Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Mary85 είπε:

Καλημέρα σας κ καλή εβδομάδα σε όλες!!

Έκανα σαλπιγγοραφία το πρωί. Επιτρέπςται να έχω επαφή σήμερα ή λέτε όχι καλύτερα; Θα ρωτήσω κ τον γιατρό,βέβαια... Αλλά έλεγα μη χάσω τον μήνα...

Καλημέρα, δεν επιτρέπονται οι ελεύθερες επαφές σ όλο αυτόν τον κύκλο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αντζελα σκεφτεσαι ν'αρχισεις προσπαθειες?

κοριτσάκι μου ο γιατρός μου είπε απο αυτό τον μήνα αλλα εγώ ακόμα δεν μπορώ:rolleyes: όταν θα είμαι ετοιμη όμως θα ξεκινήσω:D .Ε! δεν ήταν και λίγο αυτό που πέρασα!!

mariaefi ευχάριστα τα νέα σου!!

Δομνίνα μου ποτέ δεν ξέρεις;) εσύ προσπάθησε με θετική σκέψη πάντα:D

Νικάκι μου εύχομαι τον άλλο μήνα να έχουμε ευχάριστα!!;)

Ανδριανα και Μαγδα και σε σας το ίδιο εύχομαι!!:D

Τουντσάκι μου τον άλλο μήνα που θα πας στο γιατρό ελπίζω να σε πείσει να ξεκινήσεις προσπάθειες πιο νωρίς;) άντε μαζί δεν είπαμε!!:mrgreen: Οσο για το γραφείο θα σου στείλω έναν φίκο χιχι!!!:D

christy μου θα τρελαθείς με του "Α επιπέδου" όταν τον έκανα δεν μπορούσα να δω καθαρά απο τα δάκριά μου!!! φαίνονται τόσες λεπτομέριες που δεν το πιστεύεις:-D

η vasdeli η Αmaryllis και η esys που χάθηκαν?

Διαφημίσεις

Αντζελα και βεβαια δεν περασες λιγα και μαλιστα τα περασες παλικαρισια...

θα περασει ο καιρος και θα νιωσεις ετοιμη σιγα σιγα....πλακα πλακα περασαν 3 μηνες και ουτε που το καταλαβαμε,ειδες η κουβεντουλα στο καφε μας...εφτασα να συζηταω για τις προσπαθειες της επομενης εγκυμοσυνης χωρις να το καταλαβω!!!

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας θα βαλω τα δυνατα μου...;)

Κριστυ ζαχαρη καθολου?γαλα γιατι λιγο??κανοντας αυτη τη διατροφη δεν σου ανεβαινει καθολου το σακχαρο?

1a0fd6e0b8.png

Αντζελα και βεβαια δεν περασες λιγα και μαλιστα τα περασες παλικαρισια...

θα περασει ο καιρος και θα νιωσεις ετοιμη σιγα σιγα....πλακα πλακα περασαν 3 μηνες και ουτε που το καταλαβαμε,ειδες η κουβεντουλα στο καφε μας...εφτασα να συζηταω για τις προσπαθειες της επομενης εγκυμοσυνης χωρις να το καταλαβω!!!

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας θα βαλω τα δυνατα μου...;)

Κριστυ ζαχαρη καθολου?γαλα γιατι λιγο??κανοντας αυτη τη διατροφη δεν σου ανεβαινει καθολου το σακχαρο?

κοριτσάκια καλημέρααα!!!!!!!

Νικάκι μου όντως η κουβεντούλα μέσα εδώ με έχει βοηθήση τοοοοσοοο πολύ:D και ευχαριστώ τα κοριτσάκια όλα μέσα εδώ που άκουσαν και ακούνε τους προβληματισμούς και τα παράπονά μου!!!!

