Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Στις προηγούμενες εμβρυομεταφορες είχα από κατάψυξη 3 έμβρυα νεότερης ηλικίας  και είχα κάνει  μόνο 1 ωοληψια με φουλ διέγερση τότε.

      Νομίζω κάποια στιγμή μου είχε δώσει μόνο clomiphene και δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Έπειτα  σε όλες femara gonal όπως σου είπα. Αλλα ρε συ παρατηρώ ότι όταν έχω πχ 3 καταβολές και μου δώσει 150 μονάδες προχωράνε και τα 3. Άλλη φορά με 3 καταβολές μου έδωσε 75 και πήραμε 2!!Δε ξέρω αν είναι η δόση ή απλά ο κύκλος έτσι. 
      Ναι για προεμφυτευτικό πρέπει να έχεις αποβολές και πάνω από 4 -5 ωάρια για να έχει και νόημα. Ετσι μου είπε εμένα και θα τα στείλουμε πρώτη φορά για έλεγχο. 
      Εσυ τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;  
      Οποτε για να καταλάβω σε 20 ωοληψιες μάζεψες 2 βλαστοκύστες και η δεύτερη εμβρυομεταφορά ήταν η τυχερή ;;; 

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Προσπαθώ να βρω κάτι σχετικά με τα παιδιά, πχ δραστηριότητες, κάτι που έκανε κάποιο παιδάκι και μου έκανε εντύπωση. Τι θέματα να συζητησω; Το προσφιλές τους ζήτημα του καιρού;

Εννοείται ότι θα ξεκινήσεις με τον καιρό και με ό,τι άλλο ανώδυνο και γενικόλογο μπορείς να σκεφτείς που να έχει σχέση με μεγάλωμα παιδιών, ένα καινούριο εμπορικό που άνοιξε στην περιοχή κλπ. Μην αρχίσεις να τους λες τα εσώψυχά σου, και φρόντισε να κρατήσεις τον τόνο της φωνής σου σταθερό, χωρίς πολλές εξάρσεις. Ούτε και πολλά χαμόγελα, πολλές κινήσεις των χεριών. Να μην είσαι in their face, αυτό δεν τους αρέσει. Πώς λένε τις ειδήσεις στο BBC? Σε αυτό το στυλ θα μιλάς. Και υπομονή γιατί η σύναψη ουσιαστικών σχέσεων παίρνει χρόνο. Δηλαδή θα μιλήσεις σε μια μαμά 5-6 φορές σε πάρτυ και playgroup, και μετά θα της προτείνεις playdate. Όχι τώρα σε γνώρισα, πάμε για καφέ. Μην έχεις ψευδαισθήσεις ότι θα πηγαίνετε οικογενειακώς σε παμπ για φαγητό ή θα κάνετε dinner parties κάθε τρεις και λίγο. Αυτά τα κάνουν με τους παλιούς φίλους, όχι με αυτούς που γνώρισαν χθες.

Εννοείται θα διαλέξεις να μιλήσεις σε μια μαμά με την οποία έχετε κάτι κοινό, π.χ. παιδιά στην ίδια ηλικία ή ακόμα καλύτερα τα παιδιά σας είναι φίλοι. Αυτό που τις ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να οργανώσουν playdates.


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν
To thema einai oti gia tin krisi twn Ellinwn ftaine oi Ellines k gia tin krisi tis Kyprou ftaine pali oi Ellines. Etsi to parousiazoun ta MME. Oi trapezes xreokwpisan apo tin prospatheia na kselaspwsoun tin Ellada. :rolleyes:

Alla ta symferonta pou odigisan tin "krisi" stin Kypro.

Δεν τα παρουσιάζουν σωστά τα πράγματα όμως....

