Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ακούστε!!

Την Τρίτη τέλειωσαν τα χάπια οκ;

Τετάρτη ζύγιζα 68,6, Πέμπτη 68,4, Παρασκευή 67,4, Σάββατο 67,3, και Κυριακή 66,4!!! Καταπληκτικό; :wink:

Στα λεγα, κοπέλα μου...δεν στα λεγα;

(Κωλοχάπια!!!)

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα κοριτσια!!!!!!!!!

Καλη βδομαδα!

να μαι κι εγώ.. Ξεπατώθηκα που λέει κι ο Σερβετάς. Από αύριο στα νέα γραφεία..

Λοιπόν κρατάω ζυγολόγιο!! Ακούστε!!

Την Τρίτη τέλειωσαν τα χάπια οκ;

Τετάρτη ζύγιζα 68,6, Πέμπτη 68,4, Παρασκευή 67,4, Σάββατο 67,3, και Κυριακή 66,4!!! Καταπληκτικό; :wink:

Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ αύριο, αλλά θα μπω σίγουρα κάποια στιγμή να μάθω τα νέα σας και φυσικά τα νέα από την αυχενική της Κρίστυ.

Φιλάκια! Καληνύχτα..

Σε ευχαριστω γλυκια μου! Μακαρι να εχω σουπερ ευχαριστα νεα να σου πω!!!

Καλο αρχη στα νεα γραφεια!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΣΙΜΗ!!!!!!

καλημερααααα τουντσ εγω πηρα κ μισο κιλο τι να κανω???? που δεν μπορω να το ραψω το στομα μου????????ποιανης λοιπουν 5 κιλα να της τα δωσω εγω?

Αν βρεις καμια να δωσω κι εγω αλλα 5. Οι περισσοτερες κοπελες αδυνατες ειναι, να δωσουμε λιγα στην Ιολη, στην Μαγδα και στην Πατουσιτσα.Διαστασεις μοντελου εχουν, πρεπει να τις κανουμε πιο ζουμερες....... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

χαχαχα κριστη μου να δωσουμε οσα μας περισευουν γιατι ερχεται καλοκαιρακιεσυ πως εισαι?

Εμ πως θα βγουμε στην παραλια..... Γιάυτο σου λεω, να τα δωσουμε να ησυχασουμε!!!

Πηγα σ/κ στο εξοχικο για να ξεφυγω λιγο απο σπιτι και ημουν κολλημενη στον καναπε με ζαλαδα, υπνηλια και μαραθώνιους εμετους!!!!!

Εχω αρχισει και εξαντλουμε απο τους εμετους!!! Και οταν δεν κανω εμετο ανακατευομαι και εχω χαλια διαθεση!

Καλα να ειναι το σπορακι αλλα με εχει ψιλοταραξει! Θα εχει την καταλαβει την αδυναμια που του εχω και εκμεταλευεται!!!

Καλημέρα, καλημέρα!!!!!:P Τι κάνετε???:P

Διάβασα πολύ ευχάριστα νέα για όλες σας και χάρηκα πάρα πολύ!!!!;):P Τι καλά που επιτέλους μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά!!!:P

Κορίτσια ευχαριστώ για την προσφορά σας (τα κιλά εννοώ!) αλλά δε θα πάρω!!:tongue: Ζυγίστηκα και είμαι ήδη +3 (χθες σταμάτησα τα utrogestan και ελπίζω να ξεφουσκώσω λίγο) οπότε αφήστε το καλύτερα!! Αν συνεχίσω έτσι δε θα γίνω απλώς ζουμερή αλλά κάτι σε φώκια με κόβω!!!:mrgreen:

IchNp3.png

Διάβασα πολύ ευχάριστα νέα για όλες σας και χάρηκα πάρα πολύ!!!!;):P Τι καλά που επιτέλους μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά!!!:P

Κορίτσια ευχαριστώ για την προσφορά σας (τα κιλά εννοώ!) αλλά δε θα πάρω!!:tongue: Ζυγίστηκα και είμαι ήδη +3 (χθες σταμάτησα τα utrogestan και ελπίζω να ξεφουσκώσω λίγο) οπότε αφήστε το καλύτερα!! Αν συνεχίσω έτσι δε θα γίνω απλώς ζουμερή αλλά κάτι σε φώκια με κόβω!!!:mrgreen:

ελα βρε φωκια?!!

