Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Εγω εκοψα τα utrogestan πριν 2 βδομαδες αλλα δεν ειδα αλλαγες στο πρηξιμο. Ενω δεν εχω παρει γραμμαριο, φαινομαι πολυ πρισμενη, ισως επειδη εχει αρχισει να φουσκωνει η κοιλια και το στηθος μου ειναι τουμπανο.

Πατουσιτσα φαινεται η κοιλιτσα???

Να μην ελπίζω δηλαδή?? Κι έλεγα τουλάχιστον το 1 κιλό να οφείλονταν στα utrogestan!!:( Η κοιλίτσα έχει αρχίσει και φαίνεται!! Έχει πλάκα!!! Με βάζει ο άντρας μου προφίλ και καμαρώνει!!!:mrgreen:

μπραβο κριστι μου ετσι να εχεις εμετους χαχααχ

πατουσιτσα μουυ καλα εισαι? μαριαεφι ποτε πας για καρδουλα?

Μετά από μία εβδομάδα με ίωση, τώρα είμαι μια χαρά!!! Εσύ??

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Ναι!! Ο γιατρός μου είπε να πάρω το πολύ μέχρι 10!!! Η πλάκα είναι ότι δεν τρώω περισσότερο αλλά νιώθω τούμπανο!! Με καρότα και αγγουράκια τη βγάζω εκτός από ένα κυρίως γεύμα (κανονική μερίδα)! Λιώνω για ένα παγωτάκι και δεν τολμάω να φάω!! Πάντως μου είπε ότι μπορεί το πρήξιμο να είναι και από τα utrogestan. Περιμένω να δω τώρα που σταμάτησα!

Mε τα Utrogestan ειχαν γινει και εγω τουμπανο και τις δυο φορες που τα πηρα. Κανουν κατακρατηση υγρων. Μολις τα σταματησα λογω αποξεσης, και τις δυο φορες εχασα οτι ειχα παρει μεσα σε μια εβδομαδα.

Mε τα Utrogestan ειχαν γινει και εγω τουμπανο και τις δυο φορες που τα πηρα. Κανουν κατακρατηση υγρων. Μολις τα σταματησα λογω αποξεσης, και τις δυο φορες εχασα οτι ειχα παρει μεσα σε μια εβδομαδα.

Λες να μου συμβεί και μένα? Μακάρι γιατί δεν τολμώ να ζυγιστώ!!:?

IchNp3.png

Εγω γιατι οταν τα εκοβα τις προηγουμενες φορες επαιρνα κι απο πανω??? Ανωμαλος ειναι ο οργανισμός μου?

Να μην ελπίζω δηλαδή?? Κι έλεγα τουλάχιστον το 1 κιλό να οφείλονταν στα utrogestan!!:( Η κοιλίτσα έχει αρχίσει και φαίνεται!! Έχει πλάκα!!! Με βάζει ο άντρας μου προφίλ και καμαρώνει!!!:mrgreen:

τι να σου πω εγω νθομιζω οτι δεν ξεπριστηκα, ασε που ειμαι σταθερη στα κιλα απο την αρχη.

Κι μενα αρχισε να φαινεται. Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν θα μπορω να συνεχισω να το κρυβω, μονο με πολυ ριχτα δεν φαινεται. το στηθος μου ομως βγαζει ματι, μια αδιακριτη κουμπαρα μου το υποψιαζεται απο το στηθος!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Ιολη εισαι μια σταλιτσα στις φωτο του fb. Τι κιλα να χασεις?????

Εγω θα πρεπει να πεσω στην ασιτια!!!!

Ελα παρτε παρτε!!!!!

Μωρέ, πρέπει να φτάσω τα 54, για να φύγει η κοιλιά. Αν καταφέρω να φτάσω και στα 53, θα είναι ακόμη καλύτερα. Για την ώρα η ζυγαριά έχει κολλήσει στα 57,6.

Πριν μείνω έγκυος την πρώτη φορά, ήμουν 53,5 και αμέσως πήρα 2 κιλά, φαντάσου ότι κατάλαβα ότι είμαι έγκυος πριν την καθυστέρηση, γιατί είχα γίνει σαν μπαλόνι. Όταν έφτασα στην 7η εβδομάδα ήμουν 56 κιλά και τα ρούχα μου δεν μου χωρούσαν. Δεν ήταν όμως από τα κιλά αλλά από το πρήξιμο, το οποίο προήλθε λόγω του ότι η κύηση ήταν μερική μύλη.

