Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγω που δεν παω διακοπουλες?κλαψ!προσπαθω να τον πεισω να παμε στο χωριο μου που θα πανε ολα μου τα αδερφια με γαμπρους νυφες κ ανηψια αλλα δεν θελει το τερας

Δεν σε φοβάμοι εσενα ειμαι σίγουρη οτι θα τα κατεφερεις!!!!!!!!!!!! Εισαι μια εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Να του δηλώσεις τότε ότι θα κάνεις μόνη σου διακοπές... να δούμε τι θα πει τότε...!

να παω στο καλο κ θα μου δωσει κ λεφτα να εχω κοντα αλο που δεν θελει να μεινει πισω να αλλωνιζει με τα φιλαρακια του μεχρι πρωιας αλλα εγω δεν θελω να παω μονη μου τον θελω μαζι μου ολοι ζευγαρια θα ειναι εγω μονη μου?:-(

ναι μαγδακι μια ειμαι αλλα δεν παιζω σωστα κ χανω την μπαλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χαχαχαχα στεναχωρημενη μπορει να πιασει απεργια πεινας αν κανω θα μου πει μπραβο αγαπη μου ωρα ηταν να χασεις κανα κιλακι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Τσιμπας την κοιλιτσα γυρω απο τον αφαλο, και βαζεις την ενεσουλα καθετα (90 μοιρες) και φροντιζεις να μην τριψεις μετα το σημειο γιατι θα μεταφερθει το φαρμακο στα γυρω αγγειακια και θα μαυρισει. Στην αρχη μπορει το φαρμακο να σε τσουξει αλλα μετα θα το συνηθισεις.

Eυχαριστώ, Χριστίνα μου...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Βασδέλι, τέλεια η χοριακή!!! Στο είπα, δε στο είπα?

Δομνίνα, πάμε πάλι από την αρχή κι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά.

Εγώ σήμερα πάλι δεν δούλεψα. Το κτήριο δεν είναι ακόμη έτοιμο, το συνεργείο δεν έχει προλάβει να αποκαταστήσει τις ζημιές.

Πήγα λιγάκι το πρωί, όπου μας είπαν ότι δεν θα δουλέψουμε, μετά αποφάσισα να καθαρίσω λίγο το γραφείο μου, γιατί έχουν μαυρίσει τα πάντα, ευτυχώς ο όροφος που είναι το γραφείο μου δεν έχει πάθει ζημιά, μόνο υπάρχει παντού σε κάθε επιφάνεια κάπνα και μαυρίλα. Ούτε να ακουμπήσω την τσάντα μου δεν μπορούσα. Τέλος πάντων, καθάρισα λιγάκι κι έφυγα. Μετά πήγα στα μαγαζιά να πάρω ένα δώρο για γάμο που έχω αύριο και μετά πήγα για καφέ με τον άντρα μου. Γύρισα σπίτι, έφαγα, ξάπλωσα, είδα τηλεόραση, κοιμήθηκα και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι από τον ύπνο και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

Γεια σας κορίτσια.

Βασδέλι, τέλεια η χοριακή!!! Στο είπα, δε στο είπα?

Δομνίνα, πάμε πάλι από την αρχή κι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά.

Εγώ σήμερα πάλι δεν δούλεψα. Το κτήριο δεν είναι ακόμη έτοιμο, το συνεργείο δεν έχει προλάβει να αποκαταστήσει τις ζημιές.

Πήγα λιγάκι το πρωί, όπου μας είπαν ότι δεν θα δουλέψουμε, μετά αποφάσισα να καθαρίσω λίγο το γραφείο μου, γιατί έχουν μαυρίσει τα πάντα, ευτυχώς ο όροφος που είναι το γραφείο μου δεν έχει πάθει ζημιά, μόνο υπάρχει παντού σε κάθε επιφάνεια κάπνα και μαυρίλα. Ούτε να ακουμπήσω την τσάντα μου δεν μπορούσα. Τέλος πάντων, καθάρισα λιγάκι κι έφυγα. Μετά πήγα στα μαγαζιά να πάρω ένα δώρο για γάμο που έχω αύριο και μετά πήγα για καφέ με τον άντρα μου. Γύρισα σπίτι, έφαγα, ξάπλωσα, είδα τηλεόραση, κοιμήθηκα και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι από τον ύπνο και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

μακαρι να κοιμομουν....εγω γραφειο και εχω δουλεια και μπαινοβγαινω.....

παντως κουραστικη και η δικη σου μερα!!

αχ θελω αδεια!

Διαφημίσεις

μακαρι να κοιμομουν....εγω γραφειο και εχω δουλεια και μπαινοβγαινω.....

παντως κουραστικη και η δικη σου μερα!!

αχ θελω αδεια!

Αχ, μαριαεφάκι μου, αν πω ότι ήταν κουραστική και η δική μου μέρα, θα πέσει κανάς κεραυνός να με κάψει.

Δεν έκανα τίποτε το αξιόλογο, δεν δούλεψα, πήγα βόλτα στα μαγαζιά και για καφέ.

Κι όμως το μεσημέρι ξεράθηκα στον ύπνο, όπως και χθες.

Μάλλον μαστούρωσα από τις κάπνες που ανέπνευσα εκεί στο γραφείο που πήγα για λίγο.

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

vasdelaki μου η χοριακούλα σου τέλεια πάμε δυνατά ;)

Δομνίνα μου μαζί και εσύ στο κλαμπ Σεπτεμβρίου:D

christy μόνη σου τις κάνεις τις ενεσούλες:shock: μπράβο κοπέλα μου!!!!

τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά??

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

vasdelaki μου η χοριακούλα σου τέλεια πάμε δυνατά ;)

Δομνίνα μου μαζί και εσύ στο κλαμπ Σεπτεμβρίου:D

christy μόνη σου τις κάνεις τις ενεσούλες:shock: μπράβο κοπέλα μου!!!!

τα υπόλοιπα κοριτσάκι καλά??

καλημερα αγγελικουλα!

Ολες οι κοπελες που κανουν εντιηκτικες τις κανουν μονες τους, ειναι πολυ μικρη η βελονιτσα, σαν της ινσουλινης. Εγω τρυπιεμαι γυρω στις 10 φορες την μερα, μετραω το σακχαρο, κανω ινσουλινη συν τις αντιπηκτικες. ποιος να μου τις εκανε? ασε που λογο επαγγελματος εγω τις κανω και στους αλλους.;)

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλημερα!!

ουφ κουραστηκα σημερα!

εχω σηκωθει απο τις 7 μιση(τι ειναι αυτο να μην κοιμαμε το βραδυ αλλα το απογευμα να θελω να ξεραθω??) σιδερωσα 2 πλυντηρια ρουχα,απλωσα 1,επλυνα το μπαλκονι το μικρο και τα 3 μικρα πατακια απο το δωματιο της κορης μου...και δεν εχω τελειωσει ακομα...ειπα να κανω ενα διαλλειμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...