Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τωρα να δεις ζορι που με περιμενει δευτερα του πασχα αρραβωνας 3 μερες μετα το κρεβατι που θα στρωσει η μικρη κ παρασκευη το γλεντι στο σπιτι α!!κ ενα γενικο στο σπιτι πριν οοολα αυτα αλλα δεν με νοιαζει καλα θα περασουμε να ξεχαστω κ γω λιγο απο το θεμα του μωρου

εγώ αυτές τις ημέρες θα κάνω την υστεροσκόπηση :(

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια!

εχω πηξει στο γραφειο και πραγματικα υπαρχουν μερες που λεω μακαρι να μην δουλευα και να μπορουσαμε να περναμε μονο με τον μισθο του αντρα μας!

αυτη η ισοτητα μας εφαγε εμας τις γυναικες!

να ειμαστε καλες στην δουλεια μας,να ειμαστε καλες συντροφοι, να ειμαστε καλες μανουλες (!!εννοειτε!!) να ειμαστε καλες στο κρεββατι,να ειμαστε μαγερισσες κτλ κτλ......!!!!!

τεσπα και εγω κοριτσια 18 ο μηνας και απληρωτη ακομη...Σκεφτειτε το δωρο Χριστουγενων το πηρα αρχες Φεβρουαριου και οχι όλο....ευτυχως πατσισα το επιδομα αδειας και την αποζημιωση αδειας με το ασφαλιστηριο του αυτοκινητου (εχω μικτη και ειναι πολλα τα ασφαλιστρα).Ομως βλεπω οτι ζοριζεται οικονομικα και δεν ξερω τι να κανω αληθεια σας λεω....!!

Δίκιο έχεις η ισότητα μας έφαγε.. Έτσι όπως τα περιγράφεις, μήπως να αρχίσεις δειλά δειλά να κοιτάς γι αλλού; Δύσκολα ακούγονται.. :confused:

θα κανει κ η αδερφη μου τουνσακι εχει εναν πολυποδα στην μητρα απο τι της ειπε ο γιατρος δεν ειναι τιποτα θα κοιμηθει θα ξυπνησει κ μονο λιγα πονακια θα εχει σαν περιοδου να πανε ολα καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Δίκιο έχεις η ισότητα μας έφαγε.. Έτσι όπως τα περιγράφεις, μήπως να αρχίσεις δειλά δειλά να κοιτάς γι αλλού; Δύσκολα ακούγονται.. :confused:

κοιτα αν δω οτι δεν με πληρωνει αυτο τον μηνα καθολου (αφου ηδη εχει 18 ο μηνας) και εχουμε και το επιδομα του Πασχα να κοντευει μαλλον θα του πω να με γυρισει σε 6ωρη και να μου μειωσει τον μισθο να μην ερχομαι το απογευμα τουλαχιστον να μου δινει αυτα τα λεφτα δηλ περιπου 630 ευρω.........

Διαφημίσεις

ε τουντς μην πεφτεις θα κανεις την υστεροσκοπηση και θα εισαι μετα ετοιμη για νεες προσπάθειες!!

όχι έτοιμη δεν θα είμαι, απλώς θα αφαιρέσουν τον πολύποδα που δεν είχα πριν (υποπτεύομαι ότι δημιουργήθκε με την απόξεση) αλλά θα έχω κάνει ένα βήμα ακόμα... Κάτι είναι κι αυτό. Το ινομύωμα αν αποφασίσουμε να το βγάλουμε (ούτε κι αυτό το είχα πριν) θα χρειαστεί λαπαροσκόπηση (άλλη επέμβαση) γιατί είναι απ έξω από τη μήτρα... Ας μην τα σκέφτομαι... Ουφ!

θα κανει κ η αδερφη μου τουνσακι εχει εναν πολυποδα στην μητρα απο τι της ειπε ο γιατρος δεν ειναι τιποτα θα κοιμηθει θα ξυπνησει κ μονο λιγα πονακια θα εχει σαν περιοδου να πανε ολα καλα

εδώ που φτάσαμε, στην υστεροσκόπηση θα κολλήσουμε; Άλλωστε έχουμε δρόμο ακόμα... Αυτά είναι η προθέρμανση

όχι έτοιμη δεν θα είμαι, απλώς θα αφαιρέσουν τον πολύποδα που δεν είχα πριν (υποπτεύομαι ότι δημιουργήθκε με την απόξεση) αλλά θα έχω κάνει ένα βήμα ακόμα... Κάτι είναι κι αυτό. Το ινομύωμα αν αποφασίσουμε να το βγάλουμε (ούτε κι αυτό το είχα πριν) θα χρειαστεί λαπαροσκόπηση (άλλη επέμβαση) γιατί είναι απ έξω από τη μήτρα... Ας μην τα σκέφτομαι... Ουφ!

μετα την αποξεση δημιουργουνται και συμφυσεις και πολυποδες απο οτι ξερω............

αχ τι περναμε εμεις οι γυναικες......

κοιτα αν δω οτι δεν με πληρωνει αυτο τον μηνα καθολου (αφου ηδη εχει 18 ο μηνας) και εχουμε και το επιδομα του Πασχα να κοντευει μαλλον θα του πω να με γυρισει σε 6ωρη και να μου μειωσει τον μισθο να μην ερχομαι το απογευμα τουλαχιστον να μου δινει αυτα τα λεφτα δηλ περιπου 630 ευρω.........

Να σου πω καθόλου άσχημη ιδέα! Πολύ καλή θα έλεγα! Να γλιτώσεις και το πολύ τρέξιμο. Άλλωστε με ένα ακόμα παιδί, το απόγευμα τουλάχιστον θα το θες ελεύθερο ;)

μετα την αποξεση δημιουργουνται και συμφυσεις και πολυποδες απο οτι ξερω............

αχ τι περναμε εμεις οι γυναικες......

ναι ναι.. Γι αυτό μετά την απόξεση είχα πολύ αίμα στην περίοδο. Δύο φορές αδιαθέτησα από τότε και χάλασα από 40σερβιέτες την κάθε μια..

80 σύνολο... Εντωμεταξύ αυτές που παίρνω έχουν δώρο κάτι στρογγυλά βαμβάκια για καθαρισμό προσώπου κι έχω γεμίσει ένα ντουλάπι με δαύτα.

Διαφημίσεις

ναι ναι.. Γι αυτό μετά την απόξεση είχα πολύ αίμα στην περίοδο. Δύο φορές αδιαθέτησα από τότε και χάλασα από 40σερβιέτες την κάθε μια..

80 σύνολο... Εντωμεταξύ αυτές που παίρνω έχουν δώρο κάτι στρογγυλά βαμβάκια για καθαρισμό προσώπου κι έχω γεμίσει ένα ντουλάπι με δαύτα.

χαχα!!

αρχισε να βαφεσαι!

και εγω το ιδιο αιμα παρα παρα πολυ και ειδικα τον Ιανουαριο μου κρατησαν 7 μερες και τις 5 με πολυ αιμα....

το ειπα στον γιατρο και μου ειχε πει να παω μετα ομως αρρωστησε η κορη μου οποτε καταλαβες δεν πηγα.Τωρα αυτη την φορα ολα καλα 5 μερες με 3 μερες αιμα και οχι οπως την αλλη φορα

καλημερα,εκλεισα την τριτη 10:30 το πρωι το πρωτο μου ραντεβου στην γιατρο,ξεκιναω την τριτη και τα χαπια.μπαινω στην τελικη ευθεια,μετα αρχιζουν οι συχνοι ελεγχοι μεχρι που θα με πουν ελα ταδε μερα να τα τοποθετησουμε.ουφ!!!

καλημερα σε ολες κοριτσια δηλαδη τι καλημερα μεσημεριασε...ιπποκαμπακι πολυ χαιρομαι που πλησιαζεις ολο και πιο πολυ το σκοπο σου!;););)να σε ρωτησω κι αν εχεις ορεξη μου λες η διαδικασια ωοληψιας κ μετα η εμβρυομεταφορα ειναι επωδυνη?:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

είπα να μη σας πρήξω τόσο καιρό, αλλά αφού ρωτάς... Είχα πέσει στο 67,5 αλλά πάλι ανέβηκα στο 69. Έχω κολλήσει εκεί. Εξακολουθώ να είμαι πρησμένη και να φοράω το παντελόνι εγκυμοσύνης και το μαύρο φόρεμα εναλλάξ..:( Παρόλο που κάνω και δίαιτα και γυμναστική....

Είπα να συνεχίσω την προσπάθεια και ταυτόχρονα να κάνω υπομονή ..

Τι άλλο να κάνω?

...και πολυ καλα κανεις!χρειζεται υπομονη απο οτι εχω καταλαβει πολυυυυυυυ

πολυυυυυυ πολυυυυυυυυ μεχρι να φυγουν τα πρηξιματα αλλα δεν θα τους περασει!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

καλημερα σε ολες κοριτσια δηλαδη τι καλημερα μεσημεριασε...ιπποκαμπακι πολυ χαιρομαι που πλησιαζεις ολο και πιο πολυ το σκοπο σου!;););)να σε ρωτησω κι αν εχεις ορεξη μου λες η διαδικασια ωοληψιας κ μετα η εμβρυομεταφορα ειναι επωδυνη?:mrgreen:

άστα όλα επώδυνα είναι.. και να μην πονάνε στο σώμα, στην ψυχή πονάνε.. (ουπς με έχει πάρει από κάτω ή μου φαίνεται; )

...και πολυ καλα κανεις!χρειζεται υπομονη απο οτι εχω καταλαβει πολυυυυυυυ

πολυυυυυυ πολυυυυυυυυ μεχρι να φυγουν τα πρηξιματα αλλα δεν θα τους περασει!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πάμε αδέρφια! Θα πολεμήσουμε τους έρπηδες και τους πρηξίμους!!!! Αέεεεεεεερρρρρρρρραααααααααα!!!!!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...