Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αχ βρε Αγγελικουλα μονο αν παρεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου θα γλυκανει ο πονος.

χθες πηγα επισκεψη σε μια ξαδελφη μου εκανε 10 χρονια να κανει να παιδι, τελικα επιασε μετα απο πολλες εξωσωματικες και το ειχε ενδομητριο θανατο 1 μερα πριν γεννησει! Εννοειται πως εκανε κανονικη γεννα... Στις 40 μερες εχασε και τον μπαμπα της (απο την στεναχωρια του για το εγγονι επαθε ανακοπη).

Η επομενη εξωσωματικη κατεληξε σε παλινδρομη κυηση τον τριτο μηνα και η επομενη σε ενα κουκλο υγιεστατο αγοραρο!!! Τωρα πλεον δεν προλαβαινει να σκεφτει το παρελθον ειναι μονιμως χαμογελαστη! Αυτο ελεγε και σε μενα (εαν και δεν συγκρινονται αυτα που περασε εκεινη) θα τα ξεχασεις ολα οταν παρεις το μωρο σου αγκαλια!" Δεν ξερω αν θα τα ξεχασω σιγουρα ομως δεν θα με πονανε τοσο

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Νικάκι μου Μπραβο!!!!!!!!!Καλά ακόμη γελάω!!! Νικάκι μου ευχομαι σε 8 μηνες να κρατας το μωράκι σου αγκαλιτσα!!! Αχ κοπέλα μου πολύ χαρηκα ειχαμε καιρό να ακουσουμε ευχαριστα νεα!!!! Χρονια πολλά για τα γενεθλια σου το καλυτερο δωρο πηρες, ευχομαι να σου πανε όλα καλά και η Παναγια να σας προσεχει!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τουντσακι μου δεξια θα σου πάνε όλα !!!ευχομαι μέσα απο την καρδια μου όλα να πανε υπέροχα και αφου αφερεθηκε αυτο να μην φοβασε τπτ αρκετα περασαμε νομίζω τωρα μόνο χαρες ευχομαι να ακουμε!!!!! :):):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

η πρωτη μου αντιδραση αφου το μοιραστηκα με τον αντρουλη μου ηταν να μπω να σας πω τα νεα κοριτσια γιατι ηξερα ποσο θα χαρειτε και πως θα νιωσετε την απιστευτη χαρα μου που θα συνοδευεται παντα απο φοβους...ενταξει παντα θα φοβαμαι μηπως συμβει το ιδιο αλλα ο φοβος δεν θα αποτρεψει το να συμβει αν ειναι να συμβει...οποτε θα χαρω τη στιγμη και θα συνεχισω χαμογελωντας!

εξαλλου τωρα ειμαι πιο ετοιμη,εχω εφοδιαστει με το μηχανηματακι και θα μετριεμαι συνεχως...;)

θα κανω το σταυρο μου κι ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!!!εεεεεε....και που ειστε θα σας κολλησω οολες!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Vasdeli,Αngelaki,Κριστυ,Magda σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες...τωρα χαιρομαστε με τα δικα μου σε λιγο καιρο θα χαιρομαστε με τα δικα σας!!!!!!!!!!!!!Κοριτσια σας ευχαριστω και για τις ευχες για τα γενεθλια μου να 'στε καλα με οτι επιθυμει η καθεμια και πολλα σπορακια στις κοιλιτσες;););););););););););););)

Κριστυ συγχαρητηρια για το πτυχιο.

1a0fd6e0b8.png

Καλησπέρα κορίτσια, χάθηκα αλλά μην με παρεξηγείτε, το έχω ανάγκη που και που.

Καταρχήν να ευχηθώ στο γλυκό μας το Νικάκι θερμά συγχαρητήρια και να έχει μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Νικάκι μου, μη φοβάσαι για το νούμερο της χοριακής, σημασία έχει να διπλασιάζεται, όπως πολύ σωστά σου είπε η Κρίστυ μας.

Κρίστυ μου, χαίρομαι πάρα πολύ που μεγαλώνει το φασολάκι σου. Το ξυπνήσατε το ζουζούνι προχθές, αλλά χαλάλι, γιατί η μανούλα ήθελε να ησυχάσει.

Τουντς χαίρομαι πάρα πολύ που άρχισες να χάνεις κιλά, είναι θετικό αυτό, σημαίνει ότι ο οργανισμός έρχεται στα ίσα του.

Πατουσίτσα μου, διάβασα για την αυχενική, τέλεια είναι, όλα θα πάνε καλά.

μαμα4, όλα καλά τώρα, μη φοβάσαι, να κοιτάς μπροστά και σίγουρα θα πάνε όλα τέλεια.

Βασδέλι μου, καλώς μας ήρθες από τα εξωτερικά και χάρηκα πολύ μου μεγάλωσε το φασολάκι σου.

