Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/7/2026 at 8:31 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Ναι εννοείται να μου στείλεις! Κοίτα λογικά θα το υπογράφει αυτός, απλά προφανώς δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με τα χαρτιά να τα ελέγξει κλπ αν είναι οκ.. απλά κάποια κέντρα-γιατροι αναλαμβάνουν όλη την οργάνωση και καθοδήγηση για όλα τα χαρτιά ή σε παραπέμπουν σε κάποιον..αλλά ο εξωσωματικής υπογράφει τον φάκελο απ' όσο ξέρω πάντα.. μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του και να ρωτήσεις κ για τον υπέρηχο..αλλά πάρε να κλείσεις ραντεβού αφού τα έχεις όλα έτοιμα! 

Καλησπέρα Terry και σε όλα τα κορίτσια  🫶🏻 ελπίζω να είχατε ένα όμορφο σαββατοκύριακο! 
      Ήθελα να ρωτήσω σε ποιο κέντρο/γιατρό στην Αθήνα κάνατε την εξωσωματική σας και νιώσατε ασφάλεια και όχι στυγνή εκμετάλλευση… 

Έκανα την δεύτερη επίσκεψη στο κέντρο που μου σύστησε η γυναικολόγος που με παρακολουθούσε τόσο καιρό καθώς εκείνη δεν αναλαμβάνει κ προς το παρόν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη! Αρχικά ο γιατρός δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι πρόγραμμα κ σειρά βάλει και αισθάνομαι ότι με οδηγεί μέσω εξετάσεων μικροβιωματος και PRP στο τέλος σε υστεροσκοπηση αφού θα μας στραγγίσει οικονομικά με τα PRP. Μου έκανε χθες εξέταση μικροβιωματος κ έλεγξε το βίντεο από υστεροσκοπηση πολύποδα πριν δύο χρόνια και με μεγάλη βεβαιότητα μου είπε ότι έχω χρόνια ενδομητριτιδα και κάτι σαν ραβδώσεις στη μήτρα και θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε.. και αναρωτιέμαι πως γίνεται η γυναικολόγος που μου έκανε την επέμβαση να μην τα είδε ποτέ αυτά ! Και πως να εμπιστευτώ έναν γιατρό που μιλάει τόσο απόλυτα για όλα (μου είπε ότι το ενδομήτριο όπως το είδε στο βίντεο δνε είναι καλό για εμφύτευση και θα έχω 100% αποβολή) αλλά να δούμε δήθεν και τι θα βγάλει το μικροβιωμα… και πως θα εμπιστευτώ έναν γιατρό για υστεροσκοπηση (αν χρειαστεί) όταν δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι βηματισμό μου έβαλε ο ίδιος… καθως χρειάστηκε πριν το ραντεβού και κατά το ραντεβού να του τα θυμίσω εγώ! Παρ όλα αυτά δεν ξέχασε να με ρωτήσει αν θα πληρώσω την εξέταση εκείνη την ώρα ή όταν πάρω τα αποτελέσματα ενώ ήμουν ακόμα γυμνή και ξαπλωμένη στη καρέκλα.. δεν είχα καν προλάβει να σηκωθώ από την εξέταση!

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

On 11/6/2026 at 10:11 ΜΜ, little miracle είπε:

Τι κανεις κοριτσι μου; Πως παει η εγκυμοσυνη σου;

καλημέρα,

δεν μπαίνω τόσο συχνά γιατί το φόρουμ κολλάει συνέχεια κ με δυσκολεύει..

λοιπόν, είμαι στη 10η εβδομάδα με δίδυμα.. 

Σοκ.. εκεί που λες άντε να κάνω άλλο ένα βγαίνουν 2…

Εσύ πώς πας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 351
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 25/6/2026 at 2:11 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!Τώρα μόλις μου  έρθει περίοδος θα πάω για υπέρηχο και αν είναι όλα οκ θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για αυτό τον κύκλο !!!θα βάλουμε ένα είπε ο γιατρός !Σκεφτομαστε θετικά από την αρχή οπότε ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά ! 

Ναι συνήθως σε ελεγμένα έμβρυα γίνεται συνήθως εμβρυομεταφορά μόνο ενός.. τελειααααααα...καλή αρχή λοιπόν!!

