Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια...

Άντζελα μπράβο κοπέλα μου, πολύ ενθαρρυντικά όλα αυτά που γράφεις αλλά συμφωνώ ότι πρέπει να ξεκινήσεις τις προσπάθειες όταν πραγματικά νιώσεις έτοιμη και όχι υπό το βάρος πίεσης τρίτων και συγγενών..

Μάμα4 είσαι πολύ γενναία.. και το σποράκι σου μαχητής από τους λίγους. Λίγο υπομονή θέλει το θέμα και όλα καλά θα πάνε..

Μαριαέφη αρχίσαν οι ζέστες και φαντάζομαι σε επηρεάζουν..

Ιπποκαμπάκι μια φιλική συμβουλή.. μην ψάχνεσαι από εδώ κι από εκεί. Αν έχεις αποφασίσει που θα πας για την εξωσωματική πήγαινε στο πρώτο ραντεβού και αυτοί θα αναλάβουν να σου πουν τι επιπλέον εξετάσεις πρέπει να κάνεις.. Καλό είναι να μιλάς με έναν και μόνο γιατρό γιατί πολλές γνώμες δημιουργούν σύγχυση..

δυστηχως,ειμαι απο θεσ/νικη,και δεν μου ειναι ευκολο να πηγαινοερχομαι αθηνα θελει οταν παω στο πρωτο ραντεβου να εχω ολο πακετο μαζι μου και προσπαθω να μαζεψω οσες μπορω περισσοτερες εξετασεις.το ζητανε και στο κεντρο εξωσωματικης.

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΑ ΣΑΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΤΡΕΜΑ ΟΤΙ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΠΛΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟ Η/Υ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ Κ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!

εγω εκανα εμβρυομεταφορα αλλα απεβαλα παλι ,ειχα μικρη χοριακη.

Συγκινηθηκα!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):)

Αχ κοπέλα μου τι καλά που εισαι καλά και εσυ και το σποράκι!!!!!!!!!

Εκανες την αρχη και όλες θα ακολουθησουμε σιγά σιγά!!!!

Εγω ανακάλυψα οτι εχω θυροειδή και περνω ενα χάπι η ενδοκρινολόγος λεει πως αυτό μπορει να φταεί!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ιπποκαμπάκι μου εγω εχω αντισωματα θυροειδή Αντ ΤPO -TG και η ενδοκρινολογος υποψιαζετε οτι μπορει να κανω θυροειδη κατα την διαρκεια εγκυμοσύνης!!!!

Και γι' αυτο η αποβολή!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαμα4 χαιρομαι παρα παρα πολυ που εισαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανησυχησαμε βρε κοριτσακι που σε χασαμε.....

Το ειδα το μπεμπε, ειναι 2,9 εκατ. και ειχε 180 παλμους!

25 μαιου θα κανω την αυχενικη διαφανεια και θα αρχισω να ηρεμω!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

τελεια τελεια νεα!!μπραβο κριστυ μου!!!

μπραβο κριστακι μπραβο,μεγαλουτσικο εε ??...υπεροχα νεα!ολα καλα θα πανε θα το δεις.

σε παρακαλω μπορεις να μου πεις καποιες λεπτομερειες για το σακχαρο κυησης που εγραψες?τι τιμες σου ειχε δωσει η καμπυλη και τι φαρμακο σου εχει δωσει τωρα που εισαι εγκυος??με συγχωρεις που σε πηρα απο τα μουτρα σημερα κιολας που'χεις τοση χαρα αλλα υπαρχει πιθανοτητα να εισαι η περιπτωση μου...!:rolleyes:

σου'χω στειλει πμ.

1a0fd6e0b8.png

Συγχαρητηρια κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα κανετε κοντρα με το πατουσακι πιο θα ειναι πιο ψιλό???;):P:tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

μπραβο κριστακι μπραβο,μεγαλουτσικο εε ??...υπεροχα νεα!ολα καλα θα πανε θα το δεις.

σε παρακαλω μπορεις να μου πεις καποιες λεπτομερειες για το σακχαρο κυησης που εγραψες?τι τιμες σου ειχε δωσει η καμπυλη και τι φαρμακο σου εχει δωσει τωρα που εισαι εγκυος??με συγχωρεις που σε πηρα απο τα μουτρα σημερα κιολας που'χεις τοση χαρα αλλα υπαρχει πιθανοτητα να εισαι η περιπτωση μου...!:rolleyes:

σου'χω στειλει πμ.

Σου απαντησα!

Ο,τι θες εδω ειμαι! Δεν με πηρες απο τα μουτρα μακαρι να βοηθησω εστω και μια κοπελα να μην ξαναποβαλει!

