Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Εγω παντως βρίσκομαι στην 5η εμβρυομεταφορα όλες με ελεγμένα έμβρυα…δεν έχει πετύχει καμία. Μηδενικη χοριακη!!! Αναμένω το αποτέλεσμα κ αυτής της προσπάθειας και θα σας ενημερώσω. 

Γλυκιά μου, εύχομαι να δικαιωθεί σύντομα η προσπάθειά σου🙏🏻

6 ώρες πρίν, Losr είπε:

Πόσα χρήματα έδωσες για τις 13 βλαστοκυστες ?

Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700.  Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί.  Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.

Επίσης εγώ δεν έχω να δώσω μαζεμένα τώρα 2700 η 3000. Στην περίπτωση που ήταν πολλές.

Εγώ ομως δεν έχω θέμα εμφυτευσεων. Τις χειρότερες έχουμε βάλει και κάνω εμφυτεύσεις. Ο γιατρός τραβάει τα μαλλιά του γιατί έχω από τα πιο δεκτικά ενδομήτρια που υπάρχουν. Ότι του βάλεις θα το τραβήξει αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βιοχημικές. Του τρελού. Και για να προλάβω υστεροσκοπηση έχω κάνει και το μικρωβιωμα είναι οκ. Και ορμονικά δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι λάθος.

Μια ινσουλίνη έχουμε θέμα και ένα dfi 20%. Και τίποτε άλλο. Για την ινσουλίνη παίρνω και χάπι και προσέχω διατροφή.

Λέω τον πόνο μου τώρα όπως καταλαβαίνετε. 

Το θυμάμαι ναι.. εγώ πιστεύω πολύ στον προεμφυτευτικο για σένα..

6 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Κορίτσια όταν η οιστραδιολη είναι αρκετά χαμηλή 3η μέρα του κύκλου ήταν 11 σημαίνει πως δεν θα κάνω ωορρηξία ή πως απλά θα καθυστέρηση και θα κάνω μεγαλύτερο κύκλου από ότι συνήθως ; (Έχω 31 μέρες κύκλο πάνω κάτω ) 

Εμένα είχε τύχει σε κάποιους κύκλους 14 να είναι, Με ίδιο κύκλο κι εγώ. Αλλά έκανα κανονικά ωοληψια δεν είχα θέμα.

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα!!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση&συγγνωμη που μπηκα τωρα αλλα ειχα σκατομερα στη δουλεια!!! Εχω κανει 2 διεγερσεις και 5 εμβρυομεταφορες συνολικα απο τις οποιες ειχα 2 παλινδρομες, 2 βιοχημικες και μια κουλουρα!! Στην πρωτη ειχα 5 βλαστοκυστες και στην δευτερη ειχα 6.. το σπερμα σε ποσότητα ηταν κακο κατα την δευτερη ωοληψια αλλα ο εμβρυολογος κατα λεξη μ ειπε πως παρ ολα αυτα την εκανε τη δουλεια του..

Σε ευχαριστώ ναι την εχω καταλαβει αυτή τη διαφορά!

Σε ευχαριστώ πολυ!!!

Δεν δικαιουμαι αν δεν κανω πρωτα χρηση των 2 εμβρυων εννοουσα!!! Δικαιουμαι αλλες 3 φορες να παρω φαρμακα (στην πρωτη διεγερση πηγα ιδιωτικα) απλα λογω του οτι εχει παρέλθει το διάστημα πρέπει να περασω ξανα επιτροπη..

Μου εκανε τρομερη εντυπωση το ποσο πολυ επεμενε να κανω προεμφυτευτικο στα κατεψυγμενα παραλληλα λεγοντας μου πως ολη αυτη η διαδικασια αποψυξης καταψυξης και αποψυξης ξανα μειωνει τις πιθανότητες εμφυτευσης τους αν βγουν υγιη..δηλαδη καμια λογικη..

Με το καλο κοριτσι μου το μωρακι σου!!! Κ σε ευχαριστω για την απαντηση σου!

Και εμενα τοσο μ ειπε για τις κατεψυγμένες που εχω (1.200) αλλα καθως αυξανουν τα εμβρυα δεν ανεβαινει τοσο..στις 2 διεγερσεις εχω κανει 5 και 6 αντίστοιχα!!

Αχ καλη επιτυχια κοριτσι μ γλυκο να εχεις!!! Ο,τι καλυτερο!!

