Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσάκια καλά είμαι:D πριν απο λίγο γύρισα στο σπίτι απο τις 12 που είχα τη βάφτιση:tongue:

αυριο πάω Αθήνα να δω τον γιατρό μου να μου πει πως θα συνεχίσουμε απο εδώ και μπρος:rolleyes:

christy μου ευχαριστώ κοπέλα μου!!! σου εύχομαι και εσένα το ίδιο;) να έρθει το μπεμπέκι σου γερό και υγειές:D

Α!! ξέχασα, πίνω γαλλικό το πρωϊ, και μου είπε να τον κόψω όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη!!

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καλά είμαι:D πριν απο λίγο γύρισα στο σπίτι απο τις 12 που είχα τη βάφτιση:tongue:

αυριο πάω Αθήνα να δω τον γιατρό μου να μου πει πως θα συνεχίσουμε απο εδώ και μπρος:rolleyes:

christy μου ευχαριστώ κοπέλα μου!!! σου εύχομαι και εσένα το ίδιο;) να έρθει το μπεμπέκι σου γερό και υγειές:D

Α!! ξέχασα, πίνω γαλλικό το πρωϊ, και μου είπε να τον κόψω όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη!!

χα κι εγω βαφτιση ειχα σημερα και μαλιστα στις 12!!!!!!!

εμενα τιποτα δεν μου ειχε πει για τον καφε....τελειααααααααααα!

καλως να μας ερθεις...γιατι χρονια πολλα??

1a0fd6e0b8.png

Magdaki μου εγω εχω υψηλο tsh και μου'χει δωσει ενα χαπακι για να το ρυθμισει σε χαμηλα επιπεδα....εσενα τι σου ειπε??

εμένα έπεσε πολύ χαμηλά 0.04 και μου μίκρυνε το χαπάκι για να το φτιάξει;) μου είπε οτι ένα τρίμηνο μετά τον πρόωρο τοκετό θα είναι άνω κάτω οι ορμόνες μου:shock:

εμένα έπεσε πολύ χαμηλά 0.04 και μου μίκρυνε το χαπάκι για να το φτιάξει;) μου είπε οτι ένα τρίμηνο μετά τον πρόωρο τοκετό θα είναι άνω κάτω οι ορμόνες μου:shock:

εμενα αρχικα ηταν στο 4περιπου και τωρα με το χαπακι πηγε στο 2 και μου ειπε οτι ειμασστε ενταξει ετοιμη για την επομενη.....θα το ελεγχουμε βεβαια!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν ειχα πριν την εγκυμοσυνη αλλα τωρα που εκανα ορμονικες για να δω γιατι η περιοδος μου δεν ειναι σταθερη βρικα υψηλα αντισωματα θυροειδη και η ενδοκρινολογος υποψιαζετε οτι με την εγκυμοσυνη μπορει να αποσταθεροποιηθηκε!!!

Εχω και κληρωνομικότητα γι' αυτο μου εδωσε μισο χαπακι και επανεξετασει σε 2 μηνες ή αμεσως μολις μεινω εγκυος!!!

Μου ειπε το πολύ 1 καφε οχι κοκακολα και οχι μαυρο τσαι!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εγω δεν ειχα πριν την εγκυμοσυνη αλλα τωρα που εκανα ορμονικες για να δω γιατι η περιοδος μου δεν ειναι σταθερη βρικα υψηλα αντισωματα θυροειδη και η ενδοκρινολογος υποψιαζετε οτι με την εγκυμοσυνη μπορει να αποσταθεροποιηθηκε!!!

Εχω και κληρωνομικότητα γι' αυτο μου εδωσε μισο χαπακι και επανεξετασει σε 2 μηνες ή αμεσως μολις μεινω εγκυος!!!

Μου ειπε το πολύ 1 καφε οχι κοκακολα και οχι μαυρο τσαι!!!

μαγδούλα και μένα μία απο τα ίδια μου είπε!! και με τις εγκυμοσύνες αποριθμίζεται και πολλές φορές εμφανίζεται;) η κουνιάδα μου στο δέυτερο παιδάκι της εμφανίστηκε:(

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...