Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Cristina93 είπε:

Καλημέρα! Τελικά η κύστη δεν υποχώρησε οπότε μου έκλεισαν παρακέντηση για αύριο .. κι ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Οπότε θα πάρω προληπτικά αντιβίωση που στον δικό μου οργανισμό είναι το χειρότερο γιατί παθαίνω πολλές λοιμώξεις μετά.. Ρώτησα τον γυναικολόγο μου που δεν κάνει εξωσωματική και μου είπε να τον (τον εξωσωματιστη) αφήσω να κάνει ότι νομίζει … Δηλαδή να επιβαρυνθώ εγώ ενώ η οιστραδιολη έπεσε από 300 την Παρασκευή σε 7 χθες. Πάντως έχω ακόμα λίγο αίμα μια βδομάδα μετά ενώ συνήθως έχω 2 μέρες και μετά μόνο καφέ. Πολύ περίεργη η arvekap..

Κάτι άσχετο.. άκουσα ότι δίνουν redostim σαν συμπλήρωμα πριν την εμβρυομεταφορά και το έψαξα και η μελέτη που συνοδεύει την κυκλοφορία είναι σε 2 γυναίκες μόνο για άσχετο λόγο. Πιστεύω θα πρέπει λίγο να ελεγχθεί το κομμάτι συμπληρώματα γιατί αυτό πχ έχει μέσα ταυρινη και βιταμίνη Β6 εφτά φορές πάνω από το φυσιολογικό!!! Όσες έχετε φτάσει μέχρι εκεί έχετε πάρει αυτό το redostim μαζί με όλα τα άλλα; 

Όχι εγώ τ ακούω πρώτη φορά αυτό το συμπλήρωμα ,πάνε για μια δεύτερη άποψη σχετικά με την κύστη σε παρακαλώ ,είναι κρίμα κατευθείαν να σε κάνουν παρακέντηση,ποσούς μήνες την έχεις ?

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Σοφάκι θα μεγαλώσει η νύφη αλλά θα μεγαλώσει και αυτός!! Δεν βλέπω να τον φτάνει αφού τρώει λέει κάθε 4,5 ώρες!!!!Ο δικός μου τρώει ακόμη ανά 2ωρο καμιά φορά και στην 1 ώρα.

Κορίστσια σας καληνυχτίζω να πάω να ετοιμαστώ για ύπνο γιατί σε λίγο θα ξυπνήσει φαντάζομαι για μαμ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Χαίρετε σε όλα τα κορίτσια...τι κάνετε μωρά και μαμάδες?μου φτιάχνετε τη με΄ρα, σας διαβάζω με διαλείμματα καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας, δεν πολυβρίσκω χρόνο να γράψω όμως...εμείς εδώ, πριν απο λίγο κοιμηθηκε ο μαγκίτης μου, να δούμε πως θα μας πάει και απόψε, ξυπνάμε κλασικά και εμείς κανα δυο φορές μέσα στο βράδυ, αλλά πιστεύω οτι ξυπναει κορίτσια , γιατι δεν τρώει καλά, μου λέει ο Φέλιξ, οτι μας ακούει για κανά πεντέλεπτο, και μετά ακούει εμένα να ψιλοροχαλίζω(λέει..!!) και το μικρό να έχει σταματήσει να κατεβάζει γουλιές, όπότε δεν τρώει , δεν χορτάινει και στο τρίωρο είμαστε πάλι ξύπνιοι..ας είναι, μάλλον έχω συνηθίσει..

Ας ξεκινήσω λοιπόν , στέλνοντας τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στην Ελεάνα, τέλος καλό, όλα καλά, τώρα μπορείς να χαλαρώσεις με το μωράκι στην αγκαλιά σου, να αγαπηθείτε με το γιοκαρινι σου,να τον πνίξεις στα φιλιά και να ΒΡΙΣΕΙΣ ( απο μέσα σου..) ή και απέξω σου, τα νινιά μας δεν καταλαβαίνουν ακόμα, όλους αυτούς τους κ@λ@γιατρούς, που χωρίς να ντρέπονται και να κοκκινίζουν , βάζουν στην ταλαιπώρια, πάρα πολύ συχνά,τον κόσμο..

Ε, συμπεθέρα Αγγελικώ(καλέ πως σου φαινεται το Αγγελικώ?, χιχιχι) πάνω που έδειχνα στο Λέοντη κατα που πέφτει το Ελ. Βενιζέλος, εσύ πισωγυρίζεις? τον Ελβετό μου θυμίζεις που στην αρχή ήταν άνετος με τη γρίπη και τώρα έχει "μαζευτεί" και το ξανασκεφτόαμστε σοβαρά να μην πετάξουμε και εμείς τα Χριστούγεννα..όπως καταλαβαίνεις, δεν ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό, και να φανταστε΄ςι οτι ο Φέιξ, πηγαίνει Λωζάνη στις αρχές αυτού του μήνα, μόνος του, για κανά πενθήμερο, και σήμερα μιλούσε με έναν κολλητό του εκεί, ο οποίος έχει τη γρίπη, τώρα που μιλάμε, ο οποίος μάλιστα του έκανε και πλάκα οτι και καλά,σε λίγο θα αρχίσει να γρυλίζει σαν γουρουνάκι(ενέκα των χοίρων,..)-τι να πω, και ο δικός μου πάει εκεί, ανάμεσά τους..και μετά θα μου γυρίσει πίσω, βρε θα τον βάλω σε καραντίνα πρωτα μου φαινεται για κανά πενταήμερο μόλις γυρίσει και μετά θα συναντηθούμε..Σε ότι αφορά στα νύχια των ποδιών, τα έχουμε κόψει κάμποσες φορές νομίζω, και φυσικά όχι με τη συχνότητα που κόβουμε αυτά των χεριών, πολύ πιο αραιά..Το τσάι της welwda εμε΄να μου ψιλοβρωμάει, αλλά τι να κάνεις, αν χρειάζεται πίνεται..και στείλε ντε τη δίαιτ α που βρήκες, μιλάμε οτι η κοιλιά μου μου θυμίζει κορίτσια τις αρχες μετά τη γέννα, για τόσο χάλι μιλάμε πάλι..