Δομνίνα μου, ευτυχώς σου ήρθε η περίοδος και δεν σε ταλαιπώρησε όπως εμένα. Άντε με το καλό τώρα να ξεκινήσεις σιγά σιγά τον Αύγουστο την επόμενη προσπάθεια κι εύχομαι να είναι επιτυχημένη και τελειόμηνη.

Ιπποκαμπάκι μου, κάνεις ενεσούλες, καλό μου? Υπομονή, άντε να γίνει και η εμβρυομεταφορά και σύντομα να μάθουμε τα ευχάριστα νέα.

Αδριανούλα, να μην ανησυχείς, έρχεται η ώρα που όλες θα μείνουμε έγκυες.

Άντζελα, σε καταλαβαίνω, ψυχή μου, είναι νωπές οι πληγές, υπομονή χρειάζεται μόνο και συμφωνώ με όλα τα κορίτσια, ότι μόλις πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά, θα ξεχάσεις τα βάσανα που πέρασες κι εσύ και όλες μας.

blue_velvet, κάπου διάβασα ότι ξεκίνησες τις εξετάσεις στο Ελενα, εύχομαι να έχεις τέλεια αποτελέσματα.

Μαγδούλα, λίγες μείναμε τώρα, σιγά σιγά θα παίρνουμε σειρά μία μία.

Τα δικά μου νέα τώρα.

Προχθές ξαναπήγα στο γιατρό μου και μίλησα με τον συνεργάτη του που είναι εξωσωματικός, μου είπε ότι όλα είναι καλά, ότι μπορώ να μείνω έγκυος και μόνη μου αλλά λόγω ηλικίας, χτυπάει ένα καμπανάκι που δεν πρέπει να αγνοήσω και να το ρισκάρω και να αγχώνομαι κάθε μήνα, γιατί δεν σας κρύβω, ότι είμαι πλέον υπερβολικά αγχωμένη σε σημείο που παθαίνω κρίσεις πανικού και δεν μπορώ ούτε να αναπνεύσω.

Ο γιατρός πρότεινε τον επόμενο μήνα να κάνω σπερματέγχυση, παίρνοντας κάτι χαπάκια σερπαφάρ, μετά υπέρηχο, μετά θα μου πει αυτός πότε θα κάνω μια ένεση την otrivelle και μετά σπερματέγχυση.

Α, και πριν κάνω όλα αυτά, θα πρέπει την 3η μέρα του κύκλου να κάνω ορμονολογικές εξετάσεις, για να ελέγξουμε γενικότερα την κατάσταση.

Περιμένω να αδιαθετήσω στις 25 Ιουνίου και μετά βάζουμε μπρος κι ο Θεός βοηθός.

Κορίτσια μου, σας φιλώ γλυκά.

κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα!!!!

σήμερα η διάθεσή μου είναι πολύ καλήτερα και ετοιμαζόμαστε για ημερήσια εκδρομούλα σε μία υπέροχη παραλία!!:cool::cool::cool: Το πρώτο μπάνιο μας, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και επίσημα!!!:D

εύχομαι να περάσετε και εσείς μια όμορφη Κυριακή!!!!!:wink::D

πάω τώρα γιατί τηγανίζω κεφτεδάκια:tongue: ζητώ συγνώμη απο τις εγκυούλες μας!!! αν θέλετε κερνάω χιχιχι:mrgreen:

Ιολακι μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου...απο βδομαδα θα την επαναλαβω και ελπιζω να ανεβαινει για να δουμε,θετικη σκεψη και προσευχες!!!!!!χαιρομαι πολυ και για τη δικη σου κατασταση,θα πανε ολα καλα θα δεις.Πιστευω πως το πιο δυσκολο ειναι η αποφαση,τωρα εχεις απλα την εφαρμογη του σχεδιου...τωρα εισαι πολυ πιο κοντα στο μωρακι σου.:)

χτες περασμε πολυ ομορφα...ηρθαν 22 ατομα τελικα και εγινε ενας ψιλοχαμος,πολυ μου αρεσε!!!!!!θα δειτε συντομα φωτογραφιες στο f/b......

σας στελνω γλυκα φιλακια

ααααα....Angelaki καλες βουτιες κανε και για μας καμια!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Ιολακι μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου...απο βδομαδα θα την επαναλαβω και ελπιζω να ανεβαινει για να δουμε,θετικη σκεψη και προσευχες!!!!!!χαιρομαι πολυ και για τη δικη σου κατασταση,θα πανε ολα καλα θα δεις.Πιστευω πως το πιο δυσκολο ειναι η αποφαση,τωρα εχεις απλα την εφαρμογη του σχεδιου...τωρα εισαι πολυ πιο κοντα στο μωρακι σου.:)

χτες περασμε πολυ ομορφα...ηρθαν 22 ατομα τελικα και εγινε ενας ψιλοχαμος,πολυ μου αρεσε!!!!!!θα δειτε συντομα φωτογραφιες στο f/b......

