Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 7 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

      Εγω παντως βρίσκομαι στην 5η εμβρυομεταφορα όλες με ελεγμένα έμβρυα…δεν έχει πετύχει καμία. Μηδενικη χοριακη!!! Αναμένω το αποτέλεσμα κ αυτής της προσπάθειας και θα σας ενημερώσω. 

      Γλυκιά μου, εύχομαι να δικαιωθεί σύντομα η προσπάθειά σου🙏🏻

      6 ώρες πρίν, Losr είπε:

      Πόσα χρήματα έδωσες για τις 13 βλαστοκυστες ?

      Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700.  Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί.  Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.

      Επίσης εγώ δεν έχω να δώσω μαζεμένα τώρα 2700 η 3000. Στην περίπτωση που ήταν πολλές.

      Εγώ ομως δεν έχω θέμα εμφυτευσεων. Τις χειρότερες έχουμε βάλει και κάνω εμφυτεύσεις. Ο γιατρός τραβάει τα μαλλιά του γιατί έχω από τα πιο δεκτικά ενδομήτρια που υπάρχουν. Ότι του βάλεις θα το τραβήξει αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βιοχημικές. Του τρελού. Και για να προλάβω υστεροσκοπηση έχω κάνει και το μικρωβιωμα είναι οκ. Και ορμονικά δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι λάθος.

      Μια ινσουλίνη έχουμε θέμα και ένα dfi 20%. Και τίποτε άλλο. Για την ινσουλίνη παίρνω και χάπι και προσέχω διατροφή.

      Λέω τον πόνο μου τώρα όπως καταλαβαίνετε. 

      Το θυμάμαι ναι.. εγώ πιστεύω πολύ στον προεμφυτευτικο για σένα..

      6 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

      Κορίτσια όταν η οιστραδιολη είναι αρκετά χαμηλή 3η μέρα του κύκλου ήταν 11 σημαίνει πως δεν θα κάνω ωορρηξία ή πως απλά θα καθυστέρηση και θα κάνω μεγαλύτερο κύκλου από ότι συνήθως ; (Έχω 31 μέρες κύκλο πάνω κάτω ) 

      Εμένα είχε τύχει σε κάποιους κύκλους 14 να είναι, Με ίδιο κύκλο κι εγώ. Αλλά έκανα κανονικά ωοληψια δεν είχα θέμα.

      2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

      Καλησπερα!!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση&συγγνωμη που μπηκα τωρα αλλα ειχα σκατομερα στη δουλεια!!! Εχω κανει 2 διεγερσεις και 5 εμβρυομεταφορες συνολικα απο τις οποιες ειχα 2 παλινδρομες, 2 βιοχημικες και μια κουλουρα!! Στην πρωτη ειχα 5 βλαστοκυστες και στην δευτερη ειχα 6.. το σπερμα σε ποσότητα ηταν κακο κατα την δευτερη ωοληψια αλλα ο εμβρυολογος κατα λεξη μ ειπε πως παρ ολα αυτα την εκανε τη δουλεια του..

      Σε ευχαριστώ ναι την εχω καταλαβει αυτή τη διαφορά!

      Σε ευχαριστώ πολυ!!!

      Δεν δικαιουμαι αν δεν κανω πρωτα χρηση των 2 εμβρυων εννοουσα!!! Δικαιουμαι αλλες 3 φορες να παρω φαρμακα (στην πρωτη διεγερση πηγα ιδιωτικα) απλα λογω του οτι εχει παρέλθει το διάστημα πρέπει να περασω ξανα επιτροπη..

      Μου εκανε τρομερη εντυπωση το ποσο πολυ επεμενε να κανω προεμφυτευτικο στα κατεψυγμενα παραλληλα λεγοντας μου πως ολη αυτη η διαδικασια αποψυξης καταψυξης και αποψυξης ξανα μειωνει τις πιθανότητες εμφυτευσης τους αν βγουν υγιη..δηλαδη καμια λογικη..

      Με το καλο κοριτσι μου το μωρακι σου!!! Κ σε ευχαριστω για την απαντηση σου!

      Και εμενα τοσο μ ειπε για τις κατεψυγμένες που εχω (1.200) αλλα καθως αυξανουν τα εμβρυα δεν ανεβαινει τοσο..στις 2 διεγερσεις εχω κανει 5 και 6 αντίστοιχα!!

      Αχ καλη επιτυχια κοριτσι μ γλυκο να εχεις!!! Ο,τι καλυτερο!!

      Καλα κανεις κ τα λες!!! Η αληθεια ειναι πως ουτε εμεις εχουμε αυτη τη στιγμη τα χρηματα να κανουμε κ ωοληψια και προεμφυτευτικο κ δε ξερω ποσο διαστημα θα χρειαστουμε και για να τα μαζεψουμε γτ εχουμε μονο απο την πλευρα μου σταθερο εισοδημα

      Εν κατακλείδι νομιζω κατεληξα μεσα απο τη συζητηση μας να καταληξω στο οτι πρέπει να μεταφερω αυτα τα εμβρυα ως εχουν χωρις περαιτερω ελεγχο και αν χρειαστει επομενη διεγερση να κανω και προεμφυτευτικο τοτε! Ελπιζω να απαντησα σε ολες κοριτσια!

      Αν σου συντάξουν σωστά την έκθεση από το κέντρο μπορείς να πάρεις φάρμακα ακόμη κι αν έχεις κατάψυξη. Εξαρτάται τό λόγο που θα αναγράφουν.

      • Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????


Annast

Recommended Posts

Καλημέρες κορίτσια!!

Εγώ σεξ όσο συχνότερα μπορώ!:oops::oops::oops::oops: Κι αν δεν μ'επιανε αυτή η υπνηλία της γκαστρωμένης θα το έκανα όπως πριν,καθημερινά!!!:cool::cool::cool:σε ζηλεβω!

Στον γιατρό πάω μια φορά το μήνα.Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να πάω συχνότερα..ευτυχώς γιατί υποθέτω οτι συχνές επισκέψεις στο μήνα μας μάλλον δεν είναι καλό σημάδι,ε;Κάνω λάθος;

Αν δεν υπαρχει κατι που να θελει παρακολουθηση! Εμεις πηγαμε την 6η βδομαδα και την 8η γιατι με το... ψαζομηχανιμα της (ειχε χαλασει :?) φοβοταν για παλυνδρομηση! Τζαμπα ανχος και δακρια! Μετα καθε μηνα υποτιθετε... εκτος απο 2 φορες που πηγα, 1 για αιμα (αποκοληση) και μια για διαρρια, που πηγα σε παθολογο και με παρεπεμψε στη γυναικολογο (εφτυχος ειναι στην ιδια κλινικη). Οποτε αν με ρωτησεις... Ειναι πολυ ψηχοφθορο...


Ue8pp3.pngI307p3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ με το καλό να ναι τατουμ!!Να ναι γερό και δυνατό!!!ΧΑΧΑ!! θα θελε κοριτσάκι η κόρη σου για να παίζει το γλυκό μου!!!!

Στην αρχη θημωσε που το "διαλεξε" η γυναικολογος και μετα γιατι λεει "τα αγορια δεν ξερουν ποδοσφαιρο"!!! Της εξιγησαμε οτι τιποτα απο τα 2 δεν ισχιει και σιγα σιγα το δεχετε ολο και πιο πολυ!


Ue8pp3.pngI307p3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Άννα γιατί έχετε ραντεβού με καρδιολόγο???

Έμας μας το είχε απαγορέψει το 1ο τρίμηνο!!!Τώρα μου φαίνεται σιγά σιγά πρέπει και εμείς να το βάλουμε στο πρόγραμμα!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έμας μας έχει ραντεβού 2 φορές το μήνα και σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή!!!Βέβαια έχω και τον διαβήτη και πρέπει να παρακολουθούμε το μωράκι πως αναπτύσσεται!!Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά!!!Δεν φαίνεται να το έχει επηρεάσει !!Βέβαια προσέχω πολύ την διατροφή μου!!Δεν έχω ξεφύγει !!!

Φύλο έχετε δει???!!Εμείς μάλλον κόρη!!!:D:D

Όταν έκανα αυχενικη, μου έδειξε ανεπάρκεια τριγλωχινας βαλβιδας, που όπως είπε μπορει να είναι ένα απλο φύσημα η σύμπτωμα για σύνδρομο down, κοντευα να τρελαθω,κ ξαναεκανα αυχενικη μετα απο 2 μέρες σε άλλο μαιευτήριο,η οποία δεν έδειξε τίποτα.. Ο γιατρός μου μου είπε Ότι μπορούμε να κάνουμε αμνιοπαρακεντηση για να σιγουρευτουμε,Αλλά για να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις, να κάνουμε Πρώτα καρδιογραφημα κ ΑΝ δείξει κάτι, θα προχωρήσουμε σε αμνιοπαρακεντηση.. Γενικά είναι καθησυχαστικος, Αλλά είπαμε να μην ρισκαρουμε, κ να κάνουμε Ότι χρειάζεται για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο..Γιατί ολες οι άλλες μετρήσεις ήταν καλές.


S4iNp3.png

BU56p3.png

Link to comment
Share on other sites

Όταν έκανα αυχενικη, μου έδειξε ανεπάρκεια τριγλωχινας βαλβιδας, που όπως είπε μπορει να είναι ένα απλο φύσημα η σύμπτωμα για σύνδρομο down, κοντευα να τρελαθω,κ ξαναεκανα αυχενικη μετα απο 2 μέρες σε άλλο μαιευτήριο,η οποία δεν έδειξε τίποτα.. Ο γιατρός μου μου είπε Ότι μπορούμε να κάνουμε αμνιοπαρακεντηση για να σιγουρευτουμε,Αλλά για να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις, να κάνουμε Πρώτα καρδιογραφημα κ ΑΝ δείξει κάτι, θα προχωρήσουμε σε αμνιοπαρακεντηση.. Γενικά είναι καθησυχαστικος, Αλλά είπαμε να μην ρισκαρουμε, κ να κάνουμε Ότι χρειάζεται για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο..Γιατί ολες οι άλλες μετρήσεις ήταν καλές.

Θα κάνεις και β επιπέδου και είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά. Η αμνιοπαρακέντηση έχει επιπλοκές όπως η πιθανότητα αποβολής. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς την προτείνουν κάποιοι τόσο εύκολα.

Φύλο έχετε δει???!!Εμείς μάλλον κόρη!!!:-D:grin:

Εμείς από την αυχενική διαφάνεια και έκτοτε που κάναμε άλλους δύο υπερήχους 17 και 18 εβδομάδων, βλέπουμε πάντα πεντακάθαρα ότι είναι αγόρι. :P


8dkvp3.png

VcWhp3.png

Link to comment
Share on other sites

hhhhhheeeeeeeeelllllllllllllooooooooooo εγκυουλες μου !

σημερα ειχα ικα κ οαεδ (επιδομα ανεργιας) κ δοξα το θεο δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου .....περιεργο μου φανηκε :rolleyes:

αυριο εχω γενικες αιματος ουρων κτλ κ απο βδομαδα γιατρουλη (1 φορα τον μηνα παω για οποια ρωτησε)

ζυγιστηκα στο φαρμακειο που πηρα τον σιδηρο μου k ειμαι 60-61 κιλα .περιεργο μου φαινεται ρε κοριτσια . στον γιο μου ειχα παρει 15-17 κιλα κ δουλευα κιολας δηλαδη μεγαλυτερη οσο ναναι ασκηση. ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 59 κιλα .

τρωω κανονικα αλλα ισως πιο σωστα ? τι να πω ???? αρχιζω να ανησυχω για το μωρο .....χεχεεχεχ κατι να βρω να ανχωθω !


88M1p3.pngycQap3.png
Link to comment
Share on other sites

Νια νια νια νια νια νια <- ΓΚΡΙΝΙΑ... εμείς δεν ξέρουμε φύλο!

Ίσως μάθουμε τέλος του μήνα που θα πάμε για το κλασσικό μηνιαίο μας έλεγχο...

Elvina αν πρέπει να γίνει αμνιοπαρακέντηση πρέπει να γίνει ΤΕΛΟΣ!

Από την άλλη η πιθανότητα αποβολής είναι μικρή κάτω του 1% και είναι μια εξέταση επεμβατική μεν αλλά γίνεται πολλά χρόνια πλέον!

Στο κάτω κάτω της γραφής εξαρτάται από τους γονείς το αν θα γίνει ή όχι και τι ρίσκα έχει η κάθε επιλογή.

KATRINDM κι εμείς είχαμε απαγορευτικό στο 1ο τρίμηνο... με το που κάναμε όμως την αυχενική θα έσκαγα αν δεν τον ρωτούσα να άρουμε το εμπάργκο:tongue:


"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Link to comment
Share on other sites

Elvina αν πρέπει να γίνει αμνιοπαρακέντηση πρέπει να γίνει ΤΕΛΟΣ!

Από την άλλη η πιθανότητα αποβολής είναι μικρή κάτω του 1% και είναι μια εξέταση επεμβατική μεν αλλά γίνεται πολλά χρόνια πλέον!

Στο κάτω κάτω της γραφής εξαρτάται από τους γονείς το αν θα γίνει ή όχι και τι ρίσκα έχει η κάθε επιλογή.