On 28/6/2026 at 10:32 ΠΜ, κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα,

δεν μπαίνω τόσο συχνά γιατί το φόρουμ κολλάει συνέχεια κ με δυσκολεύει..

λοιπόν, είμαι στη 10η εβδομάδα με δίδυμα.. 

Σοκ.. εκεί που λες άντε να κάνω άλλο ένα βγαίνουν 2…

Εσύ πώς πας;

Τι ωραιααα νέα...μπράβο κορίτσι μου με το καλό να πάνε όλα κατ ευχιν!!!

13 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Ναι συνήθως σε ελεγμένα έμβρυα γίνεται συνήθως εμβρυομεταφορά μόνο ενός.. τελειααααααα...καλή αρχή λοιπόν!!

Υπογονιμότητα

Τι ωραιααα νέα...μπράβο κορίτσι μου με το καλό να πάνε όλα κατ ευχιν!!!

Αχ σε ευχαριστώ!!Ξεκινησα φάρμακα για προετοιμασία μου έκαναν και όλες τις εξετάσεις για θυρεοειδή τοξόπλασμα ερυθρά cmv κλπ το μόνο που βγήκε τσιμπημένο είναι το ζάχαρο ενώ το είχα ρυθμισμένο φτου και από την αρχή …μου είπαν να ξεκινήσω διατροφή και αν όλα πάνε καλά μετα την εμβρυομεταφορά θα πάω κατευθείαν σε ενδοκρινολόγο…

aDqFp2.png

9 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ σε ευχαριστώ!!Ξεκινησα φάρμακα για προετοιμασία μου έκαναν και όλες τις εξετάσεις για θυρεοειδή τοξόπλασμα ερυθρά cmv κλπ το μόνο που βγήκε τσιμπημένο είναι το ζάχαρο ενώ το είχα ρυθμισμένο φτου και από την αρχή …μου είπαν να ξεκινήσω διατροφή και αν όλα πάνε καλά μετα την εμβρυομεταφορά θα πάω κατευθείαν σε ενδοκρινολόγο…

Τελειαααα καλή αρχή!!! Ποτέ υπολογίζετε εμβρυομεταφορά??σε έβαλε σε τεχνητό κύκλο ή φυσικό?

14 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Τελειαααα καλή αρχή!!! Ποτέ υπολογίζετε εμβρυομεταφορά??σε έβαλε σε τεχνητό κύκλο ή φυσικό?

Ευχαριστώ!Την Τρίτη έχω τον δεύτερο υπέρηχο και λογικά θα μου πούνε πότε θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά αν φυσικά και το ενδομήτριο πάει καλά !Σε τεχνητό είμαι παίρνω σικλακουρ αντιπηκτικες Σαλοσπίρ και θα ξεκινήσω προγεστερόνη   και από ότι κατάλαβα και κορτιζόνη …Και όσο δεν τα θέλω τα φάρμακα σαν άνθρωπος τόσο πιο πολλά μου δίνουν 😒α ρε κάρμα !!!

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ!Την Τρίτη έχω τον δεύτερο υπέρηχο και λογικά θα μου πούνε πότε θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά αν φυσικά και το ενδομήτριο πάει καλά !Σε τεχνητό είμαι παίρνω σικλακουρ αντιπηκτικες Σαλοσπίρ και θα ξεκινήσω προγεστερόνη   και από ότι κατάλαβα και κορτιζόνη …Και όσο δεν τα θέλω τα φάρμακα σαν άνθρωπος τόσο πιο πολλά μου δίνουν 😒α ρε κάρμα !!!

Υπογονιμότητα

Τι να κάνεις? Υπομονή..και εγώ την τελευταία φορά που έκανα φυσικό η μοναδική διαφορά ηταν πως δεν πήρα σικλακουρ..όλα τα άλλα τα πήρα..

