Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Texas είπε:

Είναι καλύτερα να κάνει λίγα τσιγάρα και μετά την εμβρυομεταφορα εννοείς ; Κάτι τέτοιο λένε και οι γιατροί ; Και αυτό μέχρι ποτε ; Οι καπνίστριες το πάνε μέχρι το τέλος με λίγα τσιγάρα ;

μια γνωστή έγκυος που είπε ότι το έκοψε στο θετικό τεστ όταν είμασταν σε ένα καφέ μέσα στον κόσμο άναψε τσιγάρο έκανε τράκα και όταν την ρώτησα είπε ότι το έχει κόψει με μπέρδεψε αυτό  

επίσης έχω ακούσει πως χωρίς ούτε ένα τσιγάρο δεν μπορεί να πάει τουαλέτα τι είναι προτιμότερο η δυσκοιλιότητα ή να κανεις ένα τσιγάρο ; 

Εγώ οι περισσότερες που ξέρω με το που έβγαινε το τεστ θετικό μαχαίρι το έκοβαν. Έχω δει κ τύπισσα στην παραλία με την κοιλιά τούρλα μπορεί και 5-6 μηνών κάτω από τον ήλιο να τα καπνίζει το ένα μετά το άλλο.. .Ε οκ.. είναι και στη συνείδηση του καθενός. Κάποιοι γυναικολόγοι είναι πιο αυστηροί κάποιοι πιο ελαστικοί όπως και με το αλκοόλ. 

Για τη δυσκοιλιότητα ας έτρωγε ακτινίδια, όσπρια ή το κλασσικό τυρόπιτα κ σοκολατούχο γάλα 😂 και φαντάζομαι θα υπάρχουν κ σκευάσματα κατάλληλα για εγκύους να βοηθούν. 

2 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

Συμπάσχω !!! Σε λίγες μέρες και εγώ θα ξεκινησω προετοιμασία και σκέφτομαι τι να κάνω με το τσιγάρο !!! Σκεφτόμουν βέβαια να το συνεχίσω κανονικά και την μέρα της εμβρυομεταφορας και μετά να μην ξανά καπνίσω ώστε να σκέφτομαι πως υπάρχει ένα μωρακι που δεν θα μπορεί να ανασάνει με την καπνά άρα ίσως μου είναι πιο εύκολο !!!

Τώρα δεν ξέρω τι είναι καλύτερο ,πρωτάρα και εγώ βλέπεις ….

Το ιδανικό είναι όσο μπορείς τουλάχιστον να το ελαττώσεις. Εγώ μέχρι δυο ημέρες πριν την εμβρυομεταφορά έκανα ηλεκτρονικά γιατί μου έτυχαν διάφορα προβλήματα άσχετα με την εξωσωματική και ενώ την πρώτη εβδομάδα στην προετοιμασία το είχα κόψει μετά όταν έσκασαν το πήγα πολυβόλο κάποιες ημέρες. Νιώθω πολύ άσχημα και τρέμω στην ιδέα μήπως κάτι δεν πάει καλά.. 😩

2 ώρες πρίν, Texas είπε:

Όχι να καπνίζεις  και σαν φουγάρο αλλά γενικά έχω προσέξει πως εμείς της εξωσωματικής όλο τύψεις έχουμε και ενοχές για τα πάντα και πολλές φορές ίσως υπερβάλουμε ,σηκώνω κάτι τώρα και λέω πάει αυτό ήταν ή κάνω μια κίνηση και λέω εντάξει τέλος χάθηκε το έμβρυο ενώ άλλες χοροπηδάνε κάνουν σερφ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο . Για να μην αναφερθούμε σε ουσίες ακραία κακή διατροφη παχυσαρκία ακραίου βαθμού που βλέπω στην Αμερική που μένουν έγκυες και γεννάνε 

Πωπω πόσο δίκιο έχεις!! Αποτύπωσες ακριβώς τις σκέψεις μου/μας!! Τύψεις για όλα και με το παραμικρό… και όσο και αν σκέφτομαι ότι περιπτώσεις σαν αυτές που περιέγραψες τα κατάφεραν, ηρεμώ λίγο και μετά πάλι βυθίζομαι στις σκέψεις. Προσπαθούσα 2-3 μέρες να συνδεθώ εδώ για να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα που σήκωσα μια κατσαρόλα με νερό… by the way, λέτε να μην έπρεπε; Τι εννοούμε όχι βάρος; 

Recommended Posts

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...