Σίγουρα εξαρτάται από τους γονείς αν θα κάνουν αμνιοπαρακέντηση. Για μένα λογικό είναι να γίνεται όταν ο κίνδυνος για τρισωμία είναι μεγαλύτερος από τον ενδεχόμενο κίνδυνο αποβολής από την πράξη. Από την άλλη αν δεν θέλεις να κάνεις διακοπή κύησης επουδενί δεν θεωρώ σκόπιμο να γίνεται. Είμαι πάντως λίγο προκατειλημμένη για τη σκοπιμότητά της και ίσως φταίει το γεγονός ότι έχω δει 2 αποβολές στο περιβάλλον μου και 2 πολύ πρόωρους τοκετούς μετά από αμνιοπαρακέντηση, όταν δούλευα σε μονάδα νεογνών στα πλαίσια της ειδικότητάς μου.


8dkvp3.png

VcWhp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Σίγουρα εξαρτάται από τους γονείς αν θα κάνουν αμνιοπαρακέντηση. Για μένα λογικό είναι να γίνεται όταν ο κίνδυνος για τρισωμία είναι μεγαλύτερος από τον ενδεχόμενο κίνδυνο αποβολής από την πράξη. Από την άλλη αν δεν θέλεις να κάνεις διακοπή κύησης επουδενί δεν θεωρώ σκόπιμο να γίνεται. Είμαι πάντως λίγο προκατειλημμένη για τη σκοπιμότητά της και ίσως φταίει το γεγονός ότι έχω δει 2 αποβολές στο περιβάλλον μου και 2 πολύ πρόωρους τοκετούς μετά από αμνιοπαρακέντηση, όταν δούλευα σε μονάδα νεογνών στα πλαίσια της ειδικότητάς μου.

Ελβινα, δεν το προτεινε ο γιατρός μου. το αντίθετο... Μου είπε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο κ αν δείξει κάτι το καρδιογραφημα τότε αν θέλω εγω κ μόνο εγω θα κάνουμε αμνιο..το άφησε πάνω μου.. Άρα περιμένουμε το καρδιογραφημα...


S4iNp3.png

BU56p3.png

Link to comment
Share on other sites

Νια νια νια νια νια νια <- ΓΚΡΙΝΙΑ... εμείς δεν ξέρουμε φύλο!

Ίσως μάθουμε τέλος του μήνα που θα πάμε για το κλασσικό μηνιαίο μας έλεγχο...

κουραγιο μανα ! ουτε εγω ξερω φυλο ........ ggggggggggggrrrrrrrrrrrr περιμενω την β επιπεδου ομως


88M1p3.pngycQap3.png
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!!

Το φύλο μας μπέρδεψε κι εμάς!!!!Στην αυχενική μου είπε 60-40 αγόρι..στην επανεξέταση μετά απο 3 εβδ. μου είπε μάλλον κορίτσι..την άλλη μέρα ο γιατρός μου είπε αγόρι...τη Δευτέρα η παιδοκαρδιολόγος με ρώτησε αν έχω αγόρι,της είπα οτι οι απόψεις είναι διφορούμενες μου είπε να το δούμε στο τέλος αλλά είχε κλειστά ποδαράκια το παιδάκι μου!!Ελπίζω την άλλη βδομάδα που έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε...αλλιώς 12/6 στην Β'επιπέδου!!Εγώ πάντως νιώθω οτι έχω αγόρι...αυθόρμητα μου βγαίνει να λέω ο μπέμπης κι ο μπέμπης...λέτε να γελιέμαι;


io6Qp3.png

TyPTp2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!!

Το φύλο μας μπέρδεψε κι εμάς!!!!Στην αυχενική μου είπε 60-40 αγόρι..στην επανεξέταση μετά απο 3 εβδ. μου είπε μάλλον κορίτσι..την άλλη μέρα ο γιατρός μου είπε αγόρι...τη Δευτέρα η παιδοκαρδιολόγος με ρώτησε αν έχω αγόρι,της είπα οτι οι απόψεις είναι διφορούμενες μου είπε να το δούμε στο τέλος αλλά είχε κλειστά ποδαράκια το παιδάκι μου!!Ελπίζω την άλλη βδομάδα που έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε...αλλιώς 12/6 στην Β'επιπέδου!!Εγώ πάντως νιώθω οτι έχω αγόρι...αυθόρμητα μου βγαίνει να λέω ο μπέμπης κι ο μπέμπης...λέτε να γελιέμαι;

δεν βγαζεις ακρη..κ εμενα μου ειπαν αγορι στην αυχενικη,κ ο γιατρος μου μου ειπε να μην το δεσω κομπο,κ δεν το σιγουρεψε..αρα περιμενω κ εγω την β.


S4iNp3.png

BU56p3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...