Καλησπέρα σε όλες 🤍 θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με τις επιτροπές για τα φάρμακα.. το κέντρο εξωσωματικής μου είπε ότι δεν αναλαμβάνει την διαδικασία οπότε θα την κάνουμε εμείς μόνοι μας.. έχω βρει τα χαρτιά που χρειάζονται.. παρ όλα αυτά μέσα στον όλο πανικό μου την ημέρα του ραντεβού στο κέντρο δεν κατάλαβα πόσο κοστίζουν τα φάρμακα αν τα πληρώσεις μόνος σου και πόσο θα στοιχίσουν αν εγκριθείς από την επιτροπή.. «συμφέρει» να κάνεις όλη αυτή τη χαρτούρα;

επιπλέον όταν βγει η απόφαση ενημερώνεις τον γιατρό αν είναι θετική και ξεκινάς αμέσως την εξωσωματική ή έχεις ένα χρονικό περιθώριο πχ μέχρι να ξεκινήσεις… δηλαδή μπορείς να κάνεις το πρώτο κύκλο και δύο μήνες μετά την απόφαση για παράδειγμα; Γνωρίζετε; 

τέλος γνωρίζετε πόσο αναμονή έχει για ραντεβού το κέντρο της Αθήνας ;

ευχαριστώ πολύ 🤍💜

1 ώρα πρίν, MoM24 είπε:

Καλησπέρα σε όλες 🤍 θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με τις επιτροπές για τα φάρμακα.. το κέντρο εξωσωματικής μου είπε ότι δεν αναλαμβάνει την διαδικασία οπότε θα την κάνουμε εμείς μόνοι μας.. έχω βρει τα χαρτιά που χρειάζονται.. παρ όλα αυτά μέσα στον όλο πανικό μου την ημέρα του ραντεβού στο κέντρο δεν κατάλαβα πόσο κοστίζουν τα φάρμακα αν τα πληρώσεις μόνος σου και πόσο θα στοιχίσουν αν εγκριθείς από την επιτροπή.. «συμφέρει» να κάνεις όλη αυτή τη χαρτούρα;

επιπλέον όταν βγει η απόφαση ενημερώνεις τον γιατρό αν είναι θετική και ξεκινάς αμέσως την εξωσωματική ή έχεις ένα χρονικό περιθώριο πχ μέχρι να ξεκινήσεις… δηλαδή μπορείς να κάνεις το πρώτο κύκλο και δύο μήνες μετά την απόφαση για παράδειγμα; Γνωρίζετε; 

τέλος γνωρίζετε πόσο αναμονή έχει για ραντεβού το κέντρο της Αθήνας ;

ευχαριστώ πολύ 🤍💜

Καλή αρχή καλή επιτυχία! Ναι συμφέρει να περάσεις γιατί όσα σου διαθέτουν κοστίζουν 1000 ευρώ πάνω κάτω.. η απόφαση ισχύει για ένα χρόνο και δύο προσπάθειες, με διαφορά τεσσάρων μηνών μεταξύ τους τη μόνη προϋπόθεση (οι ωοληψιες). Για Αθήνα δεν γνωρίζω αναμονή αλλά νομίζω όταν σου κλείνουν ραντεβού βγάζουν και την απόφαση την ίδια μέρα.

2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Καλή αρχή καλή επιτυχία! Ναι συμφέρει να περάσεις γιατί όσα σου διαθέτουν κοστίζουν 1000 ευρώ πάνω κάτω.. η απόφαση ισχύει για ένα χρόνο και δύο προσπάθειες, με διαφορά τεσσάρων μηνών μεταξύ τους τη μόνη προϋπόθεση (οι ωοληψιες). Για Αθήνα δεν γνωρίζω αναμονή αλλά νομίζω όταν σου κλείνουν ραντεβού βγάζουν και την απόφαση την ίδια μέρα.

Σε ευχαριστώ πολύ!! 🙏
εννοείς ότι τα φάρμακα κοστίζουν 1000€ περίπου και στα αναγνωρίζουν στο 100% από την επιτροπή ; Κατάλαβα σωστά;

Αρα από την ημέρα της απόφασης θα έχω ένα χρόνο για να την αξιοποιήσω δηλαδή! Ρωτάω για να υπολογίσω το χρόνο που χρειάζεται η απόφαση με βάση το πότε θα ήθελα να ξεκινήσω.. στην ουσία είμαστε έτοιμοι αλλά νιώθω πολύ πιεσμένη σε αυτή τη φάση και ήθελα να πάρω λίγο χρόνο να ηρεμήσω πριν ξεκινήσω..

