-
Από την διαχείριση / Admin news
-
12 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:
Καλησπερα κοριτσια! Ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για τον προεμφυτευτικό! Εχω μπερδευτει.. δυο γιατροι μου εχουν πει οχι και αλλοι δυο μου εχουν πει πως ειναι απαραιτητο μετα απο τις αποτυχιες αφου το δικαιουμαι..κ στο λενε κιολας λες κ το δικαιουσαι κ είναι τσαμπα..μαλιστα μια γιατρος π πηγα χθες μ πρότεινε να το κανω στα 2 μετρια κατεψυγμενα που εχω λέγοντας μου πως βαση ποιότητας&αποψυξης -καταψυξης- αποψυξης μειώνεται η δυναμική τους για εμφυτευση και θα μ κοστισει καπου 1.200..κ δε ξερω εχω μπερδευτει..γτ 2 γιατρους ειδα τωρα και ο ενας λεει ετσι κ ο αλλος αλλιως (οι αλλοι 2 π αναφερω ειναι οι παλιοι μου)..
Μια συνοψη: εγω 38,5 και ο σύζυγος 41,5 με dfi τελευταια φορα π ελεγχθηκε στο 26%..πριν 1 χρονο καναμε ωοληψια με 6 βλαστοκυστες και μας εχουν μεινει 2 μέτριες αρα δεν δικαιουμαι κ φαρμακα αν θελω να κανω νεα διεγερση..
Ο προεμφυτευτικός έχει αξία και νόημα όταν έχεις πολλές βλαστοκύστες (>5) και θέλεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Αν έχεις λίγές βλαστοκύστες ή οι δύσκολα φτιάχνεις καινούριες δεν αξίζει να κάνεις προεμφυτευτικό για τους λόγους που είπαν και τα άλλα κορίτσια. Προχώρησε σε ΕΤ (αυτό κάνω και εγώ και είμαι 46 λόγω δυσκολίας από ανδρικό παράγοντα). Αυτό προτείνουν και μεγάλα κέντρα εξωσωματικής στο εξωτερικό. Αν έχεις αρκετές σε βοηθάει να κάνεις τη βέλτιστη επιλογή και να αυξήσεις πολύ τις πιθανότητες βιώσιμης εγκυμοσύνης. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν μειώνεται η πιθανότητα επιβίωσης των εμβρύων εφόσον τα εργαστήρια είναι καλά. Αν είσαι σε καλό εμβρυολογικό και έχεις πολλές θα σου πρότεινα να το κάνεις. Σχετικά με το κόστος, αν θυμάμαι καλά είναι κάπου 700 + 250 ανά έμβρυο, δλδ αν έχεις δύο έμβρυα 700+500 ευρώ.
-
Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....
-
Θέματα
-
- 13.071 απαντήσεις
- 1.328.917 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 138 απαντήσεις
- 158.168 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.291.587 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.275 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 159.803 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.071 απαντήσεις
- 1.328.917 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 138 απαντήσεις
- 158.168 εμφανίσεις
-
- 49 απαντήσεις
- 2.574 εμφανίσεις
-
- 76 απαντήσεις
- 3.038 εμφανίσεις
-
- 1.998 απαντήσεις
- 292.548 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 148 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 142 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 3.959 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 60 εμφανίσεις
-
- 32 απαντήσεις
- 3.580 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα