Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλλιεργεια εχω να κανω ουυυυυ πολλα χρονια!! αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο για την γκαντεμια μου,θα δουμε!!!:tongue:

εσυ καλα εισαι?

καλα ειμαι! ανακατοσουρες και ζαλαδες τωρα με την ζεστη!

Κανε μια καλλιεργεια πριν την επομενη προσπαθεια, δεν εχεις να χασεις τιποτα, ισα ισα θα εισαι πιο ησυχη γιατι υπαρχουν καποια μικροβια που ενοχοποιουνται για αποβολες (ουρεοπλασμα, μυκοπλασμα και χλαμυδια νομιζω)

Κριστάκι μου δεν μπορείς να φανταστείς τι βλέπεις απο το υγρό που υπάρχει στο αυχένα εξού και αυχενική μέχρι νεφράκια, στομαχάκι,σπονδυλική στήλη, κεντρική αρτηρία, δαχτυλάκια, πατουσάκια, τα πάντα!!!!:D:D:D εμένα μου είχαν πει και κατα 80% το φύλλο και τελικά έπεσαν μέσα ήταν κοριτσάκι.διάβασα κάπου οτι σε αυτή την εβδομάδα σχηματίζονται τα γεννητικά όργανα του εμβρίου οπότε?

την εξέταση την έκανα στον κ.Λιβανο.

Οσο για το ζάχαρο δεν έχω ακόμα ,έχω προδιάθεσει. στην προϊγούμενη εγκυμοσύνη μέχρι τον 6ο δεν χρειάστικα ινσουλίνη,πρόσεχα τη διατροφή μου!! αν σε μία επόμενη χρειαστεί θα κάνω!! :( έτσι μου είπε ο γιατρός!!! δεν ξέρεις πόσο σιχαίνομαι τις ενέσεις:mad: αλλά όταν πρέπει δεν παραπονιέμαι!!:wink:

Επειδη την προηγουμενη φορα δεν ειδα και πολλα πραγματα, ουτε μου φανηκε κανενα ιδιαιτερο αλμα αναπτυξης, νομιζα οτι στην αυχενικη επειδη ειναι πολυ μικρο δεν θα δω τιποτα αλλο περα απο το υγρο στον αυχενα.

Αχ θα συγκινηθω σιγουρα εαν δουμε τετοιες λεπτομεριες.

Εγω θα την κανω στον Μπακουλα. Δεν τον ηξερα, ο γιατρος μου, μου τον συστησε, μιλησα μαζι του στο τηλ και ακουγοταν εξαιρετικα ευγενικος παντως.

Στην επομενη εγκυμοσυνη θα πρεπει να μετρας το σακχαρο σου απο την αρχη. Τι φυσιολογικες τιμες σου ειχε δωσει ο διαβητολογος σου?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Crhisty μου προσφατα γνωστη μου στην αυχενική ειδε ολοκληρο μωράκι ειδε και το φυλο και τωρα το επιβεβαιωσε!!!

αχ τι καλά θα μας πεις εντυπώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ευχομαι όλα να σου πανε υπέροχα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

μακαρι να ειναι καλα το μπεμπε και θα σας τα πω με ολες τις λεπτομεριες!!!!

Θα ηθελα πολυ να μαθω και το φυλλο, γερο να ειναι αλλα με τρωει η περιεργεια!!!

Αντε κι εσυ με το καλο!!!!

Ευχαριστώ κοπέλα μου!! ολα θα πανε καλά:):):)

Λοιπόν εγω σας χαιρετω για σήμερα γιατι είναι μια δυσκολη για εμένα μέρα θα ταα πούμε αυριο που επιτελους κλεινει αυτό το βιβλίο!!!!!

Φιλακια!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Ελπίζω να είστε όλες καλά..

Όσο ζω ελπίζω λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και επειδή αυτοί ήταν σίγουρα πιο σοφοί από μας σίγουρα κάτι ξέραν.

Έτσι κι εγώ αποφάσισα να συνεχίσω να ελπίζω μέχρι να γίνει το θαύμα πραγματικότητα! ο Αύγουστος δεν είναι μακριά...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι! ανακατοσουρες και ζαλαδες τωρα με την ζεστη!

Κανε μια καλλιεργεια πριν την επομενη προσπαθεια, δεν εχεις να χασεις τιποτα, ισα ισα θα εισαι πιο ησυχη γιατι υπαρχουν καποια μικροβια που ενοχοποιουνται για αποβολες (ουρεοπλασμα, μυκοπλασμα και χλαμυδια νομιζω)

Επειδη την προηγουμενη φορα δεν ειδα και πολλα πραγματα, ουτε μου φανηκε κανενα ιδιαιτερο αλμα αναπτυξης, νομιζα οτι στην αυχενικη επειδη ειναι πολυ μικρο δεν θα δω τιποτα αλλο περα απο το υγρο στον αυχενα.

Εγω θα την κανω στον Μπακουλα. Δεν τον ηξερα, ο γιατρος μου, μου τον συστησε, μιλησα μαζι του στο τηλ και ακουγοταν εξαιρετικα ευγενικος παντως.

Στην επομενη εγκυμοσυνη θα πρεπει να μετρας το σακχαρο σου απο την αρχη. Τι φυσιολογικες τιμες σου ειχε δωσει ο διαβητολογος σου?

λάθος!!!

christy μου νομίζω ήταν στο 90-100 χωρίς να θυμάμαι επακριβώς!!! τις έχω κρύψει τις εξετάσεις μου μέχρι να τις ξαναχρειαστώ;)

έχεις pm:D

Καλημερα κοριτσακια!!!!!

Αγγελικουλα σε ευχαριστω πολυ!!! Με συγκινησες!!!!!!

Λεω να παω στο εξοχικο μου για σ/κ. Βαρεθηκα μεσα στο σπιτι, δεν ειναι και πολυ καλος ο καιρος αλλα θα αλλαξω παραστασεις!!!

Σας φιλω γλυκα, εαν δεν μπορεσω να μπω απο το κινητο τα λεμε Κυριακη βραδυ!

Καλημερα κοριτσακια!!!!!

Αγγελικουλα σε ευχαριστω πολυ!!! Με συγκινησες!!!!!!

Λεω να παω στο εξοχικο μου για σ/κ. Βαρεθηκα μεσα στο σπιτι, δεν ειναι και πολυ καλος ο καιρος αλλα θα αλλαξω παραστασεις!!!

Σας φιλω γλυκα, εαν δεν μπορεσω να μπω απο το κινητο τα λεμε Κυριακη βραδυ!

Καλά να περάσεις!!!!!

και εμάς εδώ βρέχει σήμερα!!!:(

τουντσάκιιιιι που χάθηκες???

Διαφημίσεις

καλησπερα,μας εχει τρελανει ο καιρος σημερα εκει που εχει ηλιο και τρελλο αερα,ερχεται μια συννεφια ο θεος να φυλαει,τωρα εχει ηλιο.βαλε-βγαλε τα ρουχα εχω,για να μην πεσει βροχη.:roll::roll:

αυτη η εβδομαδα που ερχεται περιμενω και ολα τα αποτελεσματα (4 πακετα),ασε σε λεφτα (790 € ),και λεμε να κλεισουμε ραντεβου με τον γιατρο εξωσωματικης.να δουμε και τι θα πουν τα χαρτια.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να μαι κι εγώ.. Ξεπατώθηκα που λέει κι ο Σερβετάς. Από αύριο στα νέα γραφεία..

Λοιπόν κρατάω ζυγολόγιο!! Ακούστε!!

Την Τρίτη τέλειωσαν τα χάπια οκ;

Τετάρτη ζύγιζα 68,6, Πέμπτη 68,4, Παρασκευή 67,4, Σάββατο 67,3, και Κυριακή 66,4!!! Καταπληκτικό; :wink:

Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ αύριο, αλλά θα μπω σίγουρα κάποια στιγμή να μάθω τα νέα σας και φυσικά τα νέα από την αυχενική της Κρίστυ.

Φιλάκια! Καληνύχτα..

να μαι κι εγώ.. Ξεπατώθηκα που λέει κι ο Σερβετάς. Από αύριο στα νέα γραφεία..

Λοιπόν κρατάω ζυγολόγιο!! Ακούστε!!

Την Τρίτη τέλειωσαν τα χάπια οκ;

Τετάρτη ζύγιζα 68,6, Πέμπτη 68,4, Παρασκευή 67,4, Σάββατο 67,3, και Κυριακή 66,4!!! Καταπληκτικό; :wink:

Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ αύριο, αλλά θα μπω σίγουρα κάποια στιγμή να μάθω τα νέα σας και φυσικά τα νέα από την αυχενική της Κρίστυ.

Φιλάκια! Καληνύχτα..

κοριτσάκι είναι τέλειο!!!! μακάρι και τα δικά μου κιλάκια να πάνε προς τα κάτω όταν περάσει ο Ιούνιος!!!Προς το παρών χαπακώνομαι και εγώ:(

καλορίζικα τα νέα γραφειά!!!:D

κοριτσάκια καλημέρα!!!!

εγώ βρίσκομαι μέσα στις μπογιές και τα πινέλα!!! κορίτσια ένας χαμός! ψάχνω να βρω ένα πράγμα και ανοίγω ένα σορό κούτες:mad: το ένα δωμάτιο απο θέμα βαψίματος το τελειώσαμε!!!:) πάμε για το επόμενο!!!!

(και λεμε να κλεισουμε ραντεβου με τον γιατρο εξωσωματικης)

Ιπποκαμπάκι μου ελπίζω να πάνε όλα όπως τα θέλεις!!! και απο εδώ και εμπρός μόνο ευχάριστα!!!:-D:grin:

καλημερααααα τουντσ εγω πηρα κ μισο κιλο τι να κανω???? που δεν μπορω να το ραψω το στομα μου????????ποιανης λοιπουν 5 κιλα να της τα δωσω εγω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...