Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

blue_velvet, για θρομβοφιλία πήγες στον Οικονόμου στο Αρεταίειο? Εκεί πήγα κι εγώ και μετά πήγα σε αιματολόγο στο Αλεξάνδρα για να μου τις γνωματεύσει και μετά στον ιδιώτη αιματολόγο που συνεργάζεται ο Χασιάκος, για να μου τις γνωματεύσει κι αυτός, ο οποίος στη 2η παλλίνδρομη μου έκανε και εξέταση για ΝΚ και βγήκε φυσιολογική.

Πηγα κατευθειαν στον Νοδαρο. Σε αυτον ειχες παει και εσυ? Εξαιρετο κυριος, αλλα και τα 350 ευρα δεν ηταν λιγα...

Το μονο ουσιαστικα που μου βρηκε ηταν με την ινωδολυση, αλλα οπως μου ειπε και ο γιατρος ειναι κατι που θα επηρεαζε ισως ελαχιστα μετα την 8η εβδομαδα ή στο τελευταιο τριμηνο παλι ελαχιστα. Αυτο που μου ειχε πει ηταν οτι οταν εμενα εγκυος θα εκανα μια εξεταση στην αρχη και στο 3τριμηνο για να δουμε αν θα επαιρνα εκει ασπιρινουλα ή οχι. Παντως μου ειχε πει κατα λεξη οτι θρομβοφιλια δεν εχω και πως επειδη η αποβολη ηταν πριν την 8η εβδομαδα δεν ηταν κιολας αυτος ο λογος που ειχε επηρεασει την τοτε εγκυμοσυνη.

Διαφημίσεις

KΑΛΗΜΕΡΑ!

τελικα οταν μοιραζομαστε καποιες γνωσεις μας ή συμβαν που μας εχουν τυχει βγαινει σε καλο!!

εγω γραφειο το παλευω,,,,απο χτες παιρνω κολπικα τα utrogestan.

Ζαλαδες απιστευτες και ο πονος στην μεση ακαθεκτος

mariaefi οι ζαλάδες ΄μάλλον είναι απο τα utrogestan!!! τις έχω και εγώ τώρα που τα παίρνω:(

για τον πόνο ρώτησες τον γιατρό?

KΑΛΗΜΕΡΑ!

τελικα οταν μοιραζομαστε καποιες γνωσεις μας ή συμβαν που μας εχουν τυχει βγαινει σε καλο!!

εγω γραφειο το παλευω,,,,απο χτες παιρνω κολπικα τα utrogestan.

Ζαλαδες απιστευτες και ο πονος στην μεση ακαθεκτος

Δεν καθεσαι σπιτακι σου καλυτερα καμια βδομαδουλα καλυτερα?

Ειναι αρχη και πρεπει να προσεχεις. Utrogestan Και δουλεια δεν πανε μαζι.

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!

magda, Νικάκι,blue-velvet,Δομνινα τι κάνεται?

Ολα καλα. Πηρα πριν λιγο την γιατρο για τα αποτελεσματα της βιοψιας αλλα δεν εχουν βγει ακομα. Μου ειπε να παρω τηλ απο βδομαδα που θεωρητικα θα εχουν βγει. Θελουν λεει 20 μερες για να βγουν. Μου ειπε να παω να με δει μολις παρει και τα αποτελεσματα. Αντε να δουμε βρε κοριτσια τι θα γινει αυτη τη φορα.

Ολα καλα. Πηρα πριν λιγο την γιατρο για τα αποτελεσματα της βιοψιας αλλα δεν εχουν βγει ακομα. Μου ειπε να παρω τηλ απο βδομαδα που θεωρητικα θα εχουν βγει. Θελουν λεει 20 μερες για να βγουν. Μου ειπε να παω να με δει μολις παρει και τα αποτελεσματα. Αντε να δουμε βρε κοριτσια τι θα γινει αυτη τη φορα.

όλα καλά θα πάνε!!! έτσι πρέπει να σκεπτόμαστε αλλιώς άστα να πάνε;)

και μένα με είδε μετά απο 2 μήνες και μου έκανε και παπ!!

Διαφημίσεις

Εγω σκεφτομαι με την ευκαιρια να μου κανει και εξεταση για ουρεοπλασμα και μυκοπλασμα μαζι με το παπ.

Μου μπηκε και αυτη η ιδεα με την καμπυλη ζαχαρου.