Καλά , τι συγκίνηση αυτή με τις φωτό και τις αναμνήσεις, ανεπανάληπτες στιγμές, εγω μπήκα στο parents σχετικά αργά ( πρέπει να ήταν γυρω στον Απρίλη, μακάρι να ήμουν και εγώ νωρίτερα μαζί σας)-θα προσπαθήσω να βάλω και εγώ photo απο μπέμπη την πρώτη ημερα(αν δεν πέσω απο τη νύστα , κατά τη διάρκεια της προσπάθειας).

JimDin, το κουκλί σου χωμένο στα Muslim squares τον είχες είδα..χαχα, καλά, ίδιος και απαράλλαχτος απο την αρχή βε παιδί μου ο Λίο, δύναμη...

Για να δω αν θα καταφέρω τίποτα με photo

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

βλέπω το πριν....το μετά που είναι;;;

Αν σου πω οτι οι σχετικές photo είναι στον υπολογιστή του άνδρα μου, που βαριέμαι και να ανοίξω( είναι και στα γαλλικά το μενού του mac του..όνειρο..!!)και οτι εγώ εδώ δεν έχω καμμία , θα με πεις αναίσθητη μάνα...??

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλά μιλάμε οτι μόλις βρήκα ένα ξεχασμένο stickάκι , έχει μέσα κάτι photo και , αν έχεις το Θεό σου, τις συμβουλές της Νεκταρίας,της daskalas μας τότε, αναπνοή -κερι και δεν συμμαζεύεται, άκουσον άκουσον, μου φαίνονται τόσο μακρινά , αλλά νιώθω και πολύ νοσταλγικά μιλάμε..

http://s822.photobucket.com/albums/zz148/velou_2009/?action=view&current=P1010593.jpg

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Μπορεί από την στεναχώρια. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο αλλά εγώ στην θέση σου θα το πάλευα ακόμη. Για μερικές μέρες βάζε το μωρό στο στήθος όσο πιο συχνά γίνεται και αν έχεις την δυνατότητα κάνε και αντλήσεις για να αυξηθεί η παραγωγή σου.

θήλαστρο δεν είχα πάρει γιατί φοβόμουν ότι δε θα φτάνει για το παιδί, όχι να κάνω και τράπεζα, τώρα δεν ξέρω, το βράδυ θήλασε λίγο, τον έβλεπα ότι πάλευε να φάει κάτι αλλά δε χόρτασε και του έδωσα και μπιμπερό, δε θέλω να τα παρατήσω, και πάνω που πηγαίναμε πολύ καλά και ήμουνα χαρούμενη που ήθελε λιγότερο συμπλήρωμα, δεν ξέρω τι έγινε ξαφνικά,

όσο για τον υπνόσακο, δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι να κάνω, ο μπέμπης μέχρι στιγμής δείχνει να αυτοσυντηρείται και ποτά δεν τον έχω δε κουκουλωμένο, του αρέσει να έχει τα χέρια του πάνω από το παπλωματάκι του και όταν καμιά φορά ως αγχωμένη μάνα νομίζω ότι θα κρυώνει και τον σκεπάζω πιο πάνω, ξεσκεπάζεται μόνος του όσο θέλει, μπορεί απλά να του ρίξω καμία κουβερτούλα πάνω από αυτό το τύπου παπλωματάκι, γιατί σκέφτομαι ότι δεν του αρέσει να τον περιορίζουν και πραγματικά δεν ξέρω αν θα του αρέσει ο υπνόσακος

αυτά κοριτσάκια, θα τα πούμε αύριο, καληνύχτα και όνειρα γλυκά με τα μπεμπάκια σας

Καλά, κάπου εδώ σταματάει η φρενίτιδά μου με τις photo..το παράκανα..μάλλον θα τις βγάλω αύριο..αυτά, καληνυχτούδια σε όλες μας...Αννούλα, φιλάκια, ξεκουράσου..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης, αύριο έχουμε και το εμβόλιο, όλα μαζί, βλέπω τα κουκλιά σας και ζηλεύω αλλά δεν τολμώ να ανεβάσω φωτό γιατί τώρα μας έμαθε και ο άντρας μου και αν το δει θα με σουβλίσει σαν τον αθανάσιο διάκο! πάντως τελικά είναι περισσότερα τα αγοράκια, να δω που θα βρούμε νύφες αν και μερικές ήδη βιαστήκατε και τις καπαρώσατε, πολλά συμπεθεριάσματα βλέπω!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...