Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αχ, Adnihor, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα ίδια περνάω κ εγώ. Δεν μου έφτανε η παλίνδρομη κ η απόξεση τη Μ. Τετάρτη, έχω κ τον πατέρα μου στο νοσοκομείο περίπου 1 μήνα τώρα... Αφήστε βρε κορίτσια που έχω κρυολογήσει κιόλας (τι τα ήθελα τα κλάματα στις 4 το πρωί στο μπαλκόνι-για να μην ξυπνήσω τον αντρούλη μου?) Παρόλα αυτά, ο αντρούλης θέλει να πάμε για χαρές κ πανυγήρια στους δικούς του κ σία -για να ξεχαστούμε λέει- θα μας κάνει καλό... Δεν θέλω να ξεχαστώ, άνθρωπέ μου, θέλω να κάτσω σπιτάκι μου κ να μην βλέπω τον οίκτο κ την δήθεν συμπαράσταση κανενός... Δεν θέλω να αφήσω κ τη μανούλα μου μόνη της... Θα την πάρω μαζί μου να μιζεριάζουμε παρέα... Θα πάω για χατήρι του κ μόνο... Καλά να περάσετε όλες. Φιλιά.

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Θέλω τη βοήθειά σας. Όπως σας έγραψα πριν λίγες μέρες, είχα αιμοραγία. Πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι το κύημα είναι μικρότερο από την ημερομηνία που του δίνω. (Αντι για 6+ το έβγαλε 4εβδ) Μου χορήγησε ultrogestan και από εκεί και πέρα θα με δει τηνΤρίτη. Τις πρώτες μέρες είχα καφέ αίμα. Δύο βράδια, για λίγα λεπτά έιχα κόκκινο αίμα χωρίς πόνους. Από χθές το πρωί δεν έχω τίποτα...Υπάρχει περίπτωση να απέβαλλα και να μην το κατάλαβα;; Γίνεται αυτό;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Θέλω τη βοήθειά σας. Όπως σας έγραψα πριν λίγες μέρες, είχα αιμοραγία. Πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι το κύημα είναι μικρότερο από την ημερομηνία που του δίνω. (Αντι για 6+ το έβγαλε 4εβδ) Μου χορήγησε ultrogestan και από εκεί και πέρα θα με δει τηνΤρίτη. Τις πρώτες μέρες είχα καφέ αίμα. Δύο βράδια, για λίγα λεπτά έιχα κόκκινο αίμα χωρίς πόνους. Από χθές το πρωί δεν έχω τίποτα...Υπάρχει περίπτωση να απέβαλλα και να μην το κατάλαβα;; Γίνεται αυτό;;;

Κατερινάκι μου προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο....

Η αποβολή έχει πολούς πόνους μαζί με ποσότητα αίματος και όχι έτσι . Πίστεψέμε το ξέρω καλά!!! (το πρώτο μου παιδάκι το έχασα 6εβδομάδον και κάτι ). Μάλλον σε βοήθησε το utrogestan!!! Προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι!!!! αυτά απο εμένα καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!!

Επεξεργάστηκαν by Angela2

καλησπερα κοριτσια

καλη ανασταση σε ολες κ ολους!!!

εγω σημερα δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου

σημερα ειναι η μερα που μου ειχε δωσει ο γιατρος σαν πιθανη ημερομηνια τοκετου του πρωτου μωρου που εχασα 2 απριλιου κ οπως καταλαβαινετε δεν εχω διαθεση για τιποτα

ειμαι κ λιγο θυμωμενη με τον αντρα μου που δεν θελει να κανουμε ανασταση στους δικους μου αλλα στο χωριο του

κοριτσια αληθεια σας λεω δεν θελω να παω ολλες οι κοτσομπολες θα κοιτανε κ θα αναρωτιουνται γιατι δεν εχω ακομα παιδι μπορει να μην σκεφτομαι σωστα αλλα σιγουρα ετσι ειναι

μαλλον θα κατσω στην πεθερα μου κ θα πανε μονοι τους να κατσω να ετοιμασω τραπεζι εγω

καπως ετσι νιωθω κι εγω Αdnihor ολες αυτες τις μερες πηγαινοντας στην εκκλησια......νομιζω πως ολοι μας κοιτουν με απορια και οικτο!

