Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Χρόνια πολλά σε όλες της ήδη μανούλες αλλά και σε όσες περιμένουμε τα βλαστάρια μας!!:P

Και ιδιαίτερως να ευχηθώ χρόνια πολλά στη μανούλα μου που λατρεύω!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!

Χρόνια πολλά σε όλες, κορίτσια...Όποια έχει περάσει από το συγκεκριμένο καφέ έχει νιώσει και είναι ήδη μανούλα!

Να ευχηθώ κι εγώ στην μανούλα μου, που την αγαπώ πολύ!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσάκι δεν ήθελα να θίξω τις γνώσεις σου απλά και ο γιατρός και οι νοσοκόμες που μου έκαναν τις ενεσούλες αυτές ( γιατί όπως σου είπα δεν μπορούσα να τις βάλω μόνη μου ) μου τις έβαζαν με τον τρόπο που έγραψα στην patousitsa!! και η φίλη μου που τις έκανε και στις 2 της εγκυμοσύνες ΄έτσι τις έβαζε γι'αυτό ήμουν σίγουρη οτι έτσι είναι το σωστό.

Δεν θιχτηκα σε καμια περιπτωση, απλα υποστηριξα την γνωμη μου.

Και γω το ίδιο! Και έχω και πρόσφατη αντίστοιχη εμπειρία και από τη μαμά μου που έπαθε θρόμβωση και από τη θεία μου που χειρουργήθηκε πριν από κανά μήνα και τους τις έκαναν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τις κάνω και γω! Και το φύλλο οδηγιών που έχουν μέσα αυτό γράφουν!:confused: Πέρα από τις οδηγίες αιματολόγου, νοσοκόμων και φαρμακοποιού σαφώς και διάβασα και τις οδηγίες χορήγησης του φαρμάκου!

Θα το ξαναρωτήσω πάντως γιατί πραγματικά μου δημιουργήθηκε απορία!!:confused:

Τι εννοεις και το φυλλο οδηγιων γραφει ακριβως το ιδιο πραγμα?

Γιατι το αποσπασμα που σου εγραψα ειναι απο το φυλλο των clexane...

σου παραθετω το αντιστοιχο link

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.health.gov.il%2Funits%2F%2Fpharmacy%2Ftrufot%2Falonim%2F2271.pdf&anno=2

το ιδιο γραφει και στις innohep

http://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en|el&u=http://www.leo-pharma.ca/C1256AD9004FA5C9/sysOakFil/innohep%2520patient%2520info%2520rev%2520Nov%25202008/%24File/Information%2520for%2520the%2520patient%252020-NOV-2008.pdf

γωνια 45 μοιρων γινεται οταν η βελονα ειναι πιο κοντη, στις αντιπηκτικες δεν εχεις αυτην την επιλογη γιατι η συριγγα ειναι προγεμισμενη και η βελονα συγκεκριμενη.

Δεν ηθελα να θεωρηθει οτι δινω λανθασμενες πληροφοριες στο βασδελακι.;)

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια και απο εμένα και χρόνια πολλά ΣΕ ΌΛΕΣ !!!;)

χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες και στη δικια μου βεβαια....

Αngela τι κανεις?ειδα πως ειχες γραψει για τον καφε οτι σου επετρεψε εναν ο γιατρος??γιατι??

1a0fd6e0b8.png

χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες και στη δικια μου βεβαια....

Αngela τι κανεις?ειδα πως ειχες γραψει για τον καφε οτι σου επετρεψε εναν ο γιατρος??γιατι??

γειά σου κοριτσάκι:D και ο ενδοκρινολόγος μου και ο γυναικολόγος μου μου είπαν όχι πάνω απο μία κούπα καφέ τη μέρα:(δεν ρώτησα όμως και το γιατι:confused: μου έχουν τόσες απαγορεύσεις που έχω βαρεθεί να ρωτάω πια , απλά ακολουθώ τις οδηγίες τους:rolleyes:

Διαφημίσεις

Για την καφεινη Αγγέλα μου ετσι μου ειπαν!!!!

Ας αγνοησουμε καποιες υπάρξεις!!!!

Magdaki κι εσενα σου 'χει πει για τον καφε μονο εμενα δεν μου ειπε τελικα!!!!!!!!ευτυχως δεν πινω και παρα πολλους............

καλα εισαι??

1a0fd6e0b8.png

Τελικα ξεχασα την Αγγελικουλα!

Χρονια πολλα Αγγελικη, ευχομαι του χρονου να γιορτασεις αγκαλια με ενα γερο και στρουμπουλο μωρο!!!

Η καφεϊνη αυξανει την πιθανοτητα αποβολης. Σου ειπε να την κοψεις πριν απο την εγκυμοσυνη? Λιγο υπερβολικο ακουγεται

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Οχι βρε εγω και η Αγγελικη εχουμε θυροειδη!!!

Εγω το ανακάλυψα τωρα!! Μπορει αυτο να ευθυνόταν για την αποβολή μου και αυτο ώφειλετε ο μη σταθερος κυκλος που εχω μετα την αποξεση!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...