Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4u (καλε πως σε λενε????) μπραβο για την εκδομη!!! κ εγω περιμενω πως κ πως το 3ημερο!

Σου έτσειλα πμ ;) πείτε με παλαβή αλλά δεν επιθυμώ να αναφέρεται το όνομά μου εδώ στο δημόσιο φόρουμ που διαβάζουν όλοι... κατα καιρούς γρα΄φουμε πολλά και δεν θέλω να γίνει ταυτοποίηση.

Εγω κοριτσια ειμαι σε διαδικασια εκκαθαρισης/τακτοποιησης ΟΛΩΝ των συρταριων του σπιτιου και ντουλαπιων.

Εχω κανει ηδη αρκετα κ εχω πεταξει κ καποια πραγματα.

Ανακαλυψα στο υπνοδωματιο μου κ στο μπανιο πως εχω αρκετα μπουκαλακια-δειγματα απο σαμπουαν,κρεμες,αφρολουτρα.

Ολο λυπαμαι να τα πεταξω κ ολο τα αφηνω εκει. Και στην τελικη δεν ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω και ποτε!!

Εσεις τι τα κανετε ολα αυτα?Τα πετατε?Τα κρατατε και αν ναι που τα αποθηκευετε?

Όχι δεν τα πετάω τα χρησιμοποιούμε. Επειδή και εγω κάποτε τα ξεχνούσα παρατημένα σε συρτάρια, ντουλάπια και τα ανακαλυπτα σε εκκαθάριση, πλεον τα τοποθετώ σε εμφανες μέρος και εκεί που χρησιμοποιείται το καθένα. Αν έχω ενα δείγμα σαμπουαν θα το βάλω στη μπανιερα δίπλα στο σαμπουάν μου και θα το χρησιμοποιήσω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω κοριτσια ειμαι σε διαδικασια εκκαθαρισης/τακτοποιησης ΟΛΩΝ των συρταριων του σπιτιου και ντουλαπιων.

Ανακαλυψα στο υπνοδωματιο μου κ στο μπανιο πως εχω αρκετα μπουκαλακια-δειγματα απο σαμπουαν,κρεμες,αφρολουτρα.

Ολο λυπαμαι να τα πεταξω κ ολο τα αφηνω εκει. Και στην τελικη δεν ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω και ποτε!!

εγω εχω ενα νεσεσερ μεγαλο κ τα βαζω εκει κ οταν παμε κανενα διημερο η διακοπες(αμα λεμε) τα παιρνω μαζι κ εστι δεν ψαχνω να γεμισω μπουκαλακια τελευταια στιιγμη.

αν μαζευτουν πολλα βγαζε ενα ενα οταν σου τελειωσει το αφρολουτρο που χρησιμοποιεις π.χ βγελε το δειγματακι κ οταν το τελειωσεις αλλο. κριμα ειναι να τα πεταξεις εναλλακτικα δωσε τα μαζι με κανενα ρουχο π.χ σε εκκλησια.

για τις δουλειες τα πανω πανω λεω κ εγω απλα επειδη με αυτην την λογικη τα κανω αρκετο καιρο χωρις λεπτομερεια ανοιξε κ ο καιρος κ ξαφνικα νιωθω το σπιτι βρωμερο:oops: θελω να ξεμπερδεψω με μαστορια να το βαλω σε μια σειρα κ παλι!

Εύγε για την εκκαθάριση αλλά σιγά-σιγά! Και εσύ εγκυάκι είσαι, μην το ξεχνάς! ;)

Εγώ τα μισώ αυτά τα δειγματάκια.... :mad: κυριολεκτικά!

Βγάλτα να τα χρησιμοποιήσετε παιδί μου, μην τα κρατάς!!! Θα δεις και οικονομία στο πορτοφόλι σου για ένα διάστημα, ειδικά αν έχεις πολλά αλλά και θα κερδίσεις πολύ χώρο! ;)

777885dugw57gt25.gif

κοριτσακια μου καλημερα τι μου κανετε??