Προσπαθω καθημερινα να μην κανω αυτες τις σκεψεις και να μην με ενδιαφερει τι λεει ο κοσμος.....μια τα καταφερνω μια οχι....οταν μου' ρχονται αυτες οι σκεψεις προσπαθω να τις διωξω και φερνω αισιοδοξες εικονες στο μυαλο...καταλαβαινεις ποιες ειναι αυτες βεβαια!!!!!!!

υπομονη μαλλον χρειαζεται μεχρι να μας κολλησουν οι εγκυουλες μας mama,patousitsas kai christy........θα περασουν τα δυσκολα και θα'ρθουν τα ευχαριστα!Αλλωστε οπως λεει και η Vasdeli μας πρεπει να περασεις απο την απολυτη θλιψη για να πας στην απολυτη ευτυχια......

1a0fd6e0b8.png

Αχ, Adnihor, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα ίδια περνάω κ εγώ. Δεν μου έφτανε η παλίνδρομη κ η απόξεση τη Μ. Τετάρτη, έχω κ τον πατέρα μου στο νοσοκομείο περίπου 1 μήνα τώρα... Αφήστε βρε κορίτσια που έχω κρυολογήσει κιόλας (τι τα ήθελα τα κλάματα στις 4 το πρωί στο μπαλκόνι-για να μην ξυπνήσω τον αντρούλη μου?) Παρόλα αυτά, ο αντρούλης θέλει να πάμε για χαρές κ πανυγήρια στους δικούς του κ σία -για να ξεχαστούμε λέει- θα μας κάνει καλό... Δεν θέλω να ξεχαστώ, άνθρωπέ μου, θέλω να κάτσω σπιτάκι μου κ να μην βλέπω τον οίκτο κ την δήθεν συμπαράσταση κανενός... Δεν θέλω να αφήσω κ τη μανούλα μου μόνη της... Θα την πάρω μαζί μου να μιζεριάζουμε παρέα... Θα πάω για χατήρι του κ μόνο... Καλά να περάσετε όλες. Φιλιά.

Δημητρα να προσπαθησεις να κανεις αυτα που νιωθεις κι αυτα που θελεις κι εγω απο την πρωτη στιγμη αυτο εκανα.Καθε ανθρωπος βιωνει με το δικο του μοναδικο τροπο τη λυπη.Τις πρωτες μερες που ημουν απαρηγορητη ο αντρας μου με στηριζε κ προσπαθουσε να με ανεβασει,αργοτερα οταν αρχισα να γινομαι καλυτερα και να συνειδητοποιω καποια πραγματα αρχισε να ειναι εκεινος απαρηγορητος κ τον στηριζα εγω..Καταλαβαινω πως νιωθεις,ο πρωτος καιρος ειναι ο πιο δυσκολος,για μενα τουλαχιστον...οτι χρειαζεσαι ειμαστε εδω.φιλακια.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι μου προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο....

Η αποβολή έχει πολούς πόνους μαζί με ποσότητα αίματος και όχι έτσι . Πίστεψέμε το ξέρω καλά!!! (το πρώτο μου παιδάκι το έχασα 6εβδομάδον και κάτι ). Μάλλον σε βοήθησε το utrogestan!!! Προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι!!!! αυτά απο εμένα καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!!

συμφωνω απολυτα Κατερινακι...οσο πιο ηρεμη εισαι τοσο το καλυτερο!!

1a0fd6e0b8.png

συμφωνω απολυτα Κατερινακι...οσο πιο ηρεμη εισαι τοσο το καλυτερο!!

Αngelaki μου τι κανεις σημερα??εγω εκανα το σπιτι το πρωι και τωρα λεω να αρχισω καμια μαγειρικη για αυριο.....!!!!!!!θα ξεκινησω με πρασοπιττα....

1a0fd6e0b8.png

κορίτσια καλημέρα,

μπαίνω σπάνια πλέον στο φόρουμ προσπαθώντας να αποστασιοποιηθώ από όλα κι ειδικά από άσχημες σκέψεις και άγχη ώστε να μπορέσω κάποια στιγμή να προχωρήσω μπροστά. Ψυχολογικά έχω ανέβει αρκετά και πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει αρκετά. Χαίρομαι για τα κοριτσάκια εδώ που διάβασα ότι είναι εγκυούλες και τους στέλνω χίλιες ευχές για μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη, αφού μόνο όσες πέρασαν από αυτό το τόπικ μπορούν να καταλάβουν τη σημασία της. Στα υπόλοιπα κοριτσάκια που βρίσκονται στις προσπάθειες θα ευχηθώ ολόψυχα να ανακαλύψουν σύντομα ένα σποράκι να μεγαλώνει μέσα τους. Οι νέες αφίξεις δυστυχώς συνεχίζονται στο καφέ καθόσον βλέπω μερικά κορίτσια που δεν θα θυμάμαι από παλιά, εδώ μόνο κουράγιο χρειάζεται, πολύ κουράγιο και θετικές σκέψεις για το μέλλον.

