Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

      Το έχω πει και το είχα πει και στον Μαστρ***. Στον Μαστρ*** μου λέγανε πως εφόσον κανείς βλαστοκύστες θα πάμε έτσι και πως αν σταματήσει κάτι την 3η μερα στο εργαστήριο θα σταματήσει και στη μήτρα. Στον Σφακ τώρα μου είπε πως θα μπορούσαμε να πάμε με 3ων ημερών αλλά εφόσον έχεις ήδη βλαστοκυστες κατάψυξη είναι σα να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Αν τα κατεψυχα 3η ημέρα θα είχα τώρα αλλά 4-5 εμβρυα. 

      Μήπως να επιμείνεις ; Γιατί εφόσον έχεις και λίγα ωάρια και καμία φορά δεν γονιμοποιούνται καθόλου είναι κρίμα να αφήνετε έμβρυα να χάνονται !! Ειδικά αυτό τώρα  που ήταν και πολύ καλό!!

Γνώμη για Laserline Clinics ???


alphae

Recommended Posts

Καλησπέρα, ελπίζω να κάνω την ερώτηση μου στο σωστό σημείο. Θέλω να μου πει αν έχει κάποιος άποψη για τα Laserline Clinics. Εχουν σε site προσφορών μια προσφορά που θέλω να πάρω όμως είναι πριχτιδες? Σε ζαλίζουν για να πάρεις κι άλλα πράγματα? Γιατί αν είναι έτσι ούτε που θα πλησιάσω...Εχω ήδη κεφαλόπονο δεν θα πάω να με κάνουν χειρότερα! Αν έχουν λογική Πρίνου που πιστεύω πως είναι οι χειρότεροι στην πίεση και στον μη σεβασμό του καταναλωτή ούτε καν θα πατήσω!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...