Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσάκια εμένα την καμπύλη μου την έγραψε πριν την εγκυμοσύνη και στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου!!!

τώρα για τη διατροφή ο ενας γιατρός μου είπε να τρώω φαγητά αυξημένα σε άμυλο για 3 μέρες πριν και ο άλλος δεν μου ανέφερε τίποτα!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μια μεγάλη καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; απ' ότι διαβάζω είμαστε όλες σε πρόγραμμα, είτε εξετάσεων, είτε εγκυμοσύνης είτε αναμονής.. Αυτό είναι καλό διότι τα πράγματα εξελίσσονται και δεν λιμνάζουν, έτσι πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα..

Τι έπαθε η Άννια; Δεν κατάλαβα... έγινε κάτι κακό; Μαριαέφη μου ξεκούραση, ξεκούραση και πάλι ξεκούραση.. αυτό χρειάζεσαι..

Κρίστυ μου και Πατουσίτσα πόσο χαίρομαι που τα μπεμπέκια σας μεγαλώνουν... τα καλοκαιρινά μωρά αναπτύσσονται γρήγορα! σαν τα κεράσια ένα πράγμα!

η αννια Δομνινα μου το εχασε το μωρακι της....λεπτομερειες δεν ξερω........

Κρίστυ μου και Πατουσίτσα πόσο χαίρομαι που τα μπεμπέκια σας μεγαλώνουν... τα καλοκαιρινά μωρά αναπτύσσονται γρήγορα! σαν τα κεράσια ένα πράγμα!

Χαχα σαν τα κερασια! Το δικο μου τωρα πρεπει να ειναι σαν μεγαλη φραουλα!!!!!:tongue:

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Τουντσακι πανε τα χαπάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιουπι......!!!

Εμενα το χάπι του θυροειδη κάθε πρωι μου φερνει στεναχωρια αλλα μετα ειμαι οκ!!!!

Νικάκι μου και Ιπποκαμπάκι αν νιωθετε οτι πρεπει να κανετε εξετασεις για να ηρεμησετε τοτε να τις κανετε γιατι μόνο τοτε θα ηρεμησετε πραγματικά!!!!

Νιωθω οτι εφυγε ενα βαρος τεραστιο απο πάνω μου μετα απο τοσους μηνες ηρέμησα!!

Μαριαεφάκι μου να ξεκουραζεσε όσο μπορεις!!! Τελικά ποτε θα πας στον γιατρό?

Στα υπολοιπα κοριτσια στελνω την αγάπη μου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Mariaefako μου!!!

Σε σκέφτομαι από χθες.....Την προσευχούλα την πήρες; Στενοχωρέθηκα και για την annia ρε γμτ....

Καλημέρα σε όλες!

Τι έγινε με την Άννια, βρε κορίτσια?

Πηγα κατευθειαν στον Νοδαρο. Σε αυτον ειχες παει και εσυ? Εξαιρετο κυριος, αλλα και τα 350 ευρα δεν ηταν λιγα...

Το μονο ουσιαστικα που μου βρηκε ηταν με την ινωδολυση, αλλα οπως μου ειπε και ο γιατρος ειναι κατι που θα επηρεαζε ισως ελαχιστα μετα την 8η εβδομαδα ή στο τελευταιο τριμηνο παλι ελαχιστα. Αυτο που μου ειχε πει ηταν οτι οταν εμενα εγκυος θα εκανα μια εξεταση στην αρχη και στο 3τριμηνο για να δουμε αν θα επαιρνα εκει ασπιρινουλα ή οχι. Παντως μου ειχε πει κατα λεξη οτι θρομβοφιλια δεν εχω και πως επειδη η αποβολη ηταν πριν την 8η εβδομαδα δεν ηταν κιολας αυτος ο λογος που ειχε επηρεασει την τοτε εγκυμοσυνη.

Κι εγώ στον Νοδάρο πήγα. Μου τα βρήκε όλα μια χαρά. Κι εμένα μου είπε γι' αυτή την εξέταση στο 1ο και στο 3ο τρίμηνο και με διαβεβαίωσε ότι δεν επηρεάστηκαν οι εγκυμοσύνες από θρομβοφιλία. Έχω μια ήπια θρομβοφιλία, για την οποία μου είπε ότι πρέπει να κάνω μεσογειακή διατροφή, να ασκούμαι και να μην καπνίζω κι εγώ κάνω τα αντίθετα.

Εγώ στον Νοδάρο έδωσα 220 ευρώ. Και στον Οικονόμου στο Αρεταίειο είχα δώσει 450. Και στο Αλεξάνδρα που πήγα δυο φορές έδωσα από 60 ευρώ τη φορά, συν μια εξέταση για ομοκυστεΐνη πλάσματος που είχε 35 ευρώ.

Εγω σκεφτομαι με την ευκαιρια να μου κανει και εξεταση για ουρεοπλασμα και μυκοπλασμα μαζι με το παπ.

Μου μπηκε και αυτη η ιδεα με την καμπυλη ζαχαρου.

Θα παω σιγουρα και στον ενδοκρινολογο να κανω ολο τον κυκλο εξετασεων για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο και μετα θα περιμενω τις 10 Ιουνη που εχω το ραντεβου στο Ελενα.

Μετα αντε παλι αναμονη να βγουν τα αποτελεσματα αυτα και αφου γινει και αυτο, γνωμη απο 2-3 γιατρους και ισως συμπληρωματικες εξετασεις και βλεπουμε μετα..

Κι εμένα μου μπήκε μια ιδέα για την καμπύλη σακχάρου και λέω να πάω να την κάνω.

Μια μεγάλη καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; απ' ότι διαβάζω είμαστε όλες σε πρόγραμμα, είτε εξετάσεων, είτε εγκυμοσύνης είτε αναμονής.. Αυτό είναι καλό διότι τα πράγματα εξελίσσονται και δεν λιμνάζουν, έτσι πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα..

