Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 298
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 25/5/2026 at 9:57 ΜΜ, Dimitsa είπε:

Είμαι 40, οπότε λογικά δικαιούμαι. Αναμένω να μιλήσω με τον γιατρό να δω πως θέλει να συνεχισουμε. Αυτό μου έχει πει και ο γιατρός, ότι έγκυος μπορείς να μείνεις λόγω παλίνδρομης, οπότε πάμε να βρούμε το ένα το καλό. Εσύ απ ότι καταλαβαίνω είσαι πιο μικρή, κρίμα ενώ μπορείτε φυσικά και έχεις και πολλά ωάρια να έχετε τόσες αποβολές. Δυστυχώς όλο αυτό έχει πολύ αβεβαιότητα, αυτό καταλαβαίνω

Καλησπερα!!! Πλεον δικαιουσαι απο τα 38 να κανεις προεμφυτευτικο χωρις κανενα ιστορικο!

On 25/5/2026 at 9:39 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Καλά ναι και εγώ αυτή την φορά τα πλήρωσα για να μην χάσω χρόνο αλλά μου κακοφάνηκε δεν θα πω ψέμματα γιατί να το ένα να το άλλο μας έφυγαν 9000 για πλάκα …Εντάξει δεν μαζεύονται εύκολα αυτά τα χρήματα …Πόσο μάλλον εσείς που λες έχετε κάνει πόσες προσπάθειες ….Οι συζυγοι θα πω είναι γενικά για σφαλιάρες 😂Ζόρισε τον δίχως έλεος δεν παθαίνει τίποτα !!!Λυπαμαι για την σαλπιγγογραφια γιατί ξέρω πόσο επώδυνη είναι ….Κουραγιο γενικά !!!!

Ναι πήρα στο κέντρο και μου εξήγησαν για τις βλαστοκύστες και μου είπαν ακριβώς αυτό ότι δεν παίζει ρόλο η μορφολογία ως προς τις χρωμοσωμικες !Οποτε είναι λίγο Τζακ ποτ η κατάσταση !Εγω θα πω μακάρι να υπάρχουν και γερές !!Μου είπαν ότι θα κάνει ένα μήνα !ΣΟΚ !!!Θα γκαγκανιασω μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα θεέ μου !

Δεν νομίζω ότι έμεινε κάτι άλλο από εξετάσεις γλυκιά μου …Τώρα θέλεις το ένα το καλό το εμβρυακι που δυστυχώς κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρεθεί όπως σε εμάς πχ που έχουμε 7 αποβολές από φυσική σύλληψη λόγο χρωμοσωμικών…Για αυτό και η λύση μας ήταν εξωσωματική με προεμφυτευτικό…Οχι ότι και αυτό είναι πανάκεια γιατί και ένα υγιεσ μπορεί να μην εμφυτευτεί !Ολα είναι ποσοστά στην εξωσωματική…Δεν δικαιούστε προεμφυτευτικό;Τι ηλικία έχεις ;

Καλα εγω εχω σταματησει πλεον να μετραω ποσα εχουμε ηδη δωσει σε λεφτα!!κ ευτυχως καποιες επεμβασεις καλυφθηκαν απο την ασφαλιστική μ..κ τωρα ο προεμφυτευτικος δεν ξερω ποσο θα φτασει- ποσες βλαστικυστες θα έχουμε! Η σαλπιγγογραφια δεν με φοβιζει αντεχω τον πονο γενικά..να ξεμπερδευω θελω...θα τον σπρωξω τον συζυγο απο βδομαδα φουλ

15 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα!!! Πλεον δικαιουσαι απο τα 38 να κανεις προεμφυτευτικο χωρις κανενα ιστορικο!

