Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα.αχ,βρε κοριτσια υποτιθεται οτι η εξεταση του συζυγου θα ηταν ετοιμη την προηγουμενη πεμπτη,και ακομα τιποτα,δεν με ειδοποιησαν.την πεμπτη τα δικα μου θα ειναι ετοιμα,και θα μπορω να κλεισω ραντεβου αλλα αμα δεν εχω του συζυγου τι να παω να κανω,να δειξω το μποι μου (ειναι και μικρο!!).

αχ,αυτα τα κιλα.και εγω περιπου 10 κιλα θα ηθελα να χασω αλλα εκει κολλησα 62-61-62-61.εμενα με ''ριμαζει'' το σ/κ,να,τα ουζακια,να,οι πιτσουλες,να,τα μεζεδακια( και ξερετε εδω θεσ/νικη απο μεζεδακια αλλο τιποτα).

εμενα ο πεθερος μου ειναι μεγαλος και ακομα νομιζει οτι οταν ενα ζευγαρι δεν κανει παιδια φταιει 100% η γυναικα (στειρα),καλα για την εμβρυομεταφορα δεν του ειπαμε,του ειπαμε οτι ξαναεκανα εξωσωματικη γιατι αμα του ελεγα οτι θα βαλουμε κατεψυγμενα θα γελουσε και θα μας ελεγε ηλιθιους που πιστευουμε οτι υπαρχουν τετοια πραγματα.

Διαφημίσεις

καλημερα.αχ,βρε κοριτσια υποτιθεται οτι η εξεταση του συζυγου θα ηταν ετοιμη την προηγουμενη πεμπτη,και ακομα τιποτα,δεν με ειδοποιησαν.την πεμπτη τα δικα μου θα ειναι ετοιμα,και θα μπορω να κλεισω ραντεβου αλλα αμα δεν εχω του συζυγου τι να παω να κανω,να δειξω το μποι μου (ειναι και μικρο!!)..

κοριτσάκι γιατί δεν κάνεις εσύ ένα τηλ.? καμιά φορά μας ξεχνάνε!!!;)

σε κάθε κοινωνική ομάδα υπάρχουν και οι 'κακοί'.. Δεν αντιλέγω. Αλλά το να νιώθουμε ότι ζούμε σε έναν κακό κόσμο δεν μας βοηθάει σε τίποτα. Μπορεί κάποιος να πει ή να κάνει κάτι κι εμείς να το ερμηνεύσουμε λάθος εξαιτίας της παποίθησής μας αυτής..

Από το νέο γραφείο γράφω... Επανέρχομαι......

κοριτσάκι γιατί δεν κάνεις εσύ ένα τηλ.? καμιά φορά μας ξεχνάνε!!!;)

πηρα,σημερα ή αυριο θα τα μαθει τηλ. και θα μου πει.εχω αγωνια γιατι ειναι πολυ σημαντικη εξεταση.

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλα! εχει σταματησει το τικερακι σου να μετραει?

Ποτε θα κανεις αυχενικη?

Σταμάτησε? 10 εβδομάδων και 3ημερών είμαι. Αυτό δε λέει?

Στις 31/5 έχω ραντεβού με το γυναικολόγο και τότε θα το συζητήσουμε. Ενδέχεται να μην κάνω αυχενική αφού θα κάνω έτσι κι αλλιώς αμνιοπαρακέντηση..:?

σε κάθε κοινωνική ομάδα υπάρχουν και οι 'κακοί'.. Δεν αντιλέγω. Αλλά το να νιώθουμε ότι ζούμε σε έναν κακό κόσμο δεν μας βοηθάει σε τίποτα. Μπορεί κάποιος να πει ή να κάνει κάτι κι εμείς να το ερμηνεύσουμε λάθος εξαιτίας της παποίθησής μας αυτής..

Σαφώς και δεν είναι όλος ο κόσμος κακός αφεντικούλι! Ευτυχώς δηλαδή!!!;)

IchNp3.png

με γεια το γραφειο,αντε και καλες δουλειες.:tongue:

με την/το papiera δεν ασχολεισαι επαγγελματικα,μονο ερασιτεχνικα?

κοριτσια καλημερα!

ακουσα καρδια!

χαρουμενη αλλα συγκρατημενη!

2 βδομαδες κρισιμες ειναι αυτες!

α και ξεκινησα και inohep!

