα πάρουμε, εγώ δε το πολύ πιστεύω και έχω τεράστια ανάγκη να ξεκουραστώ και να απολαύσω χαλαρές στιγμές με τα παιδάκια μου που το περιμένω πως και πως. Ισως δηλαδή αυτό είναι καλύτερο "φάρμακο" από το σκεύασμα που είναι μιας πανάκριβης εταιρείας που θέλει να πλασάρει θαύματα!

18 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου γλυκό και συγχαρητήρια!! Είναι μια χαρά οι χοριακες σου! Η αφετηρία σου είναι στις συνηθισμένες τιμές που έχουμε στην εξωσωματική στην 9η μερα..Λογικά στις φυσικές συλλήψεις εκανες χοριακή αφού είχες κάποιες μέρες καθυστέρηση..ενώ στην εξωσωματική οι 9 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά είναι ακριβώς την μέρα ο περιμένεις περίοδο..οπότε γενικά μην το συγκρίνεις!!όλα θα είναι καλά!!!!

Εντάξει σήμερα πήγε 1083 πήρα λίγο τα πάνω μου !!Αλλααα ανέβασα πίεση πήγα στο νοσοκομείο δεν έπεφτε και μου ξεκίνησαν χάπι και πρέπει να πάω και σε καρδιολόγο…δλδ για τον θεό η χαρά μου πρέπει  να επισκιαστεί από κάτι πάντα δεν γίνονται αυτά ….

2 ώρες πρίν, Souri είπε:

Τι όμορφα και αισιόδοξα νέα!! Εύχομαι με το καλό μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη! Με το καλό κοπέλα μου, συγχαρητήρια!! 

Εγκυμοσύνηκαι Μητρότητα

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! 

Τα δικά μου νέα είναι ότι αδιαθέτησα σήμερα οπότε μετράω 21 ημέρες και ξεκινάω το προτόκολλο για να πάμε Σεπτέμβριο για εμβρυομεταφορά. Οπως τα υπολογίζω αν όλα πάνε καλά 20-25 Σεπτεμβρίου θα εχω εμβρυομεταφορά. 

Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει κάτι παρόμοιο. Μου έδωσαν να πάρω ένα σκεύασμα/βιταμίνες σε αμπούλες για καταστολη ΝΚ κυττάρων. Το σκέυασμα υποτίθεται ότι επηρεάζει την ισορροπία του ανοσοποιητικού τα λεγόμενα ΝΚ κύτταρα τα οποία θεωριτικά μπορούν να επηρεάσουν την εμφύτευση και γενικότερα την εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Ωστόσο απόσο διαβάζω δεν έχουν γίνει επαρκείς μελέτες, και η τεχνολογία του συγκεκριμένου σκευάσματος βασίζεται σε μια μικρή μελέτη που έγινε με χορήγηση της ίδιας της εταιρείας σε ενα πολύ μικρό δείγμα πλυθισμού με μικρές βελτιώσεις στα ποσοστά μείωσης ΝΚ στο αίμα. Τη βρίσκω δηλαδή αδύναμη για ισχυρή σύσταση. Δηλαδή με λίγα λόγια θα προτιμούσα να πάρω κορτιζόνη για να είμαι  και σίγουρη. Ωστόσο σε συζήτηση με το κέντρο μου είπαν ότι είναι μια επικουρική σύσταση και δε θα θεωρήσουν ότι έφταιξε ότι δεν τα πήρα αν κάτι δε πάει καλά. Το σκέυασμα λέγεται Rodi NK plus, το έχει πάρει καμιά κοπέλα εδώ να μου πει εντυπώσεις; θα  με βοηθούσε πολύ! 

Μου το προτείνουν λόγω ηλικίας ξεκάθαρα και επειδή έχουμε μόνο 1 εμβρυάκι και είναι η τελευταία μας προσπάθεια. Ωστόσο είμαστε ματωμένοι οικονομικά και το σκεύασμα κάνει 150€ το κουτί και θελουμε τουλάχιστον 2 κουτιά. Και αυτά τα 300 εγώ τα έχω υπολογίσει για να κάνουμε επιτέλους λίγες ημέρες διακοπές γιατί η χρονιά ήταν ασφυκτική. Δεν ξέρω τι να κάνω, ο σύζηγος εννοείται θέλει να τα πάρουμε, εγώ δε το πολύ πιστεύω και έχω τεράστια ανάγκη να ξεκουραστώ και να απολαύσω χαλαρές στιγμές με τα παιδάκια μου που το περιμένω πως και πως. Ισως δηλαδή αυτό είναι καλύτερο "φάρμακο" από το σκεύασμα που είναι μιας πανάκριβης εταιρείας που θέλει να πλασάρει θαύματα!

Σε ευχαριστώ πολύ !!Οπως έγραψα και πιο πάνω ενώ είμαι μέσα στην χαρά ξαφνικά έχω θέμα με την πίεση και μου ξεκίνησαν χάπι …είμαι να σκάσω μιλάμε …

Καλή αρχή εύχομαι στην προετοιμασία σου !!!Να πάνε όλα καταπληκτικά και εύκολα και να ειναι  τυχερή !!!!Τωρα όσο αφορά το σκεύασμα δεν το γνωρίζω καθόλου …εμένα κορτιζόνη μου δίνουν πάντως δεν μου ανέφεραν καθόλου για αυτό ..μακάρι κάποια κοπέλα να ξέρει κάτι παραπάνω να σου δώσει πληροφορίες!

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...