Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 12 λεπτά , Andreas81 είπε:

      Ευχαριστώ πολύ. Το θέμα είναι οτι νιώσαμε ότι ούτε σημασία ανάλογη μας δώσαν ξέροντας πόσο βασανιστήκαμε. Το κέντρο που πήγαμε ήταν σαν ένα εργοστάσιο. Και ο μεγαλογιατρός που εμπιστευτήκαμε άθλιος.  Ξανακούσατε να ξεκινάτε κύκλο διέγερσης και η μόνη αιματολογική εξέταση που μας ζ̌ήτησε να είναι  η ε2 την δεύτερη μέρα? 

      Προσωπικά στην δικη σας περίπτωση θα έψαχνα ήδη για άλλο γιατρό που αν δεν μου έκανε το «κλικ» πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία δεν θα ξεκινούσα. Και ο δικός μου γιατρός δεν λέει πολλά πολλά, αλλά ότι κ αν εγώ ρωτήσω απαντάει ξεκάθαρα κ μας κάνει να νιώθουμε σιγουριά. 
      Εγώ βρίσκομαι στην πρώτη διέγερση όποτε δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία, εμείς κάναμε πρωτόκολλο με ανταγωνιστές που διαρκεί 10 ημέρες. Από την δεύτερη μέρα περιόδου κάναμε ε2 & προγεστερονη. Αντίστοιχα την 6η,8η,10η μαζί με υπέρηχο κ 13η τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε ωοληψια. Άλλες κοπέλες κάνουν κ lh, όποτε θεωρώ είναι κ κάπως ανάλογα με τον γιατρό. 
      Όλοι εδώ καταλαβαίνουμε την δυσκολία της απογοήτευσης άσχετα αν δεν έχουμε βρεθεί ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση έχουμε φάει όλοι τα χαστούκια μας. 
      Ανασυγκροτηθείτε παρτε ανάσα κ ραντεβού σε καποιον άλλο γιατρό που θα σας «κερδίσει» κ θα νιώθετε ασφαλεια !!!

       

ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΟΤΕ?


xxx

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις λεμε 28/2 στην επετειο του γαμου μας..αν δω οτι εχει πολυ κρυο αυτο το χειμωνα θα το αναβαλλω κ θατο κανω απριλιο.


uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Το καλοκαιράκι στο νησάκι μου.Θα είναι βέβαια ο μπεμπούλης μεγαλούτσικος αλλά θέλω μετά να κάνω beach party.


FvJup3.png[/url] lxWWp3.png

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbyf.lilypie.com/PDF3p3.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Και εμείς τον Μαιο λεμε να τον βαπτίσουμε αν ολα πάνε καλά. Θα είναι 14 μηνών και θα πει και το όνομά του μόνος του.:P:p

Link to comment
Share on other sites

Εμείς κλείσαμε για Ιούνιο και θα κάνουμε μαζί και το θρησκευτικό γάμο μας.. Προβλέπεται πολύ τρέξιμο!

Εμεις το εχουμε κανει ηδη αυτο! Αν μπορω να βοηθησω οπουδηποτε (απο θεματα ιδεων εννοω), θα χαρω! :D

Παντρευτηκαμε και βαφτισαμε την κορη μας στις 20/09/2009. Η Μαρια μου εκεινη την ημερα γινοταν 7 μηνων!!

Παντως επετειο γιορταζουμε την ημερομηνια που "τα φτιαξαμε" :lol: γιατι ειναι κοντα στα Χριστουγεννα και μας αρεσει που ολα ειναι στολισμενα!

(Sorry για το off topic, συνεχιστε! :-P )


Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Link to comment
Share on other sites

Εμεις τον ερχομενο 15 Αυγουστο. Θα ηθελα νωριτερα αλλα τοτε μπορει το σοι του ανδρα μου και ο νονος ταυτοχρονα. Αλλες ημερομηνιες ποτε δεν μπορει ο ενας ποτε ο αλλος. Ελπιζω να μην κυνηγαμε τον μπεμπη γυρω απο την κολυμπηθρα. :confused:


ziZip2.png BhAqp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...