Τη δεύτερη φορά που έμεινα έγκυος ήμουν 56 κιλά. Πρήστηκα ελαφρώς λόγω των ουτροτζεστάν που έπαιρνα επί μία εβδομάδα αλλά μετά ξεπρήστηκα. Μετά την αποβολή άρχισα να τρώω και έφτασα το Πάσχα τα 59,2.

Τώρα ο φόβος μου είναι μήπως μείνω έγκυος και ξεκινήσω με περιττά κιλά.

Εγω γιατι οταν τα εκοβα τις προηγουμενες φορες επαιρνα κι απο πανω??? Ανωμαλος ειναι ο οργανισμός μου?

τι να σου πω εγω νθομιζω οτι δεν ξεπριστηκα, ασε που ειμαι σταθερη στα κιλα απο την αρχη.

Κι μενα αρχισε να φαινεται. Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν θα μπορω να συνεχισω να το κρυβω, μονο με πολυ ριχτα δεν φαινεται. το στηθος μου ομως βγαζει ματι, μια αδιακριτη κουμπαρα μου το υποψιαζεται απο το στηθος!

Δεν το έχεις πει ακόμη έτσι? Εμείς το έχουμε πει στους γονείς μας και στα αδέρφια μας. Όσο για τους υπόλοιπους από δω και πέρα που θα αρχίσει να φαίνεται θα είναι όντως δύσκολο να το κρύβουμε. Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να το κρατήσω μυστικό για λίγο καιρό ακόμη.. Μακάρι να τα καταφέρω!

IchNp3.png

Δεν το έχεις πει ακόμη έτσι? Εμείς το έχουμε πει στους γονείς μας και στα αδέρφια μας. Όσο για τους υπόλοιπους από δω και πέρα που θα αρχίσει να φαίνεται θα είναι όντως δύσκολο να το κρύβουμε. Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να το κρατήσω μυστικό για λίγο καιρό ακόμη.. Μακάρι να τα καταφέρω!

Αναγκαστικα το ειπαμε κι εμεις σε γονεις και αδελφια αυτη τη βδομαδα γιατι ο αντρας μου δουλευει σε οικογενειακη επιχειρηση και αναγκαζοταν να φευγει συχνα για να πηγαινουμε στον γιατρο και ελεγε διαφορες δικαιολογιες, την τελευταια φορα το υποψιαστηκαν και απο το αρνηθουμε τους το ειπαμε.

Στους αλλουν κι εγω δεν θελω να το πω ακομη, δεν θελω να ακουω το μακρυ και το κοντο του καθενος! Ηδη η πεθερα μου, οταν της το ειπαμε με ρωτησε το κορυφαιο " Σε αφηνει δηλαδη ο γιατρος να παρπατας ελευθερη στο δρομο :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:" και ο πεθερος '" σε αφηνει να οδηγεις κανονικα?"

Ασε οι γνωστες που ειναι μανες με εχουν ζαλισει εδω και χρονια, "να το ξερεις κι εσυ θα χρειαστει", "να δες πως το κανω εγω για να το κανεις κι εσυ οταν χρειαστει", ασε που σχολιαζουν η μια την αλλη , "αυτη δεν το ειπε αμεσως, εγω μολις εκανα το τεστ το ανακοινωσα" "αυτη κραταει το σαρανταημερο, εμενα το σπιτι ηταν ανοιχτο απο την πρωτη στιγμη" και διαφορα αλλα τετοια.....

Ειναι φυσιολογικο που δεν θελω να το πω? αλλες δεν μπορουν να συγκρατηθουν...

Μωρέ, πρέπει να φτάσω τα 54, για να φύγει η κοιλιά. Αν καταφέρω να φτάσω και στα 53, θα είναι ακόμη καλύτερα. Για την ώρα η ζυγαριά έχει κολλήσει στα 57,6.

Πριν μείνω έγκυος την πρώτη φορά, ήμουν 53,5 και αμέσως πήρα 2 κιλά, φαντάσου ότι κατάλαβα ότι είμαι έγκυος πριν την καθυστέρηση, γιατί είχα γίνει σαν μπαλόνι. Όταν έφτασα στην 7η εβδομάδα ήμουν 56 κιλά και τα ρούχα μου δεν μου χωρούσαν. Δεν ήταν όμως από τα κιλά αλλά από το πρήξιμο, το οποίο προήλθε λόγω του ότι η κύηση ήταν μερική μύλη.