Καλα κανεις κ τα λες!!! Η αληθεια ειναι πως ουτε εμεις εχουμε αυτη τη στιγμη τα χρηματα να κανουμε κ ωοληψια και προεμφυτευτικο κ δε ξερω ποσο διαστημα θα χρειαστουμε και για να τα μαζεψουμε γτ εχουμε μονο απο την πλευρα μου σταθερο εισοδημα

Εν κατακλείδι νομιζω κατεληξα μεσα απο τη συζητηση μας να καταληξω στο οτι πρέπει να μεταφερω αυτα τα εμβρυα ως εχουν χωρις περαιτερω ελεγχο και αν χρειαστει επομενη διεγερση να κανω και προεμφυτευτικο τοτε! Ελπιζω να απαντησα σε ολες κοριτσια!

Αν σου συντάξουν σωστά την έκθεση από το κέντρο μπορείς να πάρεις φάρμακα ακόμη κι αν έχεις κατάψυξη. Εξαρτάται τό λόγο που θα αναγράφουν.

• Μου αρέσει 1

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

100 ευρω μου ειπε...Αλλα εφοσον υπαρχει λεω να την κανω γιατι δεν θα κοιμαμαι ησυχη, μου εχει κολλησει στο μυαλο!!

κ καλα θα κανεις,αν ειναι να ηρεμησεις να την κανεις!εμενα παλι εξετασεις για ασθενειες δεν μου κολλανε στο μυαλλο,αλλα ειναι τα θεματα μου...τελος παντων ολα καλα θα πανε κ στο τελος θα αγκαλιασουμε τα καλοκαιρινα μωρακια μας!!!

φιλια σε ολς!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ την έκανα μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος..είδα μια διαφήμιση με ένα παιδάκι που έβηχε (εγώ μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου να βήχω :shock: ) και τα χρειάστηκα..ρώτησα τη γιατρό μου, μπήκα και στο παρεντς και διάβασα και είδα οτι είναι σημαντική εξέταση και την έκανα,βέβαια είναι ακριβή, θέλει εξειδικευμένα κέντρα και πήρα τα αποτελέσματα μετά από ένα μήνα, με είχε φάει η αγωνία (την έκανα στο Παίδων)

νεραιδουλα εμενα μου ειπε οτι σε μια βδομαδα θα ξερω...Και εγω θα την κανω εφοσον υπαρχει και οτι και να υπηρχε θα το εκανα για να δω οτι ειναι καλα το μωρακι μου...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Αννα μου να πανε ολα καλα με το ζουζουνακι...Εγω αυριο θα παω να μου παρει αιμα για κυστικη ινωση ...Εσεις αληθεια κανατε??

βρε σεις ολες την κανουμε! στο 1ο μωρο μονο...... την κανουν μαζι με την αυχενικη ειναι αυτη η καρτελιτσα με το αιμα που παιρνουν.......

εκτος αν λετε κατι αλλο................ εμενα την πρωτη φορα 20 ευρω ηταν εξτρα...... ειναι αυτη που ελεγχει αν εχεις το γονιδιο οποτε μονο 1 φορα τη κανουμε.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Η κυστική ίνωση είναι τόσο διαδεδομένη όσο η μεσογειακή αναιμία γιατί υπάρχει άγνοια..δεν έχει σχέση με κληρονομικότητα και είναι ύπουλη γιατί οι φορείς δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα, απλά μου είπαν στο Παίδων ότι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν έχει νόημα να εξεταστείς , το καλύτερο είναι να την έχεις κάνει πρίν μείνεις έγκυος.Εμένα μου στοίχισε 200 ευρώ (είναι εξέταση dna) και εκεί που την έκανα εξετάζουν το 95% των μεταλλάξεων ενώ τα ιδιωτικά εργαστήρια μου είπαν, το πολύ 75%..τώρα τι παίζει δεν ξέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

νεραιδουλα εμενα μου ειπε οτι σε μια βδομαδα θα ξερω...Και εγω θα την κανω εφοσον υπαρχει και οτι και να υπηρχε θα το εκανα για να δω οτι ειναι καλα το μωρακι μου...

Και εγώ αφού έτυχε να μάθω γι'αυτή και μου κόλλησε στο μυαλό την έκανα..

Η κυστική ίνωση είναι τόσο διαδεδομένη όσο η μεσογειακή αναιμία γιατί υπάρχει άγνοια..δεν έχει σχέση με κληρονομικότητα και είναι ύπουλη γιατί οι φορείς δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα, απλά μου είπαν στο Παίδων ότι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν έχει νόημα να εξεταστείς , το καλύτερο είναι να την έχεις κάνει πρίν μείνεις έγκυος.Εμένα μου στοίχισε 200 ευρώ (είναι εξέταση dna) και εκεί που την έκανα εξετάζουν το 95% των μεταλλάξεων ενώ τα ιδιωτικά εργαστήρια μου είπαν, το πολύ 75%..τώρα τι παίζει δεν ξέρω.

