Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Να σας πω τα νέα μου, πηγα στις 11 Μαι και εχθες στον γιατρο ηθελε να δει το ωαριο μου και το ενδομητριο. Στις 11 Μαι δεν ειδαμε τπτ ηταν νωρις και εχθες που πηγα ειχε γινει η ωορηξια το Σαββατο Κυριακο αρα τσαμπα πηγα!!! Μονο το ενδομητριο μου ειδε που ειναι 9, μου ειπε πως ειναι καλά!!! Τωρα τι καναμε δεν ξερω δεν το κυνηγησαμε κιολας!!! Νομιζα οτι θα κανω μετα την Δευτερα γιατι εγω καθυστερω συνηθως!!!!

Οτι θελει ας γίνει!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Τις innohep τις γράφει είτε αγγειολόγος, είτε καρδιολόγος είτε γυναικολόγος (το γράφει ρητά μέσα στις οδηγίες ποιές ειδικότητες γιατρών τις συστήνουν και μπορούν έτσι να τις γράφουν). Ο παθολόγος φαντάζομαι ότι αντικαθιστά τον αγγειολόγο σε όποιο ταμείο δεν υπάρχει αγγειολόγος. Τις δικές μου πάντως γυναικολόγος μου τις έγραψε (Κέντρο Μάνας και Παιδιού και με μηδενική συμμετοχή).

L2qIp2.png

με γεια το γραφειο,αντε και καλες δουλειες.:tongue:

με την/το papiera δεν ασχολεισαι επαγγελματικα,μονο ερασιτεχνικα?

ασχολούμαι επαγγελματικά και με αυτό, αλλά δεν ζω από αυτό...

Τουτσακι εχασε κιλάκια ΕΕΕ??? Ποιο ειναι το μυστικό να χασουμε και εμεις!!!

Δεν έχασα ακόμα όσα χρειάζεται. Έχω μπόλικα ακόμα να χάσω.. Σταμάτησα τις ορμόνες που έπαιρνα.. Αυτό είναι το μυστικό!! :wink:

οποια κοπελα γνωριζει ας με βοηθησει γιατι μπαρδευτηκα.

εχει κανει καμια κοπελα με τον αντρα της ''καρυοτυπο ελεγχου ζευγους''???

γιατι ο αιματολογος με ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να γινουν γιατι δεν δειχνουν τιποτα.εγω αλλα διαβαζω στο ιντερνετ.μηπως πρεπει να τις κανουμε και αυτες.:confused::confused::confused:

Γεια σου κοριτσακι! Καναμε κι εμεις καρυοτυπο ζευγους και βγηκε φυσιολογικος. Μεχρι τοτε δεν ειχαμε στειλει κανενα εμβρυο για εξεταση. ειναι πολυ σπανιο να βγει κατι παθολογικο νομιζω κατω απο 0,5%. Εμενα μου την ζητησε ο προηγουμενος γυναικολος. Ο ιδιος μου συνεστησε να κανω και τον ελεγχο των αντιπατρικων αντισωματων, και επειδη ημουν αρνητικη (δηλαδη δεν ειχα αντισωματα) μου προτινε να κανω τα εμβολια για να ευαισθητοποιηθω και να δημιουργησω αντισωματα. Εκανα 4 εμβολια, δημιουργησα αντισωματα (ημουν δηλαδη θετικη πλεον) και απεβαλα με μεγαλη επιτυχια για αλλη μια φορα!!!! Εκτος απο αυτον οσους εχω επισκευτει εκτοτε ηταν τελειως κατα. Εγω χαλασα μια περιουσια για αυτες τις αηδιες και τελικα το προβλημα μου ηταν αλλο!!!

Εμένα μου είπαν από το ΙΚΑ άλλο κόλπο χωρίς μέσον. Πας στο διευθυντή του ΙΚΑ της περιοχής σου με το παραπεμπτικό του γιατρού και σου τις γράφει ανεξαρτήτως ραντεβού. Το έκανα τον προηγούμενο μήνα και ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος!;) Και παρεπιμπτόντως γυναικολόγοι δεν τις γράφουν μόνο παθολόγοι ή αιματολόγοι.