Καλα εγω εχω σταματησει πλεον να μετραω ποσα εχουμε ηδη δωσει σε λεφτα!!κ ευτυχως καποιες επεμβασεις καλυφθηκαν απο την ασφαλιστική μ..κ τωρα ο προεμφυτευτικος δεν ξερω ποσο θα φτασει- ποσες βλαστικυστες θα έχουμε! Η σαλπιγγογραφια δεν με φοβιζει αντεχω τον πονο γενικά..να ξεμπερδευω θελω...θα τον σπρωξω τον συζυγο απο βδομαδα φουλ

Δεν ξέρω ρε παιδιά πώς μαζεύονται αυτά τα χρήματα ξανά και ξανά είστε ηρωες όσοι το κάνατε αυτό πολλεσ Φορές !Με το καλό εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην χρειαστεί ξανά καμία ταλαιπωρία ούτε σωματική ούτε ψυχική και στο τέλος το αποτέλεσμα μετράει ένα γερό μωράκι !!!

aDqFp2.png

On 26/5/2026 at 9:28 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Μακάρι ρε γλυκούλα μου να είναι και υγειής!!

On 26/5/2026 at 9:28 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Μακάρι ρε γλυκούλα μου να είναι και υγειής!!

Κορίτσι μου καλό να σκέφτεσαι θετικά ,ότι είναι να γίνει θα γίνει ,εσύ έκανες ότι καλύτερο γινόταν !!! 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια! 

Έκανα ωοληψία τη προηγούμενη Πέμπτη,

πήραμε 19 ωάρια κι έμειναν 6 βλαστοκύστες μεγέθους 4 οι πέντε που είναι και 5ης ημέρας και η μία είναι μέγεθος 3. Όλες καλές βαθμολογίες, ΑΑ - ΑΒ δεν έχουμε C κι αυτό αναπτέρωσε λίγο τις ελπίδες μου, αν και ξέρω ότι δεν έχει και τόσο σημασία.  

Τα δείγματα τα έδωσαν τη Τετάρτη και τώρα είμαστε σε αυτή τη φάση της αναμονής... που φαίνεται αιώνες!! 

Τη προηγούμενη φορά είχα αποτελέσματα σε 30ημέρες από την ωοληψία.. Οπότε πάμε για 20-25 του μήνα αποτελέσματα.. Άντε να δούμε. 

Πάντως κρατάω το σκορ μου σταθερό. Και τη προηγούμενη φορά 6 βλαστοκύστες στείλαμε. Είπαμε ότι αυτή είναι η τελευταία μας προσπάθεια, δεν μας παίρνει για άλλη.

Και οικονομικά και ψυχικά αλλά και σωματικά. Τα έχω φτύσει με τις ορμόνες κι έχω και τα δύο εφηβάκια μου στο σπίτι με άλλο level απαίτησης εκεί.. Είναι και περίοδος τελικών εξετάσεων τώρα στο σχολείο και χορεύουμε σε ρυθμούς σάμπα-ρούμπα-ζεϊμπέκικο στο σπίτι, ο,τι να ναι!!  

Εύχομαι καλά αποτελέσματα και καλή πορεία σε όλες μας :) 

1 hour ago, Souri είπε:

πήραμε 19 ωάρια κι έμειναν 6 βλαστοκύστες μεγέθους 4 οι πέντε που είναι και 5ης ημέρας και η μία είναι μέγεθος 3. Όλες καλές βαθμολογίες, ΑΑ - ΑΒ δεν έχουμε C κι αυτό αναπτέρωσε λίγο τις ελπίδες μου, αν και ξέρω ότι δεν έχει και τόσο σημασία.  

Τα δείγματα τα έδωσαν τη Τετάρτη και τώρα είμαστε σε αυτή τη φάση της αναμονής... που φαίνεται αιώνες!! 

Τη προηγούμενη φορά είχα αποτελέσματα σε 30ημέρες από την ωοληψία.. Οπότε πάμε για 20-25 του μήνα αποτελέσματα.. Άντε να δούμε. 

Πάντως κρατάω το σκορ μου σταθερό. Και τη προηγούμενη φορά 6 βλαστοκύστες στείλαμε. Είπαμε ότι αυτή είναι η τελευταία μας προσπάθεια, δεν μας παίρνει για άλλη.

Και οικονομικά και ψυχικά αλλά και σωματικά. Τα έχω φτύσει με τις ορμόνες κι έχω και τα δύο εφηβάκια μου στο σπίτι με άλλο level απαίτησης εκεί.. Είναι και περίοδος τελικών εξετάσεων τώρα στο σχολείο και χορεύουμε σε ρυθμούς σάμπα-ρούμπα-ζεϊμπέκικο στο σπίτι, ο,τι να ναι!!  

