Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ καλά, τα ίδια, έχω πολλή δουλειά, αυτές τις μέρες είμαι στις γόνιμες και προσπαθώ αλλά να πω την αλήθεια δεν πολυελπίζω, ούτε τεστ ωορρηξίας έκανα, απογοητεύτηκα και τα παράτησα.

Βασδέλι μου, περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία.

Νever give up Ιολακι μου.

Εγω παλι περιμενω να τελειωσω με τις εξετασεις μου για να ξεκινησω. Ελπιζω σε κανα μηνα να ειμαι ΟΚ.

Διαφημίσεις

Νικάκι την υπογραφή κάτω εννοείς ???

Ειμαι πόντια μην παρεξηγεις;):):):):):):):)

Εαν εννοεις την υπογραφή ειναι τραγούδι!!!!

εγω ειμαι η ποντια πουλακι μου που μετα απο τοσο καιρο δεν εχω μαθει οτι το κειμενακι αποκατω λεγεται υπογραφηηηηηη.......ποιο τραγουδι ειναι?:rolleyes:

1a0fd6e0b8.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Στο αφιερώνω!!!!!!

4mkZwyr0sY0

σ'ευχαριστω τοσο μα τοσο για την αφιερωση...!μακαρι να ηξερα κι εγω να σου κανω αφιερωση αλλα θα το μαθω κι αυτο σιγα σιγα.:P

κι ας ψαχνεις σε πολυοροφα στα υπογεια ειναι η θέα!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν για να βαζεις βιντεάκι πατάς στην ΑΠΑΝΤΗΣΗ μετα πανω αριστερά εχει ενα τετραγωνάκι που γραφει Youtube το πατάς και σου βγάζει 2 παρενθεσης αναμεσα σε αυτές κάνεις επικόληση απο το = και ύστερα τα νουμερα πουβγαζει πανω στην μπάρα δηλαδή από αυτό

θα αντιγραψεις μόνο w3jBlkxBqJE&feature=related.

Ελπίζω να σου εξήγησα σωστά και να κατάλλαβες αν δεν κατάλλαβες ρωτα το Vasdelaki από αυτην κατάλλαβα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κορίτσια, τι γίνεται?

Μπαινοβγαίνω να μάθω τα νέα της Βασδέλι.

Πάω να κάνω μπάνιο και να συνεχίσω τη δουλειά μου.

Θα ξαναμπώ μετά.

Φιλάκια.

Υ.Σ. Χαίρομαι που σας άρεσε το τραγουδάκι μου:D:D:D

Διαφημίσεις

Ιολίτσα μου και εγω αυτό κάνω, αλλα θα παω τωρα να ξαπλωσω γιατι ειμαι κουρασμενη!!!

Vasdelaki μου καλή επιτυχία αυριο θα μάθω τα νέα σου!!! ευχομαι όλα να πανε υπέροχα και ο Θεούλης να σας προσέχει!!!

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ιολίτσα μου και εγω αυτό κάνω, αλλα θα παω τωρα να ξαπλωσω γιατι ειμαι κουρασμενη!!!

Vasdelaki μου καλή επιτυχία αυριο θα μάθω τα νέα σου!!! ευχομαι όλα να πανε υπέροχα και ο Θεούλης να σας προσέχει!!!

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια

Καληνύχτα, Μαγδάκι μου, καλή ξεκούραση.

Κι εγώ πάω για μπάνιο και μάλλον ξάπλες.

Κόλλησα λίγο στο καφέ πότε θα γίνω μανούλα, ήρθε κι ο άντρας μου και μου έπιασε την κουβέντα και καθυστέρησα.

Λοιπόν για να βαζεις βιντεάκι πατάς στην ΑΠΑΝΤΗΣΗ μετα πανω αριστερά εχει ενα τετραγωνάκι που γραφει Youtube το πατάς και σου βγάζει 2 παρενθεσης αναμεσα σε αυτές κάνεις επικόληση απο το = και ύστερα τα νουμερα πουβγαζει πανω στην μπάρα δηλαδή από αυτό
θα αντιγραψεις μόνο w3jBlkxBqJE&feature=related.

Ελπίζω να σου εξήγησα σωστά και να κατάλλαβες αν δεν κατάλλαβες ρωτα το Vasdelaki από αυτην κατάλλαβα!!!

ευχαριστωωωω........:P ονειρα γλυκα

1a0fd6e0b8.png

Γεια σας κορίτσια!:D

Δεν μπόρεσα να μπω νωρίτερα γιατί κοίμισα τα παιδιά, μετά μαγείρεψα και....

να μαι τώρα!

Λοιπόν! Τα νέα μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά! Είδαμε τον σάκο και μια κουκιδίτσα! Η εμφύτευση έγινε σε πολύ καλό σημείο, στο βάθος της μήτρας. Υπερηχογραφικά βγαίνει ότι είμαι 6 εβδ και 2 ημερών.(Mariaefouko, ακούς;) Εγώ βάση ΤΕΡ το υπολόγισα ότι ήμουν 5 εβδ και 2 ημερών. Εμπιστεύομαι όμως τον υπέρηχο γιατί η σύλληψη έγινε νωρίς(8-9 μέρα του κύκλου μιας και ο κύκλος μου είναι μικρός). Σε μια βδομάδα, πρώτα ο Θεός θα ακούσουμε καρδούλα....τικεράκι θα βάλω τότε...

Σας φιλώ όλες, κάνω τον σταυρό μου και προχωρώ, ίσως έχετε βαρεθεί να με ακούτε να το λέω αλλά έτσι είναι....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κορίτσια!:D

Δεν μπόρεσα να μπω νωρίτερα γιατί κοίμισα τα παιδιά, μετά μαγείρεψα και....

να μαι τώρα!

Λοιπόν! Τα νέα μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά! Είδαμε τον σάκο και μια κουκιδίτσα! Η εμφύτευση έγινε σε πολύ καλό σημείο, στο βάθος της μήτρας. Υπερηχογραφικά βγαίνει ότι είμαι 6 εβδ και 2 ημερών Σε μια βδομάδα, πρώτα ο Θεός θα ακούσουμε καρδούλα....τικεράκι θα βάλω τότε...

Σας φιλώ όλες, κάνω τον σταυρό μου και προχωρώ, ίσως έχετε βαρεθεί να με ακούτε να το λέω αλλά έτσι είναι....

vasdelaki μου χαίρομαι πολύ για τα νέα σου!!!!! μπράβο κοριτσάκι!!! αυτή η κουκιδίτσα που λες σε λίγες εβδομάδες θα είναι ένα σωστό ανθρωπάκι!!!!!:D:D ΄

όσο για τον σταυρό σου πάντα να τον κάνεις, είπαμε είναι στο χέρι Του!!;)

Μαγδα, ΝΙΚΑΚΙ, IOLH, καλές και καρπερές προσπάθειες χιχιχι;)

blue_velvet καλά αποτελέσματα! περνάει γρήγορα ο μήνας:D

christy, mariaefi, Αmaryllis, patousitsa, τι κάνουν τα εμβριάκια σας!!!:D

tounts, Δομνίνα, καλά?

εγώ σχεδόν τελειώνω με τα δωμάτια,αλλα με τα χαπάκια νομίζω οτι δουλεύω σε καράβι χιχι!! τεσπα 2 και σήμερα!!!

Α!!! ξέχασα καλημερούδιαααα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...