Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κοριτσια βλεπω ολες καλα και τα καρναβαλακια ακομα καλυτερα:P

ειρηνη αν οι ωρες ηταν περισσοτερες θα εφτανες στο 100 ειμαι σιγουρη.

εγω περα απο το μαζεμα το καθιερωμενο , σιδεωρσα και επλυνα ριχταρια .

φαγητο μας εφερε η μαμα μου μαζι με το μικρο και την καθιερωμενη ανθοδεσμη απο τη λαικη της δευτερας;)

το μεσημερι εκανα ενα μπανιο και ξαπλωσα λιγο, οι δυναμεις τωρα στο τελος ειναι ελαχιστες.

ευχαριστω για τις ευχες σας και θα σας κρατω ενημερες.:tongue:

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

58 ) Έφτιαξα σαλτσούλα για να κάνω μία πιτσούλα για τα αγόρια που θα έρθουν πεινασμένα!

59) Ετοίμασα την πιτσούλα, μόλις έσβησα τον φούρνο

60) Έπλυνα 2-3 πιατικά που ξαναβγήκαν από την ετοιμασία της

Πείνασα και το βραδινό μου ήταν ένα άψητο τοστ μόνο με γαλοπουλα βραστη.... :?

777885dugw57gt25.gif

κοριτσια βλεπω ολες καλα και τα καρναβαλακια ακομα καλυτερα:P

ειρηνη αν οι ωρες ηταν περισσοτερες θα εφτανες στο 100 ειμαι σιγουρη.

εγω περα απο το μαζεμα το καθιερωμενο , σιδεωρσα και επλυνα ριχταρια.

φαγητο μας εφερε η μαμα μου μαζι με το μικρο και την καθιερωμενη ανθοδεσμη απο τη λαικη της δευτερας;)

το μεσημερι εκανα ενα μπανιο και ξαπλωσα λιγο, οι δυναμεις τωρα στο τελος ειναι ελαχιστες.

ευχαριστω για τις ευχες σας και θα σας κρατω ενημερες.:tongue:

Σίγουρα Φωτεινούλα μου.... έχω ακόμα δυνάμεις. :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

αχ επιτελους δε εχω ασιδερωτα για πολυ λιγο ομως το βραδυ θα εχω παλι μη με φατε

τελικα εκανα μπριαμ

ευχαριστω πολυ ολες για το πιγκουινακι μου και για το ελλειπτικο πολυ χαρηκα που το πηρα

Παρομοίως!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

χαρα λαθος σου ειπα τον καθρεπτη τον ειχαμε παρει πριν 6 χρονια, απο ενα μαγαζι στην καλογρεζα Λ κυμης πριν την γεφυρα της καποδιστριου, δεν θυμαμαι ονομα αλλα αν υπαρχει ακομα κ πας προς τα εκει δεν το χανεις ειναι αρκετα μεγαλο κ με φουλ αντικειμενα.

κατι μαζεψα αλλα φυσικα δεν ειμαι ικανιοποιημενη... εχουν μεινει καποιες εκρεμοτητες με την κουζινα ενα ντουλαπι που δεν μπηκε να συνδεθει ο αποροφητηρας κ κατι ψιλα ακομη αλλα κ ο πλακας δεν ηρθε αρα δεν ξεμπερδευω κ με δαυτον αυριο.

τιγρακι οι ζερμπερες ειναι οι αγαπημενες τις λατρευω! αχ αγαπησιαρικο το αγορι σου!

τωρα ψαχνω για χρωματα για το σαλονι αυτο που ειχε βαψει ο αντρας μου δεν μου πολυαρεσε θελω κατι τολμηρο κ οχι συμβατικο ,αλλα με δεσμευει πολυ το χρωμα του καναπε που ειναι κεραμιδομπορντω,

το εχω βαρεθει λιγο το σπιτακι μου θελω ανανεωση να ειχα εναν διακοσμητη να μου πει 2-3 ιδεες γιατι εχω στερεψει γενικως τελευταια,που να τον βρω κ ποσο να κοστιζει????

Hello!

Χαρα ομορφος ο πιγκουινος..

Φωτεινη τι γλυκουλης που ειναι ο γιος σου..πολυ ωραια τα λουλουδακια..

Μπιλλυ πολυ ομορφος ο καθρεφτης οντως..κανε λιγο υπομονη κοντευεις να τελειωσεις..αγια διακοσμητη δεν ξερω να σου πω και εγω οταν αλλαξαμε σπιτι θα θελα καποιον να μου πει ιδεες αλλα δεν..εγω οταν αρχιζω και βαριεμαι αλλαζω κουρτινες,ριχταρια και αναννεωνεται ο χωρος..

Ειρηνη ειχες μπακλαβα και δεν μπηκες στον πειρασμο?μπραβο σου κυριολεκτικα εγω δεν θα αντεχα..

Γιωτακι που εισαι?

