Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • @Angot εγω αυτο που εχω διαβασει για το επίδομα γέννας είναι οτι οι δικαιουχοι πρεπει να εχουν  ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα κάτω των 40.000 ευρώ ετησίως.

      Και παραθετω τον υπολογισμο:

      "Ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα είναι το συνολικό οικογενειακό εισόδημα, πραγματικό ή τεκμαρτό, από οποιαδήποτε πηγή στην ημεδαπή ή στην αλλοδαπή, προ φόρων και εξαιρουμένων των ασφαλιστικών εισφορών και άλλων επιδομάτων, διαιρεμένο με συγκεκριμένη κλίμακα ισοδυναμίας.

       

      Στην περίπτωση μας, η κλίμακα ισοδυναμίας ισούται με το άθροισμα των μελών της οικογένειας, για καθένα από τα οποία ισχύει η εξής στάθμιση:

       

      α. δικαιούχος γονέας: στάθμιση 1,

       

      β. σύζυγος δικαιούχου γονέα ή συνδεόμενος με αυτόν δυνάμει συμφώνου συμβίωσης: στάθμιση 1/2 και

       

      γ. κάθε εξαρτώμενο τέκνο: στάθμιση 1/4."

      Στην ουσια δεν μιλανε για 40000 ευρω μεικτα αλλα έπειτα απο συγκεκριμένους υπολογισμους σε σχεση με την οικογενειακη κατάσταση.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ PEG-PEREGO PLICKO


Recommended Posts

Πωλείται καρότσι peg perego pliko p3 swich έχει χρησιμοποιηθεί πολύ λίγο 3-4 φορές, σε χρώμα γκρι-λαχανί. Τα χαρακτηριστικά του είναι:Κλείνει σαν ομπρέλα, με το κάθισμα να βλέπει τη μαμά ή με το κάθισμα να βλέπει μπροστά. Μαλακή και άνετη ταπετσαρία. Εξαιρετικά συμπαγές όταν κλείνει , μπορεί να σταθεί μόνο του. Μεταφερόμενο κάθισμα. Ρυθμιζόμενη κλίση πλάτης σε πολλές θέσεις και πλατφόρμα ποδιών 2 θέσεων. Μπάρα ασφαλείας που ανοίγει για εύκολη πρόσβαση στο μωρό , η οποία αφαιρείται όταν το παιδάκι μεγαλώσει. Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων . Αντιολισθητική πλατφόρμα για την μεταφορά μεγαλύτερου παιδιού . Ρυθμιζόμενο ύψος χειρολαβών, υποδοχή ποτηριού. Πλαϊνή λαβή για την εύκολη μεταφορά του καροτσιού.

Τροχοί 17 cm με αναρτήσεις ,εμπρός τροχοί περιστρεφόμενοι ή σταθεροί .Πίσω τροχοί με κεντρικό φρένο.

Μεγάλο πρακτικό καλάθι .Κουκούλα που μετατρέπεται σε τέντα για τον ήλιο, χάρη στο διπλό φερμουάρ. Κεντρικός μοχλός για το κλείσιμο και την μεταφορά του καροτσιού. Ελαφρύς και ανθεκτικός σκελετός αλουμινίου. Διατίθονται μαζί ποδόσακος και νάυλον βροχής.

230 ευρώ Τιμή συζητήσιμη

669140260.jpg

είναι αυτό σαν μοντέλο αλλά σε χρώμα γκρί-λαχανί.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Διαφημίσεις

  • 7 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...
  • 3 months later...

Διαφημίσεις


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ?!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ...ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...