Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/7/2026 at 8:31 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Ναι εννοείται να μου στείλεις! Κοίτα λογικά θα το υπογράφει αυτός, απλά προφανώς δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με τα χαρτιά να τα ελέγξει κλπ αν είναι οκ.. απλά κάποια κέντρα-γιατροι αναλαμβάνουν όλη την οργάνωση και καθοδήγηση για όλα τα χαρτιά ή σε παραπέμπουν σε κάποιον..αλλά ο εξωσωματικής υπογράφει τον φάκελο απ' όσο ξέρω πάντα.. μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του και να ρωτήσεις κ για τον υπέρηχο..αλλά πάρε να κλείσεις ραντεβού αφού τα έχεις όλα έτοιμα! 

Καλησπέρα Terry και σε όλα τα κορίτσια  🫶🏻 ελπίζω να είχατε ένα όμορφο σαββατοκύριακο! 
      Ήθελα να ρωτήσω σε ποιο κέντρο/γιατρό στην Αθήνα κάνατε την εξωσωματική σας και νιώσατε ασφάλεια και όχι στυγνή εκμετάλλευση… 

Έκανα την δεύτερη επίσκεψη στο κέντρο που μου σύστησε η γυναικολόγος που με παρακολουθούσε τόσο καιρό καθώς εκείνη δεν αναλαμβάνει κ προς το παρόν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη! Αρχικά ο γιατρός δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι πρόγραμμα κ σειρά βάλει και αισθάνομαι ότι με οδηγεί μέσω εξετάσεων μικροβιωματος και PRP στο τέλος σε υστεροσκοπηση αφού θα μας στραγγίσει οικονομικά με τα PRP. Μου έκανε χθες εξέταση μικροβιωματος κ έλεγξε το βίντεο από υστεροσκοπηση πολύποδα πριν δύο χρόνια και με μεγάλη βεβαιότητα μου είπε ότι έχω χρόνια ενδομητριτιδα και κάτι σαν ραβδώσεις στη μήτρα και θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε.. και αναρωτιέμαι πως γίνεται η γυναικολόγος που μου έκανε την επέμβαση να μην τα είδε ποτέ αυτά ! Και πως να εμπιστευτώ έναν γιατρό που μιλάει τόσο απόλυτα για όλα (μου είπε ότι το ενδομήτριο όπως το είδε στο βίντεο δνε είναι καλό για εμφύτευση και θα έχω 100% αποβολή) αλλά να δούμε δήθεν και τι θα βγάλει το μικροβιωμα… και πως θα εμπιστευτώ έναν γιατρό για υστεροσκοπηση (αν χρειαστεί) όταν δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι βηματισμό μου έβαλε ο ίδιος… καθως χρειάστηκε πριν το ραντεβού και κατά το ραντεβού να του τα θυμίσω εγώ! Παρ όλα αυτά δεν ξέχασε να με ρωτήσει αν θα πληρώσω την εξέταση εκείνη την ώρα ή όταν πάρω τα αποτελέσματα ενώ ήμουν ακόμα γυμνή και ξαπλωμένη στη καρέκλα.. δεν είχα καν προλάβει να σηκωθώ από την εξέταση!

Recommended Posts

καλησπέρα!ψάχνω βιβλία μεταχειρισμένα μυθιστορήματα των Κ.Οικονόμου,Λ.Μαντά,Ρ.Ρώσση-Ζαίρη,Μ.τζιρίτα και λοιπών Ελληνίδων συγγραφέων σε τιμές έως 7 ευρώ έκαστο.ευχαριστώ:D:D

Διαφημίσεις

κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ όσες μου απάντησαν εδώ ή με π.μ...καλύφτηκα προς το παρόν με πολλά βιβλιαράκια!θα επανέλθω όταν τα διαβάσω..και πάλι σας ευχαριστώ και συγγνώμη που δεν απάντησα σε όλα τα μηνύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...