Σημερα ηρθαν οι γονεις μου γιατι ο μπαμπας μου επρεπε να παει στον γιατρο για επανελεγχο μετα το επεισοδιο που ειχε..ευτυχως ολα καλα..στο σπιτι δεν εκανα πολλα πραγματα αυριο τα υπολοιπα..την τεταρτη εχουμε και το παρτυ στον σταθμο της κορης μου και πρεπει να κανω κατι,σκεφτομαι τα λουκανικοπιτακια σου Βασια..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια! ποσα γραψατε???????:shock:

εγω ειχα γεματη μερα, μαλλον τακτοποιησα το θεμα στην δουλεια, η τουλαχιστον το μεταθεσα για αργοτερα, θα δειξει, πειμενω απαντηση απο τεταρτη. παντως κοριτσια πηρα πολλες αποφασεις σχετικα με το μαγαζι. θα το κρατησω μεχρι του χρονου τα χριστουγεννα,κ αν δεν δω φως θα το κλεισω ρε κοριτσια, δεν αντεχω αλλο αυτο το αγχος,χτικιασα πια! οσο αφορα το τι θα κανω μετα, μαλλον θα δουλεψω με τον αντρα μου (ξερω οτι δεν ειναι ευκολο). δεν παει αλλο, κουραστηκα. τωρα ειπαμε με τον αντρα μου, θα το αντιμετωπισουμε μαζι κ θα δουμε πως μπορουμε να συμμαζεψουμε τα ασυμμαζευτα! μην σας κουραζω αλλο, σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη σας κ τον καλο σας λογο.

κικη μου:P

τωρα στα του σπιτου εκανα αρκετα, αλλα πιο πολυ συμμαζεματα, για να μπορεσω να καθαρισω, με ενδιαφερει να ειναι συμμαζεμενο το σπιτι για να μην εκνευριζομαι, παρα καθαρο!

εκανα λοιπον τα εξης: (σας εχω βγαλει φωτο με το πριν κ το μετα, αλλα τωρα ειναι περασμενη η ωρα κ βαριεμαι να τις περναω)

1. εβαλα ενα πλυντηριο
  2. απλωσα 2 πλυντηρια
  3. συμμαζεψα το δωματιο της μικρης
  4. τιναξα κ εστρωσα το κρεβατι της
  5. συμμαζεψα την κρεβατοκαμαρα κ εστρωσα το κρεβατι μας
  6. μαζεψα οτι ρουχο κυκλοφορουσε κ το εβαλα στην θεση του
  7. συμμαζεψα το σαλονι
  8. εστρωσα τα ριχταρια
  9. συμμαζεψα την τραπεζαρια κ την κουζινα
  10. εβαλα διαφορα κατσαρολες κτλ στην θεση τους
  11. επλυνα απειρα στο χερι (το πλυντηριο ηταν γεματο)
  12. τα σκουπισα κ τα εβαλα στην θεση τους
  13. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  14. εστρωσα τραπεζι, φαγαμε, μαζεψα, εβαλα πιατα στο πλυντηριο
  15. εκανα μπανιο-ελουσα-στεγνωσα μαλλια-εκοψα νυχια της μικρης
  16. εριξα χλωρινη στον νεροχυτη κ μολις εδρασε τον καθαρισα
  17. ξεβουλωσα το σιφωνι του νιπτηρα (ειναι με ποτηρακι για να κραταει τριχες για να μην βουλωνει η αποχετευση, ειναι σιχαμενο, αλλα τι να κανω?)
  18. επλυνα στο χερι ενα φορεμα της μικρης κ ενα πουκαμισο του αντρα μου
  19. συν ολη την ασχολεια που θελει ενα μικρο 18 μηνων.

να σχολιασω οτι θυμαμαι:

χαρα μου με γεια το μηχανημα θα γινεις σουπερ κορμαρα

ειρηνη δεν εχω λογια εισαι ντουρασελ

μπιλλυ μου, ευχομαι να τελειωσετε συντομα κ να ευχαριστηθεις το καθαρο κ μαζεμενο σου σπιτακι. θες αλλαγη χρωματος ε? θα ξαναδω την φωτο στο σαλονι κ θα σου πω, πραγματικα ο καθρεπτης υπεροχος κ εσυ χαρα πολυ παρατηρητηκη!!!

φωτεινη οι ζερμπερες υπεροχες!!!

για την σφουγγαριστρα εγω την πλενω στον κουβα με χλωρινη κ μετα πλενω κ τον κουβα

κικη κ χαρα θα φατε μπαναρισμα, εγω εχω 3 πλυντηρια ασιδερωτα κ μισο καλαθι απλητα

ιρενε μου ακομα βηχετε ακομα??? τι να πω ρε παιδακι περαστηκα.

κικη μου κ ο δικος μου του αρεσει να μαγειρευει αλλα επειδη γκρεμιζει την κουζινα δεν τον αφηνω!

ειρηνη κ εγω ξεκιναω να μαζευτω στο φαγητο, αλλα απο αυριο!

α σεντονι εγραψα, δεν θυμαμαι αλλα! σας φιλω κ παω να την πεσω!

καλο βραδυ

Hello!

Γιωτακι που εισαι?

Σημερα ηρθαν οι γονεις μου γιατι ο μπαμπας μου επρεπε να παει στον γιατρο για επανελεγχο μετα το επεισοδιο που ειχε..ευτυχως ολα καλα..στο σπιτι δεν εκανα πολλα πραγματα αυριο τα υπολοιπα..την τεταρτη εχουμε και το παρτυ στον σταθμο της κορης μου και πρεπει να κανω κατι,σκεφτομαι τα λουκανικοπιτακια σου Βασια..

Γιωτούλα που εξαφανίστηκες??? όλα καλά ελπίζω...

ποσο μου αρεσει οταν με ψαχνετε!!!!:P:p:p:p:p

(αρετη μου τι επαθε ο πατερας σου?)

Κοριτσια το πιστευετε οτι μολις εκατσα?????Εφτιαξα και ψωμακια για τοστ!Βασια απο τοτε που μας ειπες για το ψωμι του τοστ και τα συντηρητικα του,τρομαξα γιατι ο αντρας μου τρωει 4-5 την ημερα ,δεν εχω ξανα αγορασει και φτιαχνω μονη μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...