Συγχαρητηρια κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα κανετε κοντρα με το πατουσακι πιο θα ειναι πιο ψιλό???;):P:tongue:

Σε ευχαριστω μαγδουλα! Τις πατουσιτσας ειναι σιγουρα ποιο ψηλο γιατι ειναι νομιζω σε μικροτερη βδομαδα. Της πατουσιτσας ειναι Φασουλας!

τελεια τελεια νεα!!μπραβο κριστυ μου!!!

Εσυ ποτε θα δεις το σπορακι. Σε καμια βδομαδα?

Αντε και εσυ με το καλο να μας λες ποσα χιλιοστα ειναι και τι χτυπους ειχε.

Τι κουκουβαγιες που ειμαστε.....

Διαφημίσεις

υπαρχει καμια κοπελα που ειχε 2 αποβολες?

τι εξετασεις εκανε?

δωστε καμια ιδεα γιατι χανομαστε

Eγω ειχα.

Στις 10 Ιουνη εκλεισα ραντεβου στο τμημα αποβολων του Ελενα για εναν κυκλο εξετασεων.

Εκει σε δεχονται αν εχεις 3 αποβολες και πανω, αλλα η γιατρος μου ειπε να πω ενα μικρο ψεματακι ωστε να με δεχτουν. Μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο τμημα... Καποιες εξετασεις ομως που δεν μπορουν να της κανουν εκει , σε στελνουν στο Λαϊκο οπου εχει το καλυτερο τμημα στην Ελλαδα για βιοχημικες εξετασεις.

mama ακόμα διαβάζεις; .. χα χα χα.. :-)

Angela δεν σε έχω ρωτήσει λεπτομέρειες τόσο καιρό γιατί ήταν νωπό, αλλά αν μπορείς τώρα, θα ήθελα να μου πεις περισότερα για το συμβάν γιατί νομίζω ότι εμείς οι δυο πάμε μαζί. Από ανεπάρκεια τραχήλου έγινε ο πρόωρος τοκετός; Και πριν στις εξετάσεις που είχες κάνει (σαλπιγγογραφία, υστεροσκόπηση) τι είχαν πει;

Ξέρω ότι πονάει. Αν δεν μπορείς μη μου πεις.. καταλαβαίνω..

Μόλις κατάπια και τα τελευταία χάπια!!!

Ζήτω η ελευθερία!!!!!!!!!! :-)

Eγω ειχα.

Στις 10 Ιουνη εκλεισα ραντεβου στο τμημα αποβολων του Ελενα για εναν κυκλο εξετασεων.

Εκει σε δεχονται αν εχεις 3 αποβολες και πανω, αλλα η γιατρος μου ειπε να πω ενα μικρο ψεματακι ωστε να με δεχτουν. Μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο τμημα... Καποιες εξετασεις ομως που δεν μπορουν να της κανουν εκει , σε στελνουν στο Λαϊκο οπου εχει το καλυτερο τμημα στην Ελλαδα για βιοχημικες εξετασεις.

Να κανεις και καμπυλη σακχαρου, δεν την συστηνουν στο Ελενα αλλα ειναι πολυ σημαντικη εξεταση και ο ελεγχος θρομβοφιλιας που συστηνουν ειναι ελλειπης.

Εχω κανει τουρ και ξερω...

Ζητω η Λευτερια!!!!!

Σου απαντησα!

Ο,τι θες εδω ειμαι! Δεν με πηρες απο τα μουτρα μακαρι να βοηθησω εστω και μια κοπελα να μην ξαναποβαλει!

Σε ευχαριστω μαγδουλα! Τις πατουσιτσας ειναι σιγουρα ποιο ψηλο γιατι ειναι νομιζω σε μικροτερη βδομαδα. Της πατουσιτσας ειναι Φασουλας!

σ'ευχαριστω πολυ...σου'χω στειλει τις τιμες,πωπω λες να οφειλεται σ'αυτο θα τρελαθωωωω...

1a0fd6e0b8.png

mama ακόμα διαβάζεις; .. χα χα χα.. :-)

Angela δεν σε έχω ρωτήσει λεπτομέρειες τόσο καιρό γιατί ήταν νωπό, αλλά αν μπορείς τώρα, θα ήθελα να μου πεις περισότερα για το συμβάν γιατί νομίζω ότι εμείς οι δυο πάμε μαζί. Από ανεπάρκεια τραχήλου έγινε ο πρόωρος τοκετός; Και πριν στις εξετάσεις που είχες κάνει (σαλπιγγογραφία, υστεροσκόπηση) τι είχαν πει;

Ξέρω ότι πονάει. Αν δεν μπορείς μη μου πεις.. καταλαβαίνω..

ωχ ωχ ωχ...αυτο σημαινει οτι αρχιζει το κραξιμο???Σουζυ και τα σχετικα??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...