Δημοσιεύτηκαν

Για ποια ΜΜΕ μιλάμε; Ελληνικά ή βρετανικά;


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Δημοσιεύτηκαν
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το ότι δεν κινηθηκε βλέφαρο Κατρίν και ότι η "δικτατορία του χρήματος" τώρα έγινε αισθητή. Το δικο μας βλέφαρο φυσικά και κινήθηκε και κινείται ακόμη. Την κρίση τη νιωσαμε καλά στο πετσί μας όταν αναγκαστηκαμε να ξεσπιτωθουμε οικογενειακώς πριν από 2,5 χρόνια, καθώς άντρας μου ήταν ένα χρόνο άνεργος. Εγώ παράτησα καλή δουλειά για να τον ακολουθησω. Και οι δύο μας έχουμε τις οικογένειες μας στην Ελλάδα, που δεινοπαθουν να ανταπεξέλθουν, όπως και πολλούς φίλους που παλεύουν με ότι βρεθεί στο δρόμο τους κάθε μέρα.

Ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος που πλήρωνε μια ζωή τις ανώτερες εισφορές στο ΙΚΑ γιατί ηταν στην ανώτατη κλίμακα και τώρα η σύνταξη του έχει κουρευτει 40%, χωρια τα πάσης φύσης χαράτσια που πληρώνει. Πρώτος μου ξάδερφος έφυγε πριν δύο εβδομάδες για Νυρεμβέργη. Ο γαμπρός μου αφήνει πίσω την αδερφή μου και την ενός χρονου κόρη τους για να πιάσει δουλειά εδώ τον Απρίλιο. Μην επεκταθω στο πως και πόσο έχουν επηρεαστεί από την κρίση οι περισσότεροι του περιβάλλοντος μου (μισθωτοί ιδιωτικοί υπάλληλοι, τα πρώτα και συνήθη θύματα των φοροεπιδρομων και άλλων μέτρων).

Σε οποία εργασιακή κατηγορία και να ανήκει κανείς στην Ελλάδα, δεν ξέρω πως μπορεί να έχει μείνει ανεπηρέαστος από την κρίση.

Αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο με σοκάρει γιατί πολύ απλά φορολογουν και δεσμεύουν άμεσα τις καταθέσεις, όχι το εισόδημα.

Συμφωνώ μαζί σου 1000% και στα παραπάνω, αλλά και στα επόμενα που έγραψες.

Όταν λέω ότι δεν κουνήθηκε βλέφαρο, εννοώ ότι κανονικά, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε ως λαός να έχουμε αντιδράσει σε όλα αυτά και να έχουμε τουλάχιστον αλλάξει την κυβέρνηση, να έχουμε αποφασίσει (μέσω των εκλογών εννοώ) ότι η πολιτική αυτή των μνημονίων κλπ είναι εκτός από άδικη και λανθασμένη και δεν οδηγεί σε αποτέλεσμα.

Θα έπρεπε (πάντα κατά την άποψή μου) να έχουμε αποφασίσει ότι δεν θέλουμε να έχουμε μισθούς Βουλγαρίας (για να μην πω Κίνας που είναι και το ορθότερο μάλλον) και μηνιαία έξοδα υψηλότερα από της Αγγλίας π.χ. ή δεν ξέρω και ποιων άλλων κρατών.

Το σημαντικότερο όμως, θα έπρεπε να έχουμε υποστηρίξει ο ένας τον άλλο, όταν βλέπαμε τα μέτρα να στρέφονται μια στον ένα κλάδο και μια στον άλλο!

Αντιθέτως, ως Ελληνάρες που είμαστε (γι αυτό και την πατήσαμε, μας έχουν μελετήσει πολύ καλά πριν μας επιβάλλουν την κρίση και τα μνημόνια) μόλις βλέπαμε να κόβονται οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων π.χ., γελούσαμε ευχαριστημένοι (μιλώ επίτηδες στον πληθυντικό, χωρίς να γελούσα προσωπικά...) και λέγαμε "καλά να πάθουν", "πολλά πέρνανε", και άλλα πολλά....