εύχομαι μέσα στο καλοκαίρι να συζητάμε όλλες οι κοπέλες για τα νέα μας σποράκια και αυτή τη φορά να τα πάρουμε αγκαλίτσα γερά και υγιέστατα στο σπίτι μας:wink:

christy μου και εγώ επειδή έχω προδιάθεση για ζάχαρο στην εγκυμοσύνη καθόλου ζάχαρη:? τι να κάνουμε:confused:

αχ,κοριτσια καλημερα.τι τραβαω και δεν το μαρτυραω,βγηκε το τεστ παπ.τραχηλιτιδα.σημερα θα παω για τριτη φορα σ'αυτην την εβδομαδα στον μικροβιολογο για καλλιεργεια κοπλικου εκκριματος.μικρο το κακο βεβαια αλλα ησυχια δεν εχω.

αχ,κοριτσια καλημερα.τι τραβαω και δεν το μαρτυραω,βγηκε το τεστ παπ.τραχηλιτιδα.σημερα θα παω για τριτη φορα σ'αυτην την εβδομαδα στον μικροβιολογο για καλλιεργεια κοπλικου εκκριματος.μικρο το κακο βεβαια αλλα ησυχια δεν εχω.

καλημέρα!! η τραχηλίτιδα είναι κάποιου είδος μικρόβιο?:confused:

εγω τα αποτελέσματα τα περιμένω την Τετάρτη απο το παπ:?

Διαφημίσεις

καλημέρα!! η τραχηλίτιδα είναι κάποιου είδος μικρόβιο?:confused:

εγω τα αποτελέσματα τα περιμένω την Τετάρτη απο το παπ:?

νομιζω,αλλα το περιεργο ειναι οτι δεν εχω συμπτωματα,ουτε υγρα,ουτε μυρωδιες,ουτε φαγουρα.μηπως με διαβασε λαθος τεστ?.:tongue::confused:

Christy μου κάνε ενα εμετούλη και για εμένα!!! για να κολλήσω!!!!ΧΙΧΙΧΙ

Σου αφιερωνω τον χθεσινοβραδινο με την ευχη να κολλησεις πολυ συντομα!!!!!!!!;););)

christy μου θα τρελαθείς με του "Α επιπέδου" όταν τον έκανα δεν μπορούσα να δω καθαρά απο τα δάκριά μου!!! φαίνονται τόσες λεπτομέριες που δεν το πιστεύεις:-D

Αληθεια? εμενα μου ειπαν να μην περιμενω και πολλα, οτι ειναι πολυ μικρο και δεν βλεπεις λεπτομεριες. εαν και μερικοι λενε ειδαν και το φυλλο σε αυτη την εξεταση.

Θα δω ανθρωπακι δηλαδη? γιατι μεχρι τωρα εβλεπα κατι σαν βατραχακι?

Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια

(((((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))

και σου λεω με βεβαιοτητα οτι τα δακρυα χαρας που θα εχεις την επομενη φορα που θα παρεις σπιτι το γερο μωρο σου, θα γλυκανουν το πονο σου!

Καθολου ζαχαρη εδω και πολλους μηνες (απο το Νοεμβριο που πηγα στον ενδοκρινολογο). Απο την 5η βδομαδα κανω και ινσουλινη γιατι δεν μπορουσε να ρυθμιστει με διατροφη. μετα την ινσουλινη και σε συνδυασμο παντα με διατροφη ειναι μια χαρα το σακχαρο μου!

christy μου και εγώ επειδή έχω προδιάθεση για ζάχαρο στην εγκυμοσύνη καθόλου ζάχαρη:? τι να κάνουμε:confused:

Εμενα δεν μου λειπει καθολου! Αν θελω τρωω προιοντα για διαβητικους!

Ο,τι χρειαζεται για να κανουμε γερα μωρα!