On 23/6/2026 at 6:18 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Με πήρανε κορίτσια !!!Εχουμε  από τα 8 έχουμε 3 ευπλοειδη  εμβρυακια !!!!Αυριο θα μου στείλουν και αναλυτικά στο email όλα τα αποτελέσματα!!Ακοκα δεν μπορώ να το πιστέψω !!! θα μου πει αύριο ο γιατρός και πως προχωράμε!!!

Τέλεια νέα!! Με το καλό να παραλάβεις αν δεν το έχεις παραλαβει ήδη!! πως είσαι; πως πας;; 

20 ώρες πρίν, MoM24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! 🙏
εννοείς ότι τα φάρμακα κοστίζουν 1000€ περίπου και στα αναγνωρίζουν στο 100% από την επιτροπή ; Κατάλαβα σωστά;

Αρα από την ημέρα της απόφασης θα έχω ένα χρόνο για να την αξιοποιήσω δηλαδή! Ρωτάω για να υπολογίσω το χρόνο που χρειάζεται η απόφαση με βάση το πότε θα ήθελα να ξεκινήσω.. στην ουσία είμαστε έτοιμοι αλλά νιώθω πολύ πιεσμένη σε αυτή τη φάση και ήθελα να πάρω λίγο χρόνο να ηρεμήσω πριν ξεκινήσω..

Καλησπέρα, 

Ναι στα καλύπτουν 100% χωρίς συμμετοχή. Ναι έχεις ένα χρόνο για να κάνεις προσπάθεια και με κάθε απόφαση παίρνεις φάρμακα για δύο προσπάθειες. 

Εγώ είχα πάρει τηλ για ραντεβού Νοέμβριο και μου έκλεισαν Ιανουάριο στο Μαρούσι. 

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Souri είπε:

Τέλεια νέα!! Με το καλό να παραλάβεις αν δεν το έχεις παραλαβει ήδη!! πως είσαι; πως πας;; 

Καλησπέρα, 

Ναι στα καλύπτουν 100% χωρίς συμμετοχή. Ναι έχεις ένα χρόνο για να κάνεις προσπάθεια και με κάθε απόφαση παίρνεις φάρμακα για δύο προσπάθειες. 

Εγώ είχα πάρει τηλ για ραντεβού Νοέμβριο και μου έκλεισαν Ιανουάριο στο Μαρούσι. 

Τέλεια σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! ❤️❤️❤️❤️

9 ώρες πρίν, MoM24 είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! ❤️❤️❤️❤️

Καλησπέρα κορίτσι μου! Εγώ πέρασα πριν λίγες μέρες στον Πειραιά, η αναμονή ήταν περίπου 1,5 μήνα..στο Μαρούσι όπως σου είπαν είναι ένα 3 μηνο..πρέπει να δεις σε ποια ανηκεις..τα φάρμακα που παίρνεις δωρεάν είναι περίπου αξιας 1.000-1.200..αλλα κ οι εξετάσεις που χρειάζεται να γίνουν έχουν επίσης ένα κόστος..πχ σαλπιγγογραφια, σπερμοδιαγραμματα κλπ.. δεν φτάνουν εννοείται αυτό το ποσό αλλά έχουν επίσης ένα κοστος..συνολικά από την επιτροπή δικαιούμαστε να πάρουμε 4 φορές τα φάρμακα και η κάθε απόφαση μπορεί να δώσει μαξ δύο φορές τα φάρμακα..αν παρέλθει ο ένας χρόνος πρέπει απλά να περάσεις ξανά επιτροπή από την αρχή με όλη την χαρτουρα (εκτός της σαλπιγγογραφιας της κλασσικής που έχει ισχύ για μια 5ετια)..εγώ για παραδειγμα πήρα δεύτερη φορά τα φάρμακα αλλά πέρασα ξανά επιτροπή γτ η προηγούμενη ήταν το 2023..εγώ έκανα εξ αρχής το λάθος και άφησα μεγάλο κενό..πήρα την απόφαση τον 08/23 και έκανα ωοληψια τον 05/24 όπου είχα 6 βλαστοκυστες άρα ποτέ να προλάβω να τις βάλω ολες?? Επίσης για να παρεις τα φάρμακα 2η φορά μέσα σε ένα χρόνο θα πρέπει να μην έχεις στην κατάψυξη αλλά εμβρυα-ζητανε βεβαίωση από την μοναδα.. χοντρικά αυτά είναι..ό,τι θες στειλε μου!