Δεν σκεφτήκαμε τότε, ότι μετά τους δημοσίους υπαλλήλους θα είχανε σειρά οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι, τα επιδόματα πολυτέκνων, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιστημονικοί κλάδοι, κλπ, κλπ.... δηλαδή όλοι οι μικροί και μικρομεσαίοι Έλληνες! Φυσικά, οι κολοσσοί μένουν πάντα ανέγγιχτοι...

Δεν υπάρχει ομοψυχία στην Ελλάδα, γι αυτό και βρισκόμαστε σ'αυτή τη θέση τελικά....

Ναι, μπορεί κάποιοι να πήραν μεγαλύτερα δάνεια από αυτά που σήκωνε η τσέπη τους! Κακώς το κάνανε, αλλά αυτό αφορά την προσωπική τους οικονομική κατάσταση, δεν έφεραν αυτοί τη χώρα στη χρεωκοπία.

Μπορεί κάποιοι (πολλοί) να βγήκαν πρόωρα σε σύνταξη, ειδικά γυναίκες που βγήκαν από τα 40 π.χ., κακώς, πολύ κακώς έγινε και καλώς να σταματήσει να γίνεται!

Τα μεγάλα εφάπαξ κακώς δίνονταν εάν τα ταμεία δεν τα σήκωναν.

Με αφορμή όμως, ή καλύτερα με αιτιολογία τα παραπάνω, γίνονται εγκλήματα στην Ελλάδα αυτή την περίοδο. Καταστρέφουν τη χώρα και τους πολίτες, ξεπουλούν δημόσια αγαθά όπως το νερό π.χ., τη στιγμή που σε όλες τις χώρες που το νερό είχε ιδιωτικοποιηθεί γίνονται κινήσεις και ξαναγίνεται δημόσιο αγαθό. Κομματιάζουν και ξεπουλούν όλο τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της χώρας και όλη τη δημόσια περιουσία. Τσαλαπατούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και οδηγούν τους έλληνες στη μετανάστευση.

Στον τομέα όμως της διαφθοράς και της ρεμούλας άλλαξε κάτι? Προσωπικά είμαι σε θέση να γνωρίζω οργανισμό π.χ., στον οποίο ακόμη και αυτές τις μέρες, τοποθετούν άτομα με κομματικά κριτήρια σε θέσεις.

Τι γίνεται με την περίφημη λίστα Λαγκάρτ? Βρήκανε κανένα? Θα βγει άκρη ποτέ?

Τι γίνεται με την περιουσία του Τσοχατζόπουλου, του Παπαγεωργόπουλου και των υπολοίπων καλοφαγάδων? Θα τις δημεύσουν άραγε?

Μάλλον οι μόνοι χαμένοι στο παιχνίδι θα είμαστε εμείς.... κι όταν έρθουν εκλογές, θα πάμε:

- 25 στους 100 να ψηφίσουμε τους ίδιους (κάποιοι γιατί είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση και άλλοι από φόβο μη χάσουμε τα ψίχουλα της σύνταξης που θα μας έχουν απομείνει),

- 23% να ψηφίσουμε προς τα αριστερά, όχι γιατί γίναμε ξαφνικά αριστεροί, αλλά γιατί προσπαθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση

- και οι υπόλοιποι 52% θα ψηφίσουμε από ένα μικρό κόμμα ο καθένας, και μετά θα διαμαρτυρόμαστε για την κρίση....

(Συγγνώμη για την φλυαρία μου free-cute-smileys-1045.gif )

Δημοσιεύτηκαν
Για ποια ΜΜΕ μιλάμε; Ελληνικά ή βρετανικά;

«Μοχλός για την Κύπρο δεν ήταν τα δημόσια οικονομικά, όπως εδώ αλλοιώθηκαν από την κυβέρνηση Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου. Μοχλός ήταν οι τράπεζες που οδηγήθηκαν σε αυτή την κατάσταση λόγω του ότι στην προσπάθεια που έκαναν να βοηθήσουν την ελληνική οικονομία ώστε να μπει στον μηχανισμό στήριξης αγόρασαν ελληνικά ομόλογα τα οποία "κούρεψε" ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κατά το 50% με αποτέλεσμα να συρθεί μία χώρα με υγιή οικονομία όπως η Κύπρος στο μηχανισμό στήριξης και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο»

Τάδε έφη, Καμμένος. Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή.


