Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μαριαεφη εχεις δικιο ΠΟΛΥ ΒΛΗΜΑ ειναι αλλα ειπα να ειμαι ευγενικη!

Ο πεθερος να δεις, αυτος δεν ειναι βλημα, ανηκει σε αλλη κατηγορια .... ανωτερη!!!!

Μετα την δευτερη αποβολη και αφου του ειχα πει να μην πει τιποτα σε κανεναν γιατι ηδη βεβερημενο ιστορικο, το ειχε κανει βουκινο σε ολους τους ασχετους στο σοϊ και στην δουλεια :confused::confused::confused::confused:

Και οταν απεβαλα μου εβαλε χερι γιατι δεν ακολουθησα τις οδηγιες του γιατρου να κατσω ξαπλα (ο γιατρος ποτε δεν εδωσε τετοια οδηγια) γι΄αυτο και το εχασα και απο εδω και περα θα λογοδοτω σε εκεινον γιατι ειναι ο παππους και μας αγαπαει εμας και το εγγονι ακομη πιο πολυ και οι λανθασμενες αποφασεις μου τον επηρεαζουν αμεσα!:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Γιαυτο απο τοτε δεν ξαναεμαθε τιποτα και αυτη τη φορα ηθελα να το οταν το παιδι ενηλικιωθει αλλα δυστυχως μας πηρε χαμπαρι!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Μαριαεφη εχεις δικιο ΠΟΛΥ ΒΛΗΜΑ ειναι αλλα ειπα να ειμαι ευγενικη!

Ο πεθερος να δεις, αυτος δεν ειναι βλημα, ανηκει σε αλλη κατηγορια .... ανωτερη!!!!

Μετα την δευτερη αποβολη και αφου του ειχα πει να μην πει τιποτα σε κανεναν γιατι ηδη βεβερημενο ιστορικο, το ειχε κανει βουκινο σε ολους τους ασχετους στο σοϊ και στην δουλεια :confused::confused::confused::confused:

Και οταν απεβαλα μου εβαλε χερι γιατι δεν ακολουθησα τις οδηγιες του γιατρου να κατσω ξαπλα (ο γιατρος ποτε δεν εδωσε τετοια οδηγια) γι΄αυτο και το εχασα και απο εδω και περα θα λογοδοτω σε εκεινον γιατι ειναι ο παππους και μας αγαπαει εμας και το εγγονι ακομη πιο πολυ και οι λανθασμενες αποφασεις μου τον επηρεαζουν αμεσα!:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Γιαυτο απο τοτε δεν ξαναεμαθε τιποτα και αυτη τη φορα ηθελα να το οταν το παιδι ενηλικιωθει αλλα δυστυχως μας πηρε χαμπαρι!!!

τι να πεις κοριτσακι μου σε τετοιους ανθρωπους...καλυτερα μακρυα οσο μπορεις για να εισαι και εσυ καλυτερα και πιο ηρεμη!εμεις αυτο εχουμε κανει με τον αντρα μου γιατι δεν παλευονται και τσαμπα σκαμε!!!!!!!!!προσπαθησε οσο μπορεις να μην επηρεαζεσαι:mrgreen::mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

Γεια σου Νικάκι μου!! Καιρό έχουμε να τα πούμε. Είσαι καλά?:P

Christy μου απλά έχω μείνει άφωνη!!!:shock::shock::shock: Τα πεθερικά σου όντως δεν παλεύονται! Μάλλον το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μη δίνεις καμία σημασία. Ό,τι και να πεις χαμένο θα πάει!

IchNp3.png

Γεια σου Νικάκι μου!! Καιρό έχουμε να τα πούμε. Είσαι καλά?:P

Christy μου απλά έχω μείνει άφωνη!!!:shock::shock::shock: Τα πεθερικά σου όντως δεν παλεύονται! Μάλλον το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μη δίνεις καμία σημασία. Ό,τι και να πεις χαμένο θα πάει!

ειμαι καλα...κι εσυ απ'οτι βλεπω εισαι super μπραβο πολυ χαιρομαι!θα δεις σιγουρα αλλαγη αμα κοψεις τα ουλτροτζεσταν...

εγω το επομενο Σ/Κ θα επιδοθω στο γνωστο σπορ και ας ελπισουμε πως θα με κολλησετε.......

σας αφηνω για λιγο θα τα πουμε αργοτερα φιλακια.......

Τουντς που εισαι?να στειλω φοικο??

1a0fd6e0b8.png

βρε τι αλλο θα ακουσουμε!!ειναι μεγαλη στην ηλικια??προσπαθω να βρω ελαφρυντικα...!!

νικακι την δουλεια σου εσυ και ο πελαργος τριγυριζει εδω γυρω!

χαχα!!

κοριτσια εφαγα ενα ελιοψωμο με φετα ολα τα λεφτα!!

Διαφημίσεις

christy νόμιζα ότι είναι σήμερα η αυχενική αλλά είναι την άλλη Δευτέρα εε?