Θα παω σιγουρα και στον ενδοκρινολογο να κανω ολο τον κυκλο εξετασεων για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο και μετα θα περιμενω τις 10 Ιουνη που εχω το ραντεβου στο Ελενα.

Μετα αντε παλι αναμονη να βγουν τα αποτελεσματα αυτα και αφου γινει και αυτο, γνωμη απο 2-3 γιατρους και ισως συμπληρωματικες εξετασεις και βλεπουμε μετα..

βρε κοριτσια καμπυλη σακχαρου δεν κανουν οι εγκυες? μπορουμε να τις κανουμε και πριν την εγκυμοσυνη?να δω σημερα τι εξετασεις ειναι αυτες που θα κανω γιατι η γυναικολογος τις εδωσε κατευθειαν στον μικροβιολογο.μηπως ειναι και αυτο?

ξερετε ο ανοσιολογος τι βλεπει? δηλαδη οι ανοσιολογικες εξετασεις τι περιλαμβανουν?

Δεν καθεσαι σπιτακι σου καλυτερα καμια βδομαδουλα καλυτερα?

Ειναι αρχη και πρεπει να προσεχεις. Utrogestan Και δουλεια δεν πανε μαζι.

blue_velvet εχω θεμα με την δουλεια...!!

δεν μπορω να λειψω μονο αν δω αιμα θα κατσω εννοειτε...

μακαρι να μπορουσα...οσο για το πονο συνεχιζει και ο γιατρος ειπε ξεκουραση.στο σπιτι δεν κανω τιποτα μονο ενα φαγητο και τιποτα αλλο.τα πιατα στο πλυντηριο και κατσαρολες ο συζυγος....

απλα δουλευω και σπαστο πιστευω οτι αυτο επιβαρυνει πολυ...γιατι πηγαινοερχομαι 4 φορες την ημερα....

Εγω σκεφτομαι με την ευκαιρια να μου κανει και εξεταση για ουρεοπλασμα και μυκοπλασμα μαζι με το παπ.

Μου μπηκε και αυτη η ιδεα με την καμπυλη ζαχαρου.

Θα παω σιγουρα και στον ενδοκρινολογο να κανω ολο τον κυκλο εξετασεων για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο και μετα θα περιμενω τις 10 Ιουνη που εχω το ραντεβου στο Ελενα.

Μετα αντε παλι αναμονη να βγουν τα αποτελεσματα αυτα και αφου γινει και αυτο, γνωμη απο 2-3 γιατρους και ισως συμπληρωματικες εξετασεις και βλεπουμε μετα..

να το κανεις!

εμενα απο εκει ξεκινησε ο γιατρος μου!και ειχα τελικα χλαμυδια πηρα αγωγη vibramicin και εγω και ο αντρας μου 5 κουτια...και υποθετα που δεν θυμαμαι πως τα λενε...

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια καμπυλη σακχαρου δεν κανουν οι εγκυες? μπορουμε να τις κανουμε και πριν την εγκυμοσυνη?να δω σημερα τι εξετασεις ειναι αυτες που θα κανω γιατι η γυναικολογος τις εδωσε κατευθειαν στον μικροβιολογο.μηπως ειναι και αυτο?

ξερετε ο ανοσιολογος τι βλεπει? δηλαδη οι ανοσιολογικες εξετασεις τι περιλαμβανουν?

καλημέρα. Την καμπύλη σακχάρου την έκανα κι εγώ πριν από μερικούς μήνες, μετά την παλίνδρομη. Στην καμπύλη σακχάρου βλέπουν πως αντιδρά ο οργανισμός σε κάποια ορισμένη διατροφή που θα σου δώσει ο ενδοκρινολόγος κάποια δεδομένη στιγμή. Να φανταστείς τότε την έκανα με ειδική δίαιτα τριών ημερών και ένα ποτήρι νερό με γλυκόζη και τώρα μου ζητάνε επανάληψη χωρίς τριήμερη ειδική δίαιτα και με ορισμένη τροφή πριν την λήψη αίματος. Πολλές γυναίκες όμως αναιβάζουν σάκχαρο στην εγκυμοσύνη και μόνο. Οπότε και εντάξει να σε βρουν σε κανονική περίοδο θα πρέπει να επαναλάβεις την καμπύλη σακχάρου στην αρχή της εγκυμοσύνης και ίσως και σε κάποια άλλα στάδια (δυο τρεις φορές ακόμη) πριν τον τοκετό.

