Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα ζοριζομαι απιστευτα..angela χαρηκα με τα νεα σου κοριτσακι μου οποτε νιωσεις ετοιμη βαλε μπροστα!

κριστυ περιμενουμε καλα νεα και απο σενα......

φιλακια σε΄όλες?

Διαφημίσεις

christaki μου τρελάθηκα γιατί στη Χίο τα φέρνουν τώρα δεν είχαμε, και στηνΑθήνα έτρεχα στην Ερμού μεγάλη ταλαιπωρία:confused:

πήρα σκιές μολιβάκια ματιών,σφουγγαράκι για μέικ απ:D στεναχωρέθηκα γιατί δεν βγάζει πια το πινελάκι με το σφουγγαράκι:(

τουντσάκι ο γιατρούλης τα βρήκε όλα οκ και μου είπε οτι αν θέλω να ξεκινήσω προσπάθειες μπορώ και απο αυτόν το μήνα;)αλλα εγώ θέλω λίγο να ηρεμήσω πριν μπω σε αυτή τη διαδικασία πάλι.Δεν ήταν και λίγο αυτό που πέρασα:rolleyes:

χαιρομαι πολυ που ολα ειναι καλα και που οπως γραφεις ειναι τοσο ανθρωπινος και συμπονετικος ο γιατρος σου...ολα καλα απο δω και μπρος:-P:razz::-P

καλα τα mac δεν παιζονται ιδιως τα χρωματα στις σκιες..!!!!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΑ ΣΑΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΤΡΕΜΑ ΟΤΙ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΠΛΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟ Η/Υ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ Κ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΑ ΣΑΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΤΡΕΜΑ ΟΤΙ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΠΛΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟ Η/Υ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ Κ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!

κοριτσακι μου!!εισαι καλα και εσυ και το μωρο σου!!τι ευχαριστα νεα!ανυσηχησαμε ολες!!

σε φιλω γλυκα γλυκα!

κοριτσακι μου!!εισαι καλα και εσυ και το μωρο σου!!τι ευχαριστα νεα!ανυσηχησαμε ολες!!

σε φιλω γλυκα γλυκα!

ΑΧΧΧΧ ΜΑΡΙΑΕΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΤΙ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ!!!!ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

μπράβο mama χαίρομαι που μας έγραψες και που τα νέα σου είναι ευχάριστα!!!!!!:D:D:Dείχαμε ανησυχήσει:( τώρα θα έχεις την ευκαιρία να μας γράφεις τα νέα σου και τα νέα απο το μπεμπεκάκι σου;)μπορεί τώρα να είναι λίγο δίσκολα (το ξέρω γιατί για ένα μήνα εγώ δεν πηγαινα ούτε τουαλέτα!)αλλα θα σε ανταμειψει το μωράκι σου όταν το πάρεις αγκαλίτσα!!αυτό να σκέφταισε και να πέρνεις κουράγιο:D

ρε κοριτσακι μου χαθηκες κ ανησηχουσαμε πολυ χαιρομαι που εισαι καλα κ συ κ το μωρακι σου σε πιο μηνα εισαι τωρα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ρε κοριτσακι μου χαθηκες κ ανησηχουσαμε πολυ χαιρομαι που εισαι καλα κ συ κ το μωρακι σου σε πιο μηνα εισαι τωρα?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΕΣ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΕΣ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

εμεις να δεις ποσο σε σκεφτομασταν.......χαιρομαι πολυ που εισαι καλα κι εσυ και το μωρακι σου..............ετσι να συνεχισεις.

:eek:Ζητω ζητω η μαμα μας επεσστρεψε...:eek:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ΑΧΧΧΧ ΜΑΡΙΑΕΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΤΙ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ!!!!ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!

Nαι ναι ανοιξες τον δρομο και σε ακολουθησαμε!!

12η εβδομαδα εε!!πως περναει ο καιρος!!

αντε ολα καλα απο εδω και περα!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια...

Άντζελα μπράβο κοπέλα μου, πολύ ενθαρρυντικά όλα αυτά που γράφεις αλλά συμφωνώ ότι πρέπει να ξεκινήσεις τις προσπάθειες όταν πραγματικά νιώσεις έτοιμη και όχι υπό το βάρος πίεσης τρίτων και συγγενών..

Μάμα4 είσαι πολύ γενναία.. και το σποράκι σου μαχητής από τους λίγους. Λίγο υπομονή θέλει το θέμα και όλα καλά θα πάνε..

Μαριαέφη αρχίσαν οι ζέστες και φαντάζομαι σε επηρεάζουν..

Ιπποκαμπάκι μια φιλική συμβουλή.. μην ψάχνεσαι από εδώ κι από εκεί. Αν έχεις αποφασίσει που θα πας για την εξωσωματική πήγαινε στο πρώτο ραντεβού και αυτοί θα αναλάβουν να σου πουν τι επιπλέον εξετάσεις πρέπει να κάνεις.. Καλό είναι να μιλάς με έναν και μόνο γιατρό γιατί πολλές γνώμες δημιουργούν σύγχυση..

L2qIp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

Έλα ρε κοπέλα μου!!!

Πόσο χαίρομαι που σε 'ξαναβλέπω'. Αχ, παιδεύεσαι τώρα αλλά έτσι θα έχεις ένα μωράκι σε λίγο!!!

:-P

Να σου πω κι εγώ τα δικά μου....Είμαι έγκυος!

Φιλιά σε όλες σας!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Mamaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ έκανα υστεροσκόπηση, αφαιρέθηκε ένα πράγμα και σήμερα τελειώνω την ορμονοθεραπεία που μου είπε ο γιατρός να κάνω...Ελπίζω να χάσω και τα κιλά επιτέλους..

Δόξα τω ΘΕώ!!! γύρισες! Κι εσύ και το mamaκι σου!! :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...