Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω ειμαι πάλι!

Σημερα εκανα διαφορα και μόλις που καταφερα να κατσω...

Τωρα πλ΄ρενεται το τεταρτο πλυντηριο και εχω αλλα 3 για να ξεμπερδεψω!Πως εγινε αυτο δεν ξεραω...μαλλον δεν εβαλα όσα επρεπε το σκ ,και τωρα πέσανε μαζεμενα.Μεσα σε ολα επλυνα το μπουφαν του μικρου και τα ριχταρια μας που στεγνωσαν και τα ξαναεστρωσα.Ζυμωσα τα λαδενια παξιμαδια(3 κιλα αλευρι εβαλα για να εχω αρκετο να φυλάξω και στην καταψυξη),απλωσα τα πλυντηρια,εβαλα σκουπα,καθαρισα καλά την κουζινα,εβαλα χαπόδακι με πέννες,εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο και όλα τα υπόλοιπα καθημερινα...

Το απόγευμα εχει ο μικρος καρατε και ευελπιστω να τα καταφερω να πάω για περπάτημα...

Διαβασα για όμορφες βόλτες το σαββατοκύριακο,μπραβο κοριτσια που εκμεταλλευτηκατε τον ηλιο!Περαστικα στους αρρωστουλιδες ,ελπίζω να ειναι τα τελευταια!Α,ειδα και φωτο από μασκαρεμενα παιδακια,κουκλια!

My billy,η στολη που εχεις φτιαξει ειναι πανεμορφη!Καλη συνεχεια με την κουζινα,και εγω θα ελεγα να μην κανεις γενικη ,θα γινουν χαλια.

Μετα σιγα σιγα τα φτιαχνεις...

Τιγρακι ,με το καλο!

Ενα σωρό πράγματα έκανες Χρύσα μου!

Ελπίζω να το καταφέρεις το περπάτημα! ;)

777885dugw57gt25.gif

49) Έκοψα πατατούλες γιατί το υψηλό μικρό δεν τρώει τον αρακά :? και θα του φτιάξω με ένα αυγουλάκι...

50) Τακτοποίησα το ψυγείο μου. Πέταξα κανα 2 πραγματάκια, έβαλα τα πραγματάκια στις θέσεις τους, ταπεράκια όπως έπρεπε κτλ., και έγινε κι αυτό! :-P

51) Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο

52) Έστρωσα τραπέζι και έβαλα να τηγανίσω του μικρού

53) Φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι

54) Έπλυνα τα λίγα πιατικά μας να μην μαζεύονται πάλι :?

και ξεκινάμε διάβασμα με το παιδί...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Μου φαινεται ξεπέρασες το ρεκόρ σου?:P

Συνεχίζω με τις δουλειές όλης της μέρας, αν μου έρθει δηλαδή κάτι ακόμα να κάνω για να δούμε πόσο άδικο έχουν μερικοί-ές, όταν λένε "ελα μωρέ... στο σπίτι είσαι, δεν κουράζεσαι!" :mad:

777885dugw57gt25.gif

Ενα σωρό πράγματα έκανες Χρύσα μου!

Ελπίζω να το καταφέρεις το περπάτημα! ;)

Το ελπίζω και εγω,γιατι τις προηγούμενες ημερς αν και δεν εχω χασει βαρος ενιωθα πολύ καλά και ειχε μικρυνει και η κοιλιά μου αρκετα,σημερα νιωθω φουσκωμενη πάλι..:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Συνεχίζω με τις δουλειές όλης της μέρας, αν μου έρθει δηλαδή κάτι ακόμα να κάνω για να δούμε πόσο άδικο έχουν μερικοί-ές, όταν λένε "ελα μωρέ... στο σπίτι είσαι, δεν κουράζεσαι!" :mad:

μην το ξανακουσω αυτο!!!!!!!!!!:evil:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

53) Φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι

54) Έπλυνα τα λίγα πιατικά μας να μην μαζεύονται πάλι :?

και ξεκινάμε διάβασμα με το παιδί...

παναγιτσα μου συνεχιζει....!!!!!!:shock:

αν απαριθμισω κ εγω σημερα...:oops:θα μεινω στο

1......

2..........

3.............

αντε και 4.... να μην με λετε κ τεμπελα:rolleyes:

αλλα κ κοιλια εχω κ σπιτι χαλια!

θαυμαστε νοικοκυροσυνη:oops::oops:

001acx.jpg

004vgr.jpg

ουπς ηρθε ξεκινησαμε

χαρα τελειο το πινγκουινακι σου!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...