Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Losr είπε:

Ναι αλλά να σου πω κάτι εμένα δεν μου έχουν πει ποτέ τέτοιες βλακείες. Γιατί? Γιατί ξερουν μάλλον ότι δεν πιάνει. Και δεν έχω φωναξει ούτε έχω τσακωθεί ποτε. Μια φορά μια άγνωστη εννοώ ήταν αδερφή ενός συνεργάτη μου με ρώτησε αν έχω παιδάκια και τις είπα όχι. Και επειδή εκείνη είχε πελαγωσει εκείνη την περίοδο που είχε 3. Μου λέει αχ τι τυχερή πόσο σε ζηλεύω. Εκείνη ζήλευε εμένα. Για γέλια. Ξέρεις τι τις απάντησα. Και δεν νευρίασα ούτε τίποτα με ένα ωραίο χαμόγελο τις λέω εμ και εσύ δεν προσεχές. Δεν ασχολήθηκα δεν Μαυρίσα. Χορέψαμε μετά ήπιαμε γιατί ήμασταν και σε εκδήλωση και μετά από κάνα τριμηνο που έμαθε ότι υπάρχει κάποιο θέμα ήρθε μόνη της και μου είπε ρε σορυ που σου πα αυτό τότε δεν το ήξερα. Και τις είπα δεν υπάρχει θέμα δεν παρεξηγηθηκα. Ήξερα ότι δεν ήξερε. Και όλα καλά. Δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ έτσι το βλέπω. Και ξαναλέω ποτέ πότε ποτέ το τονίζω δεν ήρθε κανένας που να γνωρίζω και να μου είπε το οτιδήποτε. Όχι από αγάπη πιστέψτε με γιατί υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια μου και στον κύκλο μου που θέλουν να νιώθουν ανώτεροι. Και πιστεύω ότι δεν το κάνανε γιατί και να το κάνανε απλά θα βλέπανε ότι δεν με νοιάζει και δεν περνάει αυτό που λένε. 

Ενσυναίσθηση έχουν οι άνθρωποι που έχουν περάσει δυσκολίες. Άνθρωποι που δεν έχουν περάσει δύσκολιες δεν μπορούν να έχουν ενσυναίσθηση 

Ευγενία πρέπει να έχουμε όλοι 

Θα την γλιτώσεις σίγουρα τότε 🤣🤣🤣🤣

Recommended Posts

Κορίτσια μήπως έχει αγοράσει καμία σας κολιέ; Πώς ανοίγει αυτό το πράγμα γμτ;;;:mad: Νόμιζα ότι στρίβεις αυτή τη μπίλια που έχει πίσω και ανοιγει αλλά δεν ανοιγει με τίποτα και φοβάμαι μην το σπάσω! Εντωμεταξύ η κόρη μου ούρλιαζε μόλις το είδε :lol: και της το πέρασα στο κεφάλι (ευτυχώς με λίγη καλή θέληση πέρασε). Ήθελε να κοιμηθεί με αυτό!!!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12/4 υπομονη! το καλαθι μου σχεδον αδειασε

αλλα τα 9/10 που μειναν παλι εχουν 30% εκπτωση

οποτε χωρις τζιμπακς τοτε το θεωρω 100% οτι θα ειναι σε καλυτερες μαλλον τιμες

απλα θα ειναι ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ!

που το ειδες καλε οτι εφτασε η μια και οχι η αλλη;

Την παρέλαβε η μαμά μου.

12/4 υπομονη! το καλαθι μου σχεδον αδειασε

αλλα τα 9/10 που μειναν παλι εχουν 30% εκπτωση

οποτε χωρις τζιμπακς τοτε το θεωρω 100% οτι θα ειναι σε καλυτερες μαλλον τιμες

απλα θα ειναι ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ!

Δεν πειράζει.Ο,τι απέμεινε αν απομείνει βέβαια τίποτα στο ταμείο ως τότε. Διαφορετικά υπολογίστε και στα δικά μου gymbacks

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

εγω ελπιζω γυριζοντας απο κρητη να με περιμενει ενα σκετο ειδοποιητηριο χεχχεχεχχε

Έχω να σου πω οτι δεν μας έφεραν χαρτάκι. Ο ταχυδρόμος εφερε το δέμα χωρίς ειδοποίηση. Το νου σου λοιπόν

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Koριτσια ειχα κανει ενα καλαθι αλλα δεν το προχωρησα. Σημερα που εληξε το 30% βλεπω οτι στα περισσοτερα οι τιμες ειναι πιο χαμηλες (!!!) και σε λιγα ειναι πιο ψηλες.

Εσεις που τα παρακολουθειτε, ενδεχεται να πεσουν κι'αλλο; Δε μιλαω για την καινουρια σειρα. Δε μ'αρεσει και τοσο. Λεω για τις αλλες.

Καλημερα!

Μετα απο γεννα και διαφορα αλλα προβληματακια, ειπα να ξανασχοληθω με το αγαπημενο μου σπορ! :P Ομως απογοητευτηκα λιγο...Εχουν αλλαξει τα μεταφορικα στο τζιμπο ή κατι δεν θυμαμαι καλα? Αυτη τη στιγμη μου βγαζει το κουριερ πιο φθηνο απο το απλο ταχυδρομειο.

Εψαξα λιγο αν εχετε γραψει κατι αλλα δεν βρηκα τιποτα. Συγγνωμη αν επαναλαμβανομαι...

ni9Xp2.pngPLBcp2.png

Διαφημίσεις

Γατουλα, το ειδα και εγω αυτο...Αλλα στο checkout, βγαζει τα μεταφορικα αυξημενα. Και το κουλο ειναι οτι για καλαθι πανω απο 125$, τα μεταφορικα εξακολουθουν να ειναι 37$. Δηλαδη, μονο 5$ διαφορα? Τι γινεται, ρε γμτ? Παιζει να ειναι λαθος του συστηματος? Ή λεω βλακειες?

ni9Xp2.pngPLBcp2.png

τα μεταφορικα της ασιας ειναι 32 εως 125 και 37 εως 225

η εχουν κανει λαθος (αφου το εξπρες ειναι πιο φτηνο...η θα σκαμε 10 δολλαρια παραπανω)

ευελπιστω σε καποιο μπαγκ για αυτο καποια με καλα αγγλικα απλα να ενημερωσεη οτι βλεπει τα εξπρες οπως ηταν και τα κανονικα οπως στη στηλη της ασιας

ας το δουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...