εγω με τους εμετους με βλεπω να χανω αλλα δεν πειραζει χαλαλι!

ελα βρε φωκια?!!

εγω με τους εμετους με βλεπω να χανω αλλα δεν πειραζει χαλαλι!

Ναι!! Ο γιατρός μου είπε να πάρω το πολύ μέχρι 10!!! Η πλάκα είναι ότι δεν τρώω περισσότερο αλλά νιώθω τούμπανο!! Με καρότα και αγγουράκια τη βγάζω εκτός από ένα κυρίως γεύμα (κανονική μερίδα)! Λιώνω για ένα παγωτάκι και δεν τολμάω να φάω!! Πάντως μου είπε ότι μπορεί το πρήξιμο να είναι και από τα utrogestan. Περιμένω να δω τώρα που σταμάτησα!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πειραζει θα τα δοσουμε στην Ιολη και την Μαγδα....

Κριμα που δεν θες λιγα!!!!!:(

Εγω εκοψα τα utrogestan πριν 2 βδομαδες αλλα δεν ειδα αλλαγες στο πρηξιμο. Ενω δεν εχω παρει γραμμαριο, φαινομαι πολυ πρισμενη, ισως επειδη εχει αρχισει να φουσκωνει η κοιλια και το στηθος μου ειναι τουμπανο.

Πατουσιτσα φαινεται η κοιλιτσα???

μπραβο κριστι μου ετσι να εχεις εμετους χαχααχ

πατουσιτσα μουυ καλα εισαι? μαριαεφι ποτε πας για καρδουλα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια.

Κρίστυ, δεν θέλω κιλά, κάνω τεράστιο αγώνα να διώξω αυτά που ήδη έχω και δεν μπορώ. Έχω τρεις εβδομάδες και παραπάνω που τρώω ελάχιστα, έχω κόψει γλυκά, σοκολάτες, παγωτά, λικέρ, κρασιά, ποτάκια κλπ, και παρόλα αυτά κατάφερα να χάσω μόνο 1,5 κιλό (την 1η εβδομάδα έχασα 1,3 και την 3η εβδομάδα κατάφερα να χάσω 0,2).

Χθες από την απογοήτευσή μου που δεν χάνω, έσπασα τη δίαιτα και έφαγα ένα σουβλάκι (πίτα χωρίς κρέας, με πατατούλες, ντομάτα, μαρούλι και σως) και ένα παγωτό.

Σήμερα όμως θα αρχίσω να τρώω ακόμη λιγότερο να δούμε τι θα γίνει. Επιπλέον, θα ξεκινήσω και περπάτημα, γιατί ανακάλυψα ότι το χειμώνα, παρότι έτρωγα 3 σοκολάτες την ημέρα, δεν πάχαινα, γιατί περπατούσα 2,5 ώρες τη μέρα.

Άρα, με δίαιτα και περπάτημα, θα καταφέρω να χάσω 3-4 κιλά που θέλω.

Εγω εκοψα τα utrogestan πριν 2 βδομαδες αλλα δεν ειδα αλλαγες στο πρηξιμο. Ενω δεν εχω παρει γραμμαριο, φαινομαι πολυ πρισμενη, ισως επειδη εχει αρχισει να φουσκωνει η κοιλια και το στηθος μου ειναι τουμπανο.

Πατουσιτσα φαινεται η κοιλιτσα???

Άσε, σε καταλαβαίνω, το πρήξιμο είναι ο εφιάλτης μου. Εγώ έχω μονίμως πρησμένη την κοιλιά μου. Με το παραμικρό πρήζεται. Είναι βέβαια και χοντρή η κοιλίτσα μου αλλά πρήζεται για πλάκα. Ακόμη κι όταν δεν τρώω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...