Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μαγδουλα σε καταλαβαινω γλυκια μου εγω το περασα αυτο 2/4 αλλα περασε τωρα τον αυγουστο παλι με την επομενη π.η.τ ολα καλα θα πανε εδω ειμαστε εμεις

δομνινα μου κ βεβαια κοιταμε μπροστα η ματια στο παρελθον δεν αλλαζει τα πραγματα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ελα δεν θελω τετοια μαγδουλα

εμενα οι προσπαθειες καλα κρατουν θα διξει σε κανα δεκαρια με δεκατρεις μερες αν ειχαν αποτελεσμα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλα εχω κατι νευρα...δεν ειχαμε ιντερνετ στη δουλεια και προσπαθουσα να το διορθωσω αλλα τιποτα!τεσπα τωρα ειμαι σπιτακι μου...!

Κριστυ χαιρομαι για τις ανακατοσουρες...και οι μερες θα περασουν γρηγορα θα δεις!οσο για τα συναισθηματα μου οπως τα περιγραφεις!

Τουντς ειμαι περιεργη να δω τι θα σκαρφιστεις για να κρυβεσαι...με τη γλαστρα παντως γελασα πολυ!!!!!!!!!!σε φανταστηκα......

Αντζελα σκεφτεσαι ν'αρχισεις προσπαθειες?

Μαγδα τρωγωντας ερχεται η ορεξη......

Αντριανουλα μακαρι κοριτσααρα μου να καρποφορησουν οι προσπαθειες....εγω σε μια βδομαδα περιπου υπολογιζω να'χω ωορηξια και θα το χειριστω καταλληλως το θεμα...θα του δωσω κι εγω να καταλαβει κι ο θεος βοηθος!!!!!σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα απο αυριο i'll be back......;)

1a0fd6e0b8.png

Λοιπον κοριτσια η αντιδραση ηταν καλη σχετικα μου ευχηθηκε να εχω μια καλη 9 μηνη εγκυμοσυνη και αντε μπραβο!

τιποτα αλλο....το αφησα και εγω ετσι....ουτε πολυ ζεστη ουτε και κρυο.Και του επισημανα οτι το ξερουν μονο ο αντρας μου και οι γονεις μας και οτι δεν θελουμε να το πουμε και ειμαστε συγκρατημενοι λογω του ιστορικου.Και αυτο το ειπα γιατι την προηγουμενη φορα ειχε βγαλει φιρμανι οτι ειμαι εγκυος και εριχνε οτι ηθελε εκει..Δηλ δενπηγα μωρε στην τραπεζα ειναι και η γραμματεας μου εγκυος....κτλ κτλ......

μαγδα παντα αυτες οι ημερομηνιες μας "στοιχειωνουν" να το πω?!και εγω τωρα θα ειχα ενα μωρακι 13 ημερων....

τουντσακι δεν σε φοβαμαι θα βρεις την ακρη και θα μπαιεις!

Διαφημίσεις

καλα εχω κατι νευρα...δεν ειχαμε ιντερνετ στη δουλεια και προσπαθουσα να το διορθωσω αλλα τιποτα!τεσπα τωρα ειμαι σπιτακι μου...!

Κριστυ χαιρομαι για τις ανακατοσουρες...και οι μερες θα περασουν γρηγορα θα δεις!οσο για τα συναισθηματα μου οπως τα περιγραφεις!

Τουντς ειμαι περιεργη να δω τι θα σκαρφιστεις για να κρυβεσαι...με τη γλαστρα παντως γελασα πολυ!!!!!!!!!!σε φανταστηκα......

Αντζελα σκεφτεσαι ν'αρχισεις προσπαθειες?

Μαγδα τρωγωντας ερχεται η ορεξη......

Αντριανουλα μακαρι κοριτσααρα μου να καρποφορησουν οι προσπαθειες....εγω σε μια βδομαδα περιπου υπολογιζω να'χω ωορηξια και θα το χειριστω καταλληλως το θεμα...θα του δωσω κι εγω να καταλαβει κι ο θεος βοηθος!!!!!σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα απο αυριο i'll be back......;)

νικακι δυνατα με τσαμπουκα εε?!!!

νικακι δυνατα με τσαμπουκα εε?!!!

μου χαρισες ενα μεγαλο χαμογελο σ'ευχαριστωωω!

ευτυχως που το πηρε καλα τωρα θα σε δικαιολογει φανταζομαι για καποια πραγματα....

παντως πολυ καλα κανεις που δεν το'χεις πει σε πολλους....

1a0fd6e0b8.png

Μαγδούλα μου τι κάνεις; όλα καλά;

Εγώ είμαι καλά και τελευταίως αισθάνομαι ακόμα καλύτερα μιας και με τον ανδρούλη μου συσφίγγουμε σχέσεις ύστερα από αποχή 3 μηνών περίπου..