Εμενα μου τις γραφει ο γυναικολογος, γραφει πανω κυηση και δεν δινω συμμετοχη. Τωρα εχω δημοσιο αλλα στο ΙΚΑ που ημουν παλι ο γυναικολογος μου τις εγραφε απο οτι θυμαμαι.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημερα κοριτσακι!!!

Την επομενη Τριτη στις 25 θα κανω την αυχενικη. Ευτυχως που εβαλαν τις περσιδες και θα μπορουμε να μιλαμε ανετα!!!!!

Διαφωνω με αυτο που λες για τον κοσμο, υπαρχουν καποιοι αννθρωποι που ειναι πολυ σκληροι με τα ζευγαρια που αντιμετωπιζουν προβληματα και κατα την κριση τους αργουν να τεκνοποιησουν. Στο δικο μου περιβαλλον τουλαχιστον υπηρχε απιστευτη σκληροτητα, ειδικα απο νεες μανουλες.

Εμεις προσπαθουμε να μην κανουμε αυτα που δεν θελουμε να μας κανουν και προσπαθουμε να γινομαστε καλυτεροι. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν υπαρχει κακια που την βιωνουμε πολλες στο πετσι μας!

δυστυχως συμφωνω Κριστυ μου μαζι σου...θα 'θελα να'ταν διαφορετικα αλλα με αυτα που εχω βιωσει δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου και γι'αυτο αλλωστε ειπα πως ο κοσμος ειναι ''κακος''.Γι'αυτο αλλωστε επιλεγουμε οσο ειναι δυνατον βεβαια τους ανθρωπους γυρω μας και αυτους με τους οποιους θα μοιραστουμε τις χαρες μας....!μακαρι να μην υπηρχε κακια αλλα δυστυχως...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Μαρακι μου μπραβο...ολα καλα θα πανε θα δεις :)

Άντζελα λίγο υπομονή με τα ultrogestan, καλύτερα είναι τα κολπικά σίγουρα δεν φέρνουν τόσες ανακατοσούρες, τελειώνεις όμως οπότε αυτό είναι καλό.

Τουντς καλή επάνοδο...

Ιπποκαμπάκι περιμένουμε αποτελέσματα, όλα καλά σου εύχομαι.

Vasdeli ελπίζω να ξετρελαθείτε σήμερα με τον πρώτο υπέρηχο, περιμένουμε να μπέις να μας πείς νέα.

μάγδα, αυτή είναι η καλύτερη αντιμετώπιση, έτσι πιστεύω δλδ, ούτως ή άλλως η πίεση και το άγχος δεν προσφέρουν τίποτα, ελπίζω να σε έχουν κολλήσει τα κοριτσάκια μας.

Πατουσιτσας μου πως εισαι??

Ανδριανουλα εσυ ολα καλα??χαθηκαμε...μενω πολυ παραπανω στη δουλεια γιατι ετοιμαζουμε την καλοκαιρινη γιορτη και δεν προλαβαινω και πολλα!

1a0fd6e0b8.png

μαριαεφι μου διαβασα οτι ακουσατε καρδουλα μπραβο κουκλα μου χαιρομαι πολυ για σενα δεν πιστευω να πονας ακομα?διαβασα επισης οτι δεν δουλευεις πια μπραβοοοοοο

τωρα χρειαζεσε ξεκουραση

ε δουλευω δουλευω!!ακομα τουλαχιστον!

ναι καρδουλα ακουσαμε!

οσο για το ποσο θα δουλευω εξαρτατε απο μενα μολις νιωσω το οτιδηποτε ή κουραστω την ιδια ωρα σταματαω...η μεση ποναει αλλα ο γιατρος ειναι καθυσηχαστικος....τωρα θα δουμε τι θα γινει....

Να σας πω τα νέα μου, πηγα στις 11 Μαι και εχθες στον γιατρο ηθελε να δει το ωαριο μου και το ενδομητριο. Στις 11 Μαι δεν ειδαμε τπτ ηταν νωρις και εχθες που πηγα ειχε γινει η ωορηξια το Σαββατο Κυριακο αρα τσαμπα πηγα!!! Μονο το ενδομητριο μου ειδε που ειναι 9, μου ειπε πως ειναι καλά!!! Τωρα τι καναμε δεν ξερω δεν το κυνηγησαμε κιολας!!! Νομιζα οτι θα κανω μετα την Δευτερα γιατι εγω καθυστερω συνηθως!!!!

