Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δε νομίζω ότι μπορούμε να συλλάβουμε τον πόνο των γονιών του Παναγιωτάκη, όσα και να έχουμε περάσει.. Κάτι τέτοιες στιγμές, εύχομαι να υπήρχε ένας τρόπος να μοιραζόταν κάπως σε όλους μας..

Πόσο μικρή είναι μια αποβολή τελικά.. όσο για την υστεροσκόπηση.. σχεδόν αόρατη!

Πόσο δίκιο έχεις. Αυτά σκέφτομαι και εγώ από την Παρασκευή...:-( Έχω συγκλονιστεί....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! Χριστος Ανεστη!!!!

Ευχομαι το επομενο Πασχα να παμε στην Εκκλησία αγκαλια με ενα μωρο!

Στεναχωρεθηκα πολυ με τον Παναγιωτακη, φανταζομαι τον πονο της μανας...

Εαν και δεν ποναει ποια η ψυχουλα μου!Αρκετα ταλαιπωρηθηκε.....

Αυριο θα κανω επαναληπτικη χοριακη, αλλα δεν ειναι πρησμενο το στηθος μου, ουτε εχω καουρες. Ειναι ανησυνητικο ετσι δεν ειναι???

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Αυριο θα κανω επαναληπτικη χοριακη, αλλα δεν ειναι πρησμενο το στηθος μου, ουτε εχω καουρες. Ειναι ανησυνητικο ετσι δεν ειναι???

Γιατί να είναι ανησυχητικό; Είναι πολύ νωρίς για να έχεις οτιδήποτε.. Άσε που υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν τίποτα σε όλη την εγκυμοσύνη... Εγώ πάντως, με τόσο που έφαγα και καούρες έχω κι απ όλα! Αν θες να ανησυχείς για μένα λοιπόν! ;)

Σε ποια βδομάδα είσαι; Εμένα το στήθος μου άρχισε να πονάει στην 8η εβδομάδα.Όσο για καούρες...δεν είναι απαραιτητες!!!:)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ante kale ti anisixitiko na einai?!!

Δεν ειναι παντα ιδια τα συμπτωματα!!!

,μην ανυσηχεις μια χαρα θα ειναι η χοριακη!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια...

χρονια πολλα σε ολες,σας ευχομαι τα καλυτερα.

εχω συγκλονιστει κι εγω με την ιστορια του Παναγιωτακη,δεν εχω λογια...ποσο πονο ν'αντεξει μια οικογενεια.

τουλαχιστον χαιρομαι που σας βρισκω ολες καλα...

τουντσς κανε μια υπομονη θα περασει και το αυριανο,οσο για το φαγητο αστο....εφαγα τα παντα κ απο σημερα διαιτα...!!!!!!πλησιασες καθολου τη ζυγαρια?εγω οχι ακομα,λεω απο αυριο!

Κατερινακι περιμενω με αγωνια τα νεα σου ελπιζω να΄ναι ευχαριστα...

Κριστυ κι εγω νομιζω πως καθολου ανησυχητικο δεν ειναι....εισαι στις πρωτες βδομαδες κι εξαλλου καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη!ελπιζω η ευχη σου να γινει πραγματικοτητα.....

ιπποκαμπακι πως τα περασες?

1a0fd6e0b8.png

καλημερα και χρονια Πολλα!

εχω συγκλονιστει με τον Παναγιωτακη ενας αγγελος διπλα στους αγγελους .............

δεν εχω λογια........

ιπποκαμπακι μου σου ευχομαι να ηταν η τελευταια φορα που εκανες Πασχα με τον αντρα σου μονο και την επομενη φορα να εισαι με τα καροτσια στην Κερκυρα!

Τουντς μου σε θελω δυνατη ΟΛΑ θα πανε καλα!!

βρε κοριτσια,τι εγινε ποιος ειναι ο παναγιωτακης?

καλημερα κοριτσια...

χρονια πολλα σε ολες,σας ευχομαι τα καλυτερα.

εχω συγκλονιστει κι εγω με την ιστορια του Παναγιωτακη,δεν εχω λογια...ποσο πονο ν'αντεξει μια οικογενεια.

τουλαχιστον χαιρομαι που σας βρισκω ολες καλα...

τουντσς κανε μια υπομονη θα περασει και το αυριανο,οσο για το φαγητο αστο....εφαγα τα παντα κ απο σημερα διαιτα...!!!!!!πλησιασες καθολου τη ζυγαρια?εγω οχι ακομα,λεω απο αυριο!

Κατερινακι περιμενω με αγωνια τα νεα σου ελπιζω να΄ναι ευχαριστα...

Κριστυ κι εγω νομιζω πως καθολου ανησυχητικο δεν ειναι....εισαι στις πρωτες βδομαδες κι εξαλλου καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη!ελπιζω η ευχη σου να γινει πραγματικοτητα.....

ιπποκαμπακι πως τα περασες?

περασα ωραια,πολυ ποδαροδρομος,γυρισαμε ολα τα στενα της κερκυρας.

Είναι ένα αγοράκι που πάλεψε πολύ για τη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε..

ηταν δυνατος πολυ και εκει που πήγε θα εχει την γαληνη που του χρειαζεται!

πολυ λυπηθηκα

Διαφημίσεις

εγώ ξεκίνησα από χθες πάλι δίαιτα. Έκανα και το διάδρομό μου.. Αλλά μου είπαν ότι μετά την υστεροσκόπηση θα είμαι πρησμένη, (τι πρωτότυτπο) οπότε τη ζυγαριά λέω να τη βάλω στο πατάρι και να την ξανακατεβάσω τον Ιούνιο πάλι... :cool:

εγώ ξεκίνησα από χθες πάλι δίαιτα. Έκανα και το διάδρομό μου.. Αλλά μου είπαν ότι μετά την υστεροσκόπηση θα είμαι πρησμένη, (τι πρωτότυτπο) οπότε τη ζυγαριά λέω να τη βάλω στο πατάρι και να την ξανακατεβάσω τον Ιούνιο πάλι... :cool:

μια χαρα σε βρισκω!!!!!!!

και εγω κοριτσια χαλια μαυρα σιγουρα εχω παρει κιλα και νιωθω οτι δεν μπαινω πια στα ρουχα μου! κλαψ!!

πρεπει οπωςδηποτε να κανω ορμονολογικες εξετασεις!!!!!

γεια σας κοριτσια πως ειστε?

για τον παναγιωτακη δεν θελω να πω κατι γιατι πραγματικα δεν ξρω τι να πω μονο να αναπαυσει ο θεος την ψυχουλα του που ταλεπωρηθηκε τοσο πολυ!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σας κοριτσια πως ειστε?

για τον παναγιωτακη δεν θελω να πω κατι γιατι πραγματικα δεν ξρω τι να πω μονο να αναπαυσει ο θεος την ψυχουλα του που ταλεπωρηθηκε τοσο πολυ!

καλως τον Μακη!!!

χαχαχαχα μου μεινε τωρα το μακης!!!

κοριτσια χθες τελικα εγινε ο αρραβωνας της αδερφης μου

τωρα εμεινε ο γαμος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...