Word.


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Καμμένος όνομα και πράγμα. Προσωπικά όπου βλέπω το όνομά του, απλά προσπερνάω την είδηση.

Τα βρετανικά ΜΜΕ τα ρίχνουν όλα στο μαύρο χρήμα των Ρώσων.


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Δημοσιεύτηκαν
Με αφορμή όμως, ή καλύτερα με αιτιολογία τα παραπάνω, γίνονται εγκλήματα στην Ελλάδα αυτή την περίοδο. Καταστρέφουν τη χώρα και τους πολίτες, ξεπουλούν δημόσια αγαθά όπως το νερό π.χ., τη στιγμή που σε όλες τις χώρες που το νερό είχε ιδιωτικοποιηθεί γίνονται κινήσεις και ξαναγίνεται δημόσιο αγαθό.

Σε ποιες χώρες γίνεται αυτό;

Στην Αγγλία τι επανάσταση θα κάνεις που τα πάντα είναι ιδιωτικοποιημένα; Θα αρνηθείς να πληρώσεις το λογαριασμό του νερού, του ηλεκτρικού και της θέρμανσης επειδή δεν είναι δημόσια αγαθά; Θα αρνηθείς να χρησιμοποιήσεις ΜΜΜ; Θα αρνηθείς να στείλεις το παιδί σου σε παιδικό σταθμό; Θα βγεις στους δρόμους να φωνάξεις και να διαμαρτυρηθείς; Ή απλά θα το κάνεις γαργάρα;

Μήπως νομίζεις ότι στην Αγγλία τρέχει ο ιδιωτικός υπάλληλος να υποστηρίξει τον δημόσιο και ο κολοσσός νοιάζεται τον εργαζόμενο; Γιατί αν το νομίζεις αυτό, έχεις πολλά να μάθεις.


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Δημοσιεύτηκαν
Αντιθέτως, ως Ελληνάρες που είμαστε (γι αυτό και την πατήσαμε, μας έχουν μελετήσει πολύ καλά πριν μας επιβάλλουν την κρίση και τα μνημόνια) μόλις βλέπαμε να κόβονται οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων π.χ., γελούσαμε ευχαριστημένοι (μιλώ επίτηδες στον πληθυντικό, χωρίς να γελούσα προσωπικά...) και λέγαμε "καλά να πάθουν", "πολλά πέρνανε", και άλλα πολλά....

Δεν σκεφτήκαμε τότε, ότι μετά τους δημοσίους υπαλλήλους θα είχανε σειρά οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι, τα επιδόματα πολυτέκνων, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιστημονικοί κλάδοι, κλπ, κλπ.... δηλαδή όλοι οι μικροί και μικρομεσαίοι Έλληνες! Φυσικά, οι κολοσσοί μένουν πάντα ανέγγιχτοι.

Να πω μόνο ότι εγώ ανάποδα το βίωσα. Δούλεψα για 2 χρόνια στο Υπουγείο Οικονομίας κ δεν ανανέωσα τη σύμβασή μου. Τους είδα τους παχυλούς μισθούς που έπαιρναν για την αεργία τους. Παραιτήθηκα κ πήγα στον ιδιωτικό τομέα. Έπαιρνα 860 ευρώ με υπερωρίες απλήρωτες κ έλεγα κ ευχαριστώ. Το 2009 μου πήγαν το μισθό στα 720 χωρίς πολλά πολλά. Θες; Έχει καλώς. Δε θες; Από εκεί είναι η πόρτα. Έπρεπε να περάσουν δύο χρόνια για να μειώσουν το μισθό των πρώην δημοσίων συναδέλφων μου (αξίζει να σημειωθεί ότι στην δουλειά που ήμουν τελευταία, όταν έφυγα το 2010, τους πήγαν τα 720 στα 580). Ποιός δημόσιος αγχώθηκε κ βγήκε στους δρόμους για μένα το 2009;

Και για να μην παρεξηγηθώ, όταν λέω Δ.Υ. δεν εννοώ αστυνομικούς, πυροσβέστες, διασώστες και λοιπούς λειτουργούς. Μιλάω για τους πολλούς άλλους που ούτε φαίνονται, ούτε ακούγονται.