Καλή Ανάσταση σε όλες και το φετινό Πάσχα να είναι η αρχή για πολλά θετικά πράγματα στη ζωή όλων μας.

Πολλά φιλιά

Αngelaki μου τι κανεις σημερα??εγω εκανα το σπιτι το πρωι και τωρα λεω να αρχισω καμια μαγειρικη για αυριο.....!!!!!!!θα ξεκινησω με πρασοπιττα....

και εγώ μία απο τα ίδια... επιδή δεν μπορώ να βγω απο το σπίτι ( λόγω σαραντισμού ) θα έρθουν οι δική μου στο σπίτι μας!!!! Ας στρωθούμε στις δουλειές λοιπόν μήπως και ξεχαστούμε λιγάκι....

Επεξεργάστηκαν by Angela2

Δεν θέλω να ξεχαστώ, άνθρωπέ μου, θέλω να κάτσω σπιτάκι μου κ να μην βλέπω τον οίκτο κ την δήθεν συμπαράσταση κανενός....

Δήμητρα, πέρα για πέρα είναι φυσιολογικό αυτό που περιγράφεις....Η απώλειάσου είναι τόσο νωπή που τώρα πρέπει να πάρεις όλο τον χρόνο για να θρηνήσεις, γιατί πρέπει να θρηνήσεις, να ξεσπάσεις, να κλάψεις....Μόνο έτσι δεν θα στραφείς ενάντια στον εαυτό σου...

Καλημέρα κορίτσια.

Κατερίνα μου, εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν έχεις αποβάλλει...δεν ξέρω τι γίνεται στην αποβολή(δεν το έχω περάσει ποτέ) όμως, θέλω να ελπίζω ότι άδικα είσαι εδώ....Θα περιμένω την Τρίτη να μας πεις τα ευχάριστα κούκλα μου....

κορίτσια καλημέρα,

μπαίνω σπάνια πλέον στο φόρουμ προσπαθώντας να αποστασιοποιηθώ από όλα κι ειδικά από άσχημες σκέψεις και άγχη ώστε να μπορέσω κάποια στιγμή να προχωρήσω μπροστά. Ψυχολογικά έχω ανέβει αρκετά και πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει αρκετά. Χαίρομαι για τα κοριτσάκια εδώ που διάβασα ότι είναι εγκυούλες και τους στέλνω χίλιες ευχές για μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη, αφού μόνο όσες πέρασαν από αυτό το τόπικ μπορούν να καταλάβουν τη σημασία της. Στα υπόλοιπα κοριτσάκια που βρίσκονται στις προσπάθειες θα ευχηθώ ολόψυχα να ανακαλύψουν σύντομα ένα σποράκι να μεγαλώνει μέσα τους. Οι νέες αφίξεις δυστυχώς συνεχίζονται στο καφέ καθόσον βλέπω μερικά κορίτσια που δεν θα θυμάμαι από παλιά, εδώ μόνο κουράγιο χρειάζεται, πολύ κουράγιο και θετικές σκέψεις για το μέλλον.

Καλή Ανάσταση σε όλες και το φετινό Πάσχα να είναι η αρχή για πολλά θετικά πράγματα στη ζωή όλων μας.

Πολλά φιλιά

Γεια σου καλή μου esys!!!