Οτι θελει ας γίνει!!!

σε σκεφτομουν αυτες τι μερες πολυ!

ελπιζω ψυχολογικα να εισαι καλυτερα!

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ καλά, τα ίδια, έχω πολλή δουλειά, αυτές τις μέρες είμαι στις γόνιμες και προσπαθώ αλλά να πω την αλήθεια δεν πολυελπίζω, ούτε τεστ ωορρηξίας έκανα, απογοητεύτηκα και τα παράτησα.

Βασδέλι μου, περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ καλά, τα ίδια, έχω πολλή δουλειά, αυτές τις μέρες είμαι στις γόνιμες και προσπαθώ αλλά να πω την αλήθεια δεν πολυελπίζω, ούτε τεστ ωορρηξίας έκανα, απογοητεύτηκα και τα παράτησα.

Βασδέλι μου, περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία.

καλα εκανες και το αφησες στην "μοιρα" του να το πω ετσι εισαι πιο χαλαρη!!

φιλακια Ιολακι!

Νικάκι μου όντως τωρα τελευταία πολύ δουλεια!!! Υπομονή!!!

Ιολίτσα μου καλά εκανες και εγω αυτο τον μήνα ουτε θερμοκρασιες ουτε τπτ!!!

Να φανταστεις οτι επειδη ο γιατρος θα εβλεπε το ωαριο νομιζα οτι θα ξερω και ποτε θα κανω ωορηξια...αμ δε... μου την έφερε!!! Πάλι καλά που ηταν ΣΚ!!!!

Και μην σου πω καλύτερα όπως λεει και το Μαράκι το αφήσαμε στο χέρι του Θεού!!!

Μαριαεφάκι μου ειμουν χαλια στις 14 τωρα δεν εχω τπτ, μαλιστα ειμαι πολύ καλά!!!:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ε δουλευω δουλευω!!ακομα τουλαχιστον!

ναι καρδουλα ακουσαμε!

οσο για το ποσο θα δουλευω εξαρτατε απο μενα μολις νιωσω το οτιδηποτε ή κουραστω την ιδια ωρα σταματαω...η μεση ποναει αλλα ο γιατρος ειναι καθυσηχαστικος....τωρα θα δουμε τι θα γινει....

το θετικο φανταζομαι πως ειναι οτι τωρα το ξερει το αφεντικο οποτε πιστευω να ειναι πιο ελαστικος...εη κι εσυ να μην ξεχνιεσαι να ξεκουραζεσαι το'χεις αναγκη.

Μαγδα σιγουρα ειναι καλυτερα ετσι κι αφου εισαι καλα ψυχολογικα να δεις που θα κολλησεις!!!!!!!!!!!!

Ιολη το ιδιο πιστευω και για σενα οσο πιο χαλαρα τοσο το καλυτερο.......!κι οταν δεν πολυελπιζεις μπορει να συμβει,εκει που δεν το περιμενεις!;)

1a0fd6e0b8.png

Νικάκι μου όντως τωρα τελευταία πολύ δουλεια!!! Υπομονή!!!

Ιολίτσα μου καλά εκανες και εγω αυτο τον μήνα ουτε θερμοκρασιες ουτε τπτ!!!

Να φανταστεις οτι επειδη ο γιατρος θα εβλεπε το ωαριο νομιζα οτι θα ξερω και ποτε θα κανω ωορηξια...αμ δε... μου την έφερε!!! Πάλι καλά που ηταν ΣΚ!!!!

Και μην σου πω καλύτερα όπως λεει και το Μαράκι το αφήσαμε στο χέρι του Θεού!!!

Μαριαεφάκι μου ειμουν χαλια στις 14 τωρα δεν εχω τπτ, μαλιστα ειμαι πολύ καλά!!!:)

Μαγδα μ' αρέσει πολύ το moto σου......

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...