Πολύ καλή ανταπόκριση κορίτσι μου ,εύχομαι να είναι τα τυχερά σου ,από καρδιάς καλά αποτελέσματα 

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Πολύ καλή ανταπόκριση κορίτσι μου ,εύχομαι να είναι τα τυχερά σου ,από καρδιάς καλά αποτελέσματα 

Ευχαριστώ καλή μου! Να πάνε όλα καλά για όλες μας 

3 ώρες πρίν, Souri είπε:

Παρα πολυ καλη ανταποκριση ειχρς και παλι!! Θυμησε μου, τα στειλατε για προεμφυτευτικο;; Καλα αποτελεσματα!

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι κανεις εσυ κοριτσι μου σε τι φαση εισαι ;

Just now, little miracle είπε:

Παρα πολυ καλη ανταποκριση ειχρς και παλι!! Θυμησε μου, τα στειλατε για προεμφυτευτικο;; Καλα αποτελεσματα!

Διάλειμμα από όλα ,ξεκίνησα και δουλειά στο λιντλ να ξεφύγω από όλη την ρουτίνα των τελευταίων χρόνων... 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , kate82 είπε:

Διάλειμμα από όλα ,ξεκίνησα και δουλειά στο λιντλ να ξεφύγω από όλη την ρουτίνα των τελευταίων χρόνων... 

Καλη αρχη στη δουλεια !! Και να εχεις ενα καλοκαιρι διαφορετικο και πιο ξεγνοιαστο σου ευχομαι !!!

4 ώρες πρίν, Souri είπε:

Στην ίδια φάση είμαστε !!!Πραγματικα δεν περνάνε οι μέρες δεν ξέρεις να ελπίζεις ή όχι πολύ δύσκολο κομμάτι …Είχες πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο !Ευχομαι αυτή η τελευταία προσπάθεια να είναι και η τυχερή σας!εμεις στείλαμε 8 αν και οι δύο χαμηλότερης ποιότητας είπαν να δώσουμε μια ευκαιρία ποτέ δεν ξέρεις …Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά !!!Σκεφτομαστε αισιόδοξα και έχουμε θετική σκέψη όσο μπορούμε !!!

aDqFp2.png

On 5/6/2026 at 2:50 ΜΜ, little miracle είπε:

Ναι ευχαριστώ!! Ναι, τα στείλαμε για προεμφυτευτικό και αναμένουμε.. 

On 5/6/2026 at 3:46 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Στην ίδια φάση είμαστε !!!Πραγματικα δεν περνάνε οι μέρες δεν ξέρεις να ελπίζεις ή όχι πολύ δύσκολο κομμάτι …Είχες πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο !Ευχομαι αυτή η τελευταία προσπάθεια να είναι και η τυχερή σας!εμεις στείλαμε 8 αν και οι δύο χαμηλότερης ποιότητας είπαν να δώσουμε μια ευκαιρία ποτέ δεν ξέρεις …Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά !!!Σκεφτομαστε αισιόδοξα και έχουμε θετική σκέψη όσο μπορούμε !!!

Ευτυχώς έχω ναι και για άλλη  μια φορά μου φούντωσαν τα μυαλά τις πρώτες μέρες.

Αλλά όπως λες, δε περνάν οι μέρες.. Τη προηγούμενη φορά είχα αποτελέσματα ακριβώς 30 ημέρες από την ωοληψία. Αν γίνει το ίδιο, θα ξέρουμε 26-27 του μήνα που θα είμαστε και διακοπές, οπότε έχω προσγειωθεί και δε μου επιτρέπω να κάνω ούτε ένα όνειρο. Κάθε φορά που πάω να το σκεφτώ θετικά με μαζεύω. 

Καλύτερα να έρθει έκπληξη παρά να γκερμοτσακιστούμε πάλι. Οτι θέλει ας γίνει.. ! Με το καλό εύχομαι και σε εσένα να έχετε ιδανικά αποτελέσματα!! 

Καλή δύναμη σε όλες μας κορίτσια!  

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...