-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 14 λεπτά , Natassou85 είπε:
Σε ευχαριστω παρα πολυ.. αν καταλαβα σωστα τη πρωτη εβδομαδα διεγερσης δουλευες κανονικα κ μετα εκοψες 3- 4 μερες πριν; Τη πρωτη εβδομαδα που δούλευες κανονικα με βαρος κ σκυψιμο ειχες καποια ενοχληση;; Γιατι κ γω προς το τελος σκεφτομαι να παρω τις μερες
Δε γνωριζω ποσα θα εχω γιατι απο τη πρωτη διεγερση εχουν περασει 3,5 χρονια .. σιγουρα θα χω λιγοτερα απο 40 που ειχα αλλα σκεφτομουν να παρω προς το τελος αδεια .. με φοβισες με τη συστροφη η αληθεια.. σε ευχαριστω παρα πολυ❤️
Όχι όχι συγγνώμη αν τα έγραψα κάπως μπερδεμένα! 3 μέρες πριν την ωοληψια επειδή είχα αρχίσει να πρήζομαι από τη διέγερση τους είπα ότι πονάει πολύ η μέση μου και δεν μπορώ να σηκώσω βάρος για κανένα λόγο πήγαινα κανονικά αλλά δεν έκανα πολλά. Ε, μετά την ωοληψια τους είπα ότι χειροτερεψα και έκατσα μια βδομάδα να αναρρωσω. Όταν γύρισα ήμουν πιο προσεκτική λόγω αναρρωτικης οπότε πέρασαν οι μέρες χωρίς να σηκώνω πολλά βάρη κι έτσι όλα καλά. Όμως πιο πάνω γράφει μια κοπέλα για την έμβρυομεταφορά κι έχει απόλυτο δίκιο. Λόγω βάρους κλπ καλό είναι να πάρεις αναρρωτική μέχρι να βγει το αποτέλεσμα της χοριακης. Δεν θα σε αφήσουν σίγουρα να πας στη δουλειά. Εγώ πήρα πάλι αναρρωτική για την έμβρυομεταφορά και μόλις βγήκε το αποτέλεσμα τους πήρα κατευθείαν να τους πω ότι είμαι έγκυος. Όλα αυτά επειδή δεν είχα υπόλοιπο άδειας (που και να είχα δεν θα μου έδιναν!!!) εξαρτάται δηλαδή τι σχέση έχεις με την εργασία σου! Εγώ δεν μπορούσα να τους πω σε τι διαδικασία βρίσκομαι κι έτσι πήρα αναρρωτικες. Γιατί υπάρχει και το 7ημερο με αποδοχές από το κράτος κανονικά λόγω εξωσωματικής να ξέρεις. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν για να το πάρεις αυτό. Ελπίζω να σε βοήθησα. Ότι άλλο θες και μπορώ μου λες! ( Α επίσης να σου απαντήσω για τη πρώτη βδομάδα διέγερσης. Δεν ένιωθα τίποτα.οσο μεγάλωναν τα ωάρια ήμουν απλώς πιο δυσκίνητη κι αυτό γιατί είχα πολλά. Αλλά γενικά τα έκανα όλα πιο χαλαρά στη δουλειά από όταν ξεκίνησα τις διαδικασίες)
-
Παπαγαλάκια
-
Θέματα
-
- 9.667 απαντήσεις
- 1.047.731 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 486.415 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 136.678 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.190.096 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.194 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.667 απαντήσεις
- 1.047.731 εμφανίσεις
-
- 1.875 απαντήσεις
- 246.378 εμφανίσεις
-
- 1.897 απαντήσεις
- 83.857 εμφανίσεις
-
Πιστεύετε παίζει ρόλο ο γιατρός στην εξωσωματική;;; 1 2 3 4
Από Vasssso, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 50 απαντήσεις
- 33.630 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 1.503 εμφανίσεις
-
- 52 απαντήσεις
- 10.531 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 2.261 εμφανίσεις
-
- 588 απαντήσεις
- 186.343 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 8.396 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 3.430 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα