Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Mariaefi, adnihor, vasdeli, Νικάκι, magda, cristy σας ευχαριστώ τόσο πολύ!!!! Κορίτσια δε θέλω τίποτα άλλο, μόνο να είναι γερό το μωράκι μου και να μείνει κοντά μου.. Θέλω να το πάρω στην αγκαλιά μου και να ακούσουμε μαζί τα χριστουγέννιατικα κάλαντα (ε mariaefaki?;))

τι ευχάριστα νεάαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

τέλεια !!!!!! σου εύχομαι μία εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό και υγειές μπεμπάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Angela2

Διαφημίσεις

christy επερνα αυτο το μήνα ουτροζισταν μετα την ωορηξία και δεν είχα κάνενα συμπτωμα εκτος από πείνα και είχε μεγαλώσει πιο πολυ το στηθος μου!!!

Η περίοδος ήρθε κανονικά!!! μια μέρα πριν μου έρθει κανονικά ειχα καφε και την μέρα που περίμενα έπεσε η θερμοκρασία μου και το μεσημέρι ήρθε στη ώρα της!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περίμενε μια μέρα και Τετάρτη πρωι κάνε ένα τεστακι!!!!! καλη επιτυχία!!!!

Αντε τωρα που ειναι ο πελαργος εδω, να μοιράσει πολλα ζουζουνάκια!!!!

να μην βαριέτε να κάνει καλή δουλεια ο κ. πελαργός!!!!!!!!!!!!

Ειναι ο πρωτος μηνας που τα παιρνω και εχω ολα τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης. Η καουρα δεν υποφερεται!!!

Μακαρι να ειμαι ηδη εγκυουλα!!! Μακαρι...

Σου ευχομαι στον επομενο κυκλο να εχεις το θετικο αποτελεσμα που επιθυμεις!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!:P Η μαμά patousitsas και........ o μικρός/η μικρή patousitsas σας χαιρετούν!!;) Κορίτσια είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:-D:p 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και έχω χοριακή 124!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen: Θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

τι εγινε ρε παιδιαααα????????????????

μπραβο πατουσιτσα,καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη.:P:p:p:p:p

αχ,τι καλα.αντε η επομενη,καποια εχει καθυστερηση η κριστυ νομιζω ,αντε και ερχεται και η σειρα μας.:P:p:p:p:p

πατουσιτσα σου το ειχα πει οτι πασχαλιατικο θα ειναι το μπεμπε.:P:p:p:p

αντε και εσυ παρεα με την μαμα4.:tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ,τι καλα.αντε η επομενη,καποια εχει καθυστερηση η κριστυ νομιζω ,αντε και ερχεται και η σειρα μας.:P:p:p:p:p

ιπποκαμπακι σε λιγες μερες θα μας ανακοινωσεις και τα δικα σου ευχαριστα!!!!!!!

ιπποκαμπακι σε λιγες μερες θα μας ανακοινωσεις και τα δικα σου ευχαριστα!!!!!!!

μακαρι,αλλα κραταω πολλες επιφυλαξεις.φοβαμαι λιγο.:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes: , αλλα οτι ειναι να γινει θα γινει,τωρα δεν μπορω να κανω πισω.

μακαρι,αλλα κραταω πολλες επιφυλαξεις.φοβαμαι λιγο.:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes: , αλλα οτι ειναι να γινει θα γινει,τωρα δεν μπορω να κανω πισω.

μην φοβασαι !!!

θα εισαι δυνατη και ετοιμη για τα ευχαριστα!!!!!!!!

κανε το σταυρο σου και τιποτα μην φοβασαι!!!!!!

τι ευχάριστα νεάαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

τέλεια !!!!!! σου εύχομαι μία εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό και υγειές μπεμπάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ angela μου!!!!:P Εύχομαι πολύ σύντομα να ευχόμαστε και για σένα!!!;)

Ναι ιπποκαμπάκι μου, το είχες πει!!:mrgreen: Να είσαι καλά και να μη φοβάσαι! Με τόση θετική ενέργεια που έχει μπει εδώ μέσα σύντομα θα ερημώσει ο τόπος;)! Α! και που είσαι, ο πελαργός τριγυρνάει στα μέρη μας και δεν τον βλέπω να φεύγει σύντομα!!:mrgreen: Οπότε μην ανησυχείς καθόλου για τα ιπποκαμπάκια!!!:tongue:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

patousitsa μου σ' ευχαριστώ... αν και τα δικά μου θα αργήσουν λίγο απο φθινόπωρο πια.... το ελπίζω....

τώρα θα μας λες τα δικά σου νέα απο το εμβριάκι σου για να περάσει ευχάριστα ο καιρός.....

κορίτσια πρέπει να ετοιμάσουμε τις φωνές μας! Να κάνουμε γαργάρες, να κάνουμε μαθήματα φωνητικής, να κάνουμε αφωνίες.... Μέχρι τα Χριστούγεννα που θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα στη patousitsa και στο patousaki, πρέπει να έχουμε φωνές κορώνες!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!! :-) :-) :-) Σα βλαμμένο κάνω πάλι στο γραφείο.... :-)

Εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν!!!!

Κορίτσια!! δουλειά!! Γρήγορα στο ωδείοοοοο......

patousitsa μου σ' ευχαριστώ... αν και τα δικά μου θα αργήσουν λίγο απο φθινόπωρο πια.... το ελπίζω....

τώρα θα μας λες τα δικά σου νέα απο το εμβριάκι σου για να περάσει ευχάριστα ο καιρός.....

Έτσι, έτσι θα γίνει!! Θα σας πρήζω με τα πατουσονέα!!:tongue:

κορίτσια πρέπει να ετοιμάσουμε τις φωνές μας! Να κάνουμε γαργάρες, να κάνουμε μαθήματα φωνητικής, να κάνουμε αφωνίες.... Μέχρι τα Χριστούγεννα που θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα στη patousitsa και στο patousaki, πρέπει να έχουμε φωνές κορώνες!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!! :-) :-) :-) Σα βλαμμένο κάνω πάλι στο γραφείο.... :-)

Εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν!!!!

Κορίτσια!! δουλειά!! Γρήγορα στο ωδείοοοοο......

Θα έχετε και τριγωνάκια έτσι???:mrgreen: Θέλω επίσημα πράγματα για να εξηγούμαστε!!!:tongue:

Να είσαι καλά!!:P Όλα να σου πάνε κατ'ευχήν!!:P

IchNp3.png

Έτσι, έτσι θα γίνει!! Θα σας πρήζω με τα πατουσονέα!!:tongue:

Θα έχετε και τριγωνάκια έτσι???:mrgreen: Θέλω επίσημα πράγματα για να εξηγούμαστε!!!:tongue:

Να είσαι καλά!!:P Όλα να σου πάνε κατ'ευχήν!!:P

Άκου πατουσονέα!!! χα χα χα χα χα χα χαχχα :mrgreen:

τριγωνάκια; Πανοράματος κάνει; :wink:

για τη mama4 ανησυχώ κι εγώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...