Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , MarStam είπε:

      Κορίτσια καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση πρωτάρας.. Κατά τη διάρκεια της διέγερσης ωοθηκών, η παρακολούθηση των ωοθηκων με υπερηχο γινεται με κολπικό υπερηχο? Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ άβολο με περίοδο . Συγνώμη για την χαζή ερώτηση, απλά είμαστε κοντά στην έναρξη και σκέφτομαι κάθε βήμα..  (εύχομαι να σας έκανα να γελάσετε 💐 αλλά πραγματικά θα ήθελα τα φώτα σας )

      Καλημέρα κορίτσι μου και καλή αρχή σου εύχομαι !! Συνήθως κάνουν το πρώτο υπέρηχο γύρω στην 6η μέρα αλλά αν έχεις πολλές μέρες ροή θα έχεις αίμα αλλά τ να κάνουμε ;; Εγώ με 8-9 μέρες ροή στην έκτη είχα αρκετό αλλά είναι συνήθισμενοι και οι γιατροί πιστεύω!!

Recommended Posts

Πουλαω 18 μικρα φλυτζανια με τα πιατακια τους και 9 μεγαλα φλυτζανια με τα πιατακια τους.Τιμη ολα μαζι:15 ευρω!Παραλαβη απο Ηλιουπολη Αττικης.

http://imageshack.us/a/img248/8217/hpim5135.jpg


l9Iop2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...