αυτο ειναι ευχαριστο αλλα συμφωνω και εγω με την αποψη σου.λιγο υπομονη και η χαρα σου θα γινει διπλασια.

τι ειναι το inohep????

Σταμάτησε? 10 εβδομάδων και 3ημερών είμαι. Αυτό δε λέει?

Στις 31/5 έχω ραντεβού με το γυναικολόγο και τότε θα το συζητήσουμε. Ενδέχεται να μην κάνω αυχενική αφού θα κάνω έτσι κι αλλιώς αμνιοπαρακέντηση..:?

γιατι νομιζα οτι ησουν σε μεγαλυτερη βδομαδα απο μενα??? Φταινε οι ορμονες ή εεχω αρχη αλτσχαιμερ????

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

αυτο ειναι ευχαριστο αλλα συμφωνω και εγω με την αποψη σου.λιγο υπομονη και η χαρα σου θα γινει διπλασια.

τι ειναι το inohep????

είναι αντιπηκτηκές ενεσούλες!

mariaefi τον πόσο θα βάζεις?

christaki μου μου έδωσε dufaston για να μου φτιάξει τον κύκλο αλλα επειδή στη Χίο μένω δεν τα βρήκα πουθενά και έτσι μου είπε να πάρω utrogestan για 10 μέρες!!!:?

ρε κορίτσια ξυπνάω στον ύπνο μου με τάση για εμετό!:(

Έλεος!!!

και δεν μπορούσαν να τα παραγγείλουν;

κοριτσια καλημερα!

ακουσα καρδια!

χαρουμενη αλλα συγκρατημενη!

2 βδομαδες κρισιμες ειναι αυτες!

α και ξεκινησα και inohep!

Καλωσήρθες στο κλαμπ του τρυπήματος!!!!Όλα καλά, παιχνιδάκι είναι!

Εγώ σήμερα πάω για το πρώτο υπερηχογράφημα, στις 19.30:roll:

Mariaefaki μου ήθελα να σου πω....μπορείς να ξαναβάλεις το παλιό σου τικεράκι αν θέλεις αλλά τη μακρουλή βερσιόν του, έτσι είπανε στις άλλες κοπέλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Έλεος!!!

και δεν μπορούσαν να τα παραγγείλουν;!

έπρεπε να τα ξεκινήσω στις 11 του μήνα δηλαδή τη δεύτερη μέρα απο την ημέρα που μου είπε ο γιατρός και δεν μπορούσα να περιμένω!!:?

αντιπηκτικη αγωγη προληπτικα μου εξηγησε οτι 90% των παλινδρομων στην εβδομαδα που εχασα το μωρακι μου οφειλονται εκει ναι ειχα χλαμυδια που πηρα αγωγη αλλα καλο ειναι να μην το διακυνδινεψουμε....

εκανα την πρωτη στο φαρμακειο η κοπελα ηταν πολυ καλη (και στην δικη της εγκυμοσυνη εκανε) και απο εκει παιρνω τα παντα και μου ειπε οποτε θελω να πηγαινω να μου τις κανει αλλα σιγα το πραγμα τις εκανα στον αντρα μου ετσι και αλλιως!

απλα ρε κοριτσια τι ειναι αυτο με το ΙΚΑ!!πηρα να κλεισω ραντεβου να μου της γραψουν και μου ειπαν 7/6!!ντοινγκ!σοκ! τελικα βρηκα ενα μεσο και μαλλον θα της γραψω Παρασκευη...

των 3,500 μου εγραψε.

παει συμφωνα με τα κιλα απο οτι καταλαβα!

α και απο οτι ζυγιστηκα εχασα και μισο κιλο...

Έλεος!!!

και δεν μπορούσαν να τα παραγγείλουν;

Καλωσήρθες στο κλαμπ του τρυπήματος!!!!Όλα καλά, παιχνιδάκι είναι!

Εγώ σήμερα πάω για το πρώτο υπερηχογράφημα, στις 19.30:roll:

Mariaefaki μου ήθελα να σου πω....μπορείς να ξαναβάλεις το παλιό σου τικεράκι αν θέλεις αλλά τη μακρουλή βερσιόν του, έτσι είπανε στις άλλες κοπέλες!

αληθεια?μπορω?α για να δω...

Vasdeli θα δειτε σιγουρα σακο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...