Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MoM24 είπε:

Οχι δεν έχω χαρτί από γυναικολόγο θα ρωτήσω αν θα το αναλάβει ο γυναικολόγος του κέντρου γιατί γενικά δεν αναλαμβάνει το κέντρο μου είπαν τη διαδικασία… δεν ξέρω αν εννοούν ακόμα κ αυτό.. σε ευχαριστώ πολύ! Αν χρειαστεί κάτι άλλο θα ξανά επικοινωνήσω μαζί σου 🙏

Ναι εννοείται να μου στείλεις! Κοίτα λογικά θα το υπογράφει αυτός, απλά προφανώς δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με τα χαρτιά να τα ελέγξει κλπ αν είναι οκ.. απλά κάποια κέντρα-γιατροι αναλαμβάνουν όλη την οργάνωση και καθοδήγηση για όλα τα χαρτιά ή σε παραπέμπουν σε κάποιον..αλλά ο εξωσωματικής υπογράφει τον φάκελο απ' όσο ξέρω πάντα.. μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του και να ρωτήσεις κ για τον υπέρηχο..αλλά πάρε να κλείσεις ραντεβού αφού τα έχεις όλα έτοιμα! 

Recommended Posts

περιοχή Χαϊδάρι

πουλάω πολυκαρότσι CAM[καρότσι,κάθισμα αυτ/του και πορτπεμπτε] χρώματος μπορντώ-γκρι μόνο 120ευρώ

καθισματάκι αυτ/του maxi cosi priori xp 9-18 kg 100ευρώ

παρκοκρέβατο με ενσωματωμένα παιχνιδάκια και θήκη μεταφοράς 40ευρώ

ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο αυτοκίνητο 100ευρώ.

όλα σε άψοψη κατάσταση

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους,

Για το επαναφορτιζόμενο δε θυμάμαι, θα δω σπίτι και θα σας απαντήσω.

Το παρκοκρέβατο είναι Graco, στείλτε μου πμ με το e-mail σας να σας στείλω το απόγευμα φώτο.

Και για το καρότσι στείλτε μου πμ το e-mail σας να σας στείλω φώτο.

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Διαφημίσεις

τις έστειλα στο email σου, μάλλον σου έστειλα site που τις είχα ανεβάσει στο παρελθόν να μπεις να τις δεις γιατί δεν τις βρίσκω πρόχειρες στο my pictures:(

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...