Που και που μου περνάει από το μυαλό η τρελλή σκέψη ανακατωμένη με ελπίδα "βρε μπας και σταθώ τυχερή και μείνω φυσιολογικά έγκυος"; λέτε βρε κορίτσια.. να ξέρατε πόσο θα χαιρόμουν αν συνέβαινε αυτό..

L2qIp2.png

κριστάκι μου χαίρομαι για τις ζαλάδες σου και τις "εξαγωγές":mrgreen: όχι γιατί είμαι κακός άνθρωπος αλλα γιατί έτσι ξέρεις οτι το σποράκι σου είναι καλά;)

Η αληθεια ειναι οτι οταν υποχωρουν ανησυχω αν ειναι καλα το μπεμπε! οποτε κατα βαθος χαιρομαι οταν ανακατευομαι, οταν κανω εμετο δε ο αντρας μου πανηγυριζει!

Cristy όλα καλά πάνε βλέπω κοριτσάκι μου.. Μπράβο σου.. άντε 12 μερούλες μείνανε για την αυχενική.. Με το καλό..

12 και σημερα! Σε ευχαριστω! κι εσυ με το καλο!

ολοι χαιρομαστε απο οτι φαινεται! χιχιχιχι!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Εγώ είμαι καλά και τελευταίως αισθάνομαι ακόμα καλύτερα μιας και με τον ανδρούλη μου συσφίγγουμε σχέσεις ύστερα από αποχή 3 μηνών περίπου..

Που και που μου περνάει από το μυαλό η τρελλή σκέψη ανακατωμένη με ελπίδα "βρε μπας και σταθώ τυχερή και μείνω φυσιολογικά έγκυος"; λέτε βρε κορίτσια.. να ξέρατε πόσο θα χαιρόμουν αν συνέβαινε αυτό..

δεν ειναι και τοσο τρελη αυτη η σκεψη...γιατι οχι,μακαρι να σου συμβει!!!!;)

σιγουρα παντως οσο ενδιδεις τοσο αυξανεις τις πιθανοτητες.......

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι οταν υποχωρουν ανησυχω αν ειναι καλα το μπεμπε! οποτε κατα βαθος χαιρομαι οταν ανακατευομαι, οταν κανω εμετο δε ο αντρας μου πανηγυριζει!

12 και σημερα! Σε ευχαριστω! κι εσυ με το καλο!

ολοι χαιρομαστε απο οτι φαινεται! χιχιχιχι!

χαιρομαστε δεν λες τιποτα....;)

σε σχεση με τη διατροφη σου τι κανεις ?προσεχεις τι τρως και ποσο?

1a0fd6e0b8.png

εγω ενα θα σου πω :ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ! και εχω και αποδειξεις!φιλη της μαμας μου γυρω στα 40(πανω απο 40 για την ακριβεια) αργησε να παντρευτει ειχε θεμα με τα χερια της απο τοτε που γεννηθηκε.Τελικα πριν 3 χρονια παντρευτηκε ενα συνομιλικο της και αποφασισαν να κανουν εξωσωματικη αμεσως μετα τον γαμο εκανε 3!ναι 3 αλλα τιποτα τελικα!αποφασισαν οτι δεν θα κανουν παιδια και πηγαν ταξιδι εκατσαν 1 μηνα και οταν γυρισαν ειχε μεινει εγκυος φυσιολογικα παροτι ολοι της ελεγαν οτι δεν μπορει!!

δυστυχως το μωρο το εχασε (δεν ξερω το λογο) αλλα προσπαθει παλι !!!!!και πιστευω οτι θα τα καταφερει !!!!!!!!!!

οπως και όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαιρομαστε δεν λες τιποτα....;)

σε σχεση με τη διατροφη σου τι κανεις ?προσεχεις τι τρως και ποσο?

Δεν τρωω ζαχαρη, λιγο ρυζι, οχι σταφυλια, συκα και αρακα και λιγο γαλα.

Κατα τα αλλα τα τρωω ολα με μετρο.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Δομνίνα μου εγω θα σου πω την ιστορία της θείας μου εκανε παρα πολλες προσπαθειες (δεν ξερω ποσες) 7 χρονια με εξωσωματικες τελικά εκανε ενα αγοράκι και ειχε στο μυαλο της οτι δοξα το θεο εκανα ενα παιδακι καλα ειναι και τελικά επειδη δεν ειχε περιοδο (γενικά) καταλλαβε στον 4 με 5 μηνα οτι ειναι εγκυος στο κοριτσάκι!!!! Φυσιολογικά!!!

Εγω νομίζω οτι το αγχος τα κάνει όλα!!!!

Εσυ κάνε τις προσπαθειές σου και ο Αυγουστος είναι κοντά!!!:tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαριαεφάκι μου καλά το πήρε νομίζω!!!

Αντε να ηρεμήσεις λίγο!!! Πως είσαι σήμερα????

Νικάκι μου και Ανδριανούλα καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Christy μου κάνε ενα εμετούλη και για εμένα!!! για να κολλήσω!!!!ΧΙΧΙΧΙ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...