εγω ειχα ενα γεματο γεματο σκ περασαμε φανταστικα το σαββατο ολη μερα ημουν εξω με τα παιδια το βραδυ βρηκα γυναικα και επιτελους βγηκαμε ειχαμε παει σε ενα αποκριατιοκο παρτυ και μετα σε ενα μαγαζι για ποτο ειχα ντυθει τσαρλεστον και ο αντρας μου παπας περασαμε φανταστικα εχτες βγηκαμε εξω πηγαμε αναβυσο για φαγητο μετα πορτο ραφτη για καφε πηγαμε και παιδικη χαρα ειχα ντυσει και τα μικρα το μεγαλο μου αχιλλεα και το μικρο πιγκουινο αλλα ο μικρος για λιγο και γυρισαμε κατα τις 8 το βραδυ οπου καναμε τα μπανια μας και ξεραθηκαμε

παω να σας διαβασω και επανερχομαι

σημερα εχω αρκετες δουλιτσες και σοδερο

για φαγητο σκεφτομαι αρακα

Αχ πόσο σας ζηλεύω που πήγατε σε πάρτυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Πιγκουϊνο!! χαχαχαχα

777885dugw57gt25.gif

Το άσχημο είναι πως σήμερα αποφάσισα να ζυγιστώ... :? είχα καιρό και το ένιωθα/εβλεπα πως είχα πάρει την ανιουσα... τι το θελα? 52.600 κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!! Μία φορά στη ζωή μου έχω ξαναδεί αυτό το νούμερο στη ζυγαριά μου {και άλλη μία στην εγκυμοσύνη αλλά αυτό ήταν "ειδικές συνθήκες"}. Ψιλοφρίκαρα αλλά δεν θα το αφήσω να με επηρεάσει γιατί η ψυχολογία μου παίζει το σημαντικότερο ρόλο... από σήμερα θα ράψω λιγάκι το στόμα μου, ειδικά στο βραδυνό, που κυριολεκτικά αν δεν φάω μετά τις 6 τίποτα ακόμα και αν έχω φάει "πέτρες" όλη μέρα, χάνω ... για να δούμε... θα σας ενημερώνω για το θέμα.... :?

και εγώ πρέπει να το ράψω!!! το βραδυνό όταν αρχίζουν οι ζέστες το κόβω εντελώς, δεν πεινάω καθόλου.... Εγώ πάντως πιστεύω ότι και το άγχος που έχουμε όλες επηρεάζει τα κιλά μας....απορώ εσύ πως πήρες κιλά με τόσο τρέξιμο που ρίχνεις!!! Βέβαια είσαι αδύνατη οπότε και τα 2 κιλάκια δεν είναι τίποτα :)

Έρχεται η άνοιξη.....!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα κοριτσακια ομορφα.

Βλεπω ολες σχεδον εκμεταλλευτηκαμε τον καλο καιρο :D

Εμεις εδω εχουμε καλοκαιρι...

Ρενάτα ελπιζω να γινει γρηγορα καλα ο αντρας σου.

Ειρηνη μου μπραβο για την αυτοαμυνα. Φορτσατη σημερα βλεπω!

Φωτεινουλα πλησιαζουν οι μερες τι καλα. Με το καλο κοριτσακι.

Λοιπον βαλτε και μενα στο κλαμπ με τη διαιτα. Ξεκιναω απο αυριο. Οχι τιποτα αλλο αλλα ανοιγει ο καιρος και πως θα βαλω τα πιο καλοκαιρινα ρουχα??????:oops:

Εγώ δεν θα κάνω δίαιτα, Ευάκι μου αλλά λέω να το ράψω λιγάκι γιατί το ξεφτίλισα τελευταία... :?:?

Καλή αρχή και συ!

777885dugw57gt25.gif

Βάσια μου το ξαναβάζω... sorry αν σας κουράζω, αλλά μας ενδιαφέρει πολυ :D

4U είναι στο Μενίδι το παγοδρόμιο στην πλατεία.....πρόσεξε όμως εμείς δώσαμε 2 ευρώ επειδή είχαν δώσει στο σχολείο στα παιδιά χαρτάκι προσφοράς.....η τιμή του είναι 5 ευρώ μισή ώρα, 8 ευρώ 1 ώρα και 10 ευρώ απεριόριστο!

Βασικά έχει τσιμπημένες τιμές και γιαυτό δεν είχε και ιδιαίτερο κόσμο.....

Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα, αλλά το είχα ξεχάσει εντελώς, το σκ γίνεται χαμός στο σπίτι με τα παιδιά!

4U Εχει παγοδρομιο κ στο Περιστερι στο αλσος εκει που ειναι το εκθεσιακο κεντρο,αν ξερεις. αλλα δεν ξερω αν λειτουργει ακομα στα escape-στερ ειδα οτι το ελιωναν πριν μερικες μερες.