Word.

Δημοσιεύτηκαν

Chegre κι εγώ μαζί σου.

Ποιός δημόσιος αγχώθηκε κ βγήκε στους δρόμους για μένα το 2009;

Να σου απαντήσω εγώ: κανείς. Ίσα-ίσα που σε κορόιδευαν πίσω από την πλάτη σου "κοίτα η χαζή που πήγε στον ιδιωτικό τομέα και κάθεται να την εκμεταλλεύονται".


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Δημοσιεύτηκαν
Να πω μόνο ότι εγώ ανάποδα το βίωσα. Δούλεψα για 2 χρόνια στο Υπουγείο Οικονομίας κ δεν ανανέωσα τη σύμβασή μου. Τους είδα τους παχυλούς μισθούς που έπαιρναν για την αεργία τους. Παραιτήθηκα κ πήγα στον ιδιωτικό τομέα. Έπαιρνα 860 ευρώ με υπερωρίες απλήρωτες κ έλεγα κ ευχαριστώ. Το 2009 μου πήγαν το μισθό στα 720 χωρίς πολλά πολλά. Θες; Έχει καλώς. Δε θες; Από εκεί είναι η πόρτα. Έπρεπε να περάσουν δύο χρόνια για να μειώσουν το μισθό των πρώην δημοσίων συναδέλφων μου (αξίζει να σημειωθεί ότι στην δουλειά που ήμουν τελευταία, όταν έφυγα το 2010, τους πήγαν τα 720 στα 580). Ποιός δημόσιος αγχώθηκε κ βγήκε στους δρόμους για μένα το 2009;

Και για να μην παρεξηγηθώ, όταν λέω Δ.Υ. δεν εννοώ αστυνομικούς, πυροσβέστες, διασώστες και λοιπούς λειτουργούς. Μιλάω για τους πολλούς άλλους που ούτε φαίνονται, ούτε ακούγονται.

Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν! Δεν θα έπρεπε να παλεύουμε όλοι για όλους?

Στο μεγαλύτερο μέρος όμως του δημοσίου οι μειώσεις ξεκίνησαν το πρώτο τρίμηνο του 2010. Κι αυτό το γνωρίζω και από πρώτο χέρι, επειδή ο άντρας μου δούλευε σε ανώνυμη εταιρεία του δημοσίου και ο μισθός του ακόμη και μέχρι σήμερα που μιλάμε (γνωρίζοντας από πρώην συναδέλφους του πια) μειώνεται συνέχεια.


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
"κοίτα η χαζή που πήγε στον ιδιωτικό τομέα και κάθεται να την εκμεταλλεύονται".

Στα μούτρα μου το λέγανε, καλέ. Μέχρι κ δικοί μου άνθρωποι που ήξεραν τους λόγους για τους οποίους έφυγα και συμφωνούσαν μαζί μου, μου έλεγαν ότι έκανα τη μεγαλύτερη μ@λακία της ζωής μου. 2-3 χρόνια κ θα συνήθιζα. :|


Word.

