Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Κορίτσια καλησπέρα! Μετα την παλινδρομη που ειχα βγηκε το αποτελεσμα του καρυοτυπου του εμβρυου και δειχνει οτι χρωμόσωμικα δεν ειχε καποια ανωμαλια, ηταν υγιες και αγορι.. επειδη στειλαμε μονο εμβρυικα στοιχεια ο γιατρός μου υποστηριζει οτι μπορει να ειχε καποιο προβλημα αλλα να μην κατάφεραν να το δουν απο το δείγμα που στειλαμε.. δεν ειχα φυσικη αποβολη, ο σακος μου μεγαλωνε απλως δεν υπηρχε εμβρυακι απο ενα σημειο και μετα,πραγμα που εμενα με ανακουφιζε οτι οντως υπηρχε θεμα με το εμβρυο .. περα απο το βασικο πακετο εξετασεων για θρομβοφιλια που βγηκε καθαρο, τωρα πρεπει να κανω το πακετο "12 παραγοντων" μου ειπε και να μιλησω με αιματολογο που μου συστησε. Στεναχωρηθηκα πολυ.. υπαρχει περίπτωση να ηταν υγιες και απλως να ηταν τυχαιο γεγονος; Φοβαμαι ότι ξεκιναει νεα αγνωστη μαχη πριν τη δεύτερη εξωσωματικη! Και αν βρεθει κατι σε αυτές τις εξετασεις εχω ελπιδες να κρατησω μωρακι; Θα παιρνω απλως αντιπηκτικες;; Ή Είναι πιο περίπλοκο,; Συνεβη σε καμία, αλλα να τα καταφερε τελικα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

      • Δύναμη! 3

Έχω άδικο???


Recommended Posts

Πριν από 8 μήνες ήρθε στην ζωή ο μπεμπουλάκος μας!!!!!!!!!! Το πρώτο αγόράκι στην οικογένεια απο την πλευρά του συζύγου. Ο αδελφός του έχει 2 κοριτσάκια. Αρχικά είχαμε πει να ονομάσουμε τον μικρό με το όνομα του πεθερού μου, παρόλο που δεν μου πολυάρεσε. Η πεθερά και ο πεθερός μου καθημερινα προσέχουν τις ανιψιές μας, μένουμε πάνω κάτω. Εγώ δεν τους έχω ενοχλήσει ποτέ, ούτε όταν ήμουν έγκυος ούτε τώρα. Και παρόλο που μένουμε πάνω κάτω, δεν έρχονται να δουν τον μικρό, ενώ τους το έχω πει πολλές φορές όποτε θέλουν να έρχονται. Τελευταία φορά ήρθαν πριν την μεγάλη εβδομάδα.

Τα έχω πάρει και δεν θελω να δώσω το όνομα του πεθερού μου. Έχω άδικο???? Ε μεν τον φτύνουν, έ να τους τιμήσω κιόλας??? :evil: Γενικά κάνουν λες και είναι ξένο παιδί και δεν είναι της οικογένειας....και έρχονται μια τον μήνα στις 19.00 το απόγευμα ενώ ξέρουν ότι 20.00 κοιμάται.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καθολου αδικο δεν εχεις! Σαν δεν ντρεποντε λεω εγω που δεν σεβοντε εσενα και το μωρο! Ελπιζω τουλαχιστον ο αντρας σου να ειναι με το μερος σου!

Εμεις βγαλαμε το ονομα της πεθερας και ΜΕΤΑ τα αρχισε αυτα! Οσπου γυρισε ο αντρας μου και της ειπε "οκ θα τη φοναζουμε με το 2ο ονομα" (της δωσαμε 2) και τουλαχιστον σταματισε τις ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ που εκανε και ταλεπορουσε την μικρη! Απλα οταν ερχετε να μας δει (παρεξιγηθηκε) δεν μενει σπιτι μας χιχιχι εξω βρισκομαστε για καφε και φαι και τελος!


Ue8pp3.pngI307p3.png
Link to comment
Share on other sites

εύτυχως ο δικός μου το έχει πάρει χαμπάρι, ξέρω βέβαια ότι τον στεναχωρεί, ένας απο τους λόγους που ήθελα να βγάλουμε του πεθερού ήταν γιατί ήξερα ότι θα χαρεί και ο άντρας μου........:(

Να σου πω ότι σκεφτόμουν για 2ο όνομα .............χιχιχιχιχι .........λες να το κάνω?

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι μεγαλώνοντας εάν έχουν την ίδια συμπεριφορά, ο μικρός θα το καταλάβει και θα αισθάνεται άβολα, θα βλέπει την γιαγιά και τον παππού αγκαλιά με τις ξαδέλφες και αυτός στην απέξω.....:evil:............μου έρχεται να τους @##$%^&&

Link to comment
Share on other sites

Μην μασας και τα παιδια εχουν τρελες αμηνες! Η δικια μου ειναι 3,5 τωρα και στα 1,5 που ακομα δεν ανεβενε σκαλες αναγκαστηκα μηναμε ενα βραδυ στο σπιτι τους στο χωριο πηγαινοντας απ την πολη της μαμας μου στην πολη που ζουσαμε. Εγω βοηθαγα τη μανα μου με τη βαλιτσα (εχει προβλημα με τη μεση) και: παπους, γιαγια, ο αδερφος του αντρα μου με τη γυναικα του και τον αντρα μου ηταν με τη δικια μου και το μωρο τους 5 μηνων νομιζω! Ο αντρας μου ηθελε να δει τον ανιψιο που θα τον ξαναβλεπε 6 μηνες μετα και τους "εφυγε" η δικια μου και σκαρφαλωνε τις σκαλες! Αν δεν παραξενευομουν εγω που δεν την ακουγα να βγω δεν ξερω τι θα γινοταν!!! Την βλεπουν 2-3 φορες το χρονο και παλι στα "ουμπ@λ@" την γραφουν!

Οποτε παμε να τους δουμε, εχω παντα μαζι τα αγαπιμενα της παιχνιδια και ξερει οτι εχει την αδεια μου να τους σπασει το σπιτι χιχιχι, αν δεν κινδινεβει αυτη δεν δινω δεκαρα τι θα χαλασει! αν ειναι τα ανιψια εκει, ασχολιτε με τα ανιψια και ακομα και αν της μιλισουν τοτε τους γραφει κανονικα "παιζω με το μωρο τωρα ασε με!" οπως κανουν και αυτοι!

Αρχικα νομιζαν οτι το ονομα θα την δεσει μαζι τους! "Σου δωσα και το ονομα μου" και η μικρη: "και η θεια μου απ τον ουρανο το ιδιο εκανε!". Ολο χαζοδωρακια μπας και την κερδισουν και η μικρη μου την μανα μοθ προτιμαει που δεν της κανει πολλα δωρα αλλα την σεβετε! Και φυσικα ακουει την μαμα μου και οχι αυτους!

Συγνωμη για τη λογοδιαρια αλλα πολλα μου τα εχουν κανει και μενα... το παραδιγμα που βαλαν σε κυνδινο την μικρη ειναι ενα απ τα πολλα της κατιγοριας!!


Ue8pp3.pngI307p3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Ναι βρε κορίτσια δίκαιο έχετε, και απορώ δηλαδή πως μπορούν και ξεχωρίζουν τα εγγόνια τους, είναι ασύληπτο! Αν συμβεί κάτι τέτοιο με δικούς μου που πάντα απο τη μεριά του άντρα γίνονται τέτοια δεν ξέρω τι θα κάνω!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...