για δες εδω

http://www.tresorhotels.com/content/blog/food-fun/198-mhnas-patinaz-sta-pio-diaskedastika-pagodromia-ths-athhnas#.UT2UtKM4jCs

Διαφημίσεις

Καλα λετε βρε κοριτσια!

Θα αρχισω να τα χρησιμοποιω αυτα που μου αρεσουν και τα υπολοιπα που δεν μου αρεσουν οι μυρωδιες τους θα τα δωσω!

Με επιασε και εμενα μια μανια βρε κοριτσια για τακτοποιηση... Σκεφτομαι οτι θα παω να γεννησω κιολας καποια στιγμη και εχω ενα αγχος οτι θα μπαινο-βγαινουν εδω μεσα πεθερες,κουνιαδες,μαναδες,φιλες κλπ και θα ψαχνουν συρταρια να βρουν παραγματα του μωρου ή οτιδηποτε αλλο :?:rolleyes: και δεν μου αρεσει καθολου αυτη η ιδεα.Θελω να ειναι ολα στην εντελεια.

Θα φτιαξω και μια βαλιτσα με ρουχα της μικρης μου ανα σετ, γιατι ο αντρας μου δεν εχει ιδεα στο να σεταρει ρουχα κ μπορει να της βαλει οτι να`ναι για να ειμαι ησυχη.Καλη ιδεα λετε?:tongue:

Τα σκεφτομαι θα μου πειτε απο τωρα?Ναι πολυ νωρις, αλλα μπορει να γεννησω και πιο νωρις ποτε δεν ξερεις, τουλαχιστον θελω το σπιτι να ειναι τακτοποιημενο.

καλημέρα σε όλες, έχω καιρό να γράψω. σας διαβάζω που κ που. έχω χάσει πολλά από τα νέα σας.

εγώ νιώθω πολύ κουρασμένη σωματικά κ ψυχολογικά. η μπέμπα είναι 7 μηνών πλέον αλλά πολυ γκρινιάρα κ απαιτητική. ο μέγάλος έχει κ αυτός τα ξεσπάσματά του. σημαντική βοήθεια από κανέναν δεν έχω άρα τα κάνω όλα μόνη μου ή λέω ότι τα κάνω ή προσπαθώ να τα κάνω. είναι μέρες που κουράζομαι πολύ, με πονάει το μυαλό μου αν καταλαβαίνετε τι εννοω.

πολύ ζήλεψα τις κοπέλες που βγήκαν έξω αυτές τις μερες. εμας εδώ στα γιάννενα βρέχει σταματάει ξαναβρέχει, χθές είχε λίγο καλύτερο καιρό.

κάπου διάβασα για κιλά, πικρή ιστορία. επειδή είμαι πολλές ώρες μέσα στο σπίτι ξεσπάω στο φαγητό συνέχεια.

52 κιλά η ειρήνη;;;;; τόσα είμουνα κάποτε στο σχολείο ίσως; δεν θυμάμαι ακριβώς.

αλήθεια ειρήνη πόσο ύψος έχεις; μοντέλο δηλαδή έ; χαχα

αχ βάσια κ εγώ περιμένω να ανοίξει λίγο ο καιρός για να βγαίνω καμία βόλτα με τα μικρά κ να σταματήσω να τρώω τα βράδια.

Καλημερούδια!

Βλέπω η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά!Αρχηγόπουλο είσαι αεικινητο!

Κι εμενα η μέρα μου ξεκίνησε αρκετά πρωί,με περπάτημα παρακαλώ...Τέρμα τα ψέματα!Πρέπει να διώξω κάποια κιλάκια και να βοηθήσω τον μεταβολισμό μου,που κοιμάται,κοιμάται,είναι υπναράς!Και ασφαλώς θα το ράψω,γιατί χωρίς ράψιμο δεν γίνεται τίποτα!Καλή αρχή στα κοριτσάκια που πήραν την ίδια απόφαση...

Γιώτα μου πάνε τώρα το τριήμερο να ξεδώσεις κ για τα λοιπά έχει ο Θεός...

λοιπόν να σας πω για τα δωμάτια ξενοδοχείου που σας ζαλισα χθες να ξέρετε...κλείσαμε τελικά σε καλό ξενοδοχείο στη Χαλκιδική με all inclusive -είπαμε easy living:tongue::tongue:- κλείσαμε δίκλινο δωμάτιο απ το booking αλλά πριν κλείσουμε πήρα τηλ στο ξενοδοχείο να ρωτήσω αν μας δέχονται σε δίκλινο κ μου είπαν ότι το δωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι κ έναν καναπέ-κρεβάτι, θα μας βάλει κ πάρκο, ε αν βολευόμαστε σ αυτά αυτοί δεν εχουν πρόβλημα...οπότε όλα οκ!!