Τη δεύτερη φορά που έμεινα έγκυος ήμουν 56 κιλά. Πρήστηκα ελαφρώς λόγω των ουτροτζεστάν που έπαιρνα επί μία εβδομάδα αλλά μετά ξεπρήστηκα. Μετά την αποβολή άρχισα να τρώω και έφτασα το Πάσχα τα 59,2.

Τώρα ο φόβος μου είναι μήπως μείνω έγκυος και ξεκινήσω με περιττά κιλά.

Κι εγω τσιμπησα 8 κιλα συνολο μετα απο 3 αποβολες! Παιζει ο μεταβολισμος μου βιολι!!! Απο τη μια οι ορμονες και απο την αλλη οι αποτομες διακοπες τους μετα τις αποξεσεις! Α!!! και να μην ξεχασω την κορτιζονη που επαιρνα για 2 μηνες την τελευταια φορα, εγινα σαν μπαλονι!!!!

Ασε που με συμπαθησαν και δεν λενε να ξεκολλησουν απο πανω μου!!!

τι να κανουμε ομως, ειναι για ιερο σκοπο!

Διαφημίσεις

κοριτσια και εγω ξεκινησα 70 κιλα ναι ναι 70!στην Εφη ημουν 55 και γενησα 65.

τωρα ελπιζω να μην παρω για την ωρα ειμαι σταθερη στα 69-70.

και εμας δεν το ξερουν πολυ αν και ο αντρας μου το ειπε σε 2-3 ατομα στην δουλεια του αλλα αυτα το ειπαν σε αλλους 2-3....

εμενα παλι ουτε η καλυτερη μου φιλη δεν το ξερει!

ρε κριστυ ετσι σου ειπε η πεθερα πως εισαι ελευθερη?α καλα θα τρελαθουμε!!εγραψε η πεθερα!

ρε κριστυ ετσι σου ειπε η πεθερα πως εισαι ελευθερη?α καλα θα τρελαθουμε!!εγραψε η πεθερα!

Εγραψε δεν λες τιποτα! Απο οτι φανταζομαι θα εννοουσε οτι αν χρειαζεται να ειμαι ξαπλα οπως στις προηγουμενες εγκυμοσυνες, αλλα ειναι λιγο βλημα!

Εγραψε δεν λες τιποτα! Απο οτι φανταζομαι θα εννοουσε οτι αν χρειαζεται να ειμαι ξαπλα οπως στις προηγουμενες εγκυμοσυνες, αλλα ειναι λιγο βλημα!

λιγο λιγο??!!θα ελεγα πολυ!!

Ηδη η πεθερα μου, οταν της το ειπαμε με ρωτησε το κορυφαιο " Σε αφηνει δηλαδη ο γιατρος να παρπατας ελευθερη στο δρομο :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:"

Ειναι φυσιολογικο που δεν θελω να το πω? αλλες δεν μπορουν να συγκρατηθουν...

Η πεθερά πάντως έγραψε!!!! Γιατί να μην είναι φυσιολογικό? Απ'το να ακούμε ό,τι κατέβει του καθενός καλύτερα να μην ξέρουν και να είμαστε ήσυχες! Ασε που εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω στη γρουσουζιά και στην αρνητική ενέργεια οπότε ένας λόγος παραπάνω να μη θέλω να το πω ακομη!:oops:

IchNp3.png

Η πεθερά πάντως έγραψε!!!! Γιατί να μην είναι φυσιολογικό? Απ'το να ακούμε ό,τι κατέβει του καθενός καλύτερα να μην ξέρουν και να είμαστε ήσυχες! Ασε που εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω στη γρουσουζιά και στην αρνητική ενέργεια οπότε ένας λόγος παραπάνω να μη θέλω να το πω ακομη!:oops:

καλημερα κοριτσια κι απο μενα.....φιλια σε ολες εγκυουλες και μη.

...και πολυ καλα κανεις patousitsas που δεν το λες,ασε ο κοσμος ειναι κακος οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο!θα το μαθουν ετσι κι αλλιως σιγα σιγα αφου θα αρχισει να φαινεται...

παντως κι εγω με τα ultrogestan ειχα τρομερο πρηξιμο,μολις τα σταματησα ξεπρηστηκα.Κιλα ομως δεν εχασα οποτε μαλλον υγρα ηταν και πρηξιμο!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...