Τι έπαθε η Άννια; Δεν κατάλαβα... έγινε κάτι κακό; Μαριαέφη μου ξεκούραση, ξεκούραση και πάλι ξεκούραση.. αυτό χρειάζεσαι..

Δομνίνα μου, σε παρακολουθώ και χαίρομαι που είσαι δυνατή.

Υπόλοιπα κοριτσάκια, διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν προφταίνω να συμμετέχω στην κουβεντούλα, πήζω στη δουλειά.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και επίσης χάρηκα που ξαναεμφανίστηκε η μάμα4.

Κρίμα βρε κορίτσια για την Άννια.. τώρα το διάβασα και το parents.. Ίσως ο οργανισμός της να μην ήταν έτοιμος να ανταπεξέλθει σε μια τρίτη εγκυμοσύνη τόσο σύντομα..

Μακάρι να το ξεπεράσει σύντομα και να επανέλθει δριμύτερη..

Εγώ προς το παρόν ζουλάω τα μαγουλάκια από τις ανηψούλες μου που είναι και οι δύο σαν φραουλίτσες... παίρνω δύναμη από το χαμόγελό τους και όταν μου λένε "αγκαλίτσα" λιώνω στην κυριολεξία...

L2qIp2.png

Τώρα είδα τι έγινε με την Άννια.

Δεν ήξερα καν ότι είναι έγκυος.

Ίσως έχεις δίκιο, Δομνίνα μου, μπορεί να μην ήταν έτοιμη η μήτρα της για μια νέα εγκυμοσύνη τόσο σύντομα.

vasdeli σου εστειλα και mail..δεν το πηρες??σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!

ο γιατρος μου εμενα μου ειχε πει οτι πρεπει να περασει ενας χρονος απο την ημερα που γεννησει καποια κοπελα για να ξαναμεινει εγκυος...τι να πω...στεναχωρηθηκα παρα πολυ και πραγματικα νιωθω οτι αυτο το θεμα δεν προκειτε να κλεισει...δυστυχως,,,,,,,!!

Διαφημίσεις

καλημέρα. Την καμπύλη σακχάρου την έκανα κι εγώ πριν από μερικούς μήνες, μετά την παλίνδρομη. Στην καμπύλη σακχάρου βλέπουν πως αντιδρά ο οργανισμός σε κάποια ορισμένη διατροφή που θα σου δώσει ο ενδοκρινολόγος κάποια δεδομένη στιγμή. Να φανταστείς τότε την έκανα με ειδική δίαιτα τριών ημερών και ένα ποτήρι νερό με γλυκόζη και τώρα μου ζητάνε επανάληψη χωρίς τριήμερη ειδική δίαιτα και με ορισμένη τροφή πριν την λήψη αίματος. Πολλές γυναίκες όμως αναιβάζουν σάκχαρο στην εγκυμοσύνη και μόνο. Οπότε και εντάξει να σε βρουν σε κανονική περίοδο θα πρέπει να επαναλάβεις την καμπύλη σακχάρου στην αρχή της εγκυμοσύνης και ίσως και σε κάποια άλλα στάδια (δυο τρεις φορές ακόμη) πριν τον τοκετό.

Ο ανοσιολόγος ή ρευματολόγος βλέπει κάποια αυτοάνοσα νοσήματα που υπάρχουν από τη γέννησή μας και μπορεί να εμφανιστούν ή να δημιουργήσουν πρόβλημα σε ορισμένες ηλικίες ή φάσεις της ζωής μας. Οι εξετάσεις αυτές είναι πάρα πολλές και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τις ονομασίες τους. Ο γιατρός ανάλογα με την περίπτωση επιλέγει κάποιες από αυτές και σε ελέγχει. Εμένα τις εξετάσεις αυτές μου τις έδωσε η Τζανάτου στο ΙΑΣΩ. Πήρα το μεγάλο πακέτο (όπως το χαρακτήρισε) και επειδή τις έκανα επί τόπου πλήρωσα τον κούκο αηδόνι. Μετά έμαθα ότι θα μπορούσα να τις κάνω με το 1/4 ή και λιγότερο των χρημάτων αυτών είτε σε δημόσιο νοσοκομείο είτε σε ορισμένα εργαστήρια.

καλημερα.πηγα εχθες και εδωσα αιμα και οχι 1 αλλα 2 συριγγες 10αρες (γαιδουρινες).το μονο που καταλαβα απ'ολες τις εξετασεις ηταν μια που λεγεται αντισπερμικα,τωρα τι κανει δεν ξερω.

για την καμπυλη σακχαρου με ειπε η μικροβιολογος οτι δεν χρειαζεται να γινει τωρα,και δεν οφειλονται οι αποβολες στο σακχαρο γιατι εγιναν νωρις (7 εβδομαδα και 2 εβδομαδα).το σακχαρο την σταματαει την εγκυμοσυνη πολυ αργοτερα,(αλλωστε γινονται οι εξετασεις σακχαρεως οταν μενουμε εγκυες!!),τωρα αν καταλαβα λαθος δεν ξερω. :confused::confused::confused:

ερχονται οι μερες που θα γεννουσα και δεν ειμα καλα ψυχολογικα.η φιλη μου με 15 μερες διαφορα απο μενα το σαββατο μπαινει στο μηνα της.ειδα και σκατο-ονειρο το βραδυ οτι ειχα καρκινο στην μητρα και επρεπε να περιμενω ενα μηνα μηπως και διορθωθει (εγω ειχα και τον καημο μου οτι θα καθυστερουσα το ραντεβου μου με τον μαστρομηνα).ουφφφ!!!!!!:(:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...