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα ψυχολογικά και καταλαβαίνω την συνειδητή αποχή από το τόπικ(το έχω κάνει κι εγώ). Αναρωτιόμουν για σένα, σου εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν από δω και πέρα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΤΕΡΙΝΑ δεν θελω να σε πανικοβαλω εχω χασει 2 μωρακια και τα 2 ηταν περιπου 15-20 μερες χαμενα δεν ειχα αιμοραγια σε κανενα στο πρωτο μονο ελαχιστες σταγονες αλλα σε εσενα θα το εβλεπε ο γιατρος σου στο τριτο που ειχα ελαχιστο πηρα τα χαπια που πηρε και εσυ και τωρα σου γραφω και τον εχω αγκαλιτσα

[sIGPIC][/sIGPIC]

να μαι κι εγώ.. Την Μ. Παρασκευή το πρωί, η ζυγαριά έδειξε 66,8 (από 67,5 που ήμουν) και πήρα θάρρος!! Έτσι χθες έφαγα πολύ και τώρα νιώθω χάλια .. Ουφ!! :( (δεν θα ζυγιστώ φυσικά σήμερα)

Αλλά νομίζω ότι χάλια θα ένιωθα έτσι κι αλλιώς. Την Τετάρτη θα κάνω την υστεροσκόπηση και όσο να ναι φοβάμαι.. Και για τη διαδικασία και για το αποτέλεσμα..

Τέλος πάντων.

Επίσης νομίζω ότι φέτος θα έπρεπε να κάνουμε Πάσχα όλες μαζί.. Μόνο έτσι θα περνάγαμε όπως ακριβώς θέλουμε σε αυτή τη φάση..Και αφού η Angela δεν βγαίνει, αναγκαστικά θα πηγαίναμε στη Χίο!!! Και θα γλίτωνα και τη βαρυστομαχιά αφού το Νικάκι θα τα έτρωγε όλα.. :D

Κατερινιώ συμφωνώ με τη vasdeli.. Κακώς είσαι εδώ! Να φύγεις...Να πας αλλού!! ;)

Καλά να περάσετε όλες!!!!

και με το μαλακό η μάσα.. (για να τ'ακούω εγώ το λέω;))

να μαι κι εγώ.. Την Μ. Παρασκευή το πρωί, η ζυγαριά έδειξε 66,8 (από 67,5 που ήμουν) και πήρα θάρρος!! Έτσι χθες έφαγα πολύ και τώρα νιώθω χάλια .. Ουφ!! :( (δεν θα ζυγιστώ φυσικά σήμερα)

Αλλά νομίζω ότι χάλια θα ένιωθα έτσι κι αλλιώς. Την Τετάρτη θα κάνω την υστεροσκόπηση και όσο να ναι φοβάμαι.. Και για τη διαδικασία και για το αποτέλεσμα..

Τέλος πάντων.

Επίσης νομίζω ότι φέτος θα έπρεπε να κάνουμε Πάσχα όλες μαζί.. Μόνο έτσι θα περνάγαμε όπως ακριβώς θέλουμε σε αυτή τη φάση..Και αφού η Angela δεν βγαίνει, αναγκαστικά θα πηγαίναμε στη Χίο!!! Και θα γλίτωνα και τη βαρυστομαχιά αφού το Νικάκι θα τα έτρωγε όλα.. :D

Κατερινιώ συμφωνώ με τη vasdeli.. Κακώς είσαι εδώ! Να φύγεις...Να πας αλλού!! ;)

Καλά να περάσετε όλες!!!!

και με το μαλακό η μάσα.. (για να τ'ακούω εγώ το λέω;))

Καλημέρα, χρόνια πολλά!!

Χριστός Ανέστη!

Tountsaki πάμε γερά, όλα καλά την Τετάρτη, μην αγχώνεσαι...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Καλά ε! Θε'ι'κό αυτό που είπες για το ότι έπρεπε να περάσουμε μαζί το Πάσχα....Ξέρεις το σκεφτόμουν κι εγώ, θα είχε μεγάλη φάση....Και μας φαντάζομαι να ξεραινόμασταν στα γέλια στο τέλος!!!!

Την ζυγαριά παράτα την τώρα....Ξανά από βδομάδα, πουλί μου!!!:-P

ΥΣ Έχω συγκλονιστεί κορίτσια με την ιστορία του Παναγιωτάκη....φαντάζομαι θα τα μάθατε....

qwlrp3.png

δεν ήξερα τίποτα για τον Παναγιωτάκη, μέχρι που διάβασα το μήνυμά σου πριν από λίγο εδώ και μπήκα στο τόπικ και είδα.. Δεν ξέρω τι να πω. Έχω σοκαριστεί..

ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του.. τι να πω... Καλύτερα η σιωπή σε τέτοιες στιγμές..

Ήταν πράγματι μια γροθιά στο στομάχι....

Έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να μιλάμε καθόλου......

Ψυχούλα μου....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...