Χαρά κόλαση τα σουφλεδάκια να σαι καλά που μας έδωσες τη συνταγή!

αχ ατιμη με τα σουφλε τι μου κανεις :tongue:

εκανα κατι δουλιτσες κ τωρα εκατσα να αραξω λιγο, ακομα δεν εχουμε φαει για μεσημερι, εγω δεν πολυειχα ορεξη κ ο αντρας μου δεν εχει γυρισει ακομα.

τωρα λεω να χαλαρωσω, κ γενικα το σκ γιατι με περιμενει δυσκολη δευτερα.

κοριτσια ευχαριστω, αλλα εχω καταντησει γραφικη, ολο προβλημα εχω, ολο σας τα λεω, ολο μου λετε καλες κουβεντες κ με βοηθατε κ ολο λεω ευχαριστω.... τελοσπαντων....

σας φιλω!

γιωτακι μου ολα καλα θα πανε μη στεναχωριεσαι εμεις εδω ειμαστε η μια για την αλλη μη το ξεχνας

καλα βρε γιωτα τι λες??? εγω τι να πω που μας ειχαν βρει ολα τα κακα της μοιρας μας μαζεμενα κ εσεις εδω με την καλη κουβεντα να μου δινετε ευχες κ να με παρηγορειτε!

χρωσταω τουλαχιστον απο ενα 70αρι ε στην καθεμια σας για την ψυχοθεραπεια που με γλιτωσατε.αντε να πατσισω με εσενα τουλαχιστον!

φευγω για γυμναστηριο τα λεμε το βραδακι ως τοτε ηθικον ακμαιοτατον, λεμε τωρα....

εχω κυρια μου θελω 50 λογω οικονομικης κρισης κατεβασα τι τιμη μου:tongue::tongue:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ!!!!!!!!

απαπαπαπαπ ελα κι απο το σπιτι μου παρακαλω

Επιστρέψαμε απο την βόλτα μας.....ήταν πολύ ωραία,η μεγάλη κόρη κατάφερε και έκανε πατινάζ στο παγοδρόμιο αλλά κρατιόταν απο τον πιγκουίνο :) προς το τέλος ξεθάρεψε και άφησε τα χέρια και πήγαινε μόνη :) πόσο περήφανη ήμουν!

Δεν είχε πολύ κόσμο και μας άφηνε να κάνουμε περισσότερη ώρα όλες τις δραστηριότητες....κανα μισάωρο ήμασταν στο τραμπολίνο!

Ξεθάρεψαν, ο σύζυγος μόνο μας τα χάλασε με την βαρεμάρα του.....απορώ τι τον παίρνουμε μαζί ώρες ώρες!!! sorry για το πως μιλάω αλλά έχω νεύρα

Επιστρέψαμε πριν απο λίγο απο το σινεμά! Ο μικρός ήδη κοιμάται :) και σε λίγο θα δούμε ταινία.

Βάσια πες μας για το παγοδρόμιο που είναι κλπ. Θέλω να παμε με την πρώτη ευκαιρία. Μπορούν να κάνουν και οι μεγάλοι με τα παιδιά τους? Πολυ ωραία ιδέα για κατι διαφορετικό.

Απογοητευτηκα λίγο με το θέμα γυμναστηριο. Πήγαμε σε αυτό που πηγαίναμε πριν μείνω έγκυος αλλά ε΄χει αλλαξει η διευθυνση και δεν έχουν πια τον παιδοτοπο...κρίμα διότι είναι πολυ μεγάλο, άνετο και καθαρό. Τώρα έχω αλλα 2 υπόψη μου...

μπραβο κοριτσια μου που περασατε τελεια

Κορούλες μου καλησπέρα.

Δεν μπήκα χθες, είχα ανάγκη από δικό μου χρόνο... σας έχω διαβάσει όλες όμως, να το ξέρετε, ποτέ δεν αφήνω αδιάβαστα μηνύματά σας! :D

Θα σας γράψω ένα μεγάλο μήνυμα για να σας πω τα νέα μου... ελπίζω να μη σας κάνω να βαρεθείτε! :P

Χθες είχα μια υπέροχη μέρα... δουλίτσα όλο το πρωινό και το μεσημέρι κατάφερα να πάω αυτοάμυνα.. είχα τόσα κέφια, που άνοιξε η δουλίτσα και ο καιρός... τι να σας πω κορίτσια μου. Είχα τόση όρεξη, πορώθηκα ως συνήθως και για πρώτη φορά, η δασκάλα μας, μας είπε να κάνουμε η μία επίθεση στην άλλη χωρίς να πούμε τι είδους επίθεση και πως.. {από πίσω, από μπροστά κτλ}.. Η αντίπαλος, δεν μας χτυπούσε αλλά μας έκανε κανονική επίθεση ή για να μας ρίξει κάτω ή για να μας ακινητοποιήσει. Σε καμία μα καμία επίθεση που δέχτηκα η αντίπαλός μου δεν μπόρεσε να με ρίξει και η αντίπαλός μου κάνει 1 χρόνο προπόνηση, έτοιμη μάλιστα από πέρσι να δώσει και για ζώνες και ιδιαίτερα "σκληρή". Με έβαλε η προπονήτρια μαζί της γιατί η άλλες κοπέλες δεν ήθελαν να προπονούνται σαν ζευγάρι μαζί της .

Πόσο ανέβασε τη διάθεση μου... πολύ βρε κορίτσια μου, πολυ! :P

Μακάρι να καταφέρω σιγά-σιγά, να χάσω και 2 κιλάκια που θέλω και αφού τώρα γυμνάζομαι σίγουρα θα δω καλυτέρευση στο σωμα μου. Το χω πολύ ανάγκη για να ανέβουν λίγο τα κέφια μου γιατί το χουμε ξανασυζητήσει... το σώμα μου μετά τη γέννα... :? .

Τέλοσπάντων επέστρεψα σπίτι και είχε έρθει ο μπαμπας μου να μας δει. Ετοιμασα φαγητό, φάγαμε όλοι και ξεκουραστήκαμε.

Σήμερα σηκωθήκαμε και είχαμε πει πως η μέρα θα ήταν για τους 3 μας. Ντυθήκαμε ελαφρά, σχετικά, και πήγαμε το φιογκάκι στο Π. Φάληρο στις παιδικές χαρές... εμείς με φραπεδάκι στο χέρι και το φιογκάκι να λυσσάει! :mrgreen: Μετά βόλτα, αραλίκι στην παραλία και εκείνο πέταγε πέτρες, που του αρέσει πολύ!!!

Αφού ξελύσσαξε για καμιά ωρίτσα, τους λέω "παμε βόλτα Γλυφάδα" και το φιογκάκι βαριόταν... πεταει την ιδέα να τον παμε στη γιαγιά του να φάει και να δει τον καρχαριομάχο και ήμασταν 10 λεπτά με το αμάξι οπότε... τέλεια! Και το φιογκάκι το διασκέδασε και μόλις βαρέθηκε τον πήγαμε στη γιαγιά του να κάνουν τα δικά τους και εμείς.... ζευγαράκι της Αγ. Παρασκευής!!! :tongue: Πήγαμε βόλτα Γλυφάδα, περπατήσαμε χαλαρά και μετά πήγαμε Ζάχο στη Βουλιαγμένη για σουβλάκια. Μάλιστα με πήρε και η κολλητή μου και ήρθε μαζί μας! Τέλεια μέρα! Ονειρο περάσαμε... άνοιξη, άνθισαν τα μέσα μου, κόρες!!!

Σας βάζω και φωτογραφία από το πρωινό μας:

DSC01620_zps4409dc9b.jpg

Αύριο θα τα πούμε με την ηρεμία μας αν και η βδομάδα αυτή έχει αρκετή δουλειά, καλά να μαστε! ;)

Σας φιλώ όλες και σας καληνυχτίζω!

μπραβο μανουλα ετσι δυναμικα μη το βαζεις κατω

καλα εγω εχτες ελεγα να παμε στο ζαχο να φαμε και τελικα δε πολυηθελε ο αντρας μου και πηγαμε αναβυσο χαχαχ παραλιγο

ξεχασα να σας πω οτι τη παρασκευη επιτελους αδιαθετησα και οτι σκ εφαγα κανονικοτητα γιατι ειχα κατι ζαλαδες ποναγε και το στομαχι μου και δε ηθελα να ζοριζω τον οργανισμο μου

ειρηνη μου ναι πιγκουινος ειχε πολυ πλακα αλλα του την εβγαλα σχεδον αμεσως

παω να ξεκινησω δουλιτσες σημερα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...