8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Εγώ πέρασα πριν λίγες μέρες στον Πειραιά, η αναμονή ήταν περίπου 1,5 μήνα..στο Μαρούσι όπως σου είπαν είναι ένα 3 μηνο..πρέπει να δεις σε ποια ανηκεις..τα φάρμακα που παίρνεις δωρεάν είναι περίπου αξιας 1.000-1.200..αλλα κ οι εξετάσεις που χρειάζεται να γίνουν έχουν επίσης ένα κόστος..πχ σαλπιγγογραφια, σπερμοδιαγραμματα κλπ.. δεν φτάνουν εννοείται αυτό το ποσό αλλά έχουν επίσης ένα κοστος..συνολικά από την επιτροπή δικαιούμαστε να πάρουμε 4 φορές τα φάρμακα και η κάθε απόφαση μπορεί να δώσει μαξ δύο φορές τα φάρμακα..αν παρέλθει ο ένας χρόνος πρέπει απλά να περάσεις ξανά επιτροπή από την αρχή με όλη την χαρτουρα (εκτός της σαλπιγγογραφιας της κλασσικής που έχει ισχύ για μια 5ετια)..εγώ για παραδειγμα πήρα δεύτερη φορά τα φάρμακα αλλά πέρασα ξανά επιτροπή γτ η προηγούμενη ήταν το 2023..εγώ έκανα εξ αρχής το λάθος και άφησα μεγάλο κενό..πήρα την απόφαση τον 08/23 και έκανα ωοληψια τον 05/24 όπου είχα 6 βλαστοκυστες άρα ποτέ να προλάβω να τις βάλω ολες?? Επίσης για να παρεις τα φάρμακα 2η φορά μέσα σε ένα χρόνο θα πρέπει να μην έχεις στην κατάψυξη αλλά εμβρυα-ζητανε βεβαίωση από την μοναδα.. χοντρικά αυτά είναι..ό,τι θες στειλε μου!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ήταν πολύ διαφωτιστικό το μήνυμα σου! Εχουμε ήδη όλες τις εξετάσεις ούτως ή άλλως.. ευτυχώς! Μόνο μου λείπει ο υπέρηχος και το χαρτί από το γυναικολόγο. Για το σπερμοδιαγραμμα έχουμε ήδη δύο, ένα από Λυμπερόπουλο κ το άλλο από το κέντρο εξωσωματικής.

Τις εξετάσεις για τα λοιμώδη θα τις κάνουμε αργότερα μαζί με χοριακη. Απλά με μπερδεύει το κομμάτι του υπέρηχου μου.. μπορείς να πας σε οποιοδήποτε ιδιώτη γυναικολόγο; 

Είμαι επαρχία οπότε υποθέτω ανήκω στο Μαρούσι. Θα πρέπει να παρουσιαστείς αυτοπροσώπως ή απλώς τα στέλνεις με κούριερ την ημέρα του ραντεβού;

On 6/7/2026 at 7:48 ΜΜ, MoM24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! 🙏

Ναι στα βασικά φάρμακα καλύπτουν 100% και στα δευτερεύοντα τα παίρνεις με συμμετοχή κανονικά. Πιστεύω αξίζει η επιτροπή, ειδικά, αν ο μη γένοιτο, χρειαστείς περισσότερες ωοληψιες. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

πρίν από 44 λεπτά , Neverstop είπε:

Ναι στα βασικά φάρμακα καλύπτουν 100% και στα δευτερεύοντα τα παίρνεις με συμμετοχή κανονικά. Πιστεύω αξίζει η επιτροπή, ειδικά, αν ο μη γένοιτο, χρειαστείς περισσότερες ωοληψιες. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

💕🙏🫶🏻 το εύχομαι για όλους 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...