Μου ειπε οτι ειναι εξεταση dna.. αλλα μου ειπε οτι αν την εχω εγω ας πουμε και δεν την εχει ο αντρας μου δεν υπαρχει προβλημα!! Ειναι σαν την αναιμια..Εαν εχουμε και οι 2 γονεις τοτε θα γινει αμνιοπαρακεντηση!!! Δηλαδη αν κανεις την εξεταση πριν την εγκυμοσυνη και δεις οτι εχεις μετα δεν θα κανεις καθολου παιδια??

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

βρε σεις ολες την κανουμε! στο 1ο μωρο μονο...... την κανουν μαζι με την αυχενικη ειναι αυτη η καρτελιτσα με το αιμα που παιρνουν.......

εκτος αν λετε κατι αλλο................ εμενα την πρωτη φορα 20 ευρω ηταν εξτρα...... ειναι αυτη που ελεγχει αν εχεις το γονιδιο οποτε μονο 1 φορα τη κανουμε.......

Ιριδα νομιζω οτι αλλο λεμε...Δεν ξερω και σιγουρα ομως..

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

κοριτσια μη τρελαθουμε τελειως! προσεχτε λιγο......

http://www.cfathess.gr/

ειναι κληρονομικη η κυστικη ινωση, εξεταζουν να δουν αν εχεις το γονιδιο.... κ γινεται ταυτοχρονα με το ιδιο αιμα που παιρνουν πριν την αυχενικη διαφανεια συνηθως.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ιριδα νομιζω οτι αλλο λεμε...Δεν ξερω και σιγουρα ομως..

γιαυτο λεω προσεξτε λιγο τι γραφετε μη παρουμε κανεναν στο λαιμο μας.......

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Ίριδα αν στην έκαναν στην αυχενική είσαι τυχερή , εμένα δεν μου την έκαναν και η αλήθεια είναι ότι καμία φίλη μου που είχα ρωτήσει όταν ψαχνόμουν δεν την είχε κάνει στην αυχενική.Μου φαίνεται πολύ λίγο το εξτρά ποσό...η γιατρός μου όταν το συζητήσαμε μου είχε πεί ότι μπορώ να ζητήσω να μου την κάνουν στην αυχενική και θα στοίχιζε 170 επιπλέον αλλά προτίμησα το Πάιδων που είναι κορυφή στην εξέταση αυτή , αλλά και γιατί δεν ήθελα να περιμένω μέχρι την αυχενική.

ειναι κληρονομικη η κυστικη ινωση, εξεταζουν να δουν αν εχεις το γονιδιο.... κ γινεται ταυτοχρονα με το ιδιο αιμα που παιρνουν πριν την αυχενικη διαφανεια συνηθως.......

Προφανώς κληρονομείται το γονίδιο (δεν κολλάει) αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξεταστείς μόνο αν νοσεί κάποιος στην οικογένεια σου, μπορεί η οικογένεια σου να έχει κάποιον φορέα (που δεν έχουν συμπτώματα), μην παρεξηγηθούμε προς Θεού.Και εξάλλου είναι προσωπική υπόθεση της καθεμιάς αν θα την κάνει ή όχι, τι να λέμε τώρα...

Οτι ειναι κληρονομικη το ηξερα..αλλα οτι γινεται με την αυχενικη δεν το εχω διαβασει πουθενα...Ξερω επισης οτι μπορει να την εχεις και να μην το γνωριζεις...Οποτε το ιδιο νομιζω οτι λεμε!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Μου ειπε οτι ειναι εξεταση dna.. αλλα μου ειπε οτι αν την εχω εγω ας πουμε και δεν την εχει ο αντρας μου δεν υπαρχει προβλημα!! Ειναι σαν την αναιμια..Εαν εχουμε και οι 2 γονεις τοτε θα γινει αμνιοπαρακεντηση!!! Δηλαδη αν κανεις την εξεταση πριν την εγκυμοσυνη και δεις οτι εχεις μετα δεν θα κανεις καθολου παιδια??

Σωστά σου τα είπε πουλάκι μου, απλά αν είναι και οι δύο φορείς έχεις 25% να κάνεις παιδί με την ασθένεια, 50% παιδί φορέα και 25% υγιές, οπότε κάνεις αμνιο για να δείς τι συμβαίνει, κατά 75% μπορείς να κρατήσεις το μωράκι!

κοριτσια ας κανει η καθε μια οτι θελει,αλλωστε προσωπικα μονο η γιατρος μου μπορει να μου πει τι εξετασεις πρεπει να γινουν κ τι οχι!στον προγεννητικο ελεγχο ειχα ενα κατεβατο απο εξετασεις για dna ισως κ να την εκανα κ να μην ξερω,σημερα θα σας πω νεοτερα!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...