Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 7/11/2026 at 4:43 ΜΜ, Skiouri είπε:

      Στις προηγούμενες εμβρυομεταφορες είχα από κατάψυξη 3 έμβρυα νεότερης ηλικίας  και είχα κάνει  μόνο 1 ωοληψια με φουλ διέγερση τότε.

      Γονιμότητα& Υγεία

       

      Νομίζω κάποια στιγμή μου είχε δώσει μόνο clomiphene και δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Έπειτα  σε όλες femara gonal όπως σου είπα. Αλλα ρε συ παρατηρώ ότι όταν έχω πχ 3 καταβολές και μου δώσει 150 μονάδες προχωράνε και τα 3. Άλλη φορά με 3 καταβολές μου έδωσε 75 και πήραμε 2!!Δε ξέρω αν είναι η δόση ή απλά ο κύκλος έτσι. 
      Ναι για προεμφυτευτικό πρέπει να έχεις αποβολές και πάνω από 4 -5 ωάρια για να έχει και νόημα. Ετσι μου είπε εμένα και θα τα στείλουμε πρώτη φορά για έλεγχο. 
      Εσυ τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;  
      Οποτε για να καταλάβω σε 20 ωοληψιες μάζεψες 2 βλαστοκύστες και η δεύτερη εμβρυομεταφορά ήταν η τυχερή ;;; 

      Το καλό είναι πως κάνει εναλλαγή πρωτοκόλλων κ δεν εμμένει σε ένα πρωτόκολλο. Εγώ έκανα 2 φουλ διεγέρσεις με meriofert κ τη πρώτη φορά πήρα 2 κ τη δεύτερη 3. Εφόσον είδαμε πως δεν οφελεί η φουλ διέγερση, ξεκίνησα τους φυσικούς κ ημιφυσικους κύκλους.

      Μαζεψα σύνολο 6 έμβρυα κ από αυτά κάναμε εμβρυομεταφορα στην αρχή τα 2 που δε προχώρησε κ μετά βάλαμε μόνο ένα κ πέτυχε.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

κορίτσια ανοίγω αυτό το θέμα για να αντλήσω τις απόψεις σας σε ένα θέμα που με απασχολεί. Μετά από 4 αποτυχημένες εμβρυομεταφορές, οι 3 εκ των οποίων με άριστες βλαστοκύστες αλλάξαμε κέντρο και στο νέο μας πρότειναν την εξέταση FISH γιατί η εμβρυολόγος υποψιάστηκε χρωμοσωμικές ανωμαλίες στα εξωτερικώς φαινόμενα άριστα έμβρυα μας. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και μας πρότειναν εξωσωματική με προεμφυτευτική διάγνωση. Εδώ θέλω να πω ότι το σπέρμοδιάγραμμα του συζύγου είναι οριακά φυσιολογικό και η κατάτμιση 9% (πολύ καλή δηλαδή). Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος άλλος έχει κάνει αυτή την εξέταση, τι ποσοστά σας βγήκαν και γενικά ποιά είναι η απόψη των δικών σας γιατρών για την εξέταση αυτή. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί το κόστος του προεμφυτευτικού είναι μεγάλο και δεν θέλω να μπω σε μια νέα περιπέτεια έτσι αβίαστα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πρώτη φορά μετά από τόσο αγώνα μας βρίσκουν κάτι και μας δίνουν μια εξήγηση. Anyway, περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας!

  • 2 months later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...