Σήμερα όλη μέρα τακτοποιούσαμε στη δουλειά και δεν είχα ίντερνετ. Τελικά στο τζάμι που βλέπει στο διάδρομο έβαλαν περσίδες κι έτσι η οθόνη μου δεν θα φαίνεται. Αλλά μπορεί να βάλω κι ένα-δυο φίκους αφού προσφέρεστε :wink:

Δεν θυμάμαι ποια το είπε το "ο κόσμος είναι κακός".. γιατί σας διάβασα βιαστικά. Δεν μου άρεσε.. Ας μην το πιστεύουμε αυτό. Μέσα στον κόσμο δεν ανήκουμε κι εμείς; Είμαστε εμείς κακές; Δε νομίζω... :wink:

Ωστόσο για τον βλημάτινο εγκέφαλο των πεθερικών θα συμφωνήσω.. :-)

Σήμερα όλη μέρα τακτοποιούσαμε στη δουλειά και δεν είχα ίντερνετ. Τελικά στο τζάμι που βλέπει στο διάδρομο έβαλαν περσίδες κι έτσι η οθόνη μου δεν θα φαίνεται. Αλλά μπορεί να βάλω κι ένα-δυο φίκους αφού προσφέρεστε :wink:

:-)

τουντσάκι όλα καλά? Να στείλω τελικά τον φίκο?

εγώ τώρα σταμάτησα με τα συμαζέματα και είπα να μπω να δω τι κάνετε!!:wink:

με τα utrogestan είμαι σε μαύρα χάλια!! την Παρασκευή τα σταματάω. Νιώθω όπως στην εγκυμοσύνη μου:?

christy νόμιζα ότι είναι σήμερα η αυχενική αλλά είναι την άλλη Δευτέρα εε?

Δεν θυμάμαι ποια το είπε το "ο κόσμος είναι κακός".. γιατί σας διάβασα βιαστικά. Δεν μου άρεσε.. Ας μην το πιστεύουμε αυτό. Μέσα στον κόσμο δεν ανήκουμε κι εμείς; Είμαστε εμείς κακές; Δε νομίζω... :wink:

Ωστόσο για τον βλημάτινο εγκέφαλο των πεθερικών θα συμφωνήσω.. :-)

Καλημερα κοριτσακι!!!

Την επομενη Τριτη στις 25 θα κανω την αυχενικη. Ευτυχως που εβαλαν τις περσιδες και θα μπορουμε να μιλαμε ανετα!!!!!

Διαφωνω με αυτο που λες για τον κοσμο, υπαρχουν καποιοι αννθρωποι που ειναι πολυ σκληροι με τα ζευγαρια που αντιμετωπιζουν προβληματα και κατα την κριση τους αργουν να τεκνοποιησουν. Στο δικο μου περιβαλλον τουλαχιστον υπηρχε απιστευτη σκληροτητα, ειδικα απο νεες μανουλες.

Εμεις προσπαθουμε να μην κανουμε αυτα που δεν θελουμε να μας κανουν και προσπαθουμε να γινομαστε καλυτεροι. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν υπαρχει κακια που την βιωνουμε πολλες στο πετσι μας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!:P Πώς είστε σήμερα??

Αφεντικούλι θα συμφωνήσω με την Christy!! Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που χαίρεται με τη δυστυχία και τα προβλήματα των άλλων.. Σίγουρα όλες μας λίγο πολύ έχουμε βιώσει κάτι τέτοιο...:?

IchNp3.png

Καλημερα αγγελικουλα! τι κανεις????γιατι παιρνεις ουτροτσεσταν?

christaki μου μου έδωσε dufaston για να μου φτιάξει τον κύκλο αλλα επειδή στη Χίο μένω δεν τα βρήκα πουθενά και έτσι μου είπε να πάρω utrogestan για 10 μέρες!!!:?

ρε κορίτσια ξυπνάω στον ύπνο μου με τάση για εμετό!:(

Καλημέρα!!!:P Πώς είστε σήμερα??

Αφεντικούλι θα συμφωνήσω με την Christy!! Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που χαίρεται με τη δυστυχία και τα προβλήματα των άλλων.. Σίγουρα όλες μας λίγο πολύ έχουμε βιώσει κάτι τέτοιο...:?

Καλημερα κουκλα! εχει σταματησει το τικερακι σου να μετραει?

Ποτε θα κανεις αυχενικη?

christaki μου μου έδωσε dufaston για να μου φτιάξει τον κύκλο αλλα επειδή στη Χίο μένω δεν τα βρήκα πουθενά και έτσι μου είπε να πάρω utrogestan για 10 μέρες!!!:?

ρε κορίτσια ξυπνάω στον ύπνο μου με τάση για εμετό!:(

Πωπω ειναι παλιοχαπια!!!Γιατι δεν τα βαζεις κολπικα? ειναι λιγοτερα τα συμπτωματα απο οτι λενε, θα πρεπει να συμφωνει και ο γιατρος σου βεβαια.

Πωπω ειναι παλιοχαπια!!!Γιατι δεν τα βαζεις κολπικα? ειναι λιγοτερα τα συμπτωματα απο οτι λενε, θα πρεπει να συμφωνει και ο γιατρος σου βεβαια.

μου τα έδινε έτσι στην εγκυμοσύνη μου (και απο το στόμα) δεν ένιωθα και πολύ καλά!!!:(

3 και σήμερα!!!! σαν φαντάρος!!χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...