Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

Recommended Posts

Κοντεύω να σκάσω:(

Παράγγειλα για τα δίδυμα αγόρια της αδερφής μου καθημερινά ρούχα από το crazy8.

Σήμερα τα άνοιξα να ρίξω μια ματιά και διαπίστωσα ότι είναι τεράστια......

Τα ανίψια μου είναι 4,5 ετών και κανονικά σε ανάπτυξη.

Τους πήρα νούμερο 5-6 και αν ήταν ένα νούμερο μεγαλύτερα θα έκαναν και σε μένα:shock:

Μιλάμε ότι δεν πρόκειται να τα βάλουν ούτε σε 3 χρόνια.

Εν τω μεταξύ σαν μπούσουλα είχα ακολουθήσει το μέγεθος της κόρης μου που είναι 5 και 3 μηνών και το 5-6 της είναι λίγο μεγάλο για να το βάλει και του χρόνου.

Όταν έβαλα τα δικά της δίπλα στα αγορίστικα, η διαφορά ήταν τεράστια.

Να τα στείλω πίσω δεν το σκέφτομαι, δε νομίζω ότι συμφέρει οικονομικά.

Θα δω τι θα πει και η αδερφή μου και αν δε θέλει να τα κρατήσει για το μέλλον θα προσπαθήσω να τα πουλήσω.

Αυτό που σκέφτομαι είναι να στείλω και ένα μέηλ στο crazy8 να δω τι θα μου απαντήσουν, έχω θυμώσει τόσο πολύ γμτ :mad:

Όσες έχετε ψωνίσει από κει, είχατε τέτοιο θέμα με τα μεγέθη?

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατι ειχε παρει το ματι μου για τα αγοριστικα οτι ειναι διαφορετικα απο τα κοριτσιστικα............ θα σου πουν οσες αγοραζουν αγοριστικα!

αλλα απο αυτα που λες και μονο, γιατι πηρες το 5-6? αφου κ της δικιας σου της ειναι μεγαλα, αρα για 4,5 ετων θα επρεπε να παρεις ενα μικροτερο.........

δε συνεχιζω γιατι δε ξερω απο αγοριστικα............

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Η αδερφή μου μου είχε ζητήσει να τα πάρω λίγο μεγαλύτερα για να τα βάλουν και του χρόνου, γιαυτό πήρα το 5-6.

Το size chart για αγόρια και κορίτσια είναι ίδιο ακριβώς, οπότε με βάση αυτά που έχω πάρει της κόρης μου, υπέθεσα ότι θα είναι κάπως ευρύχωρα αλλά όχι αυτό που αντίκρυσα.

Τα έβγαλα σήμερα φωτογραφίες δίπλα σε 7-8 (επίσης crazy8) και η διαφορά είναι εντυπωσιακή.

Έστειλα μέηλ σήμερα και τους τα έγραψα αναλυτικά. Τους είπα ότι μπορώ να στείλω και φωτό.

Να δω τι θα μου απαντήσουν. Να τα στείλω πίσω ούτε με συμφέρει αλλά ούτε θα ξαναβρώ τα ίδια είδη στις ίδιες τιμές για να αγοράσω.

QnL8p2.png

Καλησπερα!

Μηπως επεσες σε ελλατωματικη παρτιδα? Εγω αγοραζω αγοριστικα και μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα. Βεβαια, εμεις ειμαστε ακομη στο Baby Boy (τωρα γιναμε 2), οποτε δεν ξερω τι παιζει με τα νουμερα στα μεγαλυτερα αγορακια. Παντως, σε εμας και μεχρι τωρα, το size chart ανταποκρινεται καλα αφου ο δικος μου ειναι λιγο ψηλοτερος απο τα υψη του chart, αλλα και λιγο πιο αδυνατος απο τα αντιστοιχα βαρη. Του ειναι λιγο ανετα τα περισσοτερα ρουχα (γενικα θεωρω οτι τα μπλουζακια, πουκαμισα, παντελονια και φουτερ ειναι λιγο μεγαλα σε φορμα ενω τα πουλοβερ μαλλον μικρα), αλλα τετοιες τρελες διαφορες δεν μου εχουν τυχει.

Σας ειπα ποσο χαρηκα που λυθηκε το θεμα με τα μεταφορικα του τζιμπο? Τοσο που εκανα δυο (και οχι μια οπως θα επρεπε αν δεν ειχα φαει κολλημα) παραγγελιες τελικα! Αδιορθωτη ειμαι! :oops::oops::oops:

ni9Xp2.pngPLBcp2.png

Διαφημίσεις

Emena akomh αφαντη...:(. Ζητησα να μου στειλουν το tracking No, και μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω και αλλο. Δεν εχω και την πολυτελεια να παω στα ΕΛΤΑ. Ελπιζω να μην χαθηκε η κουτιτσα μου...

wcBmp3.png

όλες, όλες, εδώ!!!

Όποια θελήσει gymbucks, let me know!! έχω 6x50$!!!

Να ρωτησω κατι γιατι δεν τα εχω παρακολουθησει καλα;

Προφανως οταν εξαργυρωνονται τα gymbacks δεν εχει εκπτωσεις και δεν παιρνουν κωδικο, σωστα;

Αν ναι, δε συμφερει περισσοτερο τωρα που εχει σε πολλα μεχρι -70% και εχει και κωδικο; (αν καποιος θελει κωδικο -20% εχω να του δωσω)

δοκιμαζω τον κωδικο και δεν τον δεχεται...εκει που λεει promo code δεν τον βαζουμε???

βασικα μου γραφει πιο πανω

Rewards number χχχχχχχχχχχ has been registered for this order

αυτο εχει καμια σχεση?

δεν μου εχει κανει καμια εκπτωση ομως...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

ΔΕΝ μαρεσανε ......

......

.........πολυ.....

χμ.....κάτι έχεις εσύ....

Εμένα πάλι μου άρεσαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΎΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:idea::idea:

.......................

Τράπεζα ακόμα δεν μου προτείνατε.....ποια να ληστέψω???:confused::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...