Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημερα και σε σενα!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκνευριστηκες αφου το μονο που εκανα ειναι να απαντησω στην ΔΙΚΗ σου απορια :shock:. Αληθεια γιατι με ρωτησες αφου δεν δεχεσαι την απαντηση???:confused:

Εννοειται πως θα ακολουθησεις τις οδηγιες του γιατρου σου δεν σε παροτρυνα να κανεις κατι διαφορετικο. Ρωτησες για τον σωστο τροπο και αφου τον ηξερα οφειλα να τον γραψω.

Κοριτσάκι μου μάλλον παρεξήγησες! Σαφώς και δεν εκνευρίστηκα! Δεν υπήρχε άλλωστε κανένας απολύτως λόγος να εκνευριστώ! Η απορία μου ακόμη υπάρχει και στην επόμενη επίσκεψή μου στο γιατρό σαφώς και θα τον ξαναρωτήσω! Πάντως ούτε νευρίασα ούτε θύμωσα!;):P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Ο γραπτος λογος ειναι απροσωπος και σιγουρα δεν μπορω να καταλαβω το υφος που γραφεις. Τα emoticons που χρησιμοποιησες ομως ηταν αρκετα παραπλανητικα.

Χαιρομαι λοιπον που το παρεξηγησα γιατι σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου ειδικα για κατι τετοιο.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Ο γραπτος λογος ειναι απροσωπος και σιγουρα δεν μπορω να καταλαβω το υφος που γραφεις. Τα emoticons που χρησιμοποιησες ομως ηταν αρκετα παραπλανητικα.

Χαιρομαι λοιπον που το παρεξηγησα γιατι σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου ειδικα για κατι τετοιο.

:P:p:p;););)

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Μια γνωστη μου εκανα εξωσωματικη στον Καλιανιδη και μια συναδελφος στον Τσιριγωτη. Και οι δυο ηταν επτυχημενες και πινουν νερο στο ονομα τους.

Και ο δικος μου ειναι εξωσωματιστης αλλα δεν ξερω αν εχει επιτυχιες. Μην σε απρω στο λαιμο μου. Οπου και αν αποφασισεις να πας ευχομαι αυτη τη φορα να ειναι πετυχημενη!!!!

Θα κανονισουμε συναντηση οταν ερθεις Αθηνα?

καλα θα ειναι,αλλα μαλλον θα ανεβω-κατεβουμε ''καρφι'',αναλογα με το ραντεβου αμα το κλεισουνε καθημερινη δυσκολα,αμα κλεισουνε παρασκευη,σαββατο τοτε το συζηταμε.

κοριτσάκια καλημέρα!!!!

βλέπω πολλές απουσίες :?: τι γίνεται? που είστε:confused:

λοιπόν εγώ πήγα και γύρισα Αθήνα αστραπή:tongue: πρόλαβα όμως και έκανα τα ψώνια μου;)κορίτσια ενθουσιάστικα στο αεροδρόμιο, είδα και έχουν βάλει σταντ με MAC :D

Iπποκαμπάκι μου καλά θα κάνεις να δεις και έναν άλλο γιατρό,καλό είναι να πέρνουμε και άλλες γνώμες;)

καλημέρα! Μπαίνω βιαστικά να σας πω ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα ορμονών!!! Μηδέν και σήμερα δηλαδή!!! Γιούπιιιιιιιι!!!!!!!!

Και πάω να συνεχίσω την ... μετακόμιση.. (Τελευταία εβδομάδα σε αυτό το γραφείο)

Άντζελα ο γιατρός τι είπε; Τι είναι τα mac? Μήπως είμαι ολίγον άσχετη; Αααα μήπως είναι καλλυντικά;

κοριτσια καλημερα,εμενα η μερα μου ξεκινησε στραβα,εκαψα το δαχτυλο μου στην τοστιερα και δυσκολευομαι λιγο.εχθες η γυναικολογος μου προβληματιστηκε που αποβαλω.αχ,κοριτσια αρχισα να απελπιζομαι.τι να κανω ,δεν ξερω.!!!περιμενω εντολες για καινουργιες εξετασεις γυναικολογικες.:confused::confused:icon9.gificon9.gificon9.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα! Μπαίνω βιαστικά να σας πω ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα ορμονών!!! Μηδέν και σήμερα δηλαδή!!! Γιούπιιιιιιιι!!!!!!!!

Και πάω να συνεχίσω την ... μετακόμιση.. (Τελευταία εβδομάδα σε αυτό το γραφείο)

Άντζελα ο γιατρός τι είπε; Τι είναι τα mac? Μήπως είμαι ολίγον άσχετη; Αααα μήπως είναι καλλυντικά;

ειναι τα καλυτερα καλλυντικα που υπαρχουν αυτη την στιγμη (κατα την γνωμη μου τουλαχιστον)

λοιπόν εγώ πήγα και γύρισα Αθήνα αστραπή:tongue: πρόλαβα όμως και έκανα τα ψώνια μου;)κορίτσια ενθουσιάστικα στο αεροδρόμιο, είδα και έχουν βάλει σταντ με MAC :D

Κι εσυ mac? κι εγω τα λατρευω, τι πηρες????

Τι σου ειπε ο γιατρος?

Καλο κουραγιο με την μετακομιση!

Τα mac ειναι προιοντα μακιγιαζ, απλα θεϊκα!!!! Να τα δικιμασεις!

υπαρχει καμια κοπελα που ειχε 2 αποβολες?

τι εξετασεις εκανε?

δωστε καμια ιδεα γιατι χανομαστε

Εγω ειχα 3!!! εχω κανει απιστευτες εξετασεις και βρηκα θυρεοειδη, ηπια θρομβοφιλια και σακχαρο κυησης! Εχω κανει απειρες εξετασεις που δεν χρειαζονταν. εχω ενα τεραστιο ντοσιε. καλυτερα να σε καθοδηγηση καποιος ειδικος. Εαν και παλι θες να σου στειλω το απογευμα πμ να στις πω αναλυτικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...