Το ρυθμιζες με διατροφη στην εγκυμοσυνη? Εγω κανω ινσουλινη απο την αρχη, ειμαι "πολυ γλυκο" κοριτσι, λεει και ο γιατρος μου!:tongue:

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

νομιζω,αλλα το περιεργο ειναι οτι δεν εχω συμπτωματα,ουτε υγρα,ουτε μυρωδιες,ουτε φαγουρα.μηπως με διαβασε λαθος τεστ?.:tongue::confused:

Δεν νομιζω να πεφτει εξω το τεστ παπ. Ειχες καλλιεργεια πριν την προσπαθεια?

Τωρα θα παρεις αντιβιωσουλα και θα εισαι ετοιμη για την επομενη φορα.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

ιπποκαμπακι τις πρισσοτερες φορες το παπ μας βγαζει ηπια τραχιλιτιδα που δεν υφισταται εγω στο τελευταιο μου εβγαλε ηπια αλλα ο γιατρος δεν ηθελε να ρισκαρουμε κ πηρα βιμπραμισιν για μια εβδομαδα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Δεν νομιζω να πεφτει εξω το τεστ παπ. Ειχες καλλιεργεια πριν την προσπαθεια?

Τωρα θα παρεις αντιβιωσουλα και θα εισαι ετοιμη για την επομενη φορα.

καλλιεργεια εχω να κανω ουυυυυ πολλα χρονια!! αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο για την γκαντεμια μου,θα δουμε!!!:tongue:

εσυ καλα εισαι?

Αληθεια? εμενα μου ειπαν να μην περιμενω και πολλα, οτι ειναι πολυ μικρο και δεν βλεπεις λεπτομεριες. εαν και μερικοι λενε ειδαν και το φυλλο σε αυτη την εξεταση.

Θα δω ανθρωπακι δηλαδη? γιατι μεχρι τωρα εβλεπα κατι σαν βατραχακι?

Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια

(((((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))

και σου λεω με βεβαιοτητα οτι τα δακρυα χαρας που θα εχεις την επομενη φορα που θα παρεις σπιτι το γερο μωρο σου, θα γλυκανουν το πονο σου!

Καθολου ζαχαρη εδω και πολλους μηνες (απο το Νοεμβριο που πηγα στον ενδοκρινολογο). Απο την 5η βδομαδα κανω και ινσουλινη γιατι δεν μπορουσε να ρυθμιστει με διατροφη. μετα την ινσουλινη και σε συνδυασμο παντα με διατροφη ειναι μια χαρα το σακχαρο μου!

Εμενα δεν μου λειπει καθολου! Αν θελω τρωω προιοντα για διαβητικους!

Ο,τι χρειαζεται για να κανουμε γερα μωρα!

Το ρυθμιζες με διατροφη στην εγκυμοσυνη? Εγω κανω ινσουλινη απο την αρχη, ειμαι "πολυ γλυκο" κοριτσι, λεει και ο γιατρος μου!:tongue:

Κριστάκι μου δεν μπορείς να φανταστείς τι βλέπεις απο το υγρό που υπάρχει στο αυχένα εξού και αυχενική μέχρι νεφράκια, στομαχάκι,σπονδυλική στήλη, κεντρική αρτηρία, δαχτυλάκια, πατουσάκια, τα πάντα!!!!:D:D:D εμένα μου είχαν πει και κατα 80% το φύλλο και τελικά έπεσαν μέσα ήταν κοριτσάκι.διάβασα κάπου οτι σε αυτή την εβδομάδα σχηματίζονται τα γεννητικά όργανα του εμβρίου οπότε?

την εξέταση την έκανα στον κ.Λιβανο.

Οσο για το ζάχαρο δεν έχω ακόμα ,έχω προδιάθεσει. στην προϊγούμενη εγκυμοσύνη μέχρι τον 6ο δεν χρειάστικα ινσουλίνη,πρόσεχα τη διατροφή μου!! αν σε μία επόμενη χρειαστεί θα κάνω!! :( έτσι μου είπε ο γιατρός!!! δεν ξέρεις πόσο σιχαίνομαι τις ενέσεις:mad: αλλά όταν πρέπει δεν παραπονιέμαι!!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...