Δημοσιεύτηκαν

Κώστας Νικολάου : Αλλού διώχνουν τους ιδιώτες...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΝΤΟΝΙΑ ΚΑΝΙΤΣΑΚΗ

«Η αντιπαράθεση για την ιδιωτική ή δημόσια διαχείριση του νερού δεν είναι καινούργια, αλλά διεξάγεται εδώ και δεκαετίες σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Κώστας Νικολάου, δρ χημικός περιβαλλοντολόγος. Επισημαίνει ότι ύστερα από δεκαετίες ιδιωτικοποίησης της ύδρευσης, πόλεις στην Ευρώπη και σʼ όλο τον κόσμο, όπως το Βερολίνο, το Μόναχο, η Στουτγάρδη, το Παρίσι, η Γκρενόμπλ, το Μπορντό, το Μπουένος Αϊρες, η Ατλάντα, το Γιοχάνεσμπουργκ και πολλές ακόμη, εγκαταλείπουν πλέον την ιδιωτική διαχείριση.

«Εδώ και 20 χρόνια, οι υποστηρικτές της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών παροχής νερού, αντιμετωπίζοντας το νερό ως εμπόρευμα, υποσχέθηκαν παγκόσμια αυξημένες επενδύσεις και μεγάλη αποτελεσματικότητα στη διαχείριση του νερού. Ετσι, το 2010, το 12% του παγκόσμιου πληθυσμού είχε νερό από ιδιωτικές εταιρίες, με συγκεκριμένες δυσμενείς συνέπειες», σημειώνει ο κ. Νικολάου.

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=4&artid=169584

Επίσης, αν θέλετε ρίξτε και μια ματιά στα:

http://www.136.gr/article/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D

http://www.136.gr/article/%CE%BD%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B8%CF%8C

Δημοσιεύτηκαν
Στα μούτρα μου το λέγανε, καλέ. Μέχρι κ δικοί μου άνθρωποι που ήξεραν τους λόγους για τους οποίους έφυγα και συμφωνούσαν μαζί μου, μου έλεγαν ότι έκανα τη μεγαλύτερη μ@λακία της ζωής μου. 2-3 χρόνια κ θα συνήθιζα. :|

Α καλά... έχω ακούσει από δημοσίους υπαλλήλους... σημεία και τέρατα. Και να σκεφτείς ότι μου τα έλεγαν για τον αδερφό μου, ούτε καν για μένα.

Για μένα δεν έλεγαν τίποτα, πίστευαν ότι ζω και εργάζομαι στη γη της επαγγελίας, λίγες ώρες εργασίας, μεγάλο μισθό, τέλεια δημόσια περίθαλψη και υψηλές συντάξεις, οπότε απλά ζήλευαν την τύχη μου :rolleyes:

Ενώ στην Αγγλία όταν έφυγα από τον δημόσιο τομέα και πήγα στον ιδιωτικό, δεν το σχολίασε κανείς ούτε θετικά ούτε αρνητικά.


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Δημοσιεύτηκαν
Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν! Δεν θα έπρεπε να παλεύουμε όλοι για όλους?

Σ'εναν όμορφο κόσμο, ηθικό, αγγελικά πλασμένο ίσως.

Καλά τα λέμε στη θεωρία - όταν τρέχουν οι λογαριασμοί, το παιδί είναι άρρωστο κ έχει κ Παπακαλιάτη στην τηλεόραση να μουδιάσει το μυαλό μας όταν γυρνάμε κουρασμένοι σπίτι το βράδυ, είναι αλλιώς.


Word.

Δημοσιεύτηκαν
Επισημαίνει ότι ύστερα από δεκαετίες ιδιωτικοποίησης της ύδρευσης, πόλεις στην Ευρώπη και σʼ όλο τον κόσμο, όπως το Βερολίνο, το Μόναχο, η Στουτγάρδη, το Παρίσι, η Γκρενόμπλ, το Μπορντό, το Μπουένος Αϊρες, η Ατλάντα, το Γιοχάνεσμπουργκ και πολλές ακόμη, εγκαταλείπουν πλέον την ιδιωτική διαχείριση.

Πολύ ωραία όλα αυτά. Στην Αγγλία όμως δεν την εγκαταλείπουν (σε καμία πόλη απ' όσο ξέρω). Ποια θα είναι η αντίδρασή σου; Θα τους μεταφράσεις το άρθρο του Νικολάου και θα τους το στείλεις;


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...