Ο ανοσιολόγος ή ρευματολόγος βλέπει κάποια αυτοάνοσα νοσήματα που υπάρχουν από τη γέννησή μας και μπορεί να εμφανιστούν ή να δημιουργήσουν πρόβλημα σε ορισμένες ηλικίες ή φάσεις της ζωής μας. Οι εξετάσεις αυτές είναι πάρα πολλές και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τις ονομασίες τους. Ο γιατρός ανάλογα με την περίπτωση επιλέγει κάποιες από αυτές και σε ελέγχει. Εμένα τις εξετάσεις αυτές μου τις έδωσε η Τζανάτου στο ΙΑΣΩ. Πήρα το μεγάλο πακέτο (όπως το χαρακτήρισε) και επειδή τις έκανα επί τόπου πλήρωσα τον κούκο αηδόνι. Μετά έμαθα ότι θα μπορούσα να τις κάνω με το 1/4 ή και λιγότερο των χρημάτων αυτών είτε σε δημόσιο νοσοκομείο είτε σε ορισμένα εργαστήρια.

εμένα ο γιατρός την καμπύλη ζαχάρου μου την έγραψε απο τις πρώτες εξετάσεις πριν να μείνω έγκυος!!!

Να του δωσεις συγχαρητηρια! Ποιον γιατρο εχεις? εαν δεν θες να το πεις δημοσια δεν πειραζει.

Μπραβο του παντως!

καλημέρα. Την καμπύλη σακχάρου την έκανα κι εγώ πριν από μερικούς μήνες, μετά την παλίνδρομη. Στην καμπύλη σακχάρου βλέπουν πως αντιδρά ο οργανισμός σε κάποια ορισμένη διατροφή που θα σου δώσει ο ενδοκρινολόγος κάποια δεδομένη στιγμή. Να φανταστείς τότε την έκανα με ειδική δίαιτα τριών ημερών και ένα ποτήρι νερό με γλυκόζη και τώρα μου ζητάνε επανάληψη χωρίς τριήμερη ειδική δίαιτα και με ορισμένη τροφή πριν την λήψη αίματος. Πολλές γυναίκες όμως αναιβάζουν σάκχαρο στην εγκυμοσύνη και μόνο. Οπότε και εντάξει να σε βρουν σε κανονική περίοδο θα πρέπει να επαναλάβεις την καμπύλη σακχάρου στην αρχή της εγκυμοσύνης και ίσως και σε κάποια άλλα στάδια (δυο τρεις φορές ακόμη) πριν τον τοκετό.

Εγω εκανα την καμπυλη σακχαρου χωρις διατροφη, γιατι να κανεις ειδικη διατροφη πριν? μου κανει εντυπωση. Θελεις να δεις ποσο σακχαρο ανεβαζεις υπο φυσιολογικες συνθηκες ακομη και αν το προηγουμενο βραδυ ετρωγες σουβλακια ή γλυκα. Νομιζω πρεπει να εισαι νηστικη βεβαια απο τις 12 το βραδυ και μετα. Αν κανεις διατροφη 3 μερες και μετα κανεις την καμπυλη μηπως δειξει ψευδη αποτελεσματα?

Και εγω πιστευω οτι η καμπυλη πρεπει να γινεται πιο νωρις απο τον 5ο μηνα. Η εστω στην αρχη της εγκυμοσυνης να κανεις μια εξεταση σακχαρου νηστικη και εαν ειναι πανω απο 80 να αρχισεις να το ψαχνεις. (λεω 80 γιατι τοσο ειναι το ανωτατο οριο νηστειας στην εγκυμοσυνη).

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Μια μεγάλη καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; απ' ότι διαβάζω είμαστε όλες σε πρόγραμμα, είτε εξετάσεων, είτε εγκυμοσύνης είτε αναμονής.. Αυτό είναι καλό διότι τα πράγματα εξελίσσονται και δεν λιμνάζουν, έτσι πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα..

Τι έπαθε η Άννια; Δεν κατάλαβα... έγινε κάτι κακό; Μαριαέφη μου ξεκούραση, ξεκούραση και πάλι ξεκούραση.. αυτό χρειάζεσαι..

Κρίστυ μου και Πατουσίτσα πόσο χαίρομαι που τα μπεμπέκια σας μεγαλώνουν... τα καλοκαιρινά μωρά αναπτύσσονται γρήγορα! σαν τα κεράσια ένα πράγμα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...