Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ολα καλά θα ειναι Velvetακι θα δεις!!!!!

Μια χαρά ειμαι τπτ δεν ποναει... αυτο μου ελειπε τωρα!!! μεχρι και γυμναστικη σου κάνω χιχιχιχιχι

Αυριο κοριτσια παω ταξιδακι 5 μερουλες στους γονεις μου ειμαι πολύ χαρούμενη!!!!!

Αντε... με το καλο να πας και να γυρισεις. Νησακι θα πας?

Οχι σε ενα χωριο κοντα στην Θεσ/νικη!!!

Αφεντικούλη πολύ χαρηκα που σε ακουσα!!! Αφου μας διαβάζεις ολα καλα!!!!!

Φαση ειναι και θα περάσει!!!! Μπορει να ειναι επειδη τελειωσες τις ορμόνες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Οχι σε ενα χωριο κοντα στην Θεσ/νικη!!!

Αφεντικούλη πολύ χαρηκα που σε ακουσα!!! Αφου μας διαβάζεις ολα καλα!!!!!

Φαση ειναι και θα περάσει!!!! Μπορει να ειναι επειδη τελειωσες τις ορμόνες!!!!

τελείωσα τις ορμόνες, συνεχίζω τη διατροφή, κάνω διάδρομο καθημερινά κι όμως το σώμα μου εξακολουθεί να μου θυμίζει όλα αυτά που πέρασα.. Τώρα, στα νέα γραφεία, συναντάω καθημερινά πολύ κόσμο και πρέπει να είμαι καλοντυμένη. Τα ρούχα μου δεν μου μπαίνουν ακόμα όμως και τέλος πάντων έχω πέσει σε φαύλο κύκλο... :|

Δεν ηταν λίγο αυτό που πέρασες θα δεις σε πολύ λιγο καιρο το σωμα σου θα συνελθει!!! Εχω αγορασει κατι ωραια φορεματακια ριχτα και αεράτα, πολύ καλοκαιρινά και κρυβουν και την κοιλίτσα μου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι κι εγώ. Σας διαβάζω!..Όταν μου ρθει, θα γράψω..Περνάω μια φάση περίεργη.. Ξέρω ότι κατανοείτε και δεν παρεξηγείτε.. :-)

κανε αυτο που νιωθεις,σε καταλαβαινω.εμεις εδω ειμαστε.;);)

κοριτσάκια γειά σας!!!:P

πολύ χαίρομαι που διάβασα νέα σου τουντσάκι! δεν πειράζει μωρέ μέρες είναι θα περάσουν και θα σου ξαναέρθει η όρεξη(όχι για φαγητό χιχιχι) σιγά σιγά!!

Κριστάκι μου θα περιμένω να διαβάσω τα νεάκια σου!!! το ξέρω οτι θα τρελαθείς, το έχω ζήσει το συναίσθημα αυτό:D σου το είχα γράψει και εγώ πριν μέρες οτι θα είναι αγοράκι!!!;)

Πατουσίτσα είσαι καλά? υπομονή και μόλις κλείσεις τον 4ο θα αρχίσεις να συνέρχεσαι!!;)

velvetaki μου με τις εξετάσεις πρέπει να έχουμε υπομονή:rolleyes:

magdaki μου καλά να περάσετε!!!! :D

Απιστευτη εμπειρια η αυχενικη!

Μεγαλη συγκινηση!!!

Μια χαρα η εξεταση, πολυ καλη!

Ειδαμε χερακια, ποδαρακια, ματακια, χειλακια, καρδουλα, στομαχι, ουροδοχο κυστη και ........... πιπακι!!!

Περινουμε μια υγιεστατη κορακλα!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Να την ακούς την φιλενάδα σου!!! Στα λεγα, δεν στα λεγα; Θα δεις ολόκληρο παιδάκι! Είχα προαίσθημα ότι θα έχεις κοριτσάκι κοπελάρα μου!

Μπράβο σου! μεγάλη χαρά μου έδωσες!

Εγώ έκλεισα ραντεβού την Παρασκευή στις 7μμ για καρδούλα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μεγαλη συγκινηση!!!

Ειδαμε χερακια, ποδαρακια, ματακια, χειλακια, καρδουλα, στομαχι, ουροδοχο κυστη και ........... πιπακι!!!

κοριτσάκι μου πολύ χαίρομαι που είναι όλλα καλά!!!!:D:D

ήταν όπως το περίμενες?;)

με το καλό κοριτσάρα μου σε λίγους μήνες να κρατάς ενα γλυκό κοριτσάκι σαν και τη μαμά του αγκαλίτσα!!!!

η διαίσθησή μου τελικά δεν λειτουργεί:? ούτε στο δικό μου λειτούργησε:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μεγαλη συγκινηση!!!

Υπεροχα νεα! Μου κανει πολυ εντυπωση που τοσο νωρις μπορουν να δουν το φυλο του μωρου... Θα πρεπει να ειναι απιστευτη εμπειρια να βλεπεις ενα μικρο ανθρωπακι μεσα στην κοιλια σου...

Ολα καλα λοιπον και καλη συνεχεια!

Κρίστυ δεν σου κρύβω ότι θυμήθηκα τη δικιά μου αυχενική και με πήρε από κάτω πάλι, αλλά ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!! και η κόρη σου, εκτός από υγιέστατη, να είναι και κούκλα σαν και σένα!! :-) (και να κάνει και κοτσιδάκια σαν και μένα :wink: )

Μεγαλη συγκινηση!!!

αντε μπραβο,ολα καλα.τελικα σε παραπλανησε το ονειρο!!:tongue::tongue::tongue:

κοριτσια μου το μεσημερι κατεβαινω στην πρωτευουσα,εχω τρομερη αγωνια και λαχταρα,αν μου δωσει το οκ ισως ξεκινησω τελη ιουνιου.πηρα καποιες εξετασεις εχθες και ολα καλα.περιμενω με fax και τις υπολοιπες αυριο.εχει καλο καιρο στην αθηνα,να παρω κοντομανικα??

Καλημέρα!

Tounts θα την ξαναζήσεις την στιγμή της αυχενικής και να είσαι σίγουρη ότι κάπως θα γιάνει η πληγή σου....

Εγώ έκλεισα ραντεβού την Παρασκευή στις 19.00 για υπέρηχο στον γιατρό μου, στην Αθήνα. Άγχος.....να ακούσω καρδούλα(Παναγιά μου!)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Tounts θα την ξαναζήσεις την στιγμή της αυχενικής και να είσαι σίγουρη ότι κάπως θα γιάνει η πληγή σου....

Εγώ έκλεισα ραντεβού την Παρασκευή στις 19.00 για υπέρηχο στον γιατρό μου, στην Αθήνα. Άγχος.....να ακούσω καρδούλα(Παναγιά μου!)

βρε vasdelaki στον εβρο δεν μενεις? στην αθηνα τι γυρευεις? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...