Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ναι!! δεν μπορεί να φύγει για πολύ απο τη δουλειά του ο αντρούλης μου:D

καλο ταξιδι και καλα αποτελεσματα..θα περιμενουμε νεα σου την Τριτη

φιλακια πολλα πολλα πολλα;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

έτσι εεε; Εγώ φταίω για όλα εεε; Θα σας φτιάξω εγώ κυρίες μου..

Αλλά όχι τώρα. Να τελειώσω τα χάπια και μετά. Από Τετάρτη δηλαδή..

Έχω λαλήσει. Με έπιασε κι η μέση μου σήμερα. ...

Άτιμη κενωνία...

Πάω να απλώσω τα ρούχα.. Καληνύχτα!

Διαφημίσεις

έτσι εεε; Θα σας φτιάξω εγώ κυρίες μου..

. Να τελειώσω τα χάπια και μετά. ..

Έχω λαλήσει. ...

Άτιμη κενωνία...

.

μη συγχιζεσε τελειωσε με τα χαπια σου:roll:εμεις σαγαπαμε! κ θελουμε το καλο σου!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα κοριτσια,ευχομαι αυτη η εβδομαδα να μας φερει παλι κανενα ευχαριστο.και εγω σημερα θα παω στην γυναικολογο 5:15 να με εξεταση μετα την αποβολη,και στο καπακι παω να δωσω αιμα στον μικροβιολογο ειναι και κοντα,εβγαλα και το μηχανακι μου και θα κανω και καμια βολτα στο κεντρο.

τελικα κατα 90% πηρα την αποφαση να παμε για προσπαθεια στον μαστρομηνα.ισως μεσα στον μαιο να κατεβω να τον βρω.και ιουνιο,ιουλιο να γινει.θα δουμε πως θα πανε και τα γυναικολογικα μου.γνωριζετε για τον μαστρομηνα κατι?

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!

Ιπποκαμπακι δυστυχως μονο ακουστα τον εχω τον Μαστρομηνα. Πως και κατεληξες σε αυτον?

για τις 2 αποβολες,υποψιαζομαι οτι το εργαστηριο που εκανα την εξωσωματικη και την εμβρυομεταφορα δεν μου ταιριαζει,ακολουθουν ενα πρωτοκολλο και ισως δεν μου κανει,και λεω να κατεβω στο καλυτερο στην αθηνα.:rolleyes:

Δεν θιχτηκα σε καμια περιπτωση, απλα υποστηριξα την γνωμη μου.

Τι εννοεις και το φυλλο οδηγιων γραφει ακριβως το ιδιο πραγμα?

Γιατι το αποσπασμα που σου εγραψα ειναι απο το φυλλο των clexane...

σου παραθετω το αντιστοιχο link

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.health.gov.il%2Funits%2F%2Fpharmacy%2Ftrufot%2Falonim%2F2271.pdf&anno=2

το ιδιο γραφει και στις innohep

http://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en|el&u=http://www.leo-pharma.ca/C1256AD9004FA5C9/sysOakFil/innohep%2520patient%2520info%2520rev%2520Nov%25202008/%24File/Information%2520for%2520the%2520patient%252020-NOV-2008.pdf

γωνια 45 μοιρων γινεται οταν η βελονα ειναι πιο κοντη, στις αντιπηκτικες δεν εχεις αυτην την επιλογη γιατι η συριγγα ειναι προγεμισμενη και η βελονα συγκεκριμενη.

Δεν ηθελα να θεωρηθει οτι δινω λανθασμενες πληροφοριες στο βασδελακι.;)

Christy μου ούτε εγώ θέλω να δίνω λανθασμένες πληροφορίες σε κανέναν!!! Είπα απλά τον τρόπο που ο αιματολόγος (είναι νομίζω ο πλέον ειδικός) μου έδειξε να κάνω τη συγκεκριμένη ένεση!! Ούτε ειδικός είμαι ούτε και ήξερα πώς γίνονται. Οφείλω λοιπόν να ακολουθήσω τις οδηγίες του γιατρού και μόνο!:confused:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!:P

IchNp3.png

Christy μου έχω μία απορία, αφού οι ηπαρίνες πρέπει γίνονται υποδόρια είναι σωστό να τις κάνεις κάθετα??:shock: Λάθος μου την έδειξε ο γιατρός???

Καλημερα και σε σενα!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκνευριστηκες αφου το μονο που εκανα ειναι να απαντησω στην ΔΙΚΗ σου απορια :shock:. Αληθεια γιατι με ρωτησες αφου δεν δεχεσαι την απαντηση???:confused:

Εννοειται πως θα ακολουθησεις τις οδηγιες του γιατρου σου δεν σε παροτρυνα να κανεις κατι διαφορετικο. Ρωτησες για τον σωστο τροπο και αφου τον ηξερα οφειλα να τον γραψω.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

για τις 2 αποβολες,υποψιαζομαι οτι το εργαστηριο που εκανα την εξωσωματικη και την εμβρυομεταφορα δεν μου ταιριαζει,ακολουθουν ενα πρωτοκολλο και ισως δεν μου κανει,και λεω να κατεβω στο καλυτερο στην αθηνα.:rolleyes:

Μια γνωστη μου εκανα εξωσωματικη στον Καλιανιδη και μια συναδελφος στον Τσιριγωτη. Και οι δυο ηταν επτυχημενες και πινουν νερο στο ονομα τους.

Και ο δικος μου ειναι εξωσωματιστης αλλα δεν ξερω αν εχει επιτυχιες. Μην σε απρω στο λαιμο μου. Οπου και αν αποφασισεις να πας ευχομαι αυτη τη φορα να ειναι πετυχημενη!!!!

Θα κανονισουμε συναντηση οταν ερθεις Αθηνα?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...