σας στελνω γλυκα φιλακια

Νικάκι μου, να τα εκατοστήσεις και του χρόνου θα έχεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!

Μην ανησυχείς για την χοριακή, είμαι σίγουρη ότι θα διπλασιαστεί κι όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά!

Μια φίλη μου ξεκίνησε με χοριακή 10 την πρώτη μέρα καθυστέρησης και τώρα έχει μια μπέμπα 8 μηνών στην αγκαλιά της.

Καλημερα κορίτσια!!!

Ιολακι μου γλυκό πολύ ωραια τα νεα σου να ηρεμησεις λιγακι!!!

Αλλα μην σταματας τις προσπαθειες μεχρι της 25 ποτε δεν ξερεις!!!!;):):):)

Οντως λιγες μειναμε αλλα προσπαθω να μην αγχωνομαι (θυμιζω πως ο κυκλος μου ειναι μεγαλος και 5 προσπαθειες ειναι λιγες!!!!) ευχομαι μεχρι να φυγει το καλοκαιράκι να εχουμε φυγει όλες απο εδω!!!:):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

σας στελνω γλυκα φιλακια

νικακη,μπραβο ολα να πανε καλα μεχρι το τελος.το 45 ειναι τελειο για πρωτη μερα καθυστερηση,πανω απο 2 θεωρησε εγκυος.αντε σιγα-σιγα αδειαζει το θεμα.:P:p:p:p:p:p:p:p

χρονια πολλα να τα εκατοστησεις,και του χρονου με το μπεμπακι αγκαλια να σβηνετε το κερακι.

πω,πω, κοριτσια σημερα η θαλασσα ηταν υπεροχη!!!!!

αυριο πρωι θα παω στον γιατρο

καποιο κοριτσι με ρωτησε αν θα κανω αυγουλακια,ναι αυριο θα παω να δω ποσα εκανα και ποσο μεγαλωνουν.

νικακη,μπραβο ολα να πανε καλα μεχρι το τελος.το 45 ειναι τελειο για πρωτη μερα καθυστερηση,πανω απο 2 θεωρησε εγκυος.αντε σιγα-σιγα αδειαζει το θεμα.:P:p:p:p:p:p:p:p

χρονια πολλα να τα εκατοστησεις,και του χρονου με το μπεμπακι αγκαλια να σβηνετε το κερακι.

πω,πω, κοριτσια σημερα η θαλασσα ηταν υπεροχη!!!!!

αυριο πρωι θα παω στον γιατρο

καποιο κοριτσι με ρωτησε αν θα κανω αυγουλακια,ναι αυριο θα παω να δω ποσα εκανα και ποσο μεγαλωνουν.

κοριτσαρα μου σ' ευχαριστω πολυ...οπως καταλαβαινεις εφτιαξα εικονα μ'αυτα που μου ειπες για τα γενεθλια μου του χρονου!

Οπως και να'χει θα απολαυσω τη στιγμη κι οσο παει!

παντως χθες στο σπιτι επικρατουσε πανικος...φιλοι μπαινοβγαιναν στην κουζινα,χαμος με τα ποτηρια,ψαχναμε για πηρουνια...κι εγω στον κοσμο μου!ευτυχισμενη και μες τη νιρβανα σα να μη συνεβαινε τιποτα.Αχ ελπιζω να αρεσει η φωλιτσα στο σπορακι μου και να μεινει για καιρο!!!!!!!!!!για 8 μηνες ακομη θα προτιμουσα!!!!!:P:p

αυριο που θα 'χεις νεοτερα να μπεις να μας πεις...ειμαι σιγουρη πως μεγαλωνουν τα αυγουλακια σου και περιμενουν την επομενη φαση...:tongue:

1a0fd6e0b8.png

Καλημερα κορίτσια!!!

Ιολακι μου γλυκό πολύ ωραια τα νεα σου να ηρεμησεις λιγακι!!!

Αλλα μην σταματας τις προσπαθειες μεχρι της 25 ποτε δεν ξερεις!!!!;):):):)

Οντως λιγες μειναμε αλλα προσπαθω να μην αγχωνομαι (θυμιζω πως ο κυκλος μου ειναι μεγαλος και 5 προσπαθειες ειναι λιγες!!!!) ευχομαι μεχρι να φυγει το καλοκαιράκι να εχουμε φυγει όλες απο εδω!!!:):):):)

Μαγδακι μου μην το ευχεσαι απλα,να εισαι σιγουρη...το καφε μας θα αδειασει συντομα και θα τα λεμε απο αλλου!!!:)

δεν ξερω αλλα το καλοκαιρι το'χω για πιο γονιμο...ισως επειδη εχουμε και πιο πολυ επιθυμια για......